Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cel mai bun aparat de legat via

Cel mai bun aparat de legat via trebuie să vă ajute să terminați munca din culturile dumneavoastră mult mai repede cu mai puțin efort.

Cel mai bun aparat de legat via

Legatul și tăiatul viței de vie sunt etape importante din procesul îngrijire a culturii. Legatul este un pas necesar și de nelipsit dacă doriți să aveți culturi sănătoase și recolte bogate. Acest lucru este făcut din totdeauna în mod manual, însă în vremurile noastre când automatizările sunt la ele acasă acest lucru poate fi făcut cu un aparat dedicat acestei operații. Pentru că dumneavoastră să nu mai pierdeți timp când căutați cel mai bun aparat de legat via am decis să creăm acest articol în care prezentăm top 5 cele mai bune aparate de legat via.

Top 5 cele mai bune aparate de legat via

1. Aparat pentru legat vița de vie Micul Fermier

Aparat pentru legat vița de vie Micul Fermier

Acesta este un dispozitiv de la Micul Fermier care vă va ajuta să aveți spor mai mare când vă ocupați de vița de vie. Pe lângă legarea viței de vie cu acest aparat puteți lega și roșii, castraveți, etc. Acest model are un diametru maxim pe care îl poate lega de 4,5 centimetri. Are o lungime de 35,5 centimetri, lățime de 2,9 cm și o înălțime de 15,8 centimetri. Pachetul pe care îl veți primi când veți comanda va conține: un aparat de legat via, 4 role cu bandă de legat, o cutie 10.000 de capse și o lamă de tăiere. În opinia noastră acest model este cel mai bun aparat de legat via Micul Fermier.

2. Aparat de legat via Danubewd Tools

Aparat de legat via Danubewd Tools

Acesta este un aparat de legat cu bandă universal ce poate fi folosit pentru a lega via, roșiile, ardeii, castraveți, etc. Este un model ce este foarte ușor de operat și poate fi utilizat pe o scară largă. Este un model realizat din oțel inoxidabil și în pachet alături de aparat veți mai primi: lamă și arc de rezervă, 20 de benzi de legat de culoare verde ce au lungimea de 23 de centimetri fiecare și 2 cutii ce vor conține fiecare în parte 10.00 de capse. În opinia noastră acest model este cel mai bun aparat de legat via Danubewd Tools.

3. Aparat de legat vița de vie

Aparat de legat vița de vie

Acest dispozitiv are rolul de a lega cu banda din poli-propilena culturi precum vita de vie. Acest model este o soluție excelentă pentru agricultorii care vor să-și sporească randamentul dar nu dispun de bani pentru mână de lucru suplimentară. Pachetul care vă va fi livrat conține: un aparat de legat via, arc + lamă de rezervă, o cuie cu 10.000 de capse ți 10 benzi de legat. Banda de legat vița de vie are o lungime 21 de metri, o grosime de 0,11 mm și culoarea roșie. În opinia noastră acest model este cel mai bun aparat de legat via ieftin.

4. Aparat pentru legat via Heinner SC-8103

Aparat pentru legat via Heinner SC-8103

Modelul acestea la fel ca și cele menționate anterior se poate dovedi că este de un real ajutor în grădină. Acesta vă va ajuta să economisiți timp deoarece legarea se face mult mai rapid față de modalitatea de legare manuală. Deschiderea capsatorului este ajustabilă, astfel o puteți regla în funcție de grosimea plantelor pe care urmează să le legați. În opinia noastră acest model este cel mai bun aparat de legat via ce are deschidere ajustabilă.

5. Aparat pentru legat via profesional HT-S45E MAX

Aparat pentru legat via HT-S45E MAX

Aparatul pentru legat HT-S45E MAX este proiectat în mod special pentru o manevrare ușoară. Este ideal pentru legarea pomilor fructiferi, viței de vie dar și a legumelor sau diferitelor răsaduri. Are un mâner ergonomic acoperit cu elastomer cu capacitați anti-alunecare ceea ce face priza fermă si confortabilă. Poate fi utilizat de orice persoană deoarece nu necesită cunoștințe avansate. În opinia noastră acest model este cel mai bun aparat de legat via profesional.

Care e cel mai bun aparat de legat via? – Concluzie

În încheiere nu pot decât să sper că acest articol v-a fost de ajutor și că ați găsit cea mi bun aparat de legat via pentru dumneavoastră. Dacă v-a plăcut articolul vă invităm să mai citiți și alte articole de pe site în care recomandăm alte produse. Dacă aveți întrebări legate despre acest articol ni le puteți adresa în comentarii și vom răspunde în cel mai scurt timp.

Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online bune. Ajutorul meu și a echipei Gotof.ro constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt cele mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.

Artiole: 127