Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cea mai bună tigaie electrică 2024

Cea mai bună tigaie electrică este o alegere excepțională deoarece nu are nevoie de o sursă de căldură externă pentru prepara alimente.

Cea mai bună tigaie electrică 2024

Tigăile electrice se diferențiază față de tigăile clasice prin faptul că pot funcționa fără independent de o sursă de căldură. Tot ce aveți nevoie este o priză prin care să alimentați cu electricitate tigaia și aceasta va prepara orice rețetă.

Eu personal mă bucur foarte mult că sunteți aici și citiți acest articol despre tigăi deoarece din aceste tigăi electrice nu sunt prea populare la noi. Însă ele sunt foarte practice și o astfel de tigaie se poate dovedi foarte utilă în bucătărie.

Avantajele oferite de cea mai bună tigaie electrică

  • Funcționează independente de sursele de căldură externe – probabil acesta este principalul avantaj oferit de aceste tigăi.
  • Curățare ușoară -majoritatea modelor sunt ușor de demontat și foarte ușor de curățat, multe dintre ele fiind compatibile cu mașinile de spălat vase.
  • Diferite funcții utile – acestea au în dotare diferite funcții utile cum ar fi păstrarea preparatelor calde până are loc masa.

Top 5 cele mai bune tigăi electrice 2024

1. Tigaie electrică rotundă Zilan ZLN 7870

Tigaie electrică rotundă

Această tigaie este o alegere excepțională pentru cei care vor o tigaie bună cu raport preț-calitate excelent.

Tigaia electrică Zilan este o alegere excepțională pentru orice gospodină deoarece în ea se poate găti orice preparat. Este realizată din aluminiu de cea mai bună calitate și vine însoțită de un capac din sticlă termorezistent.

Are un diametru de 36 de centimetri și este datată cu termostat reglabil care vă poate ajuta să setați temperatura. Are suprafață non-stick, componente detașabile și este compatibilă cu mașina de spălat vase. Din punctul meu de vedere este cea mai bună tigaie electrică ce poate fi cumpărată.

2. Tigaie electrică multifuncțională Mia

Tigaie electrică multifuncțională Mia

O tigaie electrică no-stick care poate fi de ajutor în orice bucătărie.

Tigaie electrică multifuncțională Mia este o tigaie care poate fi de ajutor în bucătărie oricărei gospodine. Este realizată 100% din aluminiu care este un material bun pentru tigăi fie ele clasice sau electrice.

Are un înveliș non-stick care nu va permite ca preparatele dumneavoastră să se lipească de tigaie. Aceasta are o capacitate de aproximativ 3 litri, un diametru de 30 de centimetri, o înălțime de 6,5 centimetri și o greutate de 3 kilograme.

3. Tigaie electrică Clatronic PP 3401

Tigaie electrică Clatronic PP 3401

O alegere excepțională pentru cei care o vor tigaie electrică cu capac și suprafață anti-aderentă.

Ceea ce face din tigaia Clatronic o alegere excepțională este raportul preț-calitate bun pe care îl are. Aceasta poate fi folosită pentru a decongela alimentele, pentru a le fierbe, pentru a le găti sau pentru a le păstra calde.

Aceasta are un diametru de 32 de centimetri și o înălțime interioară de 3,5 centimetrii, vine la pachet și cu un capac di sticlă. Mânerul pe care îl are este izolat termic pentru a prevenii accidentele din bucătărie.

4. Tigaie electrică pentru pizza Topmatic

Tigaie electrică pentru pizza Topmatic

Dacă vă doriți o tigaie electrică în care să preparați cea mai bună pizza aceasta este probabil cea mai bună alegere.

Vreți să faceți pizza acasă la fel de bună cea din restaurant? Dacă da aceasta tigaie este cea care vă va ajuta să faceți asta. Este o tigaie realizată din aluminiu, dar care are o suprafață anti-aderentă care nu va lăsa ca mâncarea să se lipească sau să apară vreo arsură în tigaie.

Aceasta are un diametru interior de 40 de centimetri și o adâncime de 9 centimetrii. Are un capac de sticlă în dotare, iar baza tigăii este realizată din oțel inoxidabil ceea ce îi oferă o durabilitate mai mare în timp. Eu sunt de părere că aceasta este cea mai bună tigaie electrică pentru pizza ce poate fi cumpărată.

5. Tigaie electrică Tefal Wok WO3000.10

Tigaie electrică Tefal Wok WO3000.10

Dacă ceea ce căutați este o tigaie electrică de la Tefal aceasta ar putea fi o soluție multifuncțională.

Tigaia wok electrică de la Tefal este o alegere bună deoarece poate fi folosită și pe aragaz. Aceasta vine cu un element de încălzire cu o putere de 1240 W care la nevoie poate fi îndepărtat lucru care va face posibilă folosirea tigăi pe o sursă de căldură externă.

Aceasta are un diametru de 36 de centimetrii și se livrează alături de un capac de sticlă, și un suport pentru aburi. Dacă ceea ce căutați este o tigaie electrică wok de la Tefal atunci aceasta este probabil cea mai bună alegere pe care o puteți face.

Cum să alegi cea mai bună tigaie electrică – ghide cumpărături

Ușurință în utilizare

Din punctul nostru acest criteriu este unul foarte important și de care trebuie să țineți cont. Ușurința în utilizare este dată de manevrabilitate și de ergonomia mânerelor pe care le au aceste tigăi. Sunt ușor de apucat? Rămân reci în timpul funcționării?

Dacă mânerele permit manevrarea ușoară a tigăii și sunt ușor de apucat chiar și când au ulei pe ele sau român reci chiar și după 2 ore de utilizare atunci probabil urmează să cumpărați cea mai bună tigaie electrică.

Încălzire uniformă tigăi

Dacă vă doriți să obțineți cele mai bune preparate aveți nevoie de o tigaie care încălzește uniform tot fundul tigăi. Acordați atenție acestui aspect altfel veți avea o tigaie care prepară alimentele doar în anumite porțiuni de pe fundul tigăi.

Viteza de încălzire

Acesta nu ar trebui să fie un criteriu de selecție însă vă poate ajuta să economisiți timp. Una este să gătiți într-o tigaie căreia îi ia 10 minute să încingă uleiul și alta e să folosiți o tigaie care încălzește uleiul în 2-3 minute.

Curățare

Curățarea este un factor foarte important deoarece dacă tigaie se curăță greu veți pierde mult timp în bucătărie. Dacă aveți o mașină de spălat vase urmăriți să cumpărați o tigaie electrică compatibilă cu acest dispozitiv pentru a nu vă mai face griji în legătură cu curățarea acesteia.

Care e cea mai bună tigaie electrică? – concluzie

Sperăm că acest articol v-a fost de ajutor și că ați descoperit informații relevante în el. Trebuie să știți că noi suntem de părere că cea mai bună alegere este prima mențiune din top și anume tigaia electrică Zilan ZLN 7870 deoarece are un raport preț-calitate foarte bun și o durabilitate ridicată.

5 din 5 (2 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online bune. Ajutorul meu și a echipei Gotof.ro constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt cele mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.

Artiole: 134