Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cel mai bun aer condiționat 12000 BTU

Cel mai bun aer condiționat 12000 BTU este acel model capabil să ofere performanțe bune, la un cost energetic bun.

Cel mai bun aer condiționat 12000 BTU

Bănuiesc că deja știți dacă vă aflați aici că aparatele de aer condiționat cu capacitatea de 12000 BTU sunt ideale pentru camere și construcții de aproximativ 40 de metri pătrați. Dacă acum aflați asta și v-ați dat seama că un astfel de aparat nu este potrivit pentru dumneavoastră vă invit să citiți articolul în care vorbim despre cele mai bune aparate de aer condiționat.

În el veți găsi și un ghid de cumpărături care vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru dumneavoastră. Însă dacă sunteți sigur că aveți nevoie de un aparat cu capacitatea 12000 BTU vă aflați în locul potrivit deoarece în rândurile următoare veți găsi top 5 cele mai bune aparate de condiționat 12000 BTU.

Top 5 cele mai bune aparate de aer condiționat 12000 BTU

1. Aparat de aer condiționat Samsung Cebu 12000 BTU

Aparat de aer condiționat Samsung Cebu 12000 BTU

Probabil cea mai bună alegere de la Samsung când vorbim de modele 12000 BTU.

Samsung Cebu 12000 BTU este un aparat de aer condiționat proiectat în așa fel încăt să răcească rapid pe o suprafață mai mare. Prin utilizarea aplicației SmartThings și o conexiune wi-fi pentru aparat acesta poate fi controlat de la distanță.

Auto clean este o funcție care este activată automat când aparatul de aer condiționat nu funcționează. Această funcție activează un ventilator care elimină umezeala și praful din aparat, astfel veți avea mereu un aer curat în casă.

Acesta vine echipat cu un filtru care este amplasat în exterior deasupra aparatului, astfel acesta poate fi scos și curățat foarte ușor. Astfel privind funcțiile și prețul acestui produs noi îl considerăm cel mai bun aparat de aer condiționat 12000 BTU.

2. Aparat aer condiționat portabil 12000 BTU AlecoAir AM12 SMART COOL

Aparat aer condiționat portabil 12000 BTU AlecoAir AM12 SMART COOL

O alegere excelentă pentru persoanele care caută un aparat de aer condiționat portabil de 12000 BTU.

AlecoAir AM12 SMART COOL este soluția ideală pentru persoanele care vor un aparat de aer condiționat fără a fi necesară găurirea pereților în timpul montării. Acest aparat vine cu 4 moduri de funcționare, și anume: răcire, încălzire și dezumidificare.

La fel ca și aparatul de mai sus, acesta vine cu wi-fi, ceea ce înseamnă că poate fi controlat de la distanță. Pe lângă wi-fi acesta este echipat și un timer care permite setarea opriri aparatului după un timp, 3 trepte de viteză ale ventilatorului, panou de comandă touch, telecomandă și altele.

Acest aparat contribuie și la purificarea aerului deoarece este prevăzut cu 3 filtre lavabile care captează particulele de praf. Deci acesta răcește, încălzește, dezumidifică camera și purifică aerul. Astfel noi crem că poate fi numit cel mai bun aer condiționat portabil 12.000 BTU.

3. Aer condiționat cu încălzire 12000 BTU Daikin Sensira Bluevolution FTXC35D-RXC35D

Aer condiționat cu încălzire 12000 BTU Daikin Sensira Bluevolution FTXC35D-RXC35D

Soluția ideală pentru cei care vor un aparat de aer condiționat 12000 BTU cu încălzire.

Seria Sensira de la Daikin sunt aparate de aer condiționat proiectate special pentru a oferii cel mai înalt confort din punct de vedere climatic. Baleiere verticală automată este o funcționalitatea extrem de utilă deoarece ajută la răcirea uniformă a camerei, datorită distribuției uniforme a aerului.

Acesta vine cu un filtru de aer care captează particulele de praf din mediul ambient, acest lucru va asigura că veți avea parte și veți respira un aer curat. Auto-diagnoza este o altă funcționalitate utilă deoarece afișează defecțiunile sau anomaliile din timpul funcționării.

Filtru fotocatalitic este o altă dotare excelentă deoarece oprește infiltrarea în casă a particulelor și virusurilor nedorite, eliminând în același timp mirosurile neplăcute provocate de tutun și animalele de companie. Astfel privind lucrurile în acest mod noi îl considerăm cel mai bun aer condiționat 12000 BTU cu încălzire.

4. Aparat de aer condiționat inverter Mitsubishi 12000 BTU MSZ-DW35

Aparat de aer condiționat inverter Mitsubishi 12000 BTU MSZ-DW35

Ideal pentru cei care vor să investească într-un aparat de aer condiționat economic.

Mitsubishi MSZ-DW35 este un aparat de aer condiționat construit în așa fel încât să se potrivească și în spațiile mai mici. Acesta este dotat cu tehnologia inverter care ajustează automat consumul de energie electrică astfel încât acesta să aibă un consum redus de energie și să se încadreze în clasa energetică A++.

Acesta vine cu o telecomandă care facilitează controlul acestuia doar prin simpla apăsarea a unor butoane. În funcție de modul de funcționare setat acesta aparat produce un sunet cuprins între 22 dB și 46 dB ceea ce face din el un aparat destul de silențios.

Filtru de aer generează efecte antibacteriene, anti-fungice si de parfumare a aerului și colectează în mod efecient particulele de praf. Astfel noi suntem de părere că acesta este o alegere excelentă pentru persoanele care vor un aparat de aer condiționat 12.000 BTU economic.

5. Aparat de aer condiționat TCL Elite XA41 12000 BTU

Aparat de aer condiționat TCL Elite XA41 12000 BTU

O opțiune bună pentru persoanele care caută un raport preț-calitate foarte bun.

TCL Elite XA41 este un aparat carre iese în evidență având cel mai mic preț din acest top (cel puțin așa e în acest moment când publicăm articolul) dar care oferă o funcționare corectă. Acesta este echipat la fel ca aproape toate cele de mai sus cu control la distanță prin wi-fi prin aplicația TCL Home.

Vine cu modul ECO de funcționare care vă va permite să răciți sau să încălziți casa într-un mod mai eficient din punct de vedere energetic. I FEEL este o funcție foarte interesantă care vă permite să alegeți unde să acționeze mai intens aparatul.

Practic în interiorul telecomenzi este un senzor de temperatură iar aparatul depistează unde este telecomanda suflând în acea direcție aerul. Astfel din punctul nostru de vedere acesta este cel mai bun aparat de aer condiționat ieftin de 12000 BTU.

Întrebări frecvente

Cât consumă un aparat de aer condiționat de 12000 BTU?

Consumul de electricitate al unui aparat de aer contionot 12000 BTU poate varia mult deoarece nu există un consum standard la toate modelele de acest gen. Dacă vă doriți un aer condiționat 12000 BTU care să consume puțin urmăriți ca acesta să aibă clasa energetică cât mai apropiată de A+++.

Ce suprafață acoperă un aer condiționat de 12000 BTU?

Un aparat de aer condiționat de 12000 BTU este recomandat pentru camere sau spații de aproximativ 30-35 de metri pătrați, însă mai contează și înălțimea acestor spații. Însă dacă vorbim de case sau apartamente acestea sunt în regulă pentru suprafețe de 30-35 metri pătrați.

Ce preț are un aer condiționat 12000 BTU?

Prețurile acestor aparate poate varia foarte mult, deoarece contează caracteristicile acestor aparate. Prețul acestora pleacă de undeva de 1500 de Lei și pate ajunge la 3-4000 de lei, aici vorbim de modele care funcționează cel puțin decent.

5 din 5 (1 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro. Responsabilitățile mele sunt analiza produselor recomandate pentru a le găsi pe cele mai bune și redactarea conținutului. Deoarece în anii anteriori am trecut printr-o mutare în propria casă, am fost nevoit să caut multe produse, cum ar fi electrocasnicele și mobilierul.

Acest proces mi-a permis să-mi dezvolt abilități pentru analiza corespunzătoare a produselor, în special a celor pentru casă și grădină. În plus, activez în domeniul marketingului din 2020, iar acest lucru contribuie enorm la abilitățile mele de analiză a produselor și de redactare a conținutului.

Artiole: 130