Pentru dormitor

Cele mai bune pilote de iarnă

cele mai bune pilote de iarnă

Cele mai bune pilote de iarnă sunt cele care te ajută să dormi bine în fiecare noapte oferindu-ți senzația că ești acoperit cu norișor pufos.

Alegerea unei pilote necesită multe atenție și rigurozitate deoarece petrecem multe ore zilnic în care ea se află în contact cu pielea noastră.

La fel ca o saltea, pernele pe care dormim sau lenjeriile de pat și pilotele sunt la foarte de importante. Așadar echipa Gotof.ro a petrecut foarte multe ore și am făcut un research amănunțit pentru a găsi cele mai bune pilote de iarnă din care să alegeți.

Pe lângă faptul că am expus cele mai bune produse în acest articol în a doua arte a site-ului vei găsi un ghid care să te ajute ajute să alegi cea mai bună pilotă.Top 5 cele mai bune pilote de iarnă

Pilotă Dormeo Aloe Vera V3

care este cea mai buna pilota de iarna
 • Poate fi folosită tot anul;
 • Disponibilă pe 2 dimensiuni;
 • Husă din material textil, lavabil 60°C;
 • Umplutura: 50% vascoza, 50% poliester

O pilotă tratată cu Aloe Vera și care poate fi folosită perfect în toate cele 4 sezoane ale anului. Fibrele de viscoză din umplutura Pilotei Aloe Vera au proprietăți de reglare a temperaturii corpului și de control al umidității.

Fibrele Wellsleep în combinație cu viscoza care ambele fac parte din umplutura saltelei contribuie la crea unui mediu plăcut în care să poți dormi ca un bebeluș.

Husa pilotei este trată cu Aloe Vera lucru care o face foarte moale, fină și plăcută la atingere, lucru care te va ajuta să călătorești mai ușor în lumea viselor.

Pilotă de iarnă Somnart HypoallergenicMed

cea mai bună pilota de iarnă hipo-alergenica
 • Ideal pentru sezonul rece;
 • Se spală ușor și-și păstrează forma;
 • Ușor de întreținut;
 • Este foarte ușoară;

O pilotă perfectă pentru sezonul rece din timpul anului fiind capabilă să se adapteze foarte ușor la temperatura copului și să ajute la încălzirea lui la o temperatură optimă.

Este o pilota hipo-alergenică deci este perfectă și pentru cei care suferă de astm sau sufere de diverse boli alergenice.

Este umpluta cu val din fibre, ce oferă confort și o buna izolație termica. Nu-și va pierde forma nici după mai multe spălări.

Datorită tehnologiilor prin care au fost construite ajută la încălzirea uniformă a corpului fără să lase corpul cu puncte reci.

Pilota de iarna dublă Green Future

Cele mai bune pilote de iarnă
 • Pentru pat dublu;
 • Pentru sezonul rece;
 • Permite spălarea în mașina de spălat;

O pilotă ce are un design modern și care este foarte plăcută la atingere. Această pilotă te va conduce foarte ușor către lumea viselor.

Are o combinație de 10% puf de gâscă, 90% pana mică de calitate ridicată care împreună cu țesătura din bumbac asigură o temperatură constantă corpului și care are o ventilație corespunzătoare.

Este realizată din niște forme micuțe ca niște pernuțe ce au fost cusute pentru a fi pufoasă și plăcută pe toată suprafața ei.

Set Dormeo de pilota si perna Siena V3

Set Dormeo de pilota si perna Siena V3
 • Set compus din pilota și perna;
 • Set complet lavabil la 60°C
 • Posibilitatea de comandă pentru pat dublu sau de o persoană;

O oferta de la Dormeo demnă de a fi prezenta în acest articol de recomandări de cele mai bune pilote de iarna datorită pachetului complet. Pachetul este compus din pernă și pilotă.

Setul au un material exterior ce se ventilează constant și este foarte ușor de aerisit. Pe deasupra acesta are multiple proprietăți de termoreglare oferind un confort termic sporit pe timpul nopții.

Perna poate fi reglată de tine pe înălțimea la care te simți cel mai confortabil astfel vei avea parte de un somn odihnitor noapte de noapte.

Datorită designului modern în zig-zag aceste două piese din acest set sunt foarte pufoase și plăcute la atingere. Aceste forme moderne conferă extra volum.

Pilota Natur din pene de gasca – 200×220

Cele mai bune pilote din pene de gâscă
 • Materiale 100% naturale;
 • Țesătură din bumbac;
 • Umplutură di pene de gâscă;

O pilotă 100% naturală care va crea doar efecte benefice la adresa sănătății tale și te va ajuta să nu mai visezi la somnul mult dorit ci te va ajuta să să ai parte de el.

Este capabilă să mențină temperatura corpului constantă și să-ți oferă căldură în nopțile răcoroase și răcoare în timpul nopților călduroase,

Este foarte ușoară și foarte plăcută la atingere, astfel nu te va incomoda pe timpul nopții. Acestă pilotă se ventilează corespunzător și previne transpirația în timpul nopții.Beneficiile oferite de cele mai bune pilote de iarnă

Ei bine stilul de viață și energia pe care o avem în timpul zilei merg mână în mână cu calitatea somnului din timpul nopții.

Așadar pentru avea parte de un somn odihnitor și care să-ți încarce bateriile ai nevoie și de o pilotă bună, o saltea bună și o pernă bună.

Aceste lucruri sunt cele care îți determină calitatea somnului și a stilului de viață. Astfel după ce vei începe sa ai un somn odihnitor vei obține:

 • Mai multă energie pe timpul zilei;
 • Vei fi capabil/ă să faci alegeri și să iei decizi mai bune pe parcursul zilei;
 • Vei avea parte de sănătate și stabilitate pe plan psihic;
 • Vei fi capabil să stai mai mult timp concentrat fără ați pierde focusul;
 • Un corp odihnit e unul care e capabil să se apere mai bine deci vei fi mai sănătos;

Citește articolul în care vorbim despre cea mai bună saltea ortopedică și descoperă care e cea mai buna variantă pentru tine.

Cum alegi cea mai buna pilotă de iarnă? Ghid de cumpărături

întrebari despre cea mai buna pilota

Alegerea poate dificilă, asta se întâmplă de cele mai multe pentru că nu știi după ce să te ghidezi. Am creat acest ghid pentru a te ajuta să faci alegerile mai ușor.

Așadar descoperă după ce aspecte să te ghidezi când alegi cea mai bună pilota de iarna astfel încât să poți avea parte de un somn odihnitor alături de această pilotă.

Dimensiunea pilotei

Dimensiunea pilotei este hotărâtă în general în funcție de mărimea patului și de numărul de persoane care se vor învelii cu ea simultan.

De exemplu la un pat dublu de 160×200 cm se va folosi o pilota de 200×200 astfel nu vor fi situații neplăcute pe timp de noapte.

Materialele din care e confecționată

Materiale din care e confecționată cea mai buna pilota îți poate influența sănătatea și somnul în timpul nopții. Alege să cumperi doar pilote din materiale calitative și naturale.

Umplutura

Umplutura este conținutul interior al pilotei și în funcție de conținut și tehnologia folosită la crearea pilotei îți poate determina calitatea și temperatura în timpul somnului.

Există doua tipuri de umplutura și anume:

Umplutura naturală- acest tip de umplutură este compus din mai multe sau un unu din următoarele materiale: lână, pene și puf de gâscă și bambus.

Recomandarea noastră este să vă orientați spre acest tip de umplutura și anume cea naturală. Chiar dacă în cele mai multe cazuri cele din conținut compus din materiale naturale sunt ceva mai scumpe, pe termen lung vei avea doar de câștigat.

Vei câștiga enorm de mult pe parte de sănătate fizică și vei avea parte de un somn mult mai odihnitor deoarece materialele naturale au influențe pozitive asupra calității somnului.Material exterior

Materialul exterior este cel mai important deoarece va intra în contact cu pilea ta. Chiar dacă de cele mai multe ori îți vei îmbrăca pilota într-o lenjerie de pat, aceasta va avea efecte asupra ta.

Cu cât alegerea va fi una mai buna și vei opta pentru materiale de calitate cu atât vei avea parte de un somn mai calitativ, nu vei transpira în cursul nopții și pielea ta va respira.

Sugestia noastră este să alegi un material exterior natural, iar printre cele mai populare este bumbac 100%. Cea mai buna pilota de iarna este 100% din bumbac și nu are efecte negative supra pielii tale sau a organismului tău.

Indicele de căldura

În momentul în care alegi una din cele mai bune pilote de iarna trebuie să fi atent la indicele de căldură sau densitatea pilotei.

Pentru a putea înțelege exact ce înseamnă indicele de căldură îți voi da câteva exemple: indice căldură de 1-2 este pentru pilotă de var, indice de căldura 3-4 este pentru pilotă de toamnă sau primăvară.

În alte cazuri este menționată densitatea pilotei, aceasta fiind de genul 190g/mp. practic acest lucru face referire la cantitatea de umplutură pe care o are pilota, cu cât e mai multă umplutură cu atât va fi mai mare acel raport și va fi și mai călduroasă.

Întrebări frecvente

De cele mai multe ori când trebuie să faci o achiziție importantă există o serie de întrebări, la fel e și când trebuie să cumperi una din cele mai bune pilote. Așadar am ales să răspund la câteva din ele pentru a te ajuta pe tine.

Pot folosi pilota fără a fi îmbrăcată în lenjerie?

Pilota poate fi folosită și fără lenjerie dar acest lucru va duce la uzura prematura a acestuia, așadar eu te sfătuiesc să alegi să folosești pilota cu lenjerie.

Uzura este cauzată de faptul că vei nevoit să o speli mult mai des, plus că o lenjerie îți va mai ușor să o speli decât să speli direct pilota foarte des.

De ce pilotele casetate sunt mai bune?

Pilotele casetate sunt pe departe cea mai bună alegere deoarece își păstrează umplutura uniformă fără ca umplutura să se adune doar într-o parte a pilotei. În pilotele care nu sunt casetate umplutura se poate mișca dintr-o parte în alta astfel vei avea doar neplăceri în timp ce dormi.

Pilotele au perioadă de viață?

Pilotele au perioadă de viață și este recomandat să nu o folosești mai mult decât este specificat pe eticheta acesteia. În general pilotele din material sintetic au o durat de viață de 5 ani iar cele din materiale naturale care sunt cele mai bune pilote de iarnă au o durata de viață și de 20 de ani.