Interpretare vise

Ce inseamna cand visezi saltea

ce inseamna cand visezi saltea

Ce inseamna cand visezi saltea? Salteaua simbolizează viața de cuplu și gradul de stabilitate sa instabilitate din acea relație.

Pentru a putea descoperii cu o exactitate cât mai mare ce semnifică visul dumneavoastră este nevoie să vă amintiți cât mai multe din vis.

Poate vreți să aflați ce inseamna cand visezi perne și care e semnificația unui astfel de vis

Ce inseamna cand visezi saltea – semnificații vise

  • Dacă a-ți visat o saltea care e moale și confortabilă înseamnă că veți avea parte de succese pe plan sentimental dar și pe cel material.
  • Dacă ați visat o saltea veche, strâmtă sau fără arcuri care scârțăie înseamnă nu aveți sau nu veți avea parte de iubire sau protecție.
  • Dacă a-ți visat o saltea fără cadru, fără pat care e așezată simplu pe jos semnifica prezența amorului neconvențional. Mai semnifică și că sunteți o persoană se află în afara cadrului normal de viață ca sunteți o persoană sau aveți dea face cu o persoană care nu este liberă dar care nu vrea nici să se stabilizeze.
  • Dacă a-ți visat o saltea de paie aceasta semnifică sărăcia și lipsa de confort material care vă poate afecta sănătatea fizică.
  • Dacă visați că stați sau că dormiți pe o saltea de paie înseamnă lipsa cunoștințelor legate de economi și că nu știți cum să vă planificați cheltuielile. În cazul acestui vis specialiștii recomandă încercarea de a economisii și a prevede viitorul.
  • Dacă a-ți visat că scotociți sub o saltea înseamnă că aveți voința necesară pentru a descoperii cauzele insatisfacțiilor personale.

Acestea sunt în general cele mai comune vise legate de saltele și sperăm că a-ți aflat și în cazul dumneavoastră ce inseamna cand visezi saltea. În urma acestor vise ar trebui să știți ce să faceți de acum pentru a vă îmbunătății viața în viitor începând de acum.

author-avatar

Despre Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online. Ajutorul meu și echipei Gotof constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.