Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cel mai bun aspirator 2023

Cel mai bun aspirator este partenerul dumneavoastră care vă va ajuta să faceți și să mențineți curățenia în casă în cel mai ușor mod.

Cel mai bun aspirator 2023

Alegerea unui aspirator bun vă poate ajuta în realizarea rapidă a curățeniei scurtând timpul având rezultatele dorite. Când urmează să cumpărați un aspirator nou este esențial să vă concentrați asupra ceea ce vă doriți să obțineți de la acel aspirator în momentul achiziției.

Pentru început dorim să vă spunem că există mai multe tipuri de aspiratoare și pentru a vă ajuta să-l alegeți pe cel corect am pregătit top cele mai bune aspiratoare. Iar pentru a completa articolul am atașat și un ghid de cumpărături care să vă ajute să descoperiți ce vă doriți de la cel mai bun aspirator.

Avantajele oferite de cel mai bun aspirator

 • O casă curățată corespunzător – un aspirator bun vă va ajuta să aveți o casă curată în adevăratul sens al cuvântului fără pic de praf în ea.
 • Curățenia va fi făcută ușor – dacă veți avea un aspirator bun veți putea să faceți curățenie mult mai ușor la standarde înalte.
 • Timp – un aspirator bun vă va ajuta să câștigați timp, deoarece va oferii performanțe în aspirare ceea ce înseamnă că veți câștiga timp, terminând mai repede curățenia.

Top 10 cele mai bun aspiratoare 2023

Top 10 cele mai bune aspiratoare

1. Aspirator robot cu mop Xiaomi Mi PRO

Aspirator robot cu mop Xiaomi Mi PRO

Dacă ceea ce căutați este un aspirator robot care să facă treaba în locul dumneavoastră acesta este cea mai bună alegere.

Avantaje

 • Raport preț-calitate foarte bun;
 • Autonomie bună a bateriei;
 • Evită foarte bine obstacolele;
 • Trece de la o suprafață la alta fără probleme;

Dezavantaje

 • Pe gresia neagră își mai pierde direcția și merge haotic;

Aspiratorul robot cu mop Xiaomi Mi PRO este perfect pentru cei care vor un dispozitiv autonom care să se ocupe de curățenia din casă. Ceea ce este frumos la acest aspirator este faptul că posesorul lui poate sta liniștit pe canapea la un film la televizor cu familia în loc să facă curățenie în casă.

Noi recomandăm acest model deoarece în urma analizei noastre am constatat faptul că oferă un raport preț-calitate excelent. Acesta este capabil să treacă foarte ușor de la gresie la covoare și poate depăși cu ușurință obstacolele care au până în 2 centimetrii, cum ar fi pragurile dintre camere.

Acesta are reîncărcare a bateriei automată, vă întrebați ce înseamnă asta? Ei bine acest lucru înseamnă că atunci când bateria este slabă acesta întrerupe procesul de curățenie și se duce pentru a se reîncărca, iar după încărcare acesta reia procesul de aspirare de unde a rămas.

Din păcate când vorbim de curățenia pe suprafețe de gresie neagră trebuie să știți că acesta își cam pierde orientarea. Așadar dacă ceea ce vă doriți este un aspirator robot și nu aveți acest tip de suprafață prin casă noi vă recomandăm acest model, deoarece îl considerăm cea mai bună alegere când vorbim de aspiratoarele robot.

Dacă vă interesează aceste tipuri de aspiratoare citiți articolul în care vorbim despre cel mai bun aspirator robot pentru a vedea analiza noastră, dar și topul realizat de noi.

2. Aspirator fără sac Electrolux ESPC71DB

Aspirator fără sac Electrolux ESPC71DB

Dacă ceea ce căutați este un aspirator fără sac atunci acesta este probabil cea mai bună alegere pe care o puteți face.

Avantaje

 • Este micuț și ușor;
 • Puterea de aspirare se reglează foarte ușor;
 • Recipientul de colectare este încăpător;
 • Cablu lung de 6 metri;

Dezavantaje

 • Materialele din care este realizat nu sunt tocmai cele mai calitative;

Aspiratorul fără sac Electrolux ESPC71DB este o alegere excepțională, deoarece este capabil să vă scape de schimbatul și cumpăratul sacilor noi pentru aspirator. Partea bună la acest model este faptul că nu produce mult zgomot în timpul funcționării în ciuda faptului că are un motor foarte puternic.

Are un sistem de golire numit Easy Empty care permite golirea recipientului de colectare a mizeriei în cel mai simplu mod posibil. Puterea de aspirare este una foarte bună fiind capabil să aspire mizeria în cel mai rapid mod de pe orice suprafață.

Acesta este capabil să îmbunătățească și aerul pe care îl respirați deoarece este dotat cu filtru Allergy Plus care va combate alergenii și va contribui la un aer mult mai curat în casă. Acest lucru este cel care m-a determinat să introduc acest model în top cele mai bune aspiratoare.

Singurul minus depistat la acest model este că anumite componente par a fi realizate dintr-un plastic cam slab calitativ. Probabil inginerii de la Electrolux au făcut acest lucru pentru a putea scoate acest preț bun fără să afecteze performanțele aspiratorului. În opinia mea acest model este probabil cel mai bun model de acest tip ce poate fi cumpărat.

Dacă vă interesează aceste tipuri de aspiratoare citiți articolul în care vorbim despre cel mai bun aspirator fără sac pentru a vedea analiza noastră, dar și topul realizat de noi.

3. Aspirator cu sac Samsung VC07M25E0WB

Aspirator cu sac Samsung VC07M25E0WB

Dacă sunteți în căutarea unui aspirator cu sac vă aflați în locul potrivit deoarece acesta este probabil cea mai bună alegere.

Avantaje

 • Sac textil;
 • Putere mare de aspirare;
 • Ușor de manevrat;
 • Preț bun de cumpărare;

Dezavantaje

 • Un pic cam zgomotos;

Aspiratorul cu sac Samsung VC07M25E0WB este o alegere excepțională pentru persoanele care-și doresc un aspirator cu o putere mare de aspirare. Acesta are un motor cu o putere de 700 W ce dezvoltă o putere de aspirare de 200 W.

Ceea ce îl face unul dintre cele mai bune aspiratoare este faptul că sacul acestui aspirator poate fi refolosit. deoarece este unul textil. Este perfect pentru apartament, întru-cât nu va ocupa mult loc de depozitare având dimensiuni reduse, dar și o greutate mică de doar 4,1 kilograme.

Este dotat cu tehnologia Advanced Allergen Filtration ceea ce înseamnă că poate reține impuritățile de dimensiuni reduse de tipul acarienilor și a mucegaiului. Acesta are o performanță extrem de ridicată pe orice suprafață, chiar și pe suprafețe de tipul parchetului sau a gresiei.

Însă există și o parte care îl face să nu fie bun pentru apartament și anume faptul că anumiți cumpărători au sesizat că ar fi cam zgomotos, acesta fiind și singurul minus al acestui dispozitiv. Trecând peste problema aceasta consider că avem în față probabil cea mai bună alegere de acest tip.

Dacă vă interesează aceste tipuri de aspiratoare citiți articolul în care vorbim despre cel mai bun aspirator cu sac pentru a vedea analiza noastră, dar și topul realizat de noi.

4. Aspirator vertical XIAOMI Mi Vacuum Cleaner G9 BHR6185EU

Aspirator vertical XIAOMI Mi Vacuum Cleaner G9 BHR6185EU

Dacă căutați un aspirator vertical este posibil ca acesta să fie cea mai bună alegere.

Avantaje

 • Raport preț-calitate foarte bun;
 • Fără fir;
 • Ușor de manevrat;
 • Construcție foarte bună;

Dezavantaje

 • Are dificultăți în aspirarea părului de pisică de pe unele tipuri de canapele;

Aspiratorul vertical XIAOMI Mi Vacuum Cleaner G9 BHR6185EU este o alegere bună pentru cei care caută un aspirator vertical bun cu un raport preț-calitate excelent. Poate ajunge chiar și în zonele greu accesibile, iar filtrul HEPA va asigura că aerul pe care îl emană este unul curat.

Este unul dintre cele mai bune aspiratoare deoarece suportă aspirarea oricărei suprafețe și poate fi folosit chiar și ca aspirator de mână. Acesta îmbină cu succes puterea mare de aspirare și liniștea, devenind o soluție compactă care nu ar trebui să lipsească din nicio casă.

Acesta are o putere mare de aspirare în ciuda faptului că nu are sac ci un recipient de colectare a mizeriei cu o capacitate de stocare de 0,6 litri. Fiind un aspirator fără fir acesta funcționează cu o baterie, iar această baterie are o autonomie de 60 de minute, fiind mai mult decât suficient pentru o sesiune de curățenie în casă.

Acest model vine și cu un minus, unii cumpărătorii au sesizat faptul că aspiră greu părul de pisică de pe unele tipuri de canapele. Însă dacă încercăm să privim partea plină a paharului vom vedea că nu este un dezavantaj pentru persoanele care nu dețin animale de companie și că avem în față cel mai bun model de acest tip.

Dacă vă interesează aceste tipuri de aspiratoare citiți articolul în care vorbim despre cele mai bune aspiratoare verticale pentru a vedea analiza noastră, dar și topul realizat de noi.

5. Aspirator de mână Fakir

Aspirator de mână Fakir

O alegere excepțională dacă ceea ce căutați este un aspirator de mână.

Avantaje

 • Ușor de curățat;
 • Putere mare de aspirare;
 • Ușor de manevrat;
 • Raport preț-calitate foarte bun;

Dezavantaje

 • Este cam zgomotos;

Aspiratorul de mână Fakir este o alegere bună pentru persoanele care-și doresc să cumpere un aspirator mic cu care să rezolve rapid anumite urgențe. Prin urgențe înțelegem situațiile în care vărsați ceva pe jos de exemplu cerealele.

Acesta este probabil unul dintre cele mai fiabile aspiratoare de mână și care oferă probabil cel mai bun raport preț-calitate pe acest segment de produse. Acesta oferă și aspirare umedă fiind foarte util și în situațiile în care se varsă lichid pe jos sau pe masă.

Singura problemă la acest model este faptul că ar fi cam zgomotos, dar partea bună este faptul că aceste aspiratoare nu sunt făcute să ruleze mult timp fiind utile doar pentru suprafețe restrânse. Așadar considerăm că acest model este cea mai bună achiziție dacă ceea ce căutați este un aspirator de mână.

Dacă vă interesează aceste tipuri de aspiratoare citiți articolul în care vorbim despre cele mai bune aspiratoare verticale pentru a vedea analiza noastră, dar și topul realizat de noi.

6. Robot de aspirare Roborock Cleaner S5 MAX

Robot de aspirare Roborock Cleaner S5 MAX

Dacă ceea ce căutați este un aspirator robot cu aplicație mobilă atunci acesta ar putea fi bun pentru dumneavoastră.

Avantaje

 • Aspiră foarte bine;
 • Aplicație mobilă foarte ușor de folosit;
 • Adaptează puterea de aspirare în funcție de suprafață;
 • Autonomie bună a bateriei;

Dezavantaje

 • Scump;

Robotul de aspirare Roborock Cleaner S5 MAX este o soluție pentru cei care vor un aspirator robot inteligent deoarece vine cu o aplicație mobilă. Principalul avantaj al acestui aspirator este faptul că acesta este capabil să scaneze toată casă după care începe procesul de curățare fără să se mai lovească de obiectele din casă.

Un alt lucru care îl face demn de top cele mai bune aspiratoare este faptul că din aplicația mobilă puteți selecta dacă vreți să curețe toată locuința sau doar o cameră. Acesta este capabil să treacă fără prea multe probleme peste pragurile dintre camere și nu rămâne blocat.

Un aspect care îl face să fie un aspirator inteligent este faptul că atunci când bateria acestuia scade sub 20% acesta se întoarce la stația de încărcare. După ce bateria atinge nivelul de 80% acesta reia procesul de curățenie exact din locul în care a rămas.

Singurul minus al acestui model este faptul că are un preț cam mare, prețul lui fiind în jur de 2000 de lei. Însă dacă aveți bugetul necesar pentru a achiziționa acest model atunci poate fi probabil una dintre cele mai bune decizii, deoarece din punctul nostru de vedere acesta este cel mai bun aspirator robot Roborock.

7. Aspirator fără sac Star-Light ACVS-720G

Aspirator fără sac Star-Light ACVS-720G

Dacă ceea ce căutați este un aspirator ieftin și bun atunci acesta este perfect pentru dumneavoastră.

Avantaje

 • Putere mare de aspirare;
 • Ocupă puțin spațiu;
 • Raport preț-calitate foarte bun;
 • Preț mic de achiziție;

Dezavantaje

 • Tubul telescopic este cam scurt;

Aspiratorul fără sac Star-Light ACVS-720G este o alegere excepțională pentru cei care vor un aspirator ieftin și bun. Acesta este dotat cu un filtru HEPA care este capabil să rețină și cele mici impurități de tipul acarienilor.

Avantajul major al acestui aspirator este faptul că nu creează cheltuieli suplimentare, deoarece nu trebuie cumpărați saci pentru acesta. Are un recipient care poate fi golit și curățat ori de câte ori este necesar.

Acesta are un cablu pentru alimentare lung de 6,5 metri care vă oferă o rază mare de aspirare fără să fiți nevoit să-l conectați la altă sursă de curent. Dimensiunile sale mici vă vor permite să-l depozitați în spații mici și să aveți o manevrabilitate ridicată.

Singurul minus pe care îl are acest dispozitiv este faptul că noi considerăm că tubul telescopic este cam scurt, iar acest lucru poate fi inconfortabil. Însă dacă ceea ce căutați este un aspirator care să nu coste mult atunci acest model este probabil pentru dumneavoastră, deoarece noi îl considerăm cel mai bun aspirator ieftin.

8. Aspirator multifuncțional Karcher WD 3

Aspirator multifuncțional Karcher WD 3

Dacă vă doriți un aspirator care să funcționeze foarte bine pe orice suprafață atunci acest model este bun pentru dumneavoastră.

Avantaje

 • Raport preț-calitate foarte bun;
 • Putere mare de aspirare;
 • Ușor de utilizat;
 • Aspiră și suflă;

Dezavantaje

 • Ocupă mult spațiu;

Aspiratorul Karcher WD 3 este o alegere perfectă pentru persoanele care vor un aspirator profesional. Acesta este capabil atât să aspire murdăria cât să și sufle frunzele de pe terasa din spatele casei.

Filtrul cu cartuș vă va permite să aspirați atât murdăria umedă cât și cea uscată fără să mai schimbați filtrul. Este dotat cu un recipient robust cu o capacitate de 17 litri care este extrem de rezistent la impact.

Furtunul pentru aspirare alături de duza de podele cu fixare sunt cele care vor garanta o curățenie și absorbție a murdăriei la cel mai înalt nivel posibil. Acesta este dotat cu un mâner ergonomic care fac mutarea acestuia foarte ușoară, iar parte cea mai tare este faptul că acest mâner este detașabil.

Singurul minus al acestui model este faptul că are dimensiuni cam mari astfel ocupă destul de mult spațiu când este depozitat. Însă dacă privim și la avantajele acestui model probabil vom vedea cel mai bun aspirator multifuncțional ce poate fi cumpărat.

9. Aspirator cu spălare Bosch BWD421PET

Aspirator cu spălare Bosch BWD421PET

Un aspirator care pe lângă aspirarea clasică vă poate ajuta să reîmprospătați canapeaua sau tot ce are tapițerie.

Avantaje

 • Putere mare de aspirare;
 • Multe accesorii pentru aspirare uscată și umedă;
 • Spală bine;
 • Nu este zgomotos;

Dezavantaje

 • Furtunul este cam fragil;

Aspiratorul cu spălare Bosch BWD421PET este o soluție optimă pentru persoanele care-și doresc un aspirator profesional. Acesta este capabil să aspire ca un aspirator clasic dar ceea ce îl face unul dintre cele mai bune aspiratoare este faptul că poate și spăla.

Acest model vine cu o mulțime de accesorii care vă pot ajuta să curățați într-un mod profesional canapea, scaunele mașinilor sau covoarele din casă. Datorită periei rotative pe care o are aspirarea uscată a covoarelor este foarte eficientă îndepărtând cu ușurință fibrele, firele și părul.

Acesta este dotat cu un rezervor mare de apă de 5 litri care vă va permite să faceți curățenie fără să trebuiască să vă opriți. Dacă veți avea nevoie trebuie să știți că acest rezervor poate fi detașat și golit foarte ușor.

Ca și minus trebuie să știți că furtunul acestuia este cam fragil ceea ce înseamnă că atunci când vreți să mutați aspiratorul nu este recomandat să trageți de acest furtun deoarece se va deteriora. Însă din punctul meu de vedere acesta este cel mai bun aspirator cu spălare ce poate fi cumpărat.

10. Aspirator vertical 2 in 1 Bosch BBHF214R

Aspirator vertical 2 in 1 Bosch BBHF214R

Acesta este o soluție excepțională pentru cei care își doresc un aspirator 2 in 1 compus dintr-un aspirator vertical și un aspirator de mână.

Avantaje

 • Durată de viață a bateriei bună;
 • Preț bun de achiziție;
 • Ușor de depozitat;
 • Ușor de manevrat;

Dezavantaje

 • La aspirarea covorului are ceva dificultăți;

Aspiratorul vertical 2 in 1 Bosch BBHF214R este un model conceput special pentru a acționa în locurile mai greu accesibile unde un aspirator convențional nu poate ajunge. Marele plus al acestui model și ce m-a făcut să-l introduc în top aspiratoare este faptul că are acumulator astfel nu mai este necesar să-l băgați în priză la fiecare folosire.

Bateria acestuia se poate încărca în aproximativ 4-5 ore și oferă o autonomie de 30 de minute ceea ce este suficient pentru a face o curățenie de întreținere în casă. Designul inteligent al acestuia vă permite să-l folosiți atât ca aspirator vertical cât și ca aspirator de mână.

Acesta se livrează cu un accesoriu care vă va permite să ajungeți în cele mai înguste spații cum ar fi spațiile dintre corpurile de mobilier. Datorită designului pe care îl are acesta poate fi folosit foarte ușor și poate fi depozitat în așa fel încât să nu ocupe mult spațiu.

Ca și minus trebuie să știți că acest model nu are o eficiență prea ridicată în aspirarea covoarelor. Însă din punctul meu de vedere dacă ceea ce căutați este un aspirator pentru a întreține curățenia acesta este cea mai bună alegere fiind cel mai bun aspirator vertical 2 in 1.

Cum să alegi cel mai bun aspirator -ghid de cumpărături

Cum să alegi cel mai bun aspirator

Tipul de aspirator

Primul pas în alegerea celui mai bun aspirator este alegerea tipului de aspirator. După cum ați văzut mai sus în top există mai multe tipuri de aspiratoare, iar pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun aspirator pentru dumneavoastră le vom detalia în rândurile următoare pe cele mai folosite.

 • Aspirator robot – acesta este un tip de aspirator autonom care în baza programării făcută de dumneavoastră se plimbă prin casă și aspiră mizeria. Ce trebuie să știți despre acestea este faptul că nu sunt la fel de puternice ca aspiratoarele clasice și că recipientul lor de colectare trebuie golit frecvent. Acestea sunt foarte practice doar pentru a întreține curățenie, nu și pentru curățenie intensă.
 • Aspiratorul cu sac – acesta este un dispozitiv ce are un motor și care aspiră mizeria prin intermediul unui furtun. Acesta colectează mizeria într-un sac care poate fi de unică folosită sau textil care poate fi refolosit.
 • Aspiratorul fără sac – acesta este un tip de aspirator care este asemănător la formă cu cel cu sac, dar care colectează mizeria într-un recipient care când este umplut poate fi golit.
 • Aspiratorul vertical – acestea sunt un tip de aspiratoare care spre deosebire de cele de mai sus sunt realizate dintr-o singură bucată fiind foarte ușor de manevrat.
 • Aspiratorul de mână – acest este un aspirator care e foarte portabil și este foarte bun la a curăța mizeria într-un mod rapid de pe suprafețe restrânse sau greu accesibile.

Sursă de alimentare

Când cumpărați cel mai bun aspirator trebuie să vă decideți dacă vreți un aspirator cu fir care vă limitează mișcările și vă pune să mutați ștecherul din priză în priză sau dacă vreți un aspirator fără fir care are o bateriei pe care trebuie să o monitorizați constant. Așadar aici va trebuie să faceți un compromis deci alegeți râul cel mai mic.

Accesorii

Accesoriile practice care însoțesc aspiratorul sunt la foarte de importante. O duză motorizată vă poate ajuta să curățați mai eficient covoarele și mochetele în timp ce o unealtă pentru crăpături vă poate ajuta să ajungeți în locurile dificile care tind să adune praful, cum ar fi în spatele unei canapele sau al unui dulap.

Există, de asemenea, unelte precum o mini-turboșteră care fac minuni atunci când vine vorba de îndepărtarea părului animalelor de companie de pe mobilă. Așadar înainte de a cumpăra vă sfătuiesc să verificați cu atenție dacă aspiratorul conține accesoriile de care aveți nevoie.

Manevrabilitate

Manevrabilitatea unui aspirator în opinia noastră este un factor de selecție foarte important. Aspiratorul trebuie să fie cât mai flexibil și să poate aspira sub colțarul extensibil din sufragerie sau sub patul din dormitor fără probleme. Plus că cel mai bun aspirator trebuie să ajungă în locurile greu accesibile și să aibă o operare a comenzilor foarte facilă.

Zgomot

Acesta este un criteriu care ar trebui să vă intereseze în special dacă locuiți la bloc sau dacă aveți animale de companie mici. Dacă locuiți la bloc și aspiratorul este prea zgomotos ar putea să deranjeze vecinii, iar dacă aveți un animăluț micuț atunci s-ar putea să se sperie de la sunetul puternic al aspiratorului.

Greutatea aspiratorului

Dacă aveți o casă spațioasă și ați fost nevoit/ă să mutați aspiratorul din cameră în cameră de la un etaj la altul atunci sigur știți că greutatea contează. Din fericire pe piață, dar și în topul nostru există modele care sunt ușoare, agile și evită să vă supună la chinuri.

Compatibilitatea cu diferite tipuri de podea

Înainte de a cumpăra cel mai bun aspirator este foarte important să vă gândiți pe ce suprafețe îl veți folosii. Trebuie să știți că există aspiratoare care excelează pe pardoselile din lemn sau gresie, iar pe covoare cam dau rateuri. Așadar urmăriți care este suprafața pe care dă cel mai bun randament aspiratorul pentru a știi dacă este bun pentru dumneavoastră.

Care e cel mai bun aspirator – concluzie

în încheierea articolului sperăm că acest articol v-a fost de ajutor și că ați descoperit informații relevante în el. După citirea ghidului de cumpărături sperăm că ați reușit să descoperiți care e cel mai bun tip de aspirator pentru dumneavoastră și că ați putut să faceți o achiziție bună.

Întrebări frecvente

Ce putere trebuie sa aibă un aspirator bun?

Aceasta este o întrebare foarte bună, dar din păcate nu are un răspuns care să se aplice în toate cazurile. Puterea de aspirare pe care trebuie să o aibă un aspirator bun va varia în funcție modul de folosire și de suprafața pe care va aspira. De exemplu dacă aveți multe covoare sau mochete de aspirat veți avea nevoie de un aspirator cu o putere mare de aspirare, pe când dacă veți aspira suprafețe precum parchetul și gresia și unul mai slăbuț va oferii un randament bun.

Ce înseamnă aspirator umed uscat?

Un aspirator umed uscat este o soluție pentru curățenie universală și poate deveni cel mai bun aspirator pentru dumneavoastră cu ușurință. Acesta poate aspira atât murdăria umedă cum ar fi lichidele vărsate accidental cât și murdăria uscată.

De ce își pierd aspiratoarele puterea de aspirare?

Cea mai frecventă cauză a acestei probleme este înfundarea aspiratorului. Fie că vorbim de înfundarea filtrului de aer sau a circuitului de aspirare ambele au același efect asupra aspiratorului și anume, pierderea puterii. Dacă vreți să preveniți această neplăcere vă recomandăm să curățați frecvent aspiratorul.

Cât de des trebuie curățat un aspirator?

Frecvența curățării unui aspirator variază în funcție de frecvența folosirii. În general se recomandă ca aspiratorul să fie curățat la fiecare 12 luni însă dacă vreți să vă bucurați cât mai mult timp de cel mai bun aspirator vă recomandăm, să-l curățați cât mai des cu putință.

Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online bune. Ajutorul meu și a echipei Gotof.ro constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt cele mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.

Artiole: 126