Pentru gradina

Cea mai buna pompa de stropit electrica

pompa de stropit gradina

Pentru ca culturile tale să fie sănătoase și productive e necesar ca ele periodic să fie erbicidate, acest lucru se face cel mai ușor cu cea mai buna pompa de stropit electrica. De unde vei ști care e cea mai bună pompă pentru tine și cum să faci alegerea corectă? Ei bine vei afla în acest articol.

În general achizițiile sunt tot mai dificile, iar acest lucru se datorează magazinelor care sunt lipsite de bun șimț și vând produse la o calitate inferioară. Acest articol e scris cu scopul de a te ajuta să alegi cea mai buna pompa de stropit electrică la cel mai bun preț și de cel mai bun magazin online.

Set Pompa stropit electrica Micul Fermier

Cea mai bună pompă de stropit electrică alegerea noastră

Set Atomizor + Pompa stropit electrica Pandora

Cea mai bună pompă de stropit sugestie premium

Pompa stropit electrica Danubewd Tools®

cea mai buna pompa de stropit electrica buget mic

Cea mai bună pompă de stropit electrică buget mic

Avantajele unei pompe de stropit electrice

Cel mai mare și cel mai important avantaj al unei pompe de stropit electrice este modalitatea de generare a presiunii de stropire. Ce am vrut să spun?

Treaba e simplă la o pompă de stropit electrică presiunea se generează cu ajutorul curentului electric pe când la cea manuală ei bine ai de muncă mult și vei ajunge obosit acasă, de ce spun asta?

Pentru că pe lângă faptul că trebuie să stropești să ți în spate acea pompă ( care de cele mai multe ori are un pic de greutate) mai trebuie să și creezi presiunea de stropire manual.

Cred că cu diferența asta ai înțeles de ce e important să cumperi cea mai buna pompa de stropit electrica, practic la ea te va interesa să aibă mereu baterie.

Top 5 cele mai bune pompe electrice

Alegerea și ajungerea la comun a decizie că o singură pompă este cea mai buna pompa de stropit electrica a mai multor oameni este aproape imposibilă.

Astfel am pregătit un top 5 cu cele mai bune pompe de stropit electrice din care tu vei putea alege modelul perfect pentru tine.

Set Pompa stropit electrica Micul Fermier

Cea mai bună pompa de stropit electrica alegerea noastră
 • Presiune max. 5 bar
 • Lance din inox
 • Jet reglabil
 • Baterie 12V 8A
 • Greutate aprox. 3-4Kg
 • regulator presiune 

Acest model este recomandarea noastră și o considerăm cea mai buna pompă de stropit electrică pe care o poți cumpără și pentru care noi garantăm că nu te va dezamăgii.

Are 4 tipuri de pulverizare iar acest lucru cred că e un avantaj că te va ajuta să îți face treaba indiferent ce ai în gradina ta, aceste 4 tipuri de pulverizare sunt: ceață, jet, picături și praf

Are lance extensibilă iar acest lucru te v-a ajuta să stropești pomii fără a mai folosi scara, iar acest lucru te va face să scutești timp și energie.

Bateria are o autonomie foarte ridicată și poate acoperii folosirea a circa 8-10 rezervoare ceea ce eu consider a fi mai mult ca suficient.

Capacitatea rezervorului este de 16 litri iar împreună cu pompa propriu zisă are circa 19-20 de kg deci poate fi folosită foarte ușor.

Set Atomizor + Pompa stropit electrica Pandora

cea mai bună pompa de stropit electrica
 • Presiune max. 5 bar;
 • Lance din inox;
 • Jet reglabil ;
 • Baterie 12V 8A;
 • Greutate aprox. 3-4Kg; 
 • regulator presiune; 

Această pompă credem cu tărie că își are locul în aici și poate fi menționată ca cea mai bună pompă de stropit electrica recomandare premium.

Este ideală pentru cei care au culturi mai mici și nu pot intervenii cu automatizarea stropirii a tot ce înseamnă cultură de la pomi la sere.

Autonomia bateriei este una foarte decentă dacă nu chiar bună ea ajungând să țină între 15 și 20 de plinuri ale rezervorului de 12 litri.

La fel ca mențiunea de ma sus și acesta are 4 tipuri de stropire și anume: ceață, jet, picături și praf. Presiunea cu care poate stropii este de 5 bar iar lungimea furtunului este de 1.2 metri.

Este ușoară, ușor de manevrat și din materiale rezistente, într-un cuvânt alegerea perfectă pentru tine dacă nu-ți poți automatiza culturile.

Pompa stropit electrica Danubewd Tools®

cea mai buna pompa de stropit electrica buget mic

Este cea mai bună recomandare pentru cea mai bună pompă de stropit electrică când ai un buget redus și este perfectă pentru pasionații de viticultură. Asta nu înseamnă cu nu poate fi folosită și în gradina de legume,

Este confecționată din plastic și inox, are două bretele rezistente care nu vor ceda când ai nevoie să folosești această pompă.

Are 4 tipuri de pulverizare deci o vei putea folosi în multe moduri, acele 4 tipuri sunt: ceață, jet, picături și praf.

Greutatea pompei goală este de 3,5 kg iar aceasta are capacitatea de 12 litri deci o vei putea căra plină fără a te incomoda în vreun fel.

Bateria are o autonomie ridicată ceea ce o face perfectă pentru a fi folosită și în locurile unde nu ai posibilitatea pentru încărcarea ei.

Pachet promo: Pompa stropit electrica Micul Fermier

cea mai buna pompa de stropit electrica micul fermier
 • Presiune max. 5 bar;
 • Lance din inox;
 • Jet reglabil;
 • Baterie 12V 8A;
 • Greutate aprox. 3-4Kg. 
 • Regulator presiune; 

O altă recomandare care nu avea cum să lipsească din acest top cu cele mai bune pompe de stropit electrice pe care le poți folosi în 2021.

Această pompă este ideală pentru stropit pomii și pentru cei care aceste suprafețele pe care trebuie să le stropească sunt mari.

Acumulator poate face ca pompa să funcționeze până la 9 ore de folosire continuu iar încărcarea lui durează în jur de 3 ore.

Greutatea lui fără substanțe în el este 2,5 kg, iar când este plin ajunge undeva la 14-15 kilograme, capacitatea lui fiind de 12 litri.

Pompa stropit electrica + Manuala ( 2 in 1 ) 20 Litri

Cea mai buna pompa de stropit electric +manuală
 • Presiune maxima 5.5 bari;
 • Acumulator 12v\8ah;
 • O singura încărcare este suficienta pentru 15-20 de plinuri;
 • Regulator presiune;
 • Tija metalica telescopica;
 • 5 duze cu diferite tipuri de pulverizare;
 • Încărcător;

O variantă de cea mai buna pompa de stropit electrica care are și funcție de folosire manuală, acest lucru poate fi bun pentru situațiile neplăcute când motorul pompei se strică.

Fiind și pompă manuală aceasta poate funcționa independent față de motorul ei, deși noi nu recomandăm pompele manuale această variantă de 2 in 1 o considerăm bună.

Este o pompă construită din materiale de calitate și foarte rezistente iar un mic dezavantaj pe care îl are este tija care este un pic cam scurtă.

Are rezervor de 20 de litri volum pe care noi îl considerăm mare pentru a fi ținut de un om toată ziua pe spate, dar poate fi folosit doar prin umplerea a 8-10 litri din 20, greutate care nu va incomoda deloc.

Raportat la prețul pe care îl are îl consideră o investiție bună și care îți merită banii.

Citește articolul în care vorbim despre cea mai buna foarfeca de vie și descoperă care e cea mai buna variantă pentru tine.

Ghid complet pentru a cumpara cea mai buna pompa de stropit electrica

Pentru a putea alege cea mai buna pompa de stropit electrică am folosit niște criterii, iar în baza acelor criterii am creat topul de mai sus.

Aici vei descoperii care sunt criteriile de bază și iar pe viitor îți v-a fi ușor să-ți alegi singur o pompă de stropit electrică.

Care este bugetul optim pentru cea mai buna pompa de stropit electrica?

Un pas important în alegerea unei pompe de stropit electrice este bugetul de care dispunem. Deși prețul unei astfel de pompe este unul mic, eu zic ca trebuie verificată cheltuirea fiecărui leu.

Așadar un buget optim pentru cea ma bună pompă de stropit ar fi cuprins între 200 și 350 de Lei. Această sumă este una mică și consider ca o astfel de pompă îți va acoperii rapid cheltuielile.

Care este capacitatea rezervorului la cea mai buna pompa de stropit electrica?

Aici este ceva mai dificilă alegerea sau să spun că o capacitate este cea mai bună pentru că acest lucru diferă de la om la om. Unii oameni pot duce liniștiți în spate 20 de kg , iar pentru alți e mult și 15 kg.

Consider că capacitatea optimă și cea mai bună este cuprinsă între 10 și 15 litri. Această capacitate a rezervorului cred că pot acoperii nevoile necesare ale tuturor în proporții de 90%.

Ce performanțe tehnice are cea mai buna pompa de stropit electrica?

Performanțele tehnice unei pompe de stropit sunt foarte importante, iar în multe cazuri sunt factorul care determină cumpărarea unei pompe.

Personal ca și performanțe consider ideală o pompă care:

 • Bateria ține până la minim 5 goliri ale rezervorului;
 • Are o presiune de minim 5 bar;
 • Are cele 4 tipuri de stropire importante;

Întrebări frecvente

Când ești în cutarea cele mai bune pompe pentru stropit de foarte multe ori te lovești de întrebări la care nu găsești răspuns. Mai jos vor fi răspunsul pentru câteva astfel de întrebări, dacă am omis răspunsul pentru una din ele te rog să-mi lași întrebarea în comentarii.

Este importantă greutatea unei pompe de stropit?

Acest lucru diferă de la persoană la persoană. Deși sunt persoane care țin greutăți mari în spate eu nu recomand să faceți acest lucru.

Deci după părerea mea acest lucru este important și nu trebuie neglijat. Dacă îl vei neglija odată cu înaintarea în vârstă te vei trezi cu probleme legate de sănătate.

Pompa de stropit electrică are mai multe moduri de stropire?

Da majoritatea pompelor electrice deci și cele incluse de noi în top au 4 tipuri de stropire, și anume: ceață, jet, picături și praf.

De la ce distanță pot stropii cu pompa?

Acest lucru diferă de la pompă la pompă, și depinde de modulul pe care ăl folosești la stropire. Cu cât pompa generează mai mulți bar la presiune cu atât va stropi pe o distanță mai mare.

Dar cred că o presiune de 5 bar este mai mult ca suficient cu care îți vei face treaba foarte bine.