Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cea mai bună saltea Dormeo 2024

Cea mai bună saltea Dormeo este acea saltea care are un preț în limita bugetului dumneavoastră și care vă ajută să aveți un somn mult mai odihnitor.

Cea mai bună saltea Dormeo 2024

Somnul este un factor principal care reflectă calitatea vieții pe care o are fiecare om. Dacă în momentul de față somnul de calitate lipsește atunci cea mai bună saltea Dormeo ar trebui să vă rezolve această problemă, deoarece cei de la Dormeo au saltele de pat bune.

Însă trebuie să țineți cont că pentru a obține un somn de nota 10 aveți nevoie și de cea mai bună pernă, iar dacă suferiți de dureri cervicală vă recomandă să aruncați o privire și pe articolul în care vorbim despre cea mai bună pernă cervicală. Vorbind de saltele celor de la Dormeo noi considerăm că o alegere bună ar fi salteaua Dormeo iMemory S Plus.

Avantaje oferite de saltele Dormeo

Pentru a vă fi mai ușor să înțelegeți dacă faceți cea mai bună alegere cumpărând cea mai bună saltea Dormeo am decis să vă prezentăm câteva avantaje oferite de acest brand.

 • Raport preț-calitate foarte bun – aceștia oferă aproape în toate produsele un raport preț-calitate foarte bun. Astfel au ajuns să aibă o mulțime de clienți mulțumiți în România și în Europa.
 • Varietate mare de modele – aceștia în ziua de azi se pot mândri cu câteva zeci de modele de saltele din care clienții pot selecta modelul ideal pentru ei.
 • Experiență foarte mare în această industrie – Dormeo activează din 2002 oferind produse de dormit și perfecționându-se în fiecare zi. Aceștia se pot mândri cu 20 de ani de experiență în această industrie și probabil cu milioane de clienți mulțumiți la nivel global.

Top 5 cele mai bune saltele Dormeo 2024

1. Saltea Dormeo iMemory S Plus

Saltea Dormeo iMemory S Plus

Dacă vă doriți o saltea Dormeo cu un raport preț-calitate foarte bun atunci aceasta este probabil cea mai bună alegere pentru dumneavoastră.

Avantaje

 • 3 zone de confort;
 • Configurare multiplă;
 • Hipoalergenică;
 • Nucleu reversibil;
 • Husă detașabilă;

Dezavantaje

 • Preț peste 2000 Lei;

iMemory S Plus este o saltea Dormeo cu 3 zone de confort pe care veți avea parte de un somn plăcut și odihnitor în fiecare noapte, indiferent de poziția în care obișnuiți să dormiți. Aceasta are o grosime totală de 20 de centimetri și permite reglarea nivelului de susținere și a fermității exact după nevoile dumneavoastră.

Este echipată cu diverse sisteme care asigură o bună ventilare a saltelei pentru ca dumneavoastră să dormiți într-un mediu uscat și lipsit de bacterii. Nu permite transferul de mișcare ceea ce o face o alegere excepțională pentru cupluri și nu numai.

Această saltea beneficiază de un tratament antibacterian și antialergic, astfel aceasta poate fi folosită și de persoanele ce suferă de diverse alergii. Un al mare plus al acestei saltele Dormeo este faptul ca are o perioadă de garanție de 15 ani, perioadă care este cu mult mai mare față de media oferită de multe branduri de pe piață.

Singurul minus al acestei saltele care poate fi notat ca și dezavantaj este faptul că are doar 3 zone de confort. Însă dacă ne uităm la preț și beneficiile oferite veți vedea probabil și dumneavoastră la fel ca noi că aceasta este cea mai bună saltea Dormeo din punctul de vedere al raportului preț-calitate.

2. Saltea ortopedică Dormeo Aloe Vera V2

Saltea Dormeo Aloe Vera V2

Dacă căutați o saltea ortopedică Dormeo atunci probabil aceasta este cea mai bună alegere.

Avantaje

 • Suport ortopedic;
 • Raport -preț-calitate foarte bun;
 • Tratament CleanEffect;
 • Întărește sistemul imunitar;

Dezavantaje

 • Husa nu se poate spăla în mașina de spălat rufe;

Aloe Vera V2 este o saltea Dormeo ideală pentru persoanele care caută una dintre cele mai bune saltele ortopedice de la Dormeo. Are o grosime de 16 centimetri și o fermitate ridicată pentru un suport ortopedic superior care să combată durerile de spate și durerile articulare.

Vine la pachet cu un tratament antibacterian și antiacarian pentru a putea fi folosită și de către persoanele ce suferă de astm sau diferite alergii. Aceasta are un nucleu extrem de ferm, dar confortabil realizat din spumă Ecocell.

Acest nucleu asigură o susținere optimă pentru coloana vertebrală și contribuie la eliminarea umidității în timpul nopții, astfel salteaua Dormeo va rămâne uscată și comodă. Cei de la Dormeo asigură o perioadă de testare de 30 de nopți pentru această saltea și oferă 10 ani de garanție extinsă.

Singurul minus al acestei saltele este faptul că husa nu poate fi spălată în mașina de spălat rufe. În opinia noastră dacă căutați o saltea care să vă susțină poziția corectă a coloanei vertebrale pe timpul nopții și să vă scape de durerile de spate aceasta este cea mai bună saltea Dormeo pe care o puteți cumpăra.

3. Saltea Dormeo Ecocell Siena

Saltea Dormeo Ecocell Siena

Dacă ceea ce vă doriți este o saltea Dormeo ieftină atunci aceasta ar putea fi probabil cea mai bună alegere pentru dumneavoastră.

Avantaje

 • Permite circulația optimă a aerului;
 • Testare gratuită 30 de zile;
 • Raport preț-calitate excelent;
 • Husa este detașabilă;

Dezavantaje

 • Nu are fermitate ajustabilă;

Ecocell Siena este o soluție excelentă pentru persoanele care își doresc o saltea Dormeo ieftină și bună. Aceasta este construită din spumă Ecocell care prin natura ei este foarte elastică și va face ca aceasta să se adapteze la forma corpului pe care îl aveți dumneavoastră.

Aceasta permite o bună circulație a aerului ceea ce va face să dormiți într-un mediu uscat și proaspăt. În plus aceasta are tratament CleanEffect care va fi o barieră de protecție contra bacteriilor, acarienilor și mirosului neplăcut.

Husa saltelei este detașabilă și poate fi spălată în mașina de spălat rufe la o temperatură de 40 ° C. Astfel vă veți putea asigura un mediu curat și sănătos de fiecare dată când veți dormi pe această saltea.

Singurul minus care poate fi numit dezavantaj ale acestei saltele este faptul că nu are fermitate ajustabilă, fermitatea ei fiind una medie. Însă din punctul nostru de vedere dacă privim toate caracteristicile pe care le are aceasta vom vedea cea mai bună saltea Dormeo ieftină.

4. Saltea Dormeo Fresh Prima Platinum

Saltea Dormeo Fresh Prima Platinum

Dacă ceea ce vă doriți este o saltea Dormeo cu fermitate ajustabilă atunci aceasta este probabil o alegere bună pentru dumneavoastră.

Avantaje

 • Fermitate ajustabilă;
 • 3 zone de confort;
 • Husă detașabilă și lavabilă;
 • Suport bun pentru coloana vertebrală;

Dezavantaje

 • Prețul nu este unul mic;

Fresh Prima Platinum este o saltea Dormeo care la fel ca cea de mai sus este realizată din spumă Ecocell, însă aceasta are un design unic Octaspring. Ceea ce o face una dintre cele mai bune saltele Dormeo este suportul pentru coloana vertebrală oferit prin intermediul celor 3 zone de confort.

Astfel în timp ce veți dormi pe această saltea veți avea coloana vertebrală într-o poziție sănătoasă. Acest lucru va preveni apariția durerilor de spate și contribuie chiar și la ameliorarea durerilor de spate deja existente.

Un alt lucru fantastic la această saltea este faptul că aceasta este de 8 ori mai aerisită decât spuma tradițională. Acest lucru va asigura faptul că veți dormi mereu într-un mediu curat și proaspăt. În plus husa de pe această saltea este detașabilă și lavabilă astfel o veți putea spăla ori de câte ori aveți nevoie.

Singrul minus ala acestei saltele din punctul nostru de vedere este faptul că aceasta are un preț ce poate depăși media prețului practicat pe piață. Însă prețul este unul justificat deoarece și confortul oferit de această saltea este găsit la puține modele de pe piață. Noi credem că este cea mai bună saltea Dormeo cu fermitate ajustabilă.

5. Saltea Dormeo Dream Inspiration

Saltea Dormeo Dream Inspiration

O alegere fantastică pentru ce care vor o saltea Dormeo cu fermitate adaptabilă.

Avantaje

 • 5 straturi diferite de spumă;
 • Bună pentru orice poziție de somn;
 • 5 zone de confort;
 • Tratament antibacterian și antimicrobian;

Dezavantaje

 • Prețul este peste medie;

Prin salteaua Dream Inspiration cei de la Dormeo se pot lăuda cu o saltea proiectată în mod unic în mai multe straturi, mai exact are 5 straturi de spumă diferite. Principala caracteristică a acesteia este fermitatea adaptabilă și este bună pentru toate pozițiile de dormit însă în special pentru cei care dorm pe o parte.

Așadar în momentul în care veți dormi pe aceasta indiferent de zona unde se regăsește cea mai mare concentrație de presiune aceasta o va găsi și va oferii o susținere adecvată.

Husa cu care este este acoperită această saltea beneficiază de tratament cu CleanEffect care oferă protecție contra acarienilor, microbilor și bacteriilor. În plus husa este detașabilă și lavabilă, lucru foarte practic deoarece o puteți spăla ori de câte ori doriți.

La fel ca și la modelul de mai sus singurul dezavantaj al acestei saltele este faptul că are un preț care este cu puțin peste medie. Însă dacă ne uităm la modul revoluționar în care este construită și la caracteristicile pe care le oferă vom vedea cea mai bună saltea Dormeo cu fermitate adaptabilă.

Calitatea somnuluiRidicată
FermitateÎntre 3 și 8
ReduceriPână la 37%
Livrare gratuităNu
Perioada de returPână la 100 de zile

Cum să alegi cea mai bună saltea Dormeo – ghid de cumpărături

Pentru ca dumneavoastră să puteți alege cea mai bună saltea Dormeo am decis să creăm un ghid de cumpărături. În el veți descoperii principalele caracteristici la care să fiți atent/ă când alegeți o saltea Dormeo.

Tehnologia și materialele folosite

În momentul în care vă decideți să cumpărați o saltea Dormeo vă sfătuim să verificați ce tehnologii are salteaua. De exemplu părerea noastră este că tehnologia de ventilare nu trebuie să lipsească la o saltea, aceasta vă va ajuta să aveți un mediu curat și uscat în care să dormiți.

Deși acest criteriu nu este unul de bază și nu putem să vă face recomandări exacte în privința asta, noi vă sugerăm să verificați acest aspect pentru a fi sigur că salteaua are toate tehnologiile pe care vi le doriți pentru a vă odihni corespunzător.

Fermitate

Fermitatea este un factor crucial în selectarea unei saltele. Acest criteriu va dicta cât de confortabilă va fi salteaua pe care urmează să o cumpărați. Pentru unele persoane o fermitate ridicată este soluția optimă pe când pentru alte persoane o saltea moale este perfectă.

Trebuie să acordați o atenție sporită acestui criteriu și să alegeți fermitatea în funcție de nevoile pe care le aveți. Dacă nu știți ce fermitate să alegeți atunci cea mai bună saltea Dormeo cu fermitate reglabilă este o opțiune bună pentru dumneavoastră.

Dimensiunea

Înainte de a cumpăra o saltea Dormeo este necesar să știți de ce dimensiune aveți nevoie. Măsurați dimensiunea spațiului din pat unde veți pune salteaua și în baza aceste măsurători alegeți salteaua potrivită. O saltea Dormeo bună comandată care nu are dimensiunile potrivite nu vă va ajuta cu nimic.

Modalități de întreținere și igienizare

Pentru a avea un mediu curat în care să dormiți este necesar să vă ocupați frecvent de igienizarea dormitorului, în special de curățarea și aerisirea tuturor componentelor pe care le are patul din dormitor, cum ar fi: perna, lenjeria de pat și salteaua.

Produsele celor de la Dormeo au în general un proces de întreținere și curățare foarte ușor de realizat, dar pentru binele dumneavoastră și pentru a întreține aceste produse în mod corespunzător vă recomandăm să citiți detaliile despre întreținere cu foarte mare atenție.

Prețul saltelei

Adevărul este că dacă vă doriți să aveți parte de un somn odihnitor în fiecare noapte este nevoie să plătiți ceva mai mult pentru acest lucru. Părerea noastră este că pentru a cumpăra cea mai bună saltea Dormeo este nevoie de un buget minim de 1300 de lei.

Sfatul nostru este să nu vă zgârciți când vine vorba de cumpărarea unei saltele pentru că în urma achiziție veți obține cele mai odihnitoare nopți. Dacă nu aveți acel buget minim recomandat de noi puteți opta pentru un topper de saltea ca soluție temporară până veți avea bugetul necesar.

Care este cea mai bună saltea Dormeo? -Concluzie

În încheierea articolului am vrea să spunem că nouă ne-a făcut extrem de multă plăcere să analizăm un brand care folosește materiale și structuri unice și care este atât de bine primit de clienții din întreaga lumea.

Această analiză a arătat de ce saltelele Dormeo sunt atât de apreciate de către clienții lor din întreaga lume. Sperăm că în acest articol ați găsit informații utile pentru dumneavoastră și că veți cumpăra cea mai bună saltea Dormeo pentru dumneavoastră.

Întrebări frecvente

Există oferte la saltele Dormeo?

Cei de la Dormeo organizează în mod frecvent campanii de reduceri la saltele lor sau chiar la majoritatea produselor prezente pe site-ul lor. Așadar puteți găsi reduceri la saltele Dormeo oferite de noi.

Dormeo oferă transport gratuit la saltele?

Din păcate costul transportului este suportat de către client deoarece saltele sunt un produs volumetric. Partea bună este că prețul transportului pentru o saltea sau mai multe este unul mic.

4.8 din 5 (5 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online bune. Ajutorul meu și a echipei Gotof.ro constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt cele mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.

Artiole: 131