Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cea mai bună ladă frigorifică 2024

Dacă congelatorul unui frigider nu este suficient pentru a depozita alimentele care doriți să fie congelate atunci cea mai bună ladă frigorifică e soluția optimă.

Cea mai bună ladă frigorifică 2024

Dacă căutați să cumpărați o ladă frigorifică probabil vă aflați în situația în care aveți nevoie de spațiu suplimentar pentru depozitarea alimentelor congelate. Însă faptul că ați căutat să vedeți care e cea mai bună ladă frigorifică este un lucru care indică că vă doriți să faceți o achiziție în mod informat.

Iar pentru acest lucru echipa gotof.ro vă felicită deoarece doar în acest mod o persoană poate ajunge să facă cele mai bune achiziții. În acest articol veți descoperii un top cu cele mai bune lăzi frigorifice și un ghid de cumpărături care conține sfaturi care să vă conducă către cea mai bună achiziție.

Avantaje oferite de cea mai bună ladă frigorifică

 • Spațiu mare de depozitare – comparativ cu un frigider sau o combină frigorifică o ladă frigorifică vă oferă un spațiu pentru congelarea alimentelor mult mai mare.
 • Poate fi mutată destul de ușor – majoritatea lăzilor frigorifice vin cu roți care fac mutarea acesteia prin casă extrem de ușoară.
 • Eficiență sporită – modele de lăzi frigorifice din ziua de azi sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic deoarece producătorii știu că acest lucru este un lucru important pentru cumpărători.
Top 10 cele mai bune lăzi frigorifice

Top 10 cele mai bune lăzi frigorifice 2024

1. Ladă frigorifică Arctic O47+

Ladă frigorifică Arctic O47+

Dacă căutați un model cu o capacitate mare de stocare acest model este posibil să fie cea mai bună alegere.

Avantaje

 • Capacitate extrem de bună de răcire;
 • Raport preț-calitate excelent;
 • Silențioasă;

Dezavantaje

 • Pentru unele persoane ar putea fi prea mare;

Lada frigorifică Arctic O47+ este un congelator foarte fiabil construit din materiale neinflamabile. Aceasta are o construcție din materiale premium cu o izolație densă ce asigură performanțe ridicate și eficiență mare.

Acest model vine cu un volum brut de 467 de litri ceea ce o face ideală pentru familiile mari care au multe alimente de depozitat la rece. Ceea ce o face să fie una dintre cele mai bune lăzi frigorifice este garnitura antibacteriană din jurul uși care asigură păstrarea alimentelor în cele mai bune condiții.

Iar un alt mare avantaj este autonomia sa de 67 de ore în cazul întreruperii curentului, vă întrebați ce înseamnă asta? Ei bine în cazul în care locuința unde este depozitată lada suferă o pană de curent atunci această ladă frigorifică va păstra alimentele în cele mai bune condiții încă 67 de ore.

Singurul minus pe care l-am găsit a fost faptul că acest model ar putea să fie prea mare pentru unele persoane lucru care înseamnă că va ocupa și mult spațiu. Însă din punctul nostru de vedere acest model este cea mai bună ladă frigorifică ce poate fi cumpărată.

2. Ladă frigorifică Heinner HCF-205NHA+

Ladă frigorifică Heinner HCF-205NHA

Dacă vă doriți o ladă frigorifică de dimensiuni mai reduse față de cea menționată mai sus aceasta ar putea fi o soluție bună.

Avantaje

 • Preț bun de achiziție;
 • Economică din punct de vedere energetic;
 • Capacitatea de a funcționa în spații neîncălzite;

Dezavantaje

 • Nu are iluminare interioară;

Lada frigorifică Heinner HCF-205NHA+ este un model care oferă un consum redus de energie electrică deoarece face parte din clasa energetică A+. Acest model este unul optim pentru a fi folosit în apartament deoarece este una dintre cele mai lăzi frigorifice mici.

Capacitatea acesteia este de 200 de litri ceea ce înseamnă că vă permite să congelați și să păstrați în condiții optime o cantitate mare de hrană. Capacitatea acesteia de congelare este de 15,5 kg de hrană în 24 de ore.

Winter protection este o tehnologie care vă permite să instalați lada în spații neîncălzite ce au temperaturi joase de până la -15 grade Celsius. Față de modelul de mai sus trebuie să știți că acesta are o autonomie mai mică în cazul întreruperilor de curent, aceasta fiind de 30 de ore.

Un alt lucru important pe care ar trebui să-l știți este faptul că acesta nu are iluminare interioară, acesta fiind și singurul minus depistat de noi la acest model. Din punctul nostru de vedere acesta este cea mai bună ladă frigorifică Heinner ce poate fi cumpărată online.

3. Ladă frigorifică Beko HS23753

Ladă frigorifică Beko HS23753

Dacă căutați o ladă frigorifică mare care să ofere un raport preț-calitate bun atunci poate acest model este pentru dumneavoastră.

Avantaje

 • Consum redus de energie;
 • Foarte încăpătoare;
 • Finisaj calitativ;

Dezavantaje

 • Roțile sunt cam slabe din punct de vedere calitativ;

Lada frigorifică Beko HS23753 este alegerea ideală pentru orice familie indiferent de locul unde va fi depozitată. Vă întrebați de ce spunem asta? Ei bine aceasta este o ladă care poate rezista la variații mari de temperatura și de tensiune. Mai exact aceasta va continua să funcționeze în condiții optime chiar și la -15 grade Celsius și la variații de tensiune cuprinse între 187 V si 246 V.

Lada frigorifică Beko HS23753 este și una dintre cele mai economice lăzi frigorifice din top 10 lăzi frigorifice deoarece are clasa energetică A++. Acest lucru înseamnă că acest aparat frigorific consumă cu până la 29% mai puțin decât cele aflate în clasa energetică A+.

Acest model este realizat din materiale neinflamabile și care nu dăunează mediul înconjurător sub nicio formă. Pentru a vă ajuta să gestionați mai ușor alimentele depozitate în acest congelator cei de la Beko au dotat acest model cu coșuri metalice.

Ca și minus trebuie să știți că și acesta are unul, cel puțin doar un minus am reușit să descoperim și anume că acesta are roțile realizate din materiale slabe din punct de vedere calitativ. Însă din punctul nostru de vedere acest model este cea mai bună ladă frigorifică Beko.

4. Ladă frigorifică MIDEA MDRC279FZF01CE

Ladă frigorifică MIDEA MDRC279FZF01CE

Această ladă este ideală pentru persoanele care își doresc un model care să înghețe bine și care să aibă un preț bun de achiziție.

Avantaje

 • Disponibilă pe mai multe dimensiuni;
 • Raport preț-calitate foarte bun;
 • Silențioasă;

Dezavantaje

 • Nu are roți;

Lada frigorifică MIDEA MDRC279FZF01CE este un model ce oferă un spațiu de depozitare de 198 de litri și are un design proiectat către funcționalitate și utilitate. Aceasta este dotată cu un display intuitiv ce vă ajuta să setați lada frigorifică după preferințe.

Acesta produce un nivel redus de zgomot de doar 41 dB lucru care face acest model să se integreze în orice locuință fără a crea deranj fonic. Ceea ce mai face din această ladă frigorifică una dintre cele mai bune lăzi frigorifice este faptul că aceasta se poate transforma în frigider.

Practic acest lucru vă va permite să păstrați alimente la temperaturile frigiderului fără să le mai congelați. Acest model este dotat și cu 2 coșuri metalice care vă vor permite să organizați alimentele din interiorul lăzi frigorifice fără prea multe bătăi de cap.

Ca și minus trebui să știți că acest model vine fără roți iar acest lucru face ca acest model să fie cam greu de mutat. Însă din punctul nostru de vedere dacă căutați o ladă frigorifică cu un raport preț-calitate bun acest model ar putea fi cea mai bună ladă frigorifică pentru dumneavoastră.

5. Ladă frigorifică Whirlpool WHM3911

Ladă frigorifică Whirlpool WHM3911

Dacă aveți o familie numeroasă această ladă frigorifică s-ar putea să fie ideală pentru dumneavoastră.

Avantaje

 • Preț bun de achiziție;
 • Foarte încăpătoare;
 • 10 ani garanție pentru compresor;

Dezavantaje

 • Ocupă destul de mult spațiu;

Lada frigorifică Whirlpool WHM3911 este o opțiune fantastică pentru familiile numeroase care își doresc o ladă frigorifică care să performeze constant. Acest model este dotat cu Fast Freeze care este o opțiune care vă ajută să congelați alimentele foarte rapid pentru a proteja gustul și valoarea nutritivă a acestora.

Aceasta are montată o bandă LED care asigură o distribuție uniformă a luminii pentru ca dumneavoastră să puteți vedea alimentele din congelator mult mai bine. Trebuie să mai știți că un lucru foarte bun la această ladă frigorifică este faptul că are roți și poate fi mutată cu ușurință.

Cea ce face din acest model una dintre cele mai bune lăzi frigorifice pe lângă alte lucruri este faptul că este dotată cu 3 coșuri metalice care vă vor ajuta să organizați alimentele din interior. Acest model este dotat cu balamale speciale care asigură închiderea liniară a ușii fără crea probleme de etanșeitate.

Singurul minus depistat de noi la acest model este faptul că având o capacitate mare de stocare acest model ocupă și mult spațiu lucru care o face ideală pentru cei cu locuințe mai mari. Însă din punctul nostru de vedere această ladă este cea mai bună ladă frigorifică Whirlpool.

6. Ladă frigorifică LDK BD 210

Ladă frigorifică LDK BD 210

Dacă căutați o ladă frigorifică pentru apartament acest model ar putea fi cea mai bună alegere pentru dumneavoastră.

Avantaje

 • Raport preț-calitate foarte bun;
 • Răcește foarte bine;
 • Silențioasă;

Dezavantaje

 • Nu are iluminare interioară;

Lada frigorifică LDK BD 210 este o soluție imbatabilă pentru persoanele care caută o ladă frigorifică mai mică cu un raport preț-calitate excelent. Aceasta este combinația ideală dintre consum redus de energie și funcționalitate.

Spunem acest lucru deoarece din punctul nostru de vedere aceasta este foarte practică și are o eficiență energetică foarte ridicată fiind încadrată în clasa energetică A+. Un lucru care ne-a făcut să introduce acest model în top 10 cele mai bune lăzi frigorifice este faptul că în ciuda faptului că aceasta are un proces de dezghețare manual nu este necesar să scoateți alimentele din ea.

Aceasta este dotată cu panou de comandă mecanic care oferă un sistem de reglare a temperaturi din lada tot mecanic. Alte două lucruri plăcute la acest model sunt că nu este zgomotoasă producând un sunet de doar 41 dB și faptul că are o funcție antibacteriană pentru a vă proteja alimentele.

Din păcate trebuie să știți că acest model nu are iluminare interioară acesta fiind și singurul minus depistat de noi la acest model. Însă dacă pe dumneavoastră nu vă deranjează acest lucru atunci trebuie să știți că din punctul nostru de vedere acest model este cea mai bună ladă frigorifică LDK BD.

7. Ladă frigorifică Star-Light CFFM-198FWH

Ladă frigorifică Star-Light CFFM-198FWH

Dacă căutați o ladă frigorifică încăpătoare și silențioasă acest model ar putea fi alegerea ideală.

Avantaje

 • Preț bun de achiziție;
 • Îngheață foarte bine;
 • Ocupă puțin spațiu;

Dezavantaje

 • Panou de comandă mecanic fără prea multe funcții;

Ladă frigorifică Star-Light CFFM-198FWH este un model ce are culoarea albă clasică folosită de electrocasnice și poate fi folosită atât în scopuri casnice cât și într-un spațiu comercial. Are o capacitate de stocare de 198 de litri fiind ideală pentru o familie compusă din 4 membri.

Aceasta are și o autonomie de 30 de ore, timp în care va păstra alimentele fără să se dezghețe în cazul unei pene de curent. Aceasta este dotată și cu 2 roți pentru a vă oferi posibilitatea unui transport facil dintr-un loc în altul în casă.

Capacitatea de îngheț a acesteia este de 9 kg în 24 de ore și ceea ce face din acest model una dintre cele mai bune lăzi frigorifice este funcția de frigider. Această funcție vă permite să o folosiți sub formă de frigider păstrând alimentele proaspete fără a le congela.

Ca și minus trebuie să știți că aceasta este dotată cu un panou de comandă mecanic care nu oferă extrem de multe funcții. Dacă cele menționate în această descriere fac ca acest model să fie ideal pentru dumneavoastră atunci puteți cumpăra acest model deoarece din punctul nostru de vedere aceasta este cea mai bună ladă frigorifică Star Light.

8. Ladă frigorifică Candy CHAE 1032F

Ladă frigorifică Candy CHAE 1032F

Dacă vă doriți o ladă frigorifică mică acest model este probabil cea mai bună alegere deoarece are o capacitate de 100 de litri.

Avantaje

 • Preț sub 1000 de lei;
 • Răcește repede;
 • Dimensiuni exterioare reduse;

Dezavantaje

 • Pentru unele persoane ar putea fi prea mică;

Dacă sunteți în căutarea unei lăzi frigorifice mici în care să țineți o parte din alimentele ce trebuie să fie congelate atunci lada frigorifică Candy CHAE 1032F este soluția optimă pentru dumneavoastră. Aceasta are o capacitate de stocare de 100 de litri și are o capacitate de îngheț de 9 kg în 24 de ore.

Aceasta are un panou de comandă electronic în exteriorul lăzii prin intermediul căruia puteți să vă efectuați setările de temperatură dorite. Tot prin intermediul acestui panou de comandă puteți activa funcția Fast Freezing care vă va ajuta să congelați o cantitate mare de alimente mai rapid.

Coșul de depozitare interior oferă o flexibilitate sporită în aranjarea produselor în interior pentru a avea acces facil asupra lor. Mânerul montat pe ușa dispozitivului vă va ajuta să deschideți aparatul frigorific fără prea mult efort.

Deși acest model este perfect din foarte multe punte de vedere trebuie să aveți în vedere că are o capacitate mică de stocare a alimentelor. Din punctul nostru de vedere acest model este cea mai bună ladă frigorifică mică ce poate fi cumpărată online,

9. Ladă frigorifică Arctic AO30P30

Ladă frigorifică Arctic AO30P30

O altă ladă frigorifică de la Arctic care are un preț bun de achiziție și care merită să fie în top 10 cele mai bune lăzi frigorifice.

Avantaje

 • Raport preț-calitate foarte bun;
 • Silențioasă;
 • Încăpătoare;

Dezavantaje

 • Nu are dezghețare automată;

Lada frigorifică Arctic AO30P30 este un congelator orizontal ce are o capacitate ridicată de congelare aceasta fiind 15 kilograme în 24 de ore. În această ladă frigorifică pot fi stocate diverse tipuri de alimente datorită flexibilității ridicate pe care o oferă.

Aceasta are o clasă energetică ce oferă un consum optim de energie electrică lucru care vă proteja de facturi mărite. Acesta are un panou de control LED care vă va permite să faceți setările dorite, de la temperatură interioară la activarea sau dezactivarea diferitelor funcții.

Ceea ce o face să fie una dintre cele mai bune lăzi frigorifice este faptul că aceasta este capabilă să funcționeze și în condiții extreme. Prin condiții extreme ne referim la temperaturi scăzute până la 15 grade Celsius sau chiar și în variații de tensiune.

Ca și minus trebuie să știți că singurul minus găsit de noi este faptul că nu are dezghețare automată. Însă dacă căutați o ladă frigorifică cu un spațiu de stocare generos și cu un preț bun de achiziție noi suntem de părere că aveți în față cea mai bună ladă frigorifică cu cel mai bun raport preț-calitate.

10. Ladă frigorifică Beko HSA29540N

Ladă frigorifică Beko HSA29540N

Încheiem topul cu cele mai bune lăzi frigorifice cu un model fantastic de la Beko.

Avantaje

 • Foarte încăpătoare;
 • Iluminare interioară;
 • Îngheață foarte bine și foarte repede;

Dezavantaje

 • Există șanse ca uneori să se audă la pornire un sunet care pare ciudat;

Lada frigorifică Beko HSA29540N este o alegere excepțională dacă căutați o ladă frigorifică de dimensiuni medii și cu funcționalități premium la preț redus. Aceasta este dotată cu o funcție de congelare rapidă, aceasta vă va permite să congelați rapid o cantitate mare de alimente.

Trebuie să știți că aceasta este realizată din materiale neinflamabile lucru care poate scădea riscurile la care vă expuneți. Aceasta are securizare Yala, aceasta vă va permite să închideți etanș ușa lăzii frigorifice și securizați această ușă.

Pentru vă fi ușor să găsiți alimentele în interior această ladă frigorifică are și iluminare interioară. Aceasta are o izolație densă lucru care păstrează temperaturi optime în interiorul acesteia cu un consum redus de energie electrică.

Ca și minus trebuie să știți că existe șanse ca de fiecare dată când pornește să scoată un sunet ciudat de care nu ar trebui să vă speriați. Trecând peste acest lucru cred că avem în față cea mai ladă frigorifică de dimensiuni medii.

Cum alegi cea mai bună ladă frigorifică? – ghid de cumpărături

Pentru a vă ajuta să obțineți o imagine cât mai clară asupra lăzi frigorifice perfecte pentru dumneavoastră am pregătit un ghid de cumpărături. În acesta veți descoperi cei mai importanți factori pe care să-i luați în considerare înainte de a cumpăra o ladă frigorifică.

Cum să alegi cea mai bună ladă frigorifică

Locație

Locația este un factor foarte important care trebuie analizat cu mare atenție. Dacă intenționați să puneți lada frigorifică într-o camera folosită intens trebuie să luați în considerare ca zgomotul produs să se afle la un nivel care nu deranjează.

Majoritatea producătorilor spun că lăzile frigorifice pe care le produc pot funcționa în încăperi în care temperatura poate ajunge până la 40 de grade Celsius. Însă este foarte important să verificați specificațiile produsului.

Este foarte important de asemenea să știți că și expunerea lăzii într-o încăpere în care este prea frig poate face ca lada să nu funcționeze corespunzător. Așadar asigurați-vă că lada nu va fi expusă la temperaturi mai ridicate de 40 de grade Celsius și mai scăzute de -17 grade Celsius.

Dimensiune

Majoritatea oamenilor care vor să cumpere o ladă frigorifică au deja un spațiu pentru congelarea alimentelor ca parte a frigiderului și vor doar să mărească acest spațiu. Acest lucru face ca dimensiunea și capacitatea să fie probabil cele mai importante considerații pentru un cumpărător care vrea una dintre cele mai bune lăzi frigorifice.

Înainte de a începe să căutați va trebui să aveți o idee despre cât de multe alimente vreți să depozitați în lada frigorifică. De asemenea va trebui să aveți în vedere cât spațiu va ocupa și unde intenționați să-l puneți.

Spațiu de stocare

În general, o ladă frigorifică mică sau compactă oferă suficient spațiu de depozitare pentru o gospodărie de până la trei persoane. Dacă aveți o familie numeroasă sau pregătiți adesea mesele în avans, este posibil să aveți nevoie de o ladă frigorifică medie sau mare. 

Pe lângă acest lucru înainte de a cumpăra cea mai bună ladă frigorifică luați în calcul dimensiunea produselor pe ar trebui să le congelați – cum ar fi o carcasă de porc. Astfel vă veți asigura că veți cumpăra o ladă frigorifică în care încap alimentele dorite de dumneavoastră.

Pentru a putea să determinați capacitatea de stocare a lăzi frigorifice într-un mod corect va fi nevoie să vă puneți câteva întrebări în răspunsul cărora se va afla un spațiu de stocare a lăzi frigorifice ideal.

Cât de des mergeți la cumpărături? Câți oameni vor folosi lada frigorifică? Cum arată obiceiurile dumneavoastră alimentare? Când vorbim de obiceiuri alimentare ne referim la faptul că există familii care mănâncă des pizza și există familii care mănâncă des carne și tot așa. Când veți răspunde la aceste întrebări veți avea o idee despre spațiul de stocare ideal.

Nivelul de zgomot

Trebuie să știți că fiecare ladă frigorifică face zgomot, singura diferență este că unele sunt mai silențioase ca altele. Dacă aveți de gând să păstrați lada frigorifică într-un spațiu în care petreceți mult timp atunci ar trebuie să acordați o atenție sporită nivelului de zgomot.

Ce trebuie să știți este că un lucru pe care l-am observat este că lăzile frigorifice și congelatoarele cu dezghețare manuală sunt mai silențioase decât cele cu dezghețare automată. Sfatul meu este să verificați cu atenție nivelul de zgomot produs în secțiunea de specificații de pe pagina produsului.

Autonomie

Prin autonomie ne referim la capacitatea unei lăzi frigorifice de a păstra alimentele înghețate în timpul unei pene de curent. Pentru majoritatea cumpărătorilor aceasta nu este o problemă cu care se vor confrunta prea des însă poate face diferența în cazul în care apare o pană de curent.

Dacă știți sau credeți că există multe șanse ca să aveți parte de pene de curent atunci cumpărarea unei lăzi frigorifice cu o autonomie bună este probabil cea mai bună alegere pe care o puteți face.

 Dezghețare manuală sau automată?

De fiecare dată când în lada frigorifică se dezvoltă o anumită acumulare de gheață pe pereții interiori eficiența acestuia scade. Astfel pentru a menține funcționarea lăzii frigorifice în parametri optimi este nevoie să curățați această gheață ori de câte ori apare.

Un lucru care a fost observat este faptul că lăzile frigorifice cu dezghețare manuală sunt mai eficiente din punct de vedere energetic dacă sunt îngrijite corespunzător. Însă procesul de decongelare manual nu este prea distractiv, trebuie să scoateți totul din congelator, să cutați un loc pentru articolele scoase și să așteptați ca gheața să e topească.

Pe când lăzile frigorifice cu autodecongelare vă pot scuti de multe probleme. Deși în general costă mai mult și sunt mai zgomotoase ele sunt capabile să ofere un confort sporit prin eliminarea necesității de decongelare manuală. Așadar eu personal recomand modele ce au autodecongelare, dar acest lucru nu înseamnă că cele cu decongelare manuală nu sunt bune.

Funcții utile

Există o mulțime de funcții ce pot fi găsite pe lăzile frigorifice însă este puțin probabil să aveți nevoie de toate funcțiile. Așadar evitați să cădeți în diverse capcane de marketing a unor lăzi frigorifice ce prezintă multe funcții deoarece este puțin probabil să le folosiți pe toate. Printre cele mai utile funcții se află:

 • Alarma pentru ușă deschisă -Aceasta este o funcție foarte utilă și poate prevenii dezghețarea accidentală a lăzi frigorifice. Majoritatea modelor emit un semnala sonor când ușa lăzi este lăsată deschisă.
 • Congelare rapidă – O funcție foarte utilă pentru situațiile când vreți să congelați ceva foarte rapid sau când adăugați multe alimente noi în lada frigorifică.
 • Separatoare pentru compartimente – acestea sunt sunt niște bucăți de plastic și vă permit să compartimentați lada frigorifică după bunul plac.

Preț

Prețul unei lăzi frigorifice poate fi dictat de mai mulți factori însă pentru a vă ajuta să vă faceți o idee eu sunt de părere că pentru a cumpăra o ladă frigorifică bună veți avea nevoie de un buget minim cuprins între 1200-1700 lei.

Care e cea mai bună ladă frigorifică? – concluzie

Pe finalul articolului noi sperăm că informațiile prezentate aici v-au fost de ajutor și că ați descoperit în top 10 cele mai bune lăzi frigorifice o ladă frigorifică bună pentru dumneavoastră. Noi suntem de părere că cea mai bună ladă frigorifică ce poate fi cumpărate este lada frigorifică Arctic O47+ sau lada frigorifică Heinner HCF-205NHA+ dacă căutați ceva mai mic.

Întrebări frecvente

Cât consumă o ladă frigorifică?

Este cam dificil să vă dăm un răspuns clar la această întrebare deoarece consumul unei lăzi frigorifice poate fi diferit de la model la model. Însă pentru a vă face o idee trebuie să știți că majoritatea lăzilor frigorifice pot consuma peste 200 kWh pe an.

Cât costă o ladă frigorifică?

După cum am spus și mai sus prețul unei lăzi frigorifice este influențat de mai mulți factori. Printre acești factori se numără: capacitatea de stocare, capacitatea de îngheț în 24 de ore și materialele folosite la construcția lăzii.

Cu ce se spală lada frigorifică?

Pentru curățarea unei lăzi frigorifice scoateți alimentele și puneți într-un vas apă și detergent de vase și frecați bine pereții dispozitivului. După care trebuie să o curățați cu apă curată fără detergent iar ultimul pas constă în turnarea de oțet peste apă călduță într-un vas și curățarea congelatorului cu această combinație.

5 din 5 (2 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online bune. Ajutorul meu și a echipei Gotof.ro constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt cele mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.

Artiole: 134