Interpretare vise

Ce înseamnă când visezi perne

ce inseamna cand visezi perne

Ce înseamnă când visezi perne? Perna în viața reală este o sursă de confort iar visele în care apar pernele poate însemna că avem nevoie de odihnă.

Perna din punct de vedere spiritual semnifică confortul și mulțumirea pe care o aveți pentru tot ce aveți!

Pentru a putea să ne dăm seama ce vrut să însemne visul pe care tocmai l-ați avut cu perne este nevoie să vă amintiți cât mai multe lucruri din el. Până și materialul din care e confecționată perna este important. De exemplu o pernă moale, pufoasă din pene poate semnifica delicatețe pe când o pernă tare poate indica că aveți un grad ridicat de inflexibilitate.

Ce înseamnă când visezi perne – semnificații negative

  • Dacă a-ți visat că o bătaie cu perne acesta poate fi semnul unui conflict simulat / fals care nu este real. Așadar aveți grijă în ce discuții contradictorii vă băgați.
  • În alte situații o pernă foarte mare și moale poate semnifica apariția unor necazuri asupra dumneavoastră în special la serviciu. Se crede că cu cât perna este mai mare și moale cu atât necazurile vor fi mai greu de depășit.
  • Pernele colorate pot semnifica că vor urma zile fără prea multă odihnă în care veți avea foarte mult de muncă.
  • Visele cu perne pot fi un semnal dat de subconștientul dumneavoastră că e timpul să aveți grijă de corpul și sănătatea dumneavoastră.
  • Dacă visați că rupeți, tăiați, că scoateți puful din pernă, efectiv că distrugeți înseamnă că cei din jur nu vor fi mulțumiți de dumneavoastră. Acești vă vor analiza și vă vor spune în față ce le displace la dumneavoastră iar acest lucru poate duce la certuri mari cu aceștia.
  • Dacă visați că stați pe o pernă și aceasta nu este confortabilă poate însemna că va va fi foarte greu să vă plătiți datoriile.

Ce înseamnă când visezi perne – semnificații pozitive

  • Dacă visați că stați confortabil/ă sau dormiți pe o pernă acest lucru are o semnificație pozitivă și anume că veți avea un salar mai bun. Fie că vorbim de o nouă angajare sau de locul vechi de muncă.
  • Dacă visați că aveți o pernă fie în brațe sau în casă acest lucru înseamnă că veți avea o viață confortabilă fără griji sau lipsă a banilor.

Concluzie

Sper că cu acest articol v-am răspuns la întrebarea ce înseamnă când visezi perne ? și că a-ți înțeles într-o oarecare măsură semnificația visului pe care l-ați avut. Din păcate după cum se vede chiar dacă pernele bune sunt cele care ne conduc către lumea viselor apariția lor în vise în majoritatea cazurilor acestea nu prevestesc ceva bun.

author-avatar

Despre Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online. Ajutorul meu și echipei Gotof constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.