.

Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cea mai bună saltea Dormeo

Cea mai bună saltea Dormeo este acea saltea care are un preț în limita bugetului dumneavoastră și care vă ajută să aveți un somn mult mai odihnitor.

Cea mai bună saltea Dormeo 2022

Somnul este un factor principal care reflectă calitatea vieții pe care o are fiecare om. Dacă în momentul de față somnul de calitate lipsește atunci cea mai bună saltea Dormeo ar trebui să vă rezolve această problemă, sau măcar una dintre cele mai bune saltele.

Însă trebuie să țineți cont că pentru a obține un somn de nota 10 aveți nevoie și de cea mai bună pernă, iar dacă suferiți de dureri cervicală vă recomandă să aruncați o privire și pe articolul în care vorbim despre cea mai bună pernă cervicală. Vorbind de saltele celor de la Dormeo noi considerăm că o alegere bună ar fi salteaua Dormeo Air+ Select.

Avantaje oferite de saltele Dormeo

Pentru a vă fi mai ușor să înțelegeți dacă faceți cea mai bună alegere cumpărând cea mai bună saltea Dormeo am decis să vă prezentăm câteva avantaje oferite de acest brand.

 • Raport preț-calitate foarte bun – aceștia oferă aproape în toate produsele un raport preț-calitate foarte bun. Astfel au ajuns să aibă o mulțime de clienți mulțumiți în România și în Europa.
 • Varietate mare de modele – aceștia în ziua de azi se pot mândri cu câteva zeci de modele de saltele din care clienții pot selecta modelul ideal pentru ei.
 • Experiență foarte mare în această industrie – Dormeo activează din 2002 oferind produse de dormit și perfecționându-se în fiecare zi. Aceștia se pot mândri cu 20 de ani experiență în această industrie și probabil cu milioane de clienți mulțumiți la nivel global.

Top 5 cele mai bune saltele Dormeo 2022

1. Saltea Dormeo Air+ Select

Saltea Dormeo Air+ Select

Dacă vă doriți o saltea din categoria premium a celor de la Dormeo atunci probabil aceasta este cea mai bună alegere.

Avantaje

 • Înălțime de 27 de centimetri;
 • 2 centimetri de spumă cu memorie;
 • Tehnologia Octaspring care permite circulația aerului;
 • 5 zone de confort;
 • Perioadă de testare de 100 de nopți și garanție extinsă de 15 ani;

Dezavantaje

 • Nu este tocmai ieftină;

Salteaua Dormeo Air+ Select este una dintre cele mai apreciate saltele de către cumpărători. Este o saltea cu 5 zone de confort și care are o fermitate reglabilă. Pentru ca cumpărătorii să se bucure de un confort maxim cei de la Dormeo au pus pe aceste saltele un strat de 2 centimetri de spumă cu memorie.

Tehnologia Octaspring este un punct forte al acestei saltele deoarece aceasta se ocupă cu ventilarea saltelei. Această tehnologie face ca salteaua Dormeo să se ventileze de 8 ori mai repede față de saltelele din spumă clasice, astfel veți avea un mediu uscat și fără bacterii.

Acest model poate fi folosit și de persoanele care suferă de diverse alergii sau de astm deoarece are un tratament antialergic și antibacterian. Ce trebuie să mai știți este că husa saltelei Dormeo este detașabilă și lavabilă astfel o veți putea spăla ori de câte ori vreți.

Ca și minus trebuie să știți că această saltea nu este tocmai ieftină având un preț de peste 2500 de lei. Însă din punctul nostru de vedere dacă e uităm la beneficii acest model este cea mai bună saltea Dormeo ce poate fi cumpărată online.

2. Saltea Dormeo iMemory S Plus

Saltea Dormeo iMemory S Plus

Dacă vă doriți o saltea Dormeo cu un raport preț-calitate foarte bun atunci acest model este probabil pentru dumneavoastră.

Avantaje

 • 3 zone de confort;
 • Configurare multiplă;
 • Hipoalergenică;
 • Nucleu reversibil;
 • Husă detașabilă;

Dezavantaje

 • Doar 3 zone de confort;

Salteaua Dormeo iMemory S Plus este o saltea cu 3 zone de confort pe care se poate dormi foarte bine în orice poziție, în orice moment al zilei. Are o grosime de 20 de centimetri și permite reglarea nivelului de susținere și a fermității exact după nevoile dumneavoastră.

Această saltea Dormeo are o bună ventilare pentru ca dumneavoastră când veți dormii pe ea să aveți un mediu uscat și lipsit de bacterii. Izolarea mișcării incredibilă de eficientă lucru care face salteaua Dormeo iMemory S Plus ideală pentru a fi folosită de către cupluri.

Pentru un mediu curat în timpul somnului și pentru ca salteaua Dormeo să poate fi folosită și de oamenii care au astm sau diverse alergii aceasta beneficiază de un tratament antialergic și antibacterian. Această saltea are o perioadă de garanție de 15 ani, iar această perioadă este cu mult peste media oferite în piață de alte branduri.

Din păcate această saltea Dormeo are și un minus și anume faptul că oferă doar 3 zone de confort. Însă dacă ne uităm la preț dar și la beneficiile oferite vom vedea probabil cea mai bună saltea Dormeo cu cel mai bun raport preț-calitate.

3. Saltea ortopedică Dormeo Aloe Vera V2

Saltea Dormeo Aloe Vera V2

Dacă căutați o saltea Dormeo ieftină și bună atunci probabil acest model este cea mai bună alegere.

Avantaje

 • Suport ortopedic;
 • Raport -preț-calitate foarte bun;
 • Tratament CleanEffect;
 • Întărește sistemul imunitar;

Dezavantaje

 • Husa nu se poate spăla în mașina de spălat rufe;

Saltea Dormeo Aloe Vera V2 este ideală pentru persoanele care caută cea mai bună saltea ortopedică de la Dormeo. Are o grosime de 16 centimetri și o fermitate ridicată pentru un suport ortopedic superior care să combată durerile.

Vine la pachet cu un tratament antibacterian și antiacarian pentru a putea fi folosită și de către persoanele ce suferă de astm sau diferite alergii. Salteaua Dormeo Aloe Vera V 2 are un nucleu foarte ferm realizat din spumă Ecocell®.

Acest nucleu asigură o susținere optimă pentru coloana vertebrală și contribuie la eliminarea umidității în timpul nopții, astfel salteaua Dormeo rămâne uscată și comodă. Cei de la Dormeo asigură o perioadă de testare de 30 de nopți pentru această saltea și oferă 10 ani de garanție extinsă.

Singurul minus al acestei saltele este faptul că husa nu poate fi spălată în mașina de spălat rufe. În opinia noastră dacă căutați o saltea care să vă susțină poziția corectă a coloanei vertebrale pe timpul nopții și să vă scape de durerile de spate aceasta este cea mai bună saltea Dormeo pe care o puteți cumpăra.

4. Saltea Dormeo Fresh Prima II

Saltea Dormeo Fresh Prima II

Dacă căutați cea mai ieftină saltea Dormeo ce merită achiziționată probabil acest model este pentru dumneavoastră.

Avantaje

 • Sistem unic de ventilare a saltelei;
 • 3 zone de confort;
 • Husă detașabilă și lavabilă;

Dezavantaje

 • Lipsa posibilități de a regla fermitatea;

Salteaua Dormeo Fresh Prima II este o saltea pe care se poate dormi bine indiferent de poziția de somn. Aceasta are o grosime de 18 centimetri și o fermitate medie ne fiind nici prea tare, dar nici prea moale. Cele 3 de zone de confort asigură un suport ideal pentru principale 3 punte de presiune ale corpului uman.

Aceasta are un nucleu de 16 centimetri peste care se află un strat de 2 centimetri din spumă cu memorie. Aceasta beneficiază de un sistem de ventilație bun care va menține salteaua Dormeo fresh tot timpul, acesta fiind și unul din factorii care ne-a determinat să introducem această saltea în top cele mai bune saltele Dormeo.

Husa detașabilă și lavabilă în mașina de spălat rufe vă ajuta să mențineți un mediu curat în dormitor și în perimetrul patului. Materialul husei este întrețesut cu fibre învelite în argint și tratate cu CelanEffect Silver. Tratamentul antibacterian și antialergic nu avea cum să lipsească și de la această saltea.

Ca și minus singurul lucru pe care îl putem reproșa este faptul că saltea nu are fermitate reglabilă, dar acest minus din punctul nostru de vedere nu este unul prea mare mai ales dacă ceea ce căutați este o saltea cu fermitate medie. Așadar din punctul nostru de vedere această saltea este cea mai bună saltea Dormeo ieftină.

5. Saltea Dormeo Royal

Saltea Dormeo Royal

Această saltea Dormeo este capabile să ofere tot ce este necesar pentru a avea parte de somn de calitate.

Avantaje

 • Fermitate ajustabilă;
 • 4 cm de spumă cu memorie;
 • Nucleu dublu reversibil;
 • Husă detașabilă și lavabilă;

Dezavantaje

 • Este disponibilă doar pe 2 mărimi;

Ultima noastră recomandare din top cele mai bune saltele Dormeo este salteaua Dormeo Royal. Această saltea are grosimea totală de 20 de centimetri din care 4 centimetri sunt un strat din spumă cu memorie care îmbunătățește confortul oferit.

Aceasta are un nucleu dublu reversibil și care permite ajustarea fermității exact după nevoile dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că salteaua pe o parte este moale și pe o parte mai tare și poate fi răsucită după bunul plac.

Structura celulară tridimensională susține ventilația saltelei în mod corespunzător astfel aceasta va benefica de o prospețime foarte rară. Spuma Ecocell este de cea mai bună calitate și vă va oferii un confort sporit. Tratamentul CleanEffect creează o barieră care este de nepenetrat de către acarieni și microbi.

Ca și minus tot ce putem spune că e rău la această saltea este faptul că poate fi găsită doar pe 2 dimensiuni. Deși este ultima mențiune din top această saltea în opinia noastră este una dintre cele mai bune saltele Dormeo ce poate fi cumpărată.

Cum să alegi cea mai bună saltea Dormeo – ghid de cumpărături

Pentru ca dumneavoastră să puteți alege cea mai bună saltea Dormeo am decis să creăm un ghid de cumpărături. În el veți descoperii principalele caracteristici la care să fiți atent/ă când alegeți o saltea Dormeo.

Tehnologia și materialele folosite

În momentul în care vă decideți să cumpărați o saltea Dormeo vă sfătuim să verificați ce tehnologii are salteaua. De exemplu părerea noastră este că tehnologia de ventilare nu trebuie să lipsească la o saltea, aceasta vă ajuta să aveți un mediu curat și uscat în care să dormiți.

Deși acest criteriu nu este unul de bază și nu putem să vă face recomandări exact în privința asta, noi vă sugerăm să verificați acest aspect pentru a fi sigur că salteaua are toate tehnologiile pe care vi le doriți pentru a vă odihni corespunzător.

Fermitate

Fermitatea este un factor crucial în selectarea unei saltele. Acest criteriu va dicta cât de confortabilă va fi salteaua pe care urmează să o cumpărați. Pentru unele persoane o fermitate ridicată este soluția optimă pe când pentru alte persoane o saltea moale este perfectă.

Trebuie să acordați o atenție sporită acestui criteriu și să alegeți fermitatea în funcție de nevoile pe care le aveți. Dacă nu știți ce fermitate să alegeți atunci cea mai bună saltea Dormeo cu fermitate reglabilă este o opțiune bună pentru dumneavoastră.

Dimensiunea

Înainte de a cumpăra o saltea Dormeo este necesar să știți ce dimensiune aveți nevoie. Măsurați dimensiunea spațiului din pat unde veți pune salteaua și în baza aceste măsurători alegeți salteaua potrivită. O saltea Dormeo bună comandată care nu are dimensiunile potrivite nu vă va ajuta cu nimic.

Modalități de întreținere și igienizare

Pentru a avea un mediu curat în care să dormiți este necesar să vă ocupați frecvent de igienizarea dormitorului, în special de curățarea și aerisirea tuturor componentelor a patului din dormitor, cum ar fi: perna, lenjeria de pat și salteaua.

Produsele celor de la Dormeo au în general un proces de întreținere și curățare foarte ușor de realizat, dar pentru binele dumneavoastră și pentru a întreține aceste produse în mod corespunzător vă recomandăm să citiți detaliile despre întreținere cu foarte mare atenție.

Prețul saltelei

Adevărul este că dacă vă doriți să aveți parte de un somn odihnitor în fiecare noapte este nevoie să plătiți ceva mai mult pentru acest lucru. Părerea noastră este că pentru a cumpăra cea mai bună saltea Dormeo este nevoie de un buget minim de 1000 de lei.

Sfatul nostru este să nu vă zgârciți când vine vorba de cumpărarea unei saltele pentru că în urma achiziție veți obține cele mai odihnitoare nopți. Dacă nu aveți acel buget minim recomandat de noi puteți opta pentru un topper de saltea ca soluție temporară până veți avea bugetul necesar.

Care este cea mai bună saltea Dormeo? -Concluzie

În încheierea articolului am vrea să spunem că nouă ne-a făcut extrem de multă plăcere să analizăm un brand care folosește materiale și structuri unice și care este atât de bine primit de clienți din întreaga lumea.

Această analiză a arătat de ce saltele Dormeo sunt atât de apreciate de către clienții lor din întreaga lume. Sperăm că acest articol ați găsit informații utile pentru dumneavoastră și că veți cumpăra cea mai bună saltea Dormeo pentru dumneavoastră.

Default image
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online. Ajutorul meu și echipei Gotof constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.

Artiole: 114