Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cea mai bună mașină de tocat carne electrică 2024

Cea mai bună mașină de tocat carne electrică este un dispozitiv care nu trebuie să lipsească din bucătărie deoarece vă poate face viața mai ușoară.

Cea mai bună mașină de tocat carne electrică 2024

Majoritatea oamenilor se bazează pe carne tocată cumpărată din magazin ceea ce oferă un confort ridicat, dar în același timp oferă și nesiguranțe deoarece nu se știe exact ce carne este aceea.

Aici intervine varianta de a cumpăra carne întreagă și să o tocați dumneavoastră acasă cu mașină de tocat carne sau chiar cu ajutorul unui robot de bucătărie. Puteți opta pentru o mașină tocat carne manuală. Noi personal nu recomandă modele manuale deoarece este un model care consumă mult din timpul și energia dvs.

Dacă ceea ce căutați este cea mai bună mașină de tocat carne electrică atunci aici veți descoperii un top cu cele mai bune modele și ghid de cumpărături care să vă ajute să faceți cea mai bună alegere.

Avantajele oferite de cea mai bună mașină de tocat carne electrică

 • Economie de timp – spre deosebire de o mașină de tocat carne manuală una electrică vă va ajuta să tocați carnea într-un timp mult mai scurt.
 • Faceți și cârnați – majoritatea modelelor de pe piață sunt capabile să vă ajute să faceți și cârnați acasă într-un mod mai rapid.
 • Diversificare în tocare – modele electrice pot toca tipuri de carne care în modele manuale nu pot fi mărunțite și ca bonus acestea pot face suc de roșii și să toace diverse legume și fructe.
Cele mai bune mașini de tocat carne electrice

Top 5 cele mai bune mașini de tocat carne electrice 2024

1. Mașină de tocat carne electrică Star-Light MG-120B

Mașină de tocat carne electrică Star-Light MG-120B

Dacă ceea ce căutați este o mașină de tocat carne electrică foarte ușor de folosit și de curățat aceasta este cea mai bună alegere.

Avantaje

 • Toacă foarte bine;
 • Nu se încălzește;
 • Ușor de curățat;
 • Raport preț-calitate foarte bun;

Dezavantaje

 • Este cam zgomotoasă;

Mașina de tocat carne electrică Star-Light MG-120B este o alegere bună deoarece este un model foarte ușor și simplu de folosit. Are un motor ce rulează cu o putere maximă de 1400 W care vă va asigura un ritm de tocare constant fără a se bloca.

Este un model foarte ușor de curățat și de spălat, iar un mare plus al acestui dispozitiv este funcția reverse care va prevenii blocarea aparatului. Are 3 site pentru a toca carnea în diferite dimensiuni și un accesoriu care vă va ajuta să faceți cârnați delicioși chiar acasă la dumneavoastră plus un alt accesoriu pentru roșii;

Minusul acestui model care a fost observat de către noi, dar și de către alți cumpărători este zgomotul produs, mai exact este prea zgomotos. Totuși dacă ne uităm la preț, dar și la specificații din punctul nostru de vedere credem că vom vedea cea mai bună mașină de tocat carne electrică.

2. Mașină de tocat carne electrică Heinner MG-2100RD

Mașină de tocat carne electrică Heinner MG-2100RD

Dacă căutați o mașină de tocat carne electrică care toacă roșii acest model este pentru dumneavoastră.

Avantaje

 • Silențioasă;
 • Calitate ridicată;
 • Preț bun de achiziție;
 • Multe accesorii

Dezavantaje

 • Nu are buton de reverse;

Când vorbim de putere mașina de tocat carne electrică Heinner MG-2100RD este o alegere excepțională deoarece are un motor puternic de 2100 W. Accesoriul pentru roșii vă va ajuta să aveți un sos de roșii proaspăt în casă pentru sosul pastelor sau pentru pizza.

Acest accesoriu vă va ajuta să economisiți timp, energie și veți uita de metoda tradițională de stors roșii. Ceea ce face acest modele una dintre cele mai bune mașini de tocat carne electrice este faptul că vine cu o gamă largă de accesorii.

Aceste accesorii vă vor ajuta să tocați pește, carne pentru musaca, perișoare, lasagna, chifteluțe sau puteți face cei mai delicioși cârnați acasă. Este dotat cu 3 site de tăiere care vă va ajuta să tocați mărunt sau mai gros în funcție de preferințe.

Din păcate acest model vine și cu un minus care nu e deloc de neglijat și anume faptul că nu are buton de reverse. Dacă considerați că acest lucru nu este important pentru dumneavoastră atunci noi vă zicem că este cea mai bună mașină de tocat carne electrică Heinner din punct de vedere al raportului preț-calitate.

3. Mașină de tocat carne electrică Tefal NE445138

Mașină de tocat carne electrică Tefal NE445138

Dacă ceea ce căutați este mașină de tocat universală care toacă carne, fructe și legume acest model este o alegere excepțională.

Avantaje

 • Compactă;
 • Ușor de utilizat;
 • Foarte eficientă;
 • Multifuncțională;

Dezavantaje

 • Cam zgomotoasă;

Mașina de tocat carne electrică Tefal NE445138 este un alt model foarte puternic fiind dotat cu un motor cu o putere de 2000 W ceea ce înseamnă că poate toca cam 2-2,3 kg de carne pe minut.

Partea tare este că poate fi folosit și ca storcător de fructe și legume deoarece cu ajutorul lu puteți face sucuri delicioase de casă sau diferite sosuri. Acesta vine însoțit de 4 accesorii printre care se află și accesoriul care vă va ajuta să faceți cârnați proaspeți acasă ori de câte ori doriți.

Este dotat cu un cuțit cu autoascuțire pentru a asigura performanțe ridicate zi de zi. Cu cele 3 site pe care le are în dotare puteți obține tocare fină, medie și grosieră în funcție de cum doriți dumneavoastră.

La capitolul dezavantaje sa observat faptul că acest model ar putea fi cam zgomotos pentru unii oameni în comparație cu alte modele. În ciuda acestui minus noi considerăm acest model cea mai bună mașină de tocat carne electrică Tefal ce poate fi cumpărată de cineva.

4. Mașină de tocat carne electrică Zass ZMG 06 1600W

Mașină de tocat carne electrică Zass ZMG 06 1600W

Dacă căutați o mașină de tocat carne bună realizată din materiale calitative aceasta este cea mai bună variantă pentru dumneavoastră.

Avantaje

 • Curățare ușoară și rapidă;
 • Design atractiv din inox;
 • Silențioasă;
 • Raport preț-calitate foarte bun;

Dezavantaje

 • La utilizări îndelungate și intense se poate încălzii;

Mașina de tocat carne electrică Zass ZMG 06 este un model atractiv deoarece acesta nu este cea mai puternică mașină de tocat carne, dar este un model care cu cei 1600 W putere poate fi de mare ajutor. Pentru performanțe ridicate acesta este dotată cu un cuțit realizat din oțel inoxidabil.

Acesta are 3 discuri pentru tocare care va mărunții carnea sau orice aliment în funcție de dimensiunea dorită. Acesta are în dotare funcția reverse care poate fi activată foarte ușor. Funcția reverse este foarte utilă în cazurile în care mașina de tocat carne se înfundă deoarece va ajuta la eliberarea axului.

Când vorbim de minusuri la acest model a fost observat faptul că atunci când mașina este folosită intens o perioadă lungă de timp aceasta se încinge. Însă dacă nu aveți de gând să o folosiți într-un mod industrial atunci este o alegere excepțională și noi o considerăm cea mai bună mașină de tocat carne electrică Zass.

5. Mașină de tocat carne electrică Bosch MFW2515W

Mașină de tocat carne electrică Bosch MFW2515W

Dacă căutați o mașină de tocat carne electrică ușor de folosit noi vă recomandăm acest model.

Avantaje

 • Silențioasă;
 • Nu se încălzește;
 • Foarte eficientă la tocat și umplut cârnați;
 • Realizată din materiale de calitate;

Dezavantaje

 • La tocarea roșilor se înfundă sita destul de des;

Mașina de tocat carne electrică Bosch MFW2515W chiar dacă este poziționată la finalul topului este un model care merită atenția dumneavoastră. Acest model are în dotare un motor cu o putere de 1500 Watti, lame realizate din inox, și o capacitate de tocare de 1,7 kilograme pe oră.

Acesta vine cu 2 site din care una pentru o mărunțire de 3,8 milimetri și una de 8 milimetri și cu încă 2 accesorii care sunt: pâlnia de umplut cârnați și storcătorul pentru roșii, fructe și legume moi. Aceasta are o stabilitate ridicată în timpul folosirii și este ușor de strâns și de depozitat.

Ca și minus la acest model a fost sesizat faptul că se înfundă destul de des sita în momentul în care se toacă roșii. Însă dacă nu aveți de gând să tocați sau să stoarceți roșii în mod constant și zilnic atunci acest model ar putea să fie o alegere bună. Noi considerăm acest model cea mai bună mașină de tocat carne electrică Bosch.

Cum să alegi cea mai bună mașină de tocat carne electrică – ghid de cumpărături

Cum să alegi cea mai bună mașină de tocat carne electrică

Materiale folosite la construcție

Deși oamenii tind să nu acorde prea multă atenție acestui aspect acesta este un lucru total greșit! Trebuie să conștientizați că mașina de tocat carne pe care o cumpărați intră în contact direct cu alimentele pe care urmează să le mâncați deci materiale folosite la construcție sunt foarte importante.

Dacă alegeți un model care este realizat complet din plastic acesta trebuie să fie din plastic PP care este un plastic folosit la crearea biberoanelor pentru copii. Dacă cea mai bună mașină tocat carne pe care o cumpărați este din oțel inoxidabil atunci acesta trebuie oțel inoxidabil 304 care este un inox alimentar.

Mărimea

Mărimea este un aspect important care trebuie verificat înainte de a achiziționa o mașină de tocat carne electrică. Vă recomandăm ca înainte să cumpărați o mașină de tocat carne electrică să verificați spațiul disponibil pentru a lucra cu acest dispozitiv și spațiul disponibil pentru depozitare pentru a nu avea surprize ulterioare.

Putere

Puterea este un alt factor important de care trebuie să țineți cont. Puterea se alege în funcție de cantitatea de carne pe care doriți s-o tocați în medie la fiecare utilizare. De exemplu o mașină de tocat carne electrică cu o putere cuprinsă între 1200 și 1400 de Watti poate produce cam 1,5- 2 kg de carne tocată pe minut.

Țineți cont că o mașină de tocat carne electrică cu cât are o putere mai mare cu atât poate toca părțile mai tari cum ar fi tendoanele, oasele sau chiar și carnea congelată proaspăt scoasă din congelator mai ușor. Însă dacă aveți de gând să folosiți ocazional acest dispozitiv și un model cu o putere mai mică poate fi utilă în cazul dumneavoastră.

Zgomot

Zgomotul este un indicator căruia trebuie să-i acordați atenție înainte de cumpărare. Modele care nu sunt prea performante tind să producă un zgomot foarte ridicat în timpul folosiri care poate devenii foarte deranjant. Așadar când cumpărați cea mai bună mașină de tocat carne electrică orientați-vă către un model mai silențios deoarece aceste modele sunt și mai eficiente.

Curățare

Oamenii care gătesc mult și petrec mult timp în bucătărie știu cât de importantă este ca ustensilele de bucătărie să se curețe ușor. Așadar când cumpărați o mașină de tocat carne nu ar trebui să acordați atenție doar efectului de tocat carne ci și ușurinței pe care o oferă când e vorba de curățare.

În general este recomandat să încercați să cumpărați modele ce au accesorii detașabile și fără colțuri greu de curățat, astfel vă veți asigura un confort și un spor mai ridicat când va veni vremea să o spălați după fiecare utilizare.

Care e cea mai bună mașină de tocat carne electrică? – concluzie

În încheierea articolului sperăm că acesta va fost de ajutor și că ați informațiile de aici au fost relevante pentru dumneavoastră. În încheiere vrem să vă spunem și noi opina noastră și că considerăm că cea mai bună alegere este mașina de tocat carne electrică Delimano Joy.

Întrebări frecvente

Trebuie să tai carnea înainte de a o măcina?

Pentru a obține cele mai bune rezultate este recomandat să tăiați carnea în bucăți de aproximativ 2-3 centimetri. Astfel veți pune mult mai puțină presiunea pe motor și vă veți bucura de o durată de viață a dispozitivului îndelungată.

Pot face cârnați cu mașina de tocat carne?

Da, puteți. Majoritatea mașinilor de tocat carne electrice vin cu diferite accesorii printre care se află și un accesoriu de umplut cârnați. Acesta este un accesoriu foarte ușor de folosit și care nu ar trebui să lipsească de pe cea mai bună mașină de tocat carne electrică.

5 din 5 (1 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro. Responsabilitățile mele sunt analiza produselor recomandate pentru a le găsi pe cele mai bune și redactarea conținutului. Deoarece în anii anteriori am trecut printr-o mutare în propria casă, am fost nevoit să caut multe produse, cum ar fi electrocasnicele și mobilierul.

Acest proces mi-a permis să-mi dezvolt abilități pentru analiza corespunzătoare a produselor, în special a celor pentru casă și grădină. În plus, activez în domeniul marketingului din 2020, iar acest lucru contribuie enorm la abilitățile mele de analiză a produselor și de redactare a conținutului.

Artiole: 130