Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cel mai bun aragaz 2024

Cel mai bun aragaz trebuie să fie partenerul dumneavoastră din bucătărie care să vă ajute să gătiți cele mai bune preparate pentru cei dragi.

Aragazul este un dispozitiv clasic folosit pentru a găti alimente. Acesta este compus dintr-o plită pe care se pot pune diverse recipiente pentru prepararea rețetelor și un cuptor în care se pot coace sau prăji diverse alimente. Aragazul poate fi: mixt, pe gaz sau electric.

Cel mai bun aragaz 2024

Aragazul este probabil inima bucătăriei deoarece fără un aragaz bucătăria nu are aproape nici o valoare și rămâne la stadiul de cameră simplă. Achiziționarea unui aragaz nou poate fi de multe ori o investiție serioasă și necesită cheltuirea unei sume de bani care de multe ori nu e de neglijat.

Partea bună pentru dumneavoastră este că dacă căutați cel mai bun aragaz calitate-preț vă aflați în locul potrivit. În acest articol am prezentat un top cu cele mai bune aragaze, un ghid de cumpărături și o secțiune cu întrebări frecvente. În opinia noastră cel mai bun aragaz și preferatul nostru din top aragaze este aragazul mixt Beko.

Avantajele oferite de cel mai bun aragaz

Un aragaz bun alături de un frigider bun vă pot face viața din bucătărie un rai, mai ales dacă sunteți o persoană pasionată de gastronomie. În următoarele rânduri vă vom prezenta avantajele oferite de un aragaz bun în zilele noastre.

 • Condiții optime pentru gătit – un aragaz bun va fi capabil să vă ofere condiții optime în care să gătiți preparatele preferate.
 • Curățare ușoară – aragazele bune sunt concepute de către producători în așa fel încât acestea să fie foarte ușor de curățat.
 • Tehnologii care vă ajută în bucătărie – aragazele moderne sunt dotate cu o mulțime de tehnologii care se pot dovedii de un real ajutor în bucătărie. Veți afla despre acestea în rândurile următoare.

Top 10 cele mai bune aragaze 2024

Pentru că este dificil și probabil imposibil să susținem că un aragaz este cel mai bun pentru toată lumea am pregătit top 10 cele mai bune aragaze ce pot fi comandate online. Astfel în opinia noastră orice persoană ar trebui să găsească un model de aragaz ideal între cele recomandate mai jos.

Top cele mai bune aragaze

1. Aragaz Beko mixt FSM62320TXD

Cel mai bun aragaz în general

Dacă căutați cel mai bun aragaz care are cuptor electric acest model este probabil una dintre cele mai bune alegeri.

Avantaje

 • Arzătoare bune care merg foarte bine;
 • Cuptor electric care gătește bine;
 • Cuptorul are timer;
 • Raport preț-calitate foarte bun;

Dezavantaje

 • Afișajul electronic nu afișează și temperatura cuptorului;

Aragazul Beko mixt FSM62320TXD este probabil cea mai optimă soluție pentru vremurile noastre și pentru bucătăriile în care se gătește constant. Acesta are plita cu arzătoare care funcționează pe gaz și un cuptor electric voluminos ce are clasa energetică A, fiind unul foarte economic.

Cuptorul este dotat cu gătire asistată pe abur care vă ajută să gătiți preparate delicioase. Gătirea asistată pe abur va face ca alimentele să fie fragede în interior și crocante la exterior. Eficiența arzătoarelor este îmbunătățită în comparație cu modelele din generația anterioară și vă scădea timpul petrecut în bucătărie într-un mod considerabil.

Cuptorul aragazului este dotat cu auto-curățare care se bazează pe o funcționare foarte simplă. Doar turnați apă în interiorul cuptorului, porniți funcția și așteptați ca magia să se întâmple. Odată cu evaporarea apei resturile și depunerile din cuptor se înmoaie și pot fi îndepărtate cu o simplă ștergere.

Deși acest model pare că este unul perfect și complet are și un minus. Singurul minus depistat de noi la acest model este că nu afișează temperatura live din interiorul cuptorului. Însă acest lucru poate fi depășit din punctul nostru de vedere astfel noi considerăm acest model cea mai bună alegere ce poate fi făcută.

Dacă vă interesează aceste tipuri de aragaze citiți articolul în care vorbim despre cel mai bun aragaz mixt pentru a vedea analiza noastră, dar și topul realizat de noi.

2. Aragaz electric Hansa FCCX68219

Cel mai bun aragaz electric

Dacă ceea ce căutați este un aragaz electric bun cu un raport preț-calitate foarte bun atunci acest model este perfect pentru dumneavoastră.

Avantaje

 • Raport calitate-preț foarte bun;
 • Sistem ușa rece;
 • Indicator căldură reziduală;
 • Sertar inferior pentru vase;

Dezavantaje

 • Plita este cam pretențioasă când vorbim de curățarea ei;

Dacă căutați un aragaz electric bun atunci trebuie să aruncați o privire asupra acestui model. Acesta este una dintre cele mai populare alegeri din rândul oamenilor și acest lucru se vede în funcționalitățile și caracteristicile pe care le are. Un alt lucru care îl avantajează este că e un aragaz economic deoarece face parte din clasa energetică A.

Acesta a fost construit într-un mod cât mai practic și care să ofere o siguranță sporită utilizatorilor, iar acest lucru se vede și prin simpla sa dotare cu ușă rece. Ușa rece se referă la faptul că geamul de la cuptor are 3 straturi de sticlă. Primul strat de la interior este construit într-un mod special să reflecte căldura spre interior și să nu permită încălzirea celorlalte 2 straturi.

Cuptorul este dotat și cu funcția de preîncălzire rapidă care vă va economisii din timp, dar și cu funcția de decongelare a alimentelor. Pentru a vă ajuta să câștigați timp liber este dotat și cu curățare cu abur care vă va ajuta să faceți cuptorul lună în cel mai scurt timp.

În urma analizei noastre, dar și după ce am cerut părerea anumitor cumpărători am descoperit că acest model are și el un minus. Trebuie să știți că acest model este destul de pretențios când vine vorba de curățarea plitei necesitând o atenție sporită. Însă acest lucru este întâlnit destul de frecvent în cazul aragazelor electrice, iar din acest motiv noi considerăm acest model cea mai bună alegere când vorbim de un aragaz electric.

Dacă vă interesează aceste tipuri de aragaze citiți articolul în care vorbim despre cel mai bun aragaz electric pentru a vedea analiza noastră, dar și topul realizat de noi.

3. Aragaz pe gaz Arctic AGM6611DTTL

Cel mai bun aragaz pe gaz

Dacă ceea ce căutați este un aragaz pe gaz bun atunci acesta este probabil cea mai bună alegere, deoarece are probabil cel mai bun raport preț-calitate.

Avantaje

 • Cuptor spațios;
 • Coace rapid;
 • Izolat termic foarte bine;
 • Raport calitate-preț foarte bun;

Dezavantaje

 • Cuptorul are doar 3 trepte de funcționare;

Dacă căutați un aragaz pe gaz bun atunci trebuie să treceți acest model pe lista dumneavoastră deoarece are un raport preț-calitate excepțional. Vine cu suficiente funcții, iar cuptorul vă va permite să faceți preparate la rotisor într-un mod foarte ușor care va asigura coacerea preparatelor uniform.

Vă e poftă de carne făcută tip grill? Nici o problemă deoarece în cuptorul acestui aragaz puteți gătii preparate grill datorită arzătorului care este poziționat în partea superioară a cuptorului. Ceea ce îl face unul dintre cele mai bune aragaze este faptul este și economic din punct de vedere al consumului de gaz.

Acesta la fel ca primul model menționat are arzătoare mai eficiente cu până la 25% decât cele standard. Cuptorul are și iluminare interioară și este dotat cu funcția Safety Plus care oprește alimentarea cu gaz în cazul stingerii accidentale a flăcării în timpul funcționării.

Ca și minusuri trebuie să știți că nici acesta nu este lipsit de ele deoarece are și el unul (cel puțin doar pe acesta am reușit să-l descoperim). Acesta are un cuptor pe gaz ce are doar 3 trepte pentru intensitatea flăcării ceea ce nu oferă un control precis asupra preparatelor.

Însă cuptoarele pe gaz sunt cunoscute pentru lipsa de precizie a cuptorului în comparație cu cele electrice ceea ce ne face să considerăm acest model cea mai bună alegere când vorbim de aragazele pe gaz.

Dacă vă interesează aceste tipuri de aragaze citiți articolul în care vorbim despre cel mai bun aragaz pe gaz pentru a vedea analiza noastră, dar și topul realizat de noi.

4. Aragaz mixt Hansa FCMW68209

Aragaz mixt Hansa FCMW68209

Dacă vă doriți să aveți cuptor electric și plită pe gaz trebuie să știți că acest aragaz este o alegere excepțională pentru dumneavoastră.

Avantaje

 • Realizat din materiale de calitate;
 • Cuptor ușor de curățat;
 • Clasa energetică A;

Dezavantaje

 • Butoane de slaba calitate;

Aragazul mixt Hansa FCMW68209 este o alegere bună pentru persoanele care vor un aragaz pe care să-l folosească în zonele de la țară sau zonele muntoase unde nu există alimentare cu gaz metan. Spunem acest lucru deoarece acest aragaz are plită mixtă adică dacă folosiți butelie pe gaz și aceasta se termină aveți o zonă de gătire unde sursa de căldură este electricitatea.

Astfel acest aragaz este probabil cea mai bună variantă de aragaz mixt. Cuptorul aragazului este dotat cu o funcție de preîncălzire care ajută la prepararea anumitor rețete într-un mod optim. Acest cuptor al aragazului este și foarte ușor de curățat datorită structurii netede a smalțului, dar și datorită funcției de autocurățare numită Steam Cleaning.

Cuptorul poate fi folosit și pentru a face pui la rotisor, dar și pentru a decongela alimente funcție extrem de utilă în situațiile în care nu scoateți alimentele din congelator din timp. Plita este dotată și cu supapă de siguranță care oprește alimentarea cu gaz a aragazului în cazul în care flacăra se stinge accidental.

Singurul minus și singurul reproș pe care îl avem față de producătorii acestui aragaz este faptul că nu i-au pus butoane din material mai calitativ, acestea având o calitate îndoielnică în momentul de față. Însă trecând peste asta noi considerăm acest model cel mai bun aragaz cu plită mixtă.

5. Aragaz Heinner HFSC-V50BK

Cel mai bun aragaz ieftin

Dacă ceea ce căutați este un aragaz ieftin și bun atunci acest aragaz s-ar putea să fie perfect pentru dumneavoastră.

Avantaje

 • Dimensiuni potrivite pentru bucătăriile mici;
 • Dispozitiv de siguranță pentru plită și cuptor;
 • Geam dublu la cuptor;

Dezavantaje

 • Nu are aprindere electrică;

Aragazul Heinner HFSC-V50BK este un aragaz ce are plită și cuptor pe gaz. Deși pe piață există o mulțime de modele ce au un preț mic de achiziție este foarte greu să găsești un model care să fie ieftin și bun, însă după lungi căutări am găsit acest model pe care am ales să vi-l prezentăm.

Acest model este dotat cu sistem de siguranță care oprește alimentarea cu gaz în cazul stingerii accidentale a flăcării. Ceea ce îl face să fie un model demn de top cele mai bune aragaze este sticla dublă de la cuptor care va prevenii să vă frigeți când o atingeți în mod accidental.

Un alt plus al acestui aragaz este faptul că este bun și pentru bucătăriile mici unde spațiul este limitat, dimensiunile aragazului fiind 50 x 49.5 x 85 cm. Având în vedere prețul mic pe care îl are trebuie să știți că acesta este mai sărăcăcios din punct de vedere al dotărilor și funcțiilor.

Un alt lucru important pe care trebuie să-l știți este faptul că acest model nu are aprindere electrică. Probabil pentru a avea un preț mic de vânzare producătorii au fost nevoiți să scoată această funcție. Însă din punctul nostru de vedere acest model este cel mai bun aragaz ieftin ce poate fi cumpărat.

6. Aragaz Bosch HXN39AD50

Cel mai bun aragaz Bosch

Dacă ceea ce căutați este un aragaz mixt Bosch atunci trebuie să aruncați o privire la acest model deoarece este un dintre cele mai calitative modele.

Avantaje

 • Protecție împotriva accesului copiilor;
 • Oprire automată a gazului;
 • Picioare ajustabile;
 • Afișaj electronic;

Dezavantaje

 • Semnele de pe butoane sunt foarte mici;

Aragazul Bosch HXN39AD50 este un alt aragaz mixt prezent în topul nostru. Acest aragaz are un cuptor electric ce este dotat cu convecție de aer 3D care este o tehnologie ce oferă o distribuție a aerului până la 3 niveluri simultan. Ce înseamnă asta? Ei bine acest lucru înseamnă că puteți băga 3 tăvi simultan cu alimente și acestea vor avea parte de o coacere uniformă.

Este dotat cu funcția de auto-curățare numită EcoClean Direct care nu necesită consum suplimentar de energie pentru curățare. Pereții interiori al cuptorului au strat special compus din particule nanoceramice care descompune mizeria și eventualele depuneri în timpul preparării alimentelor.

Acest model este realizat din inox și are un design modern care îi permite să se integreze cu ușurință în orice bucătărie. Este un model economic având clasa energetică A și pentru un plus de siguranță are și protecție contra accesului copiilor.

Ca și minus trebuie să știți că acest model are și el unu care poate părea nesemnificativ, dar care vă poate îngreuna uneori, mai ales la primele utilizări după cumpărare. Minusul fiind faptul că are semnele de pe butoane cam mici. Însă trecând peste asta noi suntem de părere că acest model este cel mai bun aragaz Bosch.

7. Aragaz Electrolux LKG504002W

Cel mai bun aragaz Electrolux

Dacă căutați un aragaz pe gaz cu un consum optim de gaz și cu un raport preț-calitate foarte bun atunci acest model de la Electrolux ar putea să fie perfect pentru dumneavoastră.

Avantaje

 • Ochiurile funcționează foarte bine chiar și cu flacăra la minim;
 • Cuptorul coace bine;
 • Termostat la cuptor;

Dezavantaje

 • Șuruburile de reglajul de aer sunt poziționate foarte prost;

Aragazul Artic EKG51154OW este soluția optimă pentru cei care vor să supravegheze consumul de gaz și care vor să poată face reglaje instant. Ușa aragazului poate fi menținută foarte ușor curată deoarece este foarte ușor de demontat. Ceea ce o face așa ușor de curățat este faptul că și sticla ușii este demontabilă și permite o curățare minuțioasă.

Cuptorul acestui aragaz menține mai bine căldura în interior cu până la 10% față de aragazele ce se află în clasa energetică A. Acest lucru înseamnă că este și foarte economic și va reduce și factura la gaz.

Aragazul are funcția de aprindere electrică, iar în cuptor se pot coace preparate tip grill sau la rotisor, cuptorul este dotat cu un termostat și un bec. Plita are un capac din sticlă foarte ușor de curățat și care poate fi îndepărtat.

Acesta are un minus care vă va afecta foarte rar, deoarece minusul acestui model este poziționarea foarte proastă a șuruburilor de reglare a aerului. Accesibilitatea acestora fiind foarte scăzută. Însă din punctul nostru de vedere acest model este probabil cel mai bun aragaz cu cuptor pe gaz.

8. Aragaz Hansa mixt FCMW582109

Aragaz Hansa

Acesta este un alt aragaz mixt de la Hansa ce are un raport preț-calitate excelent.

Avantaje

 • Aprinderea ochiurilor se face ușor (cu o mână);
 • Cuptorul funcționează corect;
 • Raport preț-calitate foarte bun;

Dezavantaje

 • Capacul de tablă este dificil de curățat;

Aragazul mixt Hnasa FCMW582109 este soluția optimă pentru persoanele care vor un aragaz cu un consum economic, dar și cu un raport preț-calitate foarte bun. Dacă sunteți o persoană care e mereu pe drumuri și care face lucrurile în grabă, atunci acest aragaz va fi util pentru dumneavoastră.

Spunem asta deoarece are funcția de decongelare și de preîncălzire rapidă a cuptorului. Acest model vine cu tehnologia de autoaprindere integrată în buton pentru ca cei care aleg să cumpere acest model să beneficieze de o aprindere a aragazului foarte ușoară cu o singură mână.

Acest model este dotat cu un sistem de autocurățare foarte eficient. Ușa acestui aragaz se demontează foarte ușor la fel și sticla ceea ce înseamnă veți putea curăța aragazul foarte ușor, fără bătăi de cap într-un mod cât mai profesionist.

Deși curățarea per totală a aragazului se face foarte ușor trebuie să știți că lucrurile sunt puțin diferite când vorbim de capacul acestuia. Spunem asta deoarece capacul aragazului este foarte dificil de curățat. Însă din punctul nostru de vedere acesta este cel mai bun aragaz Hansa când vorbim de raportul calitate-preț.

9. Aragaz Beko pe gaz FSGT52110DXO

Aragaz Beko

Dacă ceea ce căutați este un aragaz pe gaz Beko atunci trebuie să citiți analiza noastră făcută acestui model.

Avantaje

 • Ușa cuptorului și capacul din sticlă se curăță ușor;
 • Aprindere ușoară;
 • Cuptorul funcționează bine, nu arde mâncarea;

Dezavantaje

 • Pentru a funcționa pe GPL trebuie înlocuite duzele;

Acest aragaz Beko este construit special pentru a vă ajuta să petreceți mai mult timp cu familia. Acest lucru se datorează arzătoarelor care la fel ca la primul model din top aragaze sunt mai eficiente decât cele pe care le au aragazele tradiționale. Este dotat și cu un sistem de siguranță care va oprii alimentarea cu gaz în cazul stingerii accidentale a flăcării.

Aragazul este dotata cu aprindere electrică atât la arzătoarele de pe plită cât și la cuptor. În cuptorul aragazului puteți gătii preparate tip grill, dar și la rotisor. Iluminarea interioară din cuptor vă va permite să supravegheați alimentele fără să deschideți ușa cuptorului, iar timerul vă va anunța când preparatele sunt gata.

Este un aragaz realizat din inox care este un material foarte rezistent și durabil în timp și are un capac realizat din sticlă. Pe lângă faptul că acesta este un material foarte rezistent acesta este și foarte ușor de curățat și de întreținut.

Din punct de vedere al minusurilor n-am reușit să găsim mare lucru doar faptul că este necesar să schimbați duzele pentru ca acesta să funcționeze pe GPL. Noi considerăm că acest model își merită locul în top aragaze și este probabil cel mai bun aragaz pe gaz din inox.

10. Aragaz Hansa mixt cu plită pe gaz și cuptor electric FCMX59221

Aragaz Hansa mixt cu plită pe gaz și cuptor electric

Încheiem topul celor mai bune aragaze cu un aragaz mixt Hansa care are un raport preț-calitate foarte bun.

Avantaje

 • Fiabilitate ridicată;
 • Se curăță ușor;
 • Butoanele sunt ușor de folosit;

Dezavantaje

 • Alarma de la timer se aude cam încet;

Încheiem topul celor mai bune aragaze cu un aragaz mixt de la Hansa ce are un raport preț-calitate foarte bun și care este dotat cu auto-curățare pentru a vă scăpa pe dumneavoastră de chinul curățării cuptorului. Acesta are și cool front care vă va ajuta să evitați să vă frigeți la ușa cuptorului.

Cea ce mai face ca acest aragaz să fie excepțional și ne-a făcut să-l punem în top aragaze este faptul că este dotat cu rotisor electric și cu funcția de decongelare care va face să săriți peste etapa când trebuie să așteptați ca alimentele să se dezghețe.

Are și supapă de siguranță la stingerea flăcării care oprește alimentarea cu gaz în cazul stingerii accidentale a flăcării. Suporturile de pe plită sunt realizate din fontă și sunt foarte stabile ceea ce va oferii un plus de siguranță deoarece va prevenii ca vasele de pe aragaz să se răstoarne în timp ce sunt pe foc.

Ca și minus singurul lucru mai neplăcut la acest model este faptul că sunetul emis de timer este slab, deci va trebui să păstrați liniște în casă dacă vreți să-l auziți bine. Deși este ultimul model din top acest model este unul dintre cele mai bune aragaze și merită să-i acordați atenție.

Cum să alegi alegi cel mai bun aragaz -ghid de cumpărături

Ați parcurs toate recomandările de mai sus și tot nu știți ce aragaz să alegeți? Ei bine am pregătit pentru dumneavoastră un ghid în care vă spunem cele mai importante aspecte la ca să fiți atent/ă când cumpărați un aragaz nou.

Cum alegi cel mai bun aragaz

Tip

Probabil știți și dumneavoastră că aragazele sunt de mai multe tipuri, cele mai populare aragaze sunt: aragazele mixte, aragazele pe gaz și aragazele electrice. Pentru ca dumneavoastră să reușiți să alegeți cel mai bun aragaz primul pas pe care trebuie să-l faceți este să alegeți unul dintre aceste tipuri de aragaze.

 • Aragazele mixte – aceste tipuri de aragaze sunt probabil cele mai utilizate de către români deoarece o oferă o plită care funcționează pe gaz și un cuptor electric care coace cu o precizie ridicată.
 • Aragazele pe gaz – aceste tipuri de aragaze probabil sunt pe locul 2 în topul preferințelor fiind alese de persoanele care caută aragaze ieftine și bune. Acestea în general au preț mai mic față de aragazele mixte sau electrice.
 • Aragazele electrice – aceste tipuri de aragaze sunt pe locul 3 în topul preferințelor pe care le au românii deoarece probabil sunt ceva mai scumpe. Acestea pe lângă faptul că sunt ceva mai scumpe în majoritatea cazurilor au o plită pretențioasă care se curăță greu.

Caracteristicile arzătoarelor

Când vine vorba de arzătoarele aragazului sau a plitei pentru gătit, trebuie să luați în considerare câte sunt, precum și caracteristicile pe care le au. Majoritatea modelelor vor avea fie patru, fie cinci elemente – acestea din urmă oferindu-vă mai mult spațiu pentru a pregăti mese mari și mai multe preparate deodată.

Dacă sunt alimentate cu gaz, acestea pot avea un design cu grătar continuu pentru a vă extinde și mai mult suprafața de gătit. Dacă sunt alimentate cu energie electrică sau cu tehnologie de inducție, arzătoarele se pot întinde sau sincroniza pentru a susține vase de gătit mai mari.

Un arzător poate fi de asemenea, dedicat ca arzător de „încălzire”, ceea ce va ajuta la păstrarea mâncărurilor gata de consum în timp ce altele se prepară.

Dimensiunea aragazului

Acesta este un aspect foarte important ce trebuie verificat cu mare atenție, la ce vă va ajuta cel mai bun aragaz dacă nu încape în locul lui destinat din bucătărie? Exact la nimic, iar acest lucru face ca măsurarea spațiului pentru aragaz să fie un factor extrem, extrem de important.

De-a lungul timpului au existat extrem de multe cazuri în care aragazul a fost făcut retur deoarece nu au fost verificate dimensiunile lui de către cumpărător. Așadar noi vă sfătuim să măsurați cu atenție și abia după acest pas să începeți căutările.

Capacitatea cuptorului

Capacitatea cuptorului este un alt factor foarte important, mai ales dacă coaceți des și în cantități mari. Așadar dacă gătiți frecvent pentru familia dumneavoastră în cuptor, iar numărul membrilor din familie este unul ridicat atunci vă sfătuim să alegeți un model cu o capacitate mare.

Caracteristici deosebite

 • Blocare control -Vă permite să dezactivați comenzile cuptorului. Îl recomandăm dacă panoul de control electronic al cuptorului se află în partea din față a cuptorului și dacă sunt copii mici în casă care pot ajunge la acest panou.
 • Convecție – Multe dintre cuptoarele cu prețuri medii și mari folosesc unul sau mai multe ventilatoare pentru a face să circule aerul cald în cuptor. Unele cuptoare, de obicei modelele electrice, au un element de încălzire prin convecție suplimentar. Convecția reduce de obicei timpul de gătire, în special pentru fripturile mari.
 • Gătire cu aer cald -Această setare activează, de obicei, mai multe ventilatoare pentru a circula aerul cald, la fel ca o friteuză cu aer cald. Unele aragaze includ și (sau vând) coșuri de gătit din plasă de sârmă pentru a maximiza circulația aerul cald.
 • Mod de auto-curățare -Un mod de auto-curățare în orice aragaz pe gaz, electric sau cu inducție folosește temperaturi ridicate pentru a curăța cavitatea cuptorului de grăsime, ulei și murdărie. Acum, această funcție poate genera multă căldură, așa că spațiul trebuie să fie unu mare și bine ventilat pentru a o folosi. Cu toate acestea, va elimina necesitatea de a freca murdăria și de a aplica singur/ă detergent pentru cuptoare și este mai eficientă decât o curățare cu abur, care poate aborda doar depunerile ușoare.

Prețul aragazului

Bani contează, oricât ne-am minții că nu este așa. Așadar pentru a cumpăra un aragaz bun va fi nevoie să scoateți din buzunar minim o sumă cuprinsă între 1000 și 1500 Lei. Pentru un aragaz cu multe dotări și funcții care face parte din gama de top probabil veți plăti și mai mult de 2000 de lei. Dacă ceea ce căutați este un aragaz ieftin trebuie să știți că veți găsi un model bun și cu buget de până în 1000 de lei.

Care e cel mai bun aragaz? – concluzie

Pe finalul articolului sperăm că acest articol v-a fost de ajutor în căutarea dumneavoastră și că va ajutat să găsiți cel mai bun aragaz compatibil cu bucătărie dumneavoastră și stilul de gătit pe care îl aveți. Din punctul nostru de vedere cel mai bun aragaz este aragazul Beko mixt FSM62320TXD, așadar dacă acesta se pretează pe nevoile dumneavoastră nu trebuie să ezitați în al alege.

Întrebări frecvente

Cât costa montarea unui aragaz?

Manopera montajului unui aragaz în funcție de zonă din țară costă în jurul a 150 de lei. Dacă meseriașul sau firma care efectuează montarea vine cu racordul flexibil sau diverse robinete din partea lor prețul poate crește.

Care aragaz are cel mai bun cuptor?

Un aragaz ce are un cuptor bun se poate dovedi una dintre cele mai bune investiții. Din punctul nostru de vedere aragazul care are cel mai bun cuptor este aragazul aragazul mixt Hansa FCMW68209 fiind pe locul 4 în top aragaze.

5 din 5 (3 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro. Responsabilitățile mele sunt analiza produselor recomandate pentru a le găsi pe cele mai bune și redactarea conținutului. Deoarece în anii anteriori am trecut printr-o mutare în propria casă, am fost nevoit să caut multe produse, cum ar fi electrocasnicele și mobilierul.

Acest proces mi-a permis să-mi dezvolt abilități pentru analiza corespunzătoare a produselor, în special a celor pentru casă și grădină. În plus, activez în domeniul marketingului din 2020, iar acest lucru contribuie enorm la abilitățile mele de analiză a produselor și de redactare a conținutului.

Artiole: 130