Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cea mai bună pernă ortopedică

Cea mai bună pernă ortopedică este un produs care vă poate îmbunătății calitatea somnului în timp ce combate durerile de gât și de spate.

Cea mai bună pernă ortopedică

Una din certitudinile lumii este faptul că viețuitoarele, dar în special oamenii își doresc să aibă parte de un somn liniștit. Când oamenii se gândesc la somn de multe ori prima dată iau în calcul cumpărarea unei saltele de pat noi și uită de perne sau chiar și de pilote.

Și pe bună dreptate deoarece saltelele sunt factorul principal care influențează calitatea somnului însă al doilea factor din grila importanței este perna. Alegerea unei perne de dormit bună ar trebui să fie un proces făcut cu atenție.

În momentul de față probabil căutați cea mai bună pernă ortopedică altfel nu ați fi aici citind acest articol. Pentru acest lucru noi echipa gotof.ro vă felicităm deoarece se vede că dumneavoastră vreți să faceți o achiziție în mod informat. În acest articol veți găsi top 5 cele mai bune perne ortopedice și un ghid de cumpărături cu sfaturi de achiziție.

Avantaje oferite de o pernă ortopedică

  • Poziție corectă în timpul somnului – pernele ortopedice la fel ca pernele cervicale sunt capabile să o ofere o susținere corectă a capului ceea ce va oferii o postură corectă în timpul somnului.
  • Ameliorează durerile de gât și spate – prin suportul optim oferit capului pernele ortopedice sunt capabile amelioreze durerile de gât și spate. (Dacă durerile de spate sunt foarte ridicate vă sugerăm să luați în calcul cumpărarea unei saltele ortopedice sau să vă vizitați medicul pentru un diagnostic precis.)
  • Contribuie la alinierea coloanei vertebrale cu gâtul – aceste perne sunt capabile să ofere un suport optim ceea ce contribuie la o aliniere optimă a gâtului cu pieptul și partea inferioară a spatelui.
Top 5 cele mai bune perne ortopedice

Top 5 cele mai bune perne ortopedice

1. Pernă ortopedică Dormeo Air+ Smart

Pernă ortopedică Dormeo Air+ Smart

Dacă ceea ce căutați este o pernă ortopedică Dormeo bună atunci probabil această pernă este o alegere bună.

Perna ortopedică Dormeo Air+ Smart este o pernă ortopedică proiectată special pentru a îmbunătății postura oamenilor în timpul nopții. Aceasta este construită în mod special pentru putea fi folosită în orice poziție de somn, în plus fermoarul lateral vă va ajuta să reglați înălțimea pernei după preferințe.

Aceasta este dotată cu o husă lavabilă în mașina de spălat și beneficiază de tratamente antibacteriene printre care se află și tratamentul CleanEffect. Această husă conține fibre modulare TencelTM Modal care sunt moi pe piele și ecologice.

Această pernă este pentru dumneavoastră dacă în momentul de față vă treziți cu dureri de spate sau dureri cervicale deoarece aceasta este proiectată în mod special să combată aceste dureri. Din punctul nostru de vedere aceasta este cea mai bună pernă ortopedică Dormeo ce poate fi cumpărată.

2. Pernă ortopedică lombară Ortosan

Pernă ortopedică lombară Ortosan

Dacă căutați o pernă ortopedică ce oferă suport lombar aceasta este probabil una din cele mai bune alegeri.

Pernă ortopedică lombară Ortosan este o pernă ce îmbunătățește poziția și conferă suport lombar adecvat în timp ce stați pe scaun. Reduce presiunea exercitată asupra coloanei vertebrale oferind confort sporit persoanelor care stau multe ore pe scaun.

Dacă stați mult pe un scaun de birou, sunteți șofer sau călătoriți mult cu trenul perna ortopedică lombară va susține o poziție sănătoasă a spatelui. Astfel aceasta va prevenii apariția și va combate durerile de spate, durerile de gat si tensiunea musculara.

Trebuie să știți că această pernă poate fi fixată pe orice scaun cu o curea elastică ajustabilă. Dispune de o husa perforata 3D mesh, anti-alunecare, detașabila, cu fermoar ascuns, iar căptușeala este din bumbac natural. Din punctul nostru de vedere aceasta este cea mai bună pernă ortopedică lombară.

3. Pernă ortopedică pentru spondiloza cervicală Suporto

Pernă ortopedică pentru spondiloza cervicală Suporto

Aceasta este o pernă ortopedică capabilă să ofere suportul necesar pentru alinierea corectă a coloanei vertebrale cu gâtul.

Perna ortopedică pentru spondiloza cervicală Suporto este una dintre cele mai bune perne din spumă cu memorie ce pot fi cumpărate. Aceasta este capabilă să ofere suport adecvat pentru persoanele care dorm pe spate sau pe lateral.

Această pernă ortopedică pentru spondiloză cervicală asigură o aliniere corectă a coloanei vertebrale și reduce presiunea de pe spate, umăr și gât, îmbunătățind somnul. Husa pernei este hipoalergica si lavabila fiind o pernă bună și pentru persoanele cu alergii.

Dacă aveți probleme cu durerile cervicale atunci probabil această pernă este pentru dumneavoastră deoarece noi o considerăm cea mai bună pernă ortopedică pentru spondiloză cervicală. Dacă problemele cu durerile cervicale sunt într-un stadiu avansat nu vă recomandăm să cumpărați o pernă ci să vedeți mai întâi un medic specializat.

4. Pernă ortopedica dormit Relax Anatomic

Pernă ortopedica dormit Relax

Această pernă oferă pe lângă proprietăți ortopedice și proprietăți antitranspirante.

Perna ortopedică Relax Anatomic este o pernă realizată 100% din latex. Aceasta are o latură mai joasă și una mai înaltă ceea ce îi conferă o formă anatomică ceea ce înseamnă că copie și susține curbura gâtului într-un mod perfect.

Aceasta poate fi numită și pernă naturală deoarece latexul acesteia este unul natural. Latexul este cunoscut ca fiind cel mai elastic material din natură ceea ce v-a împiedica ca aceasta să se deformeze în timp după multe folosiri.

Deși este un material elastic aceasta oferă un suport optim fiind una dintre cele mai bune perne ortopedice pot fi cumpărate. Este dotată cu canale verticale pentru ventilare pentru a asigura un somn fără transpirație. Iar husa interioară fixă este din bumbac ranforse căptușită cu 100 gr. vată din silicon ceea ce o face cea mai bună pernă ortopedică din latex.

5. Pernă ortopedică din spumă cu memorie Ecru

Pernă ortopedică din spumă cu memorie Ecru

Dacă căutați o pernă ortopedică din spumă cu memorie ieftină atunci aceasta este probabil cea mai bună alegere.

Perna ortopedică din spumă cu memorie Ecru datorită formei pe care o are este perfectă deoarece sprijină capul într-un mod optim. Aceasta umple golul dintre umeri și gât și este capabilă să mențină colana vertebrală aliniată cu gâtul dumneavoastră.

Pe baza temperaturii corporale aceasta își adaptează forma exact după nevoile capului dumneavoastră. În același timp aceasta are găuri microscopici prin care se realizează ventilarea pernei și circularea adecvată a aerului care previne apariția bacteriilor și acarienilor.

Această pernă susține o poziție optimă a corpului și o îmbunătățește până aceasta ajunge la cea mai bună formă, acest lucru reduce și problemele cu sforăitul. Din punctul nostru de vedere această pernă este cea mai bună pernă ortopedică din spumă cu memorie.

Cum să alegi cea mai bună pernă ortopedică – ghid de cumpărături

Cum să alegi cea mai bună pernă ortopedică

Într-adevăr, există anumiți factori pe care trebuie să îi luați în considerare, deoarece o pernă ortopedică nu este o pernă oarecare. Pe lângă faptul că vă ajută să dormiți mai confortabil, aceasta vă va ajută și la ameliorarea durerilor pe care le-ați suferit din cauza unei poziții de somn proaste. Iată câțiva factori pe care trebuie să îi cunoașteți:

Umplutura

Atât pernele simple, cât și pernele ortopedice sunt fabricate dintr-o varietate mare de materiale. Însă cel mai frecvent material folosit pentru realizarea pernelor ortopedice este spuma cu memorie. Aceasta pe lângă faptul că este și oferă susținere are și o sensibilitate la căldura care o face să se muleze în orice formă.

Latexul este un alt material ce ați putea să-l găsiți la cea mai bună pernă ortopedică și este o soluție bună pentru cei care suferă de alergii. La fel ca spuma cu memorie latexul se mulează după forma corpului în timp ce oferă o postură corectă și un suport optim.

Poziția de somn

Pernele ortopedice sunt concepute pentru diferite poziții de somn. Cel mai mare procent de oameni dorm pe lateral după care urmează oamenii care dorm pe spate, iar oamenii care dorm pe burtă reprezintă un procent destul de mic.

Dacă vă cunoașteți poziția în care dormiți atunci este recomandat să alegeți o pernă concepută pentru poziția dumneavoastră din somn. Cei care dorm pe lateral ar trebui să aleagă o pernă cu fermitate medie, cei care dorm pe burtă una moale, iar cei care dorm pe spate ar trebui să aleagă o pernă cu fermitate medie spre mare.

Afecțiuni fizice

Pernele ortopedice sunt concepute pentru a îmbunătății postura în timpul somnului și pentru a combate diferite dureri articulare resimțite. Dar dacă aveți afecțiuni fizice accentuate este posibil să aveți nevoie de un tip de sprijin mai specializat. Într-un astfel de caz este recomandat să vizitați un medic ortopedic deoarece el este în măsură să vă recomande cel mai bun tip de pernă.

Ușurința de curățare

Pernele atrag praful și se pot murdări foarte tare dacă nu sunt curățate în mod regulat. Atunci când cumpărați cea mai bună pernă ortopedică, asigurați-vă că alegeți una care este extrem de ușor de curățat pentru a nu pierde mult timp cu acest proces.

Ar trebui să o puteți curăța cu aspiratorul sau să o puteți spăla în mașina de spălat rufe. Nu toate pernele permit acest lucru, așa că, dacă doriți să vă spălați perna, ar trebui să vă luați un material adecvat care suportă acest proces.

Preț

Banii contează însă dacă vă doriți cea mai bună pernă ortopedică atunci va trebuie să plătiți. În topul cu cele mai bune perne de mai sus găsiți diverse modele la diverse prețuri, însă din punctul nostru de vedere pentru o pernă ortopedică bună va trebui să plătiți minim 150 de lei.

Care e cea mai bună pernă ortopedică? concluzie

În încheiere sperăm că acest articol v-a fost de ajutor și că ați aflat informații relevante pentru dumneavoastră. Dacă acest articol v-a ajuta și v-a plăcut vă așteptăm să reveniți pe gotof.ro ori de câte ori aveți de făcut cumpărături pentru casă. Din punctul nostru de vedere cea mai bună pernă ortopedică ce poate fi cumpărate este Perna ortopedică Dormeo Air+ Smart, deci puteți să o cumpărați cu toată încredere dacă vi se potrivește.

5 din 5 (4 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online bune. Ajutorul meu și a echipei Gotof.ro constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt cele mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.

Artiole: 134