Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cea mai bună pernă din spumă cu memorie 2024

Cea mai bună pernă din spumă cu memorie trebuie să vă ajute să dormiți bine în fiecare noapte în timp ce oferă un suport optim pentru gât, cap și umeri.

Cea mai bună pernă din spumă cu memorie 2024

Cu o gamă largă de modele, pernele din spumă cu memorie sunt concepute pentru a aduce în dormitor tehnologia de confort inspirată de NASA. Spuma cu memorie a fost inventată de cercetătorii de la NASA în 1966 în timp ce aceștia încercau să dezvolte o soluție contra presiunii resimțite de piloți la decolare.

Ulterior oamenii din diferite industrii cum ar fi a saltelelor sau a pernelor au văzut o oportunitate uriașă și au dezvoltat perne și saltele din spumă cu memorie. Aceștia s-au străduit să aducă un plus de confort în dormitoarele oamenilor folosind această tehnologie.

Avantaje oferite de o pernă din spumă cu memorie

 • Durabilitate – Perenele din spumă cu memorie sunt extrem de cunoscute pentru faptul că sunt rezistente. Când puneți capul pe o astfel de pernă aceasta se deformează însă spre deosebire de alte tipuri, aceasta revine la forma inițială.
 • Întreținere ușoară – Pernele din spumă cu memorie sunt extrem de ușor de întreținut. De exemplu dacă aceasta se pătează tot ce trebuie să faceți este să scoateți husa pe care o veți spăla și să ștergeți perna.
 • Igienică și hipoalergică – Spuma cu memorie este un material lipsit de toxicitate. Acestea pe lângă faptul că sunt lipsite de toxicitate sunt în mod natural antialergice.
Top 5 cele mai bune perne din spumă cu memorie

Top 5 cele mai bune perne din spumă cu memorie 2024

1. Pernă din spumă cu memorie Dormeo Memosan

Pernă din spumă cu memorie Dormeo Memosan

Dacă ceea ce căutați este o pernă din spumă cu memorie de calitate aceasta este probabil cea mai bună alegere.

Perna din spumă cu memorie Dormeo Memosan este una dintre cele mai bune perne vândute de cei de la Dormeo. Aceasta are dimensiunea 70×50 centimetrii și este realizată din spumă cu memorie vâsco-elastică lucru care o face să fie una dintre cele mai bune alegeri.

Spuma cu memorie vâsco-elastică face ca aceasta să fie capabilă să se adapteze formei capului și în același timp să ofere susținerea necesară pentru somn odihnitor și profund.

Un lucru foarte bun la această pernă din spumă cu memorie este faptul că este hipoalergică ceea ce o face ideală și pentru persoanele alergice sau care suferă de astm.

Husa acesteia este detașabilă și lavabilă în mașina de spălat rufe. În plus înălțimea și duritatea pernei pot fi reglate, lucru care vă va permite să o personalizați exact după nevoile dumneavoastră. Din punctul nostru de vedere aceasta este cea mai bună pernă din spumă cu memorie Dormeo.

2. Pernă din spumă memory AirCell Essence Contour

Pernă din spumă memory AirCell Essence Contour

Dacă ceea ce căutați este o pernă din spumă cu memorie cu raport preț-calitate foarte bun atunci această pernă este pentru dumneavoastră.

Perna din spumă memory AirCell Essence Contou este o alegere excepțională pentru persoanele ce au dureri de gât. Aceasta are un design creat cu mare atenție fiind capabilă să ofere suportul optim pentru cap, gât și umeri.

Perna este realizată din spumă memory cu tehnologia AirCell fiind foarte confortabilă și aerisită. Aceasta în timpul creației a fost optimizată pentru a asigura alinierea coloanei vertebrale pentru ca aceasta să facă echipă bună cu una dintre cele mai bune saltele ortopedice.

Miezul ergonomic este cel care oferă suportul optim pentru cap, gât și umeri. Acest lucru contribuie și la relaxarea mușchilor din zonele respective lucru care duce la un somn profund. Din punctul nostru de vedere aceasta este cea mai bună pernă din spumă cu memorie cu raport preț-calitate foarte bun.

3. Pernă Somnart memory ergonomică 41x72xh11/13 cm

Pernă Somnart memory ergonomică 41x72xh11/13 cm

Dacă ceea ce căutați este o pernă cu memorie ieftină atunci aceasta s-ar putea să fie o alegere bună pentru dumneavoastră.

Pernă Somnart memory ergonomică 41x72xh11/13 cm este o alegere bună pentru persoanele care caută să cumpere o pernă cu memorie de buget. Cu un preț sub 100 de lei și cu proprietăți ortopedice și cervicale aceasta poate deveni cea mai bună pernă cu memorie pentru dumneavoastră.

Aceasta are o formă clasică însă este capabilă să preia forma capului și gâtului pentru a oferii cea mai bună susținere. Aceasta este proiectată pentru toate pozițiile de somn și oferă un confort superior datorită umpluturii de spumă cu memorie.

Aceasta este o pernă antiacarieni deoarece este realizată dintr-un material care inhiba formarea mucegaiului. Nu conține materiale toxice și nici substanțe poluante pentru mediul înconjurător.

Husa este detașabilă și lavabilă la 30 de grade și are proprietăți ridicate de absorbție. Din punctul nostru de vedere acesta este cea mai bună pernă cu memorie ieftină ce poate fi cumpărată.

4. Pernă ortopedică din spumă cu memorie Suporto

Pernă ortopedică din spumă cu memorie Suporto

Dacă căutați o pernă ortopedică din spumă cu memorie atunci aceasta pernă e perfectă pentru dumneavoastră.

Pernă ortopedică din spumă cu memorie Suporto este o alegere excepțională datorită proprietăților cervicale oferite de ea. Oferă un suport optim pentru gât, umeri și cap pentru persoanele care dorm pe spate sau pe lateral.

Aceasta este capabilă să ofere o aliniere corespunzătoare a coloanei vertebrale cu gâtul ceea ce va combate durerile de gât care sunt prezente dimineața. Astfel calitatea somnului pe timpul nopții va fi îmbunătățită considerabil.

Husa este detașabilă având un sistem de închidere bazat pe fermoar. Aceasta este lavabilă ceea ce înseamnă că veți putea să o spălați ori de câte ori aveți nevoie. Din punctul nostru de vedere aceasta este cea mai bună pernă ortopedică din spumă cu memorie.

5. Pernă memory Aloe Vera Home Still

Pernă memory Aloe Vera Home Still

Dacă căutați o pernă din spumă cu memorie cu tratament Aloe Vera atunci această pernă e perfectă pentru dumneavoastră.

Perna memory Aloe Vera Home Still este o alegere bună pentru persoanele care au nevoie să-și îmbunătățească calitatea somnului. La acest lucru contribuie husa pernei care este tratată cu Aloe vera care conferă o mulțime de beneficii printre care și îmbunătățirea calității somnului.

Husa este detașabilă într-un mod foarte ușor (tot ce trebuie să faceți este să deschideți fermoarul) și lavabilă în mașina de spălat rufe. Aceasta se curăța foarte ușor și se usucă extrem de repede nefiind necesară folosirea unui uscător de rufe.

Aceasta datorită umpluturii de spumă cu memorie contribuie la o poziționare corectă în timpul nopții a gâtului, capului, umerilor și a coloanei vertebrale. Din punctul nostru de vedere aceasta este cea mai bună pernă din spumă cu memorie cu tratament Aloe Vera.

Cum să alegi cea mai bună pernă din spumă cu memorie – ghid de cumpărături

Cum să alegi cea mai bună pernă din spumă cu memorie

Tipul de umplutură

 • Clasic

Pernele tradiționale din spumă arată ca pernele dreptunghiulare standard care sunt întâlnite în majoritatea caselor. Acestea sunt ideale pentru utilizatorii cărora le place aspectul și senzația pernelor standard, dar doresc beneficiile pernelor din spumă cu memorie.

Acest tip de pernă din spumă de obicei nu se deformează în timp, poate fi modelată pentru aproape orice poziție de dormit și oferă suport pentru gât și coloană. Pernele clasice din spumă cu memorie au un preț ce diferă în funcție de dimensiune, spumă și producător.

 • Fulgi

Pernele cu fulgi își primesc numele de la bucățile mărunte de spumă cu memorie folosite ca umplutură. Acest lucru este în contrast puternic cu majoritatea celorlalte perne din spumă care folosesc o bucată groasă sau solidă de spumă.

Bucățile mărunțite oferă utilizatorilor flexibilitate în ceea ce privește modelarea pernei într-o poziție ideală de somn care să ofere confort și susținerea coloanei vertebrale. Aceste perne din spumă cu memorie sunt o alegere bună pentru dumneavoastră dacă vă place flexibilitate.

 • Reglabile

Pernele din spumă ajustabile sunt cele mai flexibile și versatile perne din spumă cu memorie oferite. Personalizarea lor le face de asemenea să fie cele mai bune perne pentru durerile de gât. Aceste perne permit utilizatorilor să ajusteze grosimea prin îndepărtarea umpluturii de spumă cu memorie din interior.

Aceasta garantează practic că utilizatorii pot plia, modela, răsuci sau modela perna în orice poziție necesară pentru un suport și un confort optim al somnului. Pernele reglabile din spumă sunt ceva mai scumpe dar pot îndeplini cam toate beneficiile pentru care sunt concepute alte perne din spumă.

 • Perne hibride din spumă cu memorie

Pernele hibride din spumă cu memorie sunt cea mai avansată formă de perne de pe piață în prezent. Proiectate pentru a oferi clienților un suport optim, un echilibru al coloanei vertebrale și confort, aceste perne au un miez din arcuri din oțel care sunt învelite individual într-un strat de spumă cu memorie.

Pernele hibride din spumă cu memorie sunt potrivite pentru toate pozițiile de dormit datorită reactivității incredibile a arcurilor interne din oțel. În plus, compoziția arcurilor și a spumei cu memorie permite un flux maxim de aer, ceea ce creează o experiență de somn mai răcoroasă pe tot parcursul nopții.

Poziția de somn

Poziția de somn joacă un rol important în alegerea pernei din spumă cu memorie. Persoanele care dorm pe lateral, pe spate, pe burtă și în mai multe poziții au nevoi diferite. Consultați lista noastră de mai jos pentru a găsi fermitatea potrivită a pernei pentru poziția dumneavoastră preferată de somn.

 • Dormitul lateral

Persoanele care dorm pe o parte au nevoie de o pernă mai înaltă decât alte persoane care dorm în altă poziție pentru a compensa înălțimea umerilor. Pernele din spumă cu memorie mai ferme sau mai complet umplute sunt recomandate pentru ei deoarece îi pot ajuta pe cei care dorm pe lateral să obțină o mai bună aliniere a gâtului și a coloanei vertebrale superioare, oferind o mai bună susținere.

 • Persoanele care dorm pe spate

Persoanele care dorm pe spate beneficiază cel mai mult de proprietățile oferite de pernele din spumă cu memorie cu umplutură medie. Aceste perne se pot confirma cu ușurință, ridicându-se pentru a susține gâtul celui care doarme, în timp ce presiunea crescută din spatele capului comprimă spuma cu memorie, ceea ce duce la o aliniere ideală a capului, a gâtului și a coloanei vertebrale.

 • Persoanele care dorm pe burtă

Cei care se simt cel mai confortabil pe burtă ar trebui să aleagă o pernă din spumă cu memorie mai moale sau cu umplutură redusă. Aceasta va prezenta cea mai mică rezistență împotriva obrajilor în timp ce dorm, în timp ce nu adaugă o presiune semnificativă asupra părții frontale și laterale a gâtului. Acest lucru asigură un confort delicat, fără a le oferi celor care dorm senzația de presiune pe gât.

 • Persoane care dorm în mai multe poziții

Persoanele care dorm în mai multe poziții caută adesea cea mai bună dintre toate opțiunile. Deși se obișnuiește să se recomande o pernă din spumă cu memorie cu fermitate medie pentru aceștia, cea mai bună pernă din spumă cu memorie este o pernă reglabilă.

Pernele reglabile din spumă cu memorie, în special cele cu umplutură din spumă cu memorie mărunțită, nu numai că permit adăugarea și îndepărtarea umpluturii, dar sunt adesea mai ușor de modelat în funcție de forme. Această ajustabilitate asigură faptul că persoanele cu somn agitat pot ajusta cu ușurință perna pentru un sprijin optim pe parcursul nopții.

Confort

Când am creat acest top cu cele mai bune perne cu memorie am căutat perne cu un suport bun pentru gât și umeri și am exclus pernele care provocau supraîncălzire. Totuși spuma cu memorie este un material care reține căldura așa că am luat în calcul cele cu cea mai mică retenție a căldurii corporale.

Construcție

Pernele pe care le-am ales am urmărit să prezinte o construcție calitativă rezistentă în timp. Practic ne-am uitat ca cusăturile să fie realizate corect, am verificat grosimea husei exterioare și am verificat spuma cu memorie pentru a vedea dacă este fragilă.

Preț

Aceste obiecte din dormitor deși sunt ieftine (din punctul nostru de vedere) pot face diferența în calitatea somnului obținută pe parcursul nopții. Dacă vă doriți să vă cumpărați una dintre cele mai bune perne din spumă cu memorie atunci va trebui să scoateți din buzunar aproximativ 100-200 de lei.

Care e cea mai bună pernă din spumă cu memorie? – concluzie

Pe final nu putem să sperăm decât că acest articol v-a fost de ajutor și că ați găsit informații relevante care să vă ajute să faceți o achiziție bună. Dacă v-a plăcut acest articol vă invităm să aruncați o privire și pe alte articole s-au să reveniți tot aici când aveți de făcut alte achiziții.

5 din 5 (4 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online bune. Ajutorul meu și a echipei Gotof.ro constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt cele mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.

Artiole: 134