Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cea mai bună mașină de spălat rufe slim

Cea mai bună mașină de spălat rufe slim vă poate ajuta să vă mențineți rufele curate în timp ce ocupă puțin spațiu de depozitare în locuința dumneavoastră.

Cea mai bună mașină de spălat rufe slim

O mașină de spălat rufe slim este o soluție bună pentru persoanele care au spațiu limitat pentru a depozita cea mai bună mașină de spălat rufe. În majoritatea cazurilor acestea deși ocupă mai puțin spațiu au o cuvă foarte generoasă.

Cumpărarea unei mașini de spălat rufe slim trebuie făcută cu atenție deoarece acestea în majoritatea cazurilor pot costa mai mult decât un model clasic. Astfel pentru a vă ajuta să faceți o achiziție bună am pregătit în acest articol un ghid de cumpărături și un top 5 mașini de spălat rufe slim.

Top 5 cele mai bune mașini de spălat rufe slim

1. Mașină de spălat rufe Slim Beko WRE7512XWW

Mașină de spălat rufe Slim Beko WRE7512XWW

Dacă ceea ce vă doriți este o mașină de spălat rufe slim cu un raport preț-calitate bun atunci acest produs este alegerea ideală.

Beko WRE7512XWW este o soluție excelentă datorită funcției SteamCure. Această funcție folosește aburul în timpul spălării rufelor, astfel sunt eliminate fără probleme chiar și cele mai profunde pete și rufele primesc o îngrijire mai atentă fără să fie afectate.

Aburul mai poate fi folosit și pentru igienizarea cuvei înainte de a băga rufele la spălat, astfel veți obține cele mai bune rezultate. Cu funcția Fast+ puteți încărca mașina de spălat rufe slim doar pe jumătate, iar timpul de spălare va fi redus cu 50%.

Aceasta este dotată și cu tehnologia Aquafusion care este dezvoltată special pentru reducerea cantității de detergent pierdute. Astfel veți economisii bani prin faptul că folosiți mai puțin detergent. Așadar însumând toate acestea din punctul nostru de vedere aceasta este cea mai bună mașină de spălat rufe slim.

2. Mașină de spălat rufe cu uscător Slim LG F2DV5S8S0

Mașină de spălat rufe cu uscător Slim LG F2DV5S8S0

Dacă pe lângă spălarea rufelor vreți ca dispozitivul pe care îl veți cumpăra să va și usuce rufele atunci acest model este o alegere fantastică.

LG F2DV5S8S0 este o mașină de spălat rufe slim care oferă o mulțime de beneficii și care este mai încăpătoare decât cea de mai sus însă este și mai scumpă. Aceasta are o cuvă cu o capacitatea de 8,5 kilograme ceea ce o face bună pentru familiile cu 4-5 membri.

AI DD este tehnologia care detectează greutatea, dar și tipul de țesătură a rufelor din cuvă. Astfel în baza acestor date aceasta poate optimiza timpul de spălare a programelor dar și mișcările cuvei pentru ca rufele să nu fie deteriorate.

LG Steam+ este o tehnologie care emana aburi ceea ce asigură o curățare corespunzătoare a rufelor, mai puține cute și cu 99,99% din alergeni eliminați. Astfel toate aceste lucruri ne-au făcut să credem că aceasta este cea mai bună mașină de spălat rufe slim LG.

3. Mașina de spălat rufe Slim Arctic APL61012BDW0

Mașina de spălat rufe Slim Arctic APL61012BDW0

Acest model este o soluție bună pentru persoanele care caută un dispozitiv ieftin și bun.

Arctic APL61012BDW0 este o mașină de spălat rufe slim bună care este echipată cu un motor Motor Silent Inverter. Acest motor asigură o eficiență energetică sporită, (aspect foarte important) consum optim de apă și un nivel redus de zgomot produs.

Deși este o soluție ieftină aceasta are în dotare funcția ExtraSteam. Acesta fiind un program care emană abur în cuvă la fel ca la modele de mai sus. Acest abur în funcție de momentul când este eliberat poate contribui la eliminarea petelor și/sau la înlăturarea cutelor.

Aceasta are clasa energetică A+++ care poate garanta un consum mic de energie în comparație cu multe modele de pe piața din România. Astfel noi considerăm acest model cea mai bună mașină de spălat rufe slim ieftină.

4. Mașină de spălat rufe Slim Samsung WW90T304MBW/LE

Mașină de spălat rufe Slim Samsung WW90T304MBW/LE

Dacă vă doriți o mașină de spălat rufe slim care nu consumă mult acest model ar putea fi o alegere bună.

Samsung WW90T304MBW/LE este probabil cea mai încăpătoare mașină de spălat rufe slim din acest top. Aceasta are o cuvă ce are o capacitate de 9 kilograme fiind perfectă chiar și pentru familiile cu 6 membri.

Aceasta în timpul stoarcerii rufelor poate ajunge la o viteză de centrifugare de 1400 de rotații pe minut. Una dintre cele mai importante aspecte ese faptul că este o mașină de spălat rufe slim silențioasă producând doar maxim 73 dB în timpul stoarcerii.

Vine cu o multime de funcții utile cum ar fi: Quick Wash – poate spăla în 18 minute cantități mici de rufe, Drum Clean – păstrează cuva curată și Delay End care vă permite să selectați când să pornească ciclul de spălare. Astfel noi considerăm acest model cea mai bună mașină de spălat rufe slim Samsung.

5. Mașină de spălat rufe Slim Candy RO4 1274DWME/1-S

Mașină de spălat rufe Slim Candy RO4 1274DWME/1-S

Aceasta este o altă mașină de spălat rufe slim cu un raport preț-calitate foarte bun.

Candy RO4 1274DWME/1-S este o soluție perfectă pentru familiile ce au maxim 3-4 membri. Spunem asta deoarece deși are un raport preț-calitate foarte bun are o cuvă ce are o capacitate de doar 7 kilograme.

Este echipată cu 16 programe de spălare ceea ce vă va sigura o varietate mare de posibilități. Viteza de centrifugare este de 1200 RPM și produce un zgomot maxim de 51 dB în timpul spălării și 74 dB în timpul centrifugării.

Aceasta are conectivitate WiFi si Bluetooth iar prin intermediul aplicației Snap and Wash vă puteți conecta cu smartphone-ul la mașină și să primiți și sfaturi personalizate. Astfel noi considerăm cest model cea mai bună mașină de spălat rufe slim Candy.

Cum să alegi cea mai bună mașină de spălat rufe slim – ghid de cumpărături

Dimensiune

Dimensiunea este probabil cel mai important aspect pe care ar trebui să-l aveți în vedere. Deoarece probabil motivul pentru care alegeți să cumpărați un astfel de dispozitiv este spațiul limitat de care dispuneți.

Așadar înainte de a cumpăra verificați înălțimea, adâncimea și lățimea mașinii de spălat rufe. Doar verificând aceste aspecte veți putea ajunge să cumpărați o mașină de spălat rufe slim potrivită din punct de vedere al dimensiunilor.

Capacitatea cuvei

Prin capacitatea cuvei ne referim la cantitatea maximă de rufe ce poate fi băgată în cuvă pentru o spălare. Aceasta este calculată în general în kilograme și trebuie calculată raportată la numărul de membri ai familiei.

Practic pentru o persoană sau un cuplu o mașină de spălat rufe cu capacitatea de 5-6 kg ar trebui să fie perfectă. Pentru 2-3 persoane ar trebui să vă orientați spre o capacitatea de 6,5-7 kg, iar pentru o familie de 4-5 membri o capacitate de kg ar trebui să fie suficientă.

Tot ce depășește acest număr de membri ar trebui asociat cu o mașină de spălat rufe slim cu o capacitate mai mare de 9 kg.

Eficiență energetică

Eficiența energetică este cea care va dicta cum vă va afecta folosirea mașinii de spălat rufe factura la energie electrică. Aici treaba e destul de simplă dacă vă doriți o mașină de spălat rufe slim care consumă puțin ar trebui să vă orientați către un model care A+++ sau cât mai aproape de această clasă energetică.

Prețul

Prețul este un aspect care ar trebui să să fie de interes pentru toată lumea, însă nu ar trebui să fie un factor care influențează achiziția foarte mult, asta dacă vreți o mașină de spălat rufe slim bună. Așadar pentru a cumpăra una dintre cele mai bune mașini de spălat rufe slim va trebui să scoateți din buzunar minim 1200 de lei.

Care e cea mai bună mașină de spălat rufe slim? -concluzie

Pe finalul articolului noi sperăm că acesta v-a ajutat să faceți o achiziție bună pentru dumneavoastră. Sperăm că informațiile v-au fost de ajutor în adevăratul sens al cuvântului, iar pe viitor vă mai așteptăm pe site când vreți să faceți cumpărături.

Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online bune. Ajutorul meu și a echipei Gotof.ro constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt cele mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.

Artiole: 127