Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cea mai bună masă de cafea pentru living

Cea mai bună masă de cafea pentru living este o piesă de mobilier care trebuie să completeze sufrageria în cel mai bun mod posibil.

Cea mai bună masă de cafea pentru living

Măsuțele de cafea sunt o piesă de mobilier care oferă un plus foarte util unui living. Acestea nu ocupă mult spațiu, dar se pot dovedi foarte utile și de cele mai multe ori sunt capabile să completeze designul existent în living.

Alegerea unui model pentru livingul dumneavoastră se poate dovedi un proces greu deoarece aceste măsuțe vin în diferite dimensiuni și în diferite forme. Am pregătit acest articol care conține un top mese de cafea pentru living și un ghid de cumpărături cu sfaturi de achiziție care să vă ajute să faceți cea mai bună alegere.

Avantajele oferite de cea mai bună masă de cafea pentru living

  • Ocupă puțin spațiu – aceste piese de mobilier în general nu ocupă mult spațiu în sufrageriile oamenilor.
  • Este utilă – dacă aveți musafiri și vreți să-i serviți cu o băutură aceasta poate fi un bun suport pentru băuturile respective.
  • Rezistență ridicată – majoritatea modelelor de pe piață și absolut toate modele prezentate de noi au durabilitate ridicată.

Top 5 cele mai bune mese de cafea pentru living

1. Masă de cafea living Diana Intro Beton

Masă de cafea living Diana Intro Beton

Dacă vă doriți o masă de cafea în living cu aspect modern și la un preț bun aceasta este cea mai bună alegere.

Această masă de cafea are un aspect foarte plăcut și probabil se poate integra în orice living oferindu-i un mare plus designului. Aceasta are lini foarte bine definite și este un model funcțional care poate fi foarte practic în livingul oricărei persoane.

Are un blat realizat din sticlă transparentă și vine alături de 4 picioare ce sunt construite din MDF. Are o lungime de 100 de centimetri, o lățime de 60 de centimetri și o înălțime de 45 de centimetri.

Acest lucru înseamnă că la această măsuță de cafea se pot așeza 4 persoane fără probleme. Este un model ce poate fi așezat în față canapelei sau colțarului din living. În opinia noastră aceasta este cea mai bună masă de cafea pentru livingurile moderne.

2. Măsuță de cafea rotundă living Markeric

Măsuță de cafea living Markeric

Dacă căutați o măsuță din sticlă de formă rotundă această recomandare ar putea fi o soluție bună pentru dumneavoastră.

Măsuța de cafea Markeric este o alegere excepțională pentru cei care vor o piesă de mobilier mică în sufragerie, dar care iese în evidență prin designul, culorile pe care le are, dar și prin forma ei.

Ceea ce o face o măsuță așa plăcută este blatul din sticlă în decor de marmură, iar picioarele din metal sunt cele care vor asigura o durabilitate ridicată. Măsuța are formă rotundă și are un diametru 84 de centimetri, o înălțime de 43 de centimetri și o greutate de 13,7 kilograme.

Este o masă de cafea ce este foarte ușor îngrijit, tot ce trebuie să faceți este să o ștergeți cu o cârpă umedă sau un burete. Însă nu este recomandată folosirea agențiilor de curățare abrazivi sau agresivi. În opinia noastră aceasta este cea mai bună masă de cafea pentru living rotundă.

3. Masă cafea living Labranda

Masă de cafea living Labranda

Dacă căutați o masă de cafea simplă, dar care poate îmbunații designul livingului dumneavoastră acest model ar putea fi o alegere pentru dumneavoastră.

Masa Labranda este o alegere bună pentru persoanele care care își doresc un model simplist care se poate integra foarte ușor în designul livingului. Această masă are cadrul realizat 100% din metal și are un blat din PAL având culoarea neagră antracit.

Blatul are o grosime de 18 milimetri și are o lungime de 120 de centimetri cu o lățime de 50 de centimetri și o înălțime de 30 de centimetri. Este foarte ușor de manevrat datorită greutății mici de 11 kilograme pe care o are.

Este o alegere excepțională pentru cei care au living modern și noi o considerăm cea mai bună masă de cafea pentru living dreptunghiulară.

4. Măsuță cafea living Irim Honduras

Măsuță cafea living Irim Honduras

Dacă ceea ce căutați este o măsuță de cafea mică pe care să o folosiți în living acest model este probabil cea mai bună alegere.

Măsuța de cafea pentru living Irim Honduras este o alegere de buget redus având un preț sub 200 de lei. Este o alegere excepțională pentru cei care vor o măsuță mică pentru un decor simplist deoarece este realizată 100% din PAL.

Forma acesteia este pătrată și are o suprafață de 70×70 centimetri și o înălțime 45 de centimetri alături de o greutate de 13 kilograme. Aceasta trebuie asamblată de dumneavoastră în momentul livrării, iar noi o considerăm cea mai bună masă de cafea pentru living mică de formă pătrată.

5. Măsuță de cafea living Inarch

Măsuță de cafea living Inarch

Un produs de calitate care se integrează foarte ușor în sufrageriile moderne.

Măsuța de cafea Inarch este un model care oferă un design modern și complex care poate atrage foarte ușor privirile musafirilor. Cea ce face face din acest model o alegere bună este faptul că este realizată 100% din PAL melaminat și are o combinație de culori dintre gri antracit și natural.

Această măsuță are o lungime de 90 de centimetri, o lățime de 45 de centimetri, o înălțime de 36 de centimetri și o greutate de 18 kilograme. Acest lucru înseamnă că nu este nici prea mare, dar nici prea mică pentru un living de dimensiuni medii. Noi considerăm acest model una dintre cele mai bune măsuțe de cafea moderne.

Cum să alegi cea mai bună masă de cafea pentru living – ghid de cumparaturi

Material

Există un număr mare de materiale folosite pentru realizarea măsuțelor de cafea pentru living, fiecare dintre acestea având propriile avantaje și dezavantaje. Lemnul masiv este una dintre cele mai durabile opțiuni, dar este adesea destul de scump și destul de greu. Asta poate face ca masa de cafea pentru living să fie grea de mutat.

Mesele cu baze metalice sunt o altă alegere durabilă, iar prețul este adesea redus deoarece lemnul este schimbat cu oțelul. Alte materiale populare includ sticla, care este atractivă, dar se poate sparge cu ușurință, și placajele, care sunt extrem de accesibile, dar nu au durabilitate pe termen lung. 

Formă și dimensiune

Măsuțele de cafea sunt disponibile în mai multe forme – pătrate, dreptunghiulare, circulare și ovale. Astfel că probabil vă veți dori să vă uitați la diferite opțiuni pentru a vedea ce vă atrage cel mai mult și care s-ar potrivi bine în spațiul dumneavoastră. 

În general, măsuțele de cafea dreptunghiulare sau ovale funcționează bine pentru camerele mai mici. În timp ce modele pătrate sau rotunde ajută la ancorarea unor camere mari. 

Mai este și problema găsirii unei măsuțe de cafea care să fie de dimensiunea potrivită pentru camera și mobilierul din living. O regulă bună este că măsuța de cafea nu trebuie să depășească două treimi din lungimea totală a canapelei și să aibă aceeași înălțime ca și șezutul canapelei.

Caracteristici

Deși există o mulțime de măsuțe de cafea simple, fără ornamente, din care puteți alege, poate doriți să luați în considerare și o opțiune cu funcționalități suplimentare. 

Unele măsuțe de cafea pentru living au rafturi, sertare sau alte compartimente de depozitare în care puteți depozita pături sau alte obiecte esențiale pentru sufragerie. Iar altele au suprafețe care se ridică pentru a fi mai ușor să mâncați sau să lucrați pe ele.

Preț

Fiind multe modele pe piață prețul acestor mese de cafea pentru living variază destul de mult. Puteți găsi modele care pot costa și câteva mii de lei, dar și modele mult mai ieftine între 100-200 de lei.

Noi suntem de părere că pentru o măsuță de cafea bună pentru living cu un design atrăgător și o construcție decentă va fi nevoie să scoateți din buzunar în jur de 4-500 de lei.

Care e cea mai bună masă de cafea pentru living? -concluzie

În încheierea articolului sperăm că v-au plăcut modele prezentate de noi și că ghidul de cumpărături v-a fost de un real ajutor. Dacă e să vorbim de alegerea noastră noi vrem să spunem că modelul care ne-a plăcut cel mai mult este masa de cafea Diana Intro Beton și o considerăm cea mai bună alegere.

5 din 5 (2 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online bune. Ajutorul meu și a echipei Gotof.ro constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt cele mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.

Artiole: 134