Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cea mai bună cabină de duș cu hidromasaj

Cea mai bună cabină de duș cu hidromasaj este capabilă să vă relaxeze în timp ce jeturile de apă vă curăță pe tot corpul.

Cea mai bună cabină de duș cu hidromasaj

Multor oameni li se întâmplă să aibă o baie mică, iar lucru nu poate permite amplasarea unei căzi de baie în ea. Dacă și dumneavoastră sunteți în acea situație probabil că știți că cea mai bună soluție este amplasarea în baie a unei cabine de duș.

Dacă nu vă permite spațiul din baie să amplasați o cadă de baie amplasați o cadă asta nu înseamnă că trebuie să vă privați de posibilitatea de a vă relaxa în baie cum ați face într-o cadă cu hidromasaj de exemplu. Pentru astfel de situații există cabinele de duș cu hidromasaj.

Cabinele de duș cu hidromasaj sunt ideale pentru persoanele care au băi mici, dar nu vor să se mulțumească cu o simplă spălare. Dacă și dumneavoastră sunteți o astfel de persoană atunci trebuie să știți că vă aflați în locul potrivit deoarece aici veți găsi cea mai bună cabină de duș cu hidromasaj.

Avantaje oferite de cea mai bună cabină de duș cu hidromasaj

Cabina de duș acum multă vreme era considerat locul unde oamenii doar se spălau, acele vremuri au trecut și în zilele noastre acestea pot fi o adevărată oază de relaxare.

 • Spațiul – spre deosebire de o cadă de baie cu hidromasaj cabinele de duș cu hidromasaj nu au nevoie de mult spațiu. Acestea sunt o soluție economică din punct de vedere al spațiului.
 • Posibilitatea de a avea funcții smart – cabinele de duș cu hidromasaj moderne și mai performante pot avea funcții smart ca radio, bluetooth și multe altele.
 • Nu trebuie să stați în picioare – unele modele ale cabinelor de duș pot avea un scaun pe care să vă așezați în timp ce jeturile de apă vă relaxează mușchii.

Top cabine de duș cu hidromasaj

1. Cabină de duș cu hidromasaj Sanotechnik Hidro

cea mai bună cabină de duș cu hidromasaj
 • 90 cm x 90 cm x 210 cm;
 • Sticlă securizată de 4 mm;
 • 6 duze de hidromasaj;
 • Panou electric de comandă;

Avantaje

 • Cădiță înaltă;
 • Preț foarte bun;
 • Ocupă spațiu mic;

Dezavantaje

 • Ușă glisantă;

Cabină de duș cu hidromasaj Sanotechnik are formă semi-rotundă, lucru care îi permite amplasarea în majoritatea băilor din țară. Are o ușă culisantă care are geam transparent, securizat cu o grosime de 4 mm. Are profile de aluminiu care sunt finisate mat, material rezistent în timp.

Mânerele de la uși sunt ABS cromat, iar sticla din spate este de culoare neagră. Cabina de duș este dotată cu etajeră din sticlă, un accesoriu care e foarte important. Beneficiază de un panou de comandă electronic, radio cu difuzor, un ventilator și 6 duze care vă vor asigura relaxarea în baia dumneavoastră.

Noi considerăm acest model ca fiind cea mai bună cabină de duș cu hidromasaj deoarece acesta are un preț de achiziție foarte bun, o mulțime de funcții și poate fi amplasată în aproape orice baie. Singurul minus ar fi ușile care nu au tocmai cel mai calitativ sistem de deschidere.

2. Cabină de duș cu hidromasaj Sanotechnik Quick Line

Cabină de duș cu hidromasaj Sanotechnik Quick Line
 • Dreptunghiulară;
 • Sticlă securizată de 5mm în partea frontală;
 • Ușă culisantă;
 • Mânere din oțel cromat;

Avantaje

 • Spațioasă;
 • Materiale de calitate;
 • Montaj rapid și ușor;

Dezavantaje

 • Este un model scump;

Această este o cabină de duș cu hidromasaj destinată special celor care au baie mai mare dar și celor care dispun de o sumă mai mare de bani. Aceasta va asigura o experiență plăcută în utilizare și va fi foarte ușor de instalat datorită sistemului Quick Line. Sticla este securizată și cea din partea frontală este transparentă și are o grosime de 5 mm.

În partea din spate a cabinei este de culoare neagră și are o grosime de 4 mm. Profilele sunt din aluminiu și au finisaj modern cu aspect lucios. Ușa este culisantă și au role duble astfel are o durabilitate foarte ridicată și este foarte ușor de utilizat.

Capacul cabine de duș cu hidromasaj este din ABS și mânerele care au finisaj elegant sunt oțel cromat. Acest model dispune de dispersor fix și iluminare led. Acesta mai dispune de funcții ca radio, bluetooth, difuzor și panou de comandă cu touchscreen. Cea ce ne-a împiedicat să face din acest model să fie cea mai bună cabine de duș cu hidromasaj a fost preșul care este unul cam mare dar care merită.

3. Cabină de duș cu hidromasaj Sanotechnik Samba

Cabină de duș cu hidromasaj Sanotechnik Samba
 • Ușă glisantă;
 • Sticlă securizată;
 • Semi-rotundă;
 • 100 de duze;

Avantaje

 • Tratament anti-calcar;
 • Cadiță din acril;
 • Spațioasă;

Dezavantaje

 • Capacul nu este inclus;

O o altă cabină de duș completă cu hidromasaj la un preț foarte accesibil. Este perfectă atât pentru băile mici cât și pentru cele mari deoarece datorită formei pe care o are poate fi amplasată într-un colț al băii fără să ocupe mult spațiu. Are formă semi-rotundă, iar dimensiunile ei sunt de 90x90x205 cm.

Ușile sunt culisante pe role duble cromatice ceea ce asigură o durabilitate ridicată. Profilele sunt din aluminiu cu finisaj lucios pentru un aspect modern. Are hidromasaj de tip multijet cu 100 de duze pe panel din oțel inoxidabil. Este o alegere bună având în vedere raportul dintre preț și calitate al acestuia, probabil cea mai bun cabină de duș cu hidromasaj ieftină.

Cum alegi cea mai bună cabină de duș cu hidromasaj – ghid de cumpărturi

cum alegi cea mai buna cabina de dus cu hidromasaj

Sistemul de hidromasaj

Acesta este compus dintr-o serie de duze poziționate în panourile cabinei, iar prin intermediul lor vor fi emise jeturi de apă care pot fi direcționate către scaun, centru sau spre dumneavoastră. Cu cât sunt mai multe duze cu atât efectul va fi mai intens. Numărul duzelor poate varia în funcție de forma și dimensiunile cabinei de dus cu hidromasaj.

O altă piesă care e foarte importantă din sistemul de hidromasaj este electro-pompa. Această pompă colectează apă din cădița dușului și o elimină cu presiune prin duze. Pentru a avea randamente bune fiți atent ca aceasta să fie de putere mare, iar dacă nu vă permiteți una puternică atunci asigurați-vă că aveți debit și presiune la alimentarea cu apă.

Dimensiunea

Acest aspect depinde de spațiul pe care îl aveți dumneavoastră în baie și de gradul de confort dorit. De exemplu într-o baie care nu depășește 3 metri pătrați va fi nevoie să vă mulțumiți cu o cabină de duș de maxim 80 cm x 80 cm. Dacă veți o baie ce depășește 5 metri pătrați atunci puteți folosi liniștit o cabină de duș cu hidromasaj de 100 cm x 100 cm.

Recomandările acestea nu sunt decât niște exemple pentru a vă putea face o idee despre cum să priviți lucrurile. Aspectele care mai influențează dimensiunea mai sunt și forma cabinei, dar și configurația pereților. Important este ca în momentul în care comandați online cea mai bună cabină de duș cu hidromasaj să aveți toate aceste date din baia dumneavoastră pentru a comanda în concordanță cu acestea.

Forma

La acesta caracteristică trebuie să știți că cabina de duș cu hidromasaj poate fi: dreptunghiulara, pătrata, semi-rotunda, ori asimetrică. La acest aspect trebuie să fiți atent la configurația camerei și să alegeți în funcție de acest aspect. Doar în acest mod puteți avea cea mai bună cabină de duș cu hidromasaj.

 • Cabina semi-rotundă – aceste modele sunt ideale pentru băile mici deoarece pot fi amplasate într-un colț al băii fără s încurce deloc;
 • Cabina pătrată – acesta este o soluție pentru toate tipurile de băi deoarece nu ocupă mult spațiu în băile mici, iar în băile mari pot fi amplasate într-un colț fără probleme.
 • Cabină dreptunghiulară – acestea sunt ideale pentru băile mari, în același timp sunt și foarte confortabile. Un mic sfat legat de ele este faptul să verificați partea pe care se montează.
 • Cabină asimetrică – acestea sunt cele mai populare în rândul oamenilor și sunt printre cele mai căutate la ora actuală. Dacă alegeți un model asimetric cu cădiță înaltă puteți sta întins în ea aproape ca într-o cadă.

Materiale

Acesta este un aspect important deoarece materialele folosite la confecționarea cabinei de duș cu hidromasaj trebuie să fie calitate pentru a vă bucura mult timp de ea.

 • Sticla – aceasta poate fi simplă, semi-transparentă sau serigrafiata, însă cel mai important factor este faptul ca aceasta să fie securizată. Mai trebuie să știți că sticla tratată anti-calcar va face ca curățarea acesteia să fie mai ușoară, iar că rezistența sticlei este dată de grosimea ei care de obicei variază între 3-10 mm.
 • Profilul – acesta mai este numit și rama care încadrează panourile. În general aceste rame sunt metalice făcute din aluminiu sau crom. Sunt rezistente la contactul cu apă rece sau fierbinte. Diferența de preț dintre aceste două materiale nu este foarte mare. Important este ca să fie tratate și anti-rugină. Acest aspect este valabil și în cazul elementelor de îmbinare.
 • Cădița – aceasta poate fi realizată din acril sau acril combinat cu fibră de sticlă care este un material mai solid. Dacă alegeți o cabină de duș cu hidromasaj cu cădiță înaltă asigurați-vă că pereții acestuia au minim 4 mm grosime.

Ușile și deschiderea lor

Există două tipuri de uși din care puteți alege. Alegerea modul de deschidere al ușilor este influențat și el de mai mulți factori cum ar fi spațiul din baie.

 • Uși batante – în urma discuțiilor cu diverși cunoscători am ajuns la concluzia că aceste modele sunt cele mai rezistente fiind și un sistem mai elegant. Dacă alegeți cea mai bună cabină de duș cu hidromasaj care are tipul acesta de uși să fiți atent la direcția de deschidere a ușii.
 • Uși glisante – aceste uși cedează mai ușor decât cele menționate mai sus, dar acestea sunt mai practice. Sunt ideale pentru băile mici deoarece ușile nu au nevoie de spațiu pentru a se deschide. Acestea mai avantajul că se închid etanș.

Funcții și accesorii

Printre cele mai întâlnite accesorii dar și cele mai folosite se află: etajera, suportul pentru prosop, dispersorul fix sau mobil, un suport reglabil pentru dus. La cabinele de duș un pic mai scumpe veți întâlni un scaun pe care să stați confortabil și un ventilator pentru aerisire.

La modele din gama de lux veți avea parte de: panou de comanda electric si cu touchscreen, iluminare LED in variate culori , de sistem de masaj pentru picioare (role si alte accesorii), de radio cu difuzor, etc. Bineînțeles că cine e dispus să plătească poate alege și o cabină de duș cu hidromasaj și saună.

Concluzie – care e cea mai bună cabină de duș cu hidromasaj

Sperăm că în urma acestui articol ați înțeles cât de benefică este un astfel de model și care sunt cele mai mari avantaje ale acestuia. În același timp sperăm că ați găsit modelul ideal pentru dumneavoastră între recomandările noastre. Părerea noastră la fel ca prezentările de mai sus este că cea mai bună cabină de duș cu hidromasaj este prima mențiune dintre modele.

5 din 5 (2 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online bune. Ajutorul meu și a echipei Gotof.ro constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt cele mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.

Artiole: 134