Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cel mai bun aspirator robot Xiaomi

Cel mai bun aspirator robot Xiaomi este o alegere perfectă pentru persoanele care vor un produs cu un raport preț-calitate excelent.

Cel mai bun aspirator robot Xiaomi 2024

Dacă vă doriți să cumpărați cel mai bun aspirator robot atunci alegerea unui model de la Xiaomi este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteți face. Pentru a vă ajuta să faceți lucru am pregătit în acest articol top 5 cele mai bune aspiratoare robot Xiaomi ce pot fi cumpărate.

Avantaje oferite de cel mai bun aspirator robot Xiaomi

 • Raport preț-calitate excelent – în general cam toate produsele celor de Xiaomi oferă un raport preț-calitate foarte bun. Acest lucru este și unul dintre factorii pentru care oamenii le cumpără produsele.
 • Ușor de întreținut – aspiratoarele robot Xiaomi sunt extrem de ușor de întreținut nefiind deloc pretențioase când e vorba de acest aspect.
 • Eficiență ridicată în curățenie – aspiratoarele robot de la Xiaomi recomandate de noi sunt foarte eficiente în curățarea tuturor suprafețelor.

Top 5 cele mai bune aspiratoare robot Xiaomi 2024

1. Aspirator robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner

Aspirator robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner

Dacă ceea ce vă doriți este un aspirator robot Xiaomi cu un raport preț-calitate excelent atunci acest model probabil este perfect pentru dumneavoastră.

Avantaje

 • Foarte ușor de folosit;
 • Autonomie bună a bateriei;
 • Performanțe bune de aspirare;
 • Raport preț-calitate foarte bun;

Dezavantaje

 • Când aspiratorul robot este pornit caburile din casă trebuie ridicate;

Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner este o variantă îmbunătățită față de modelul Mi Robot Vacuum Cleaner. Acesta față de modelul anterior este dotat și cu un mop care va spăla suprafețele aspirate astfel dumneavoastră veți obține o casă complet curată.

Designul acestuia este unul care și-a păstrat liniile clasice și culoarea albă specifică celor de Xiaomi. Este dotat cu un recipient de colectare a mizeriei de 0,60 litri și cu un rezervor de apă de 200 de mililitri, fiind mai mult ca suficient pentru o curățenie completă.

Acesta are și o bateriei mare de 2400 mAh care este produsă de cei de la LG și Panasonic, lucru care asigură o autonomie destul de mare. Un lucru interesant este faptul că atunci când bateria scade sub 15% acesta se întoarce la stația de încărcare. După încărcarea până la 80% acesta reia curățenia din punctul unde a rămas.

Singurul defect al acestui model este faptul că în momentul când este folosit trebuie să ridicați cablurile de pe jos deoarece acesta se poate bloca în ele. Însă per total când privesc toate caracteristicile lui, dar și prețul bun pe care îl are mă fac să consider că acesta este cel mai bun aspirator robot Xiaomi.

2. Aspirator robot Xiaomi Mi Mop PRO

Aspirator robot Xiaomi Mi Mop PRO

Dacă vă doriți un aspirator robot Xiaomi care aspiră bine pe toate suprafețele dar și spală atunci probabil acesta este cea mai bună alegere.

Avantaje

 • Aspiră foarte bine;
 • Raport preț-calitate excelent;
 • Aplicație mobilă ușor de folosit;
 • Foarte util pentru cei care au animale de companie;

Dezavantaje

 • Se descurcă mai greu în casele cu foarte multă mobilă;

Aspiratorul robot Xiaomi Mi Mop PRO este un model modern ce are o viteză mare în procesul de aspirare și spălare a podelelor. Cele 3 moduri de curățare pe care le are sunt: modul aspirare și spălare în același timp, modul aspirare și modul spălare.

Ceea ce face din acest model unul dintre cele mai bune aspiratoare robot Xiaomi este faptul că puteți planifica curățenia. Practic vă conectați la aplicație și puteți alege ora, traseul și modul de curățare dorit de dumneavoatră.

Este capabil să depășească fără probleme obstacole de până la 2 centimetri cum ar fi pragurile de la uși. Acesta este un model extrem de util iubitorilor de animale de companie deoarece aspiră foarte bine părul acestor animale de pe orice suprafață fie ea parchet sau covor.

Singurul minus al acestui model este faptul că în camerele cu multe obstacole se mai pierde sau blochează. Astfel când vreți să faceți curățenie este recomandat să ridicați scaunele sau orice obiecte mici cum ar fi cablurile. Însă per total eu sunt de părere că acest model este cel mai bun aspirator robot Xiaomi preț-calitate.

3. Aspirator robot Xiaomi Viomi V3

Aspirator robot Xiaomi Viomi V3

Dacă căutați un aspirator robot Xiaomi ieftin probabil acesta este cea mai bună variantă pentru dumneavoastră.

Avantaje

 • Preț bun de achiziție;
 • Aspiră și spală foarte bine;
 • Aplicația este foarte ușor de folosit;
 • Memorează până la 5 hârți;

Dezavantaje

 • Uneori se blochează și reia harta de la 0;

Aspiratorul robot Xiaomi Viomi V3 este un model capabil să scaneze mediul murdar și calculează calea optimă de începere a curățeniei. Astfel acesta nu lasă niciun colț al casei necurățat și eficiența curățeniei este îmbunătățită cu până la 30%.

Aplicația este foarte intuitivă și foarte ușor de folosit. Prin intermediul ei puteți alege când și în ce camere vreți ca aspiratorul robot să facă curățenie. Puteți înregistra până la 5 hârți diferite, o hartă per nivel de locuință. Asta înseamnă că puteți genera hârți pentru o casă cu 5 etaje.

Acesta beneficiază de un laser LSD pentru urmărire îmbunătățit care cu ajutorul algoritmului SLAM poate genera hârți mai precise. Acesta oferă 3 moduri funcționare în care se află și spălarea podelei în mod profesional.

Singurul minus care a fost raportat la acest model este faptul că uneori se mai pierde în timp ce face curățenie după care reia harta de la 0. Acesta este un minus care poate fi deranjant, dar peste care se poate trece. Astfel eu sunt de părere că acest model este cel mai bun aspirator robot Xiaomi ieftin ce poate fi cumpărat.

4. Aspirator robot Xiaomi Dreame D9

Aspirator robot Xiaomi Dreame D9

Acesta este un alt aspirator robot bun de la Xiaomi ce are un raport preț-calitate excelent.

Avantaje

 • Aspiră și spală foarte bine;
 • Autonomie bună a bateriei;
 • Nu se împotmolește în pragurile casei;
 • Raport preț-calitate foarte bun;

Dezavantaje

 • Consumabilele sunt un pic cam prea scumpe;

Aspiratorul robot Xiaomi Dreame D9 este un model care la fel ca cel menționat anterior beneficiază de noul sistem laser LSD și noul algoritm inteligent SLAM. Acest nou algoritm SLAM este cel care a contribuit la îmbunătățirea planificării rutei în timpul curățeniei.

Acesta are o baterie puternică care oferă o autonomie de până la 150 de minute în timp ce funcționează la putere maximă. Laveta folosită la spălare este una antibacteriană care elimină până la 99% din bacterii în timpul spălării podelei.

Acesta este capabil să depisteze când se află pe un covor și crește puterea de aspirare pentru a oferii cele mai bune rezultate. Este un model compatibil cu Amazon Alexa ceea ce înseamnă că este capabil să execute și comenzi vocale.

Singurul minus pe care îl are acest model este faptul că în comparație cu alte modele consumabilele acestuia sunt mai scumpe. Însă partea bună este că pot fi găsite pe site-uri chinezești la prețuri bune. Astfel din punctul meu de vedere aceasta este cel mai bun aspirator robot cu spălare Xiaomi.

5. Robot de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential

Robot de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential

Dacă vă doriți un aspirator robot Xiaomi pe care să plătiți puțin atunci acest model s-ar putea să fie bun pentru dumneavoastră.

Avantaje

 • Raport preț-calitate foarte bun;
 • Putere mare de aspirare;
 • Spală bine;
 • Autonomie bună a bateriei;

Dezavantaje

 • Se mai blochează pe covoare;

Robotul de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential este un model ce are 3 moduri de funcționare. Cele 3 moduri de funcționare sunt: aspirare, curățare și spălare. Pe lângă cele 3 moduri de funcționare acesta are și 4 niveluri de aspirare care sunt: scăzut, standard, mediu și puternic.

Capacitatea recipientului pentru praf este de 0,42 litri fiind perfect pentru întreținerea curățeniei într-un apartament sau într-o casă. Acesta este capabil să se ocupe de o suprafață de 90 de metri pătrați și este capabil să urce praguri de până la 1,7 centimetri.

Acesta oferă un nivel triplu de filtrare a particulelor acesta fiind: nylon, burete și HEPA. Are o baterie Li-Ion de 2500 mAh lucru care îi asigură autonomia ridicată pe care o are.

Acest model nu este lipsit de minusuri, minusul acestuia fiind că uneori se mai blochează pe covor, lucru care poate fi deranjant. Însă având în vedere prețul mic pe care îl are eu sunt de părere că poate fi unul dintre cele mai bune aspiratoare robot Xiaomi.

Întrebări frecvente

De unde pot cumpăra consumabile pentru aspiratoarele robot Xiaomi?

Consumabilele precum filtrele care trebuie schimbate la un anumit interval de timp se pot găsi în general foarte ușor. Pentru 95% din modele de pe piață se găsesc pe marile site-uri din România. În același timp dacă vi se par scumpe puteți încerca să le comandați de pe site-uri din China unde timpul de așteptare e mai lung.

Se poate pune detergent în rezervorul de apă al aspiratorului robot Xiaomi?

Nu, categoric nu. Adăugarea diverșilor detergenți în apa folosită la spălarea podelei poate duce la defectarea prematură a robotul de aspirare. Așadar în acest rezervor este recomandat să adăugați doar apă curată fără pic de detergenți.

5 din 5 (1 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online bune. Ajutorul meu și a echipei Gotof.ro constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt cele mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.

Artiole: 134