Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cel mai bun cuptor electric 2024

Cel mai bun cuptor electric incorporabil sau neincorporabil este cel care vă va ajuta să coaceți cele mai bune preparate în cel mai scurt timp.

Cuptorul electric este un dispozitiv prin intermediul căruia se pot coace diferite preparate. Acestea sunt de 2 tipuri, cuptor electric incorporabil și cuptor electric neincorporabil (de blat). Acestea sunt o soluție modernă care sunt prezente pe an ce trece în număr cât mai mare în casele oamenilor din România.

Cel mai bun cuptor electric 2024

Cuptoarele electrice au căpătat o popularitate foarte mare în ultimii ani și au câștigat teren față de cuptoarele clasice care se regăsesc la un aragaz pe gaz. Dacă vă gândiți să schimbați și aragazul în perioada următoare vă sugerăm să vă orientați către un aragaz mixt care are o plită pe gaz și un cuptor electric.

Principalul avantaj oferit de aceste tipuri de cuptoare este faptul că oferă un control mai precis al temperaturii lucru regăsit și la plitele de la aragazelor electrice. Pentru că alegerea unui cuptor electric bun poate fi dificilă am decis să venim în ajutorul dumneavoastră cu un articol în care prezentăm un top cu cele mai bune cuptoare electrice și un ghid de cumpărături cu sfaturi de achiziție.

Avantajele oferite de cel mai bun cuptor electric

 • Siguranță -persoanele care au cuptor ce funcționează cu gaz se pot îngrijora din cauza posibilelor scurgeri de gaz sau pentru defectarea sistemului de detectarea a gazului. Un cuptor electric vă va scăpa de această grijă.
 • Curățare ușoară -curățarea unui cuptor electric se realizează mult mai ușor deoarece nu riscați să înfundați orificiile arzătorului pe care îl are un cuptor cu gaz. Plus că majoritatea cuptoarelor electrice contemporane vin cu funcții de auto-curățare.
 • Mâncarea se gătește mai bine – diverse studii realizate au dovedit că cuptoarele electrice oferă un randament mai bun când vine vorba de coacerea preparatelor deoarece acestea pot oferii o coacere mai uniformă și un reglaj mai precis al temperaturilor.

Top 10 cele mai bune cuptoare electrice 2024

1. Cuptor electric incorporabil Bosch HBA554EB0

Cuptor electric incorporabil Bosch HBA554EB0

Acest model este alegerea optimă pentru cei care vor un cuptor electric incorporabil de calitate.

Avantaje

 • Coace uniform și foarte bine;
 • Design plăcut;
 • Sticla exterioară izolează foarte bine;
 • Se curăță foarte ușor;

Dezavanaje

 • Nu are o baterie mica pentru a păstra ceasul setat când pica curentul;

Cuptorul electric incorporabil Bosch HBA554EB0 este un model care vă va oferii rezultate perfecte datorită convecție cu aer 3D. Acest lucru înseamnă că în cuptorul electric pot fi gătite până la 3 tăvi cu mâncare în mod simultan și veți obține cele mai bune rezultate deoarece există o distribuție uniformă a căldurii.

EcoClean este o funcție de auto-curățare care vă va ajuta să întrețineți cuptorul prin eliminarea murdăriei. Acesta are un interior foarte ușor de curățat datorită suprafețelor netede care nu rețin murdărie și grăsimi, un alt plus care contribuie la întreținerea ușoară a cuptorului este și lipsa muchiilor ascuțite.

Butoanele de pe panoul de comandă sunt retractabile, iar acest lucru va contribui la o curățare foarte ușoară a acelei suprafețe. Cuptorul incorporabil Bosch este unul destul de spațios având o capacitate de 71 de litri.

Singurul minus pe care l-am sesizat noi, dar și cumpărătorii acestui model este faptul că îi lipsește din dotare o baterie mică pentru păstrarea ceasului setat când există pene de curent. În ciuda acestui fapt noi considerăm că acest model este una dintre cele mai bune alegeri când vorbim de cuptoare electrice încorporabile.

Dacă vă doriți să cumpărați cuptor electric încorporabil și vreți să vedeți care sunt recomandările noastre citiți articolul în care vorbim despre cel mai bun cuptor electric încorporabil.

2. Cuptor electric neincorporabil Albatros A63BPRC2

Cuptor electric neincorporabil Albatros A63BPRC2

Dacă ceea ce aveți nevoie este un cuptor electric pentru blat acest model este probabil alegerea ideală pentru dumneavoastră.

Avantaje

 • Unul din cele mai mari cuptoare electrice de blat;
 • Raport preț-calitate foarte bun;
 • Convecție cu aer;
 • Rezistențe din inox;

Dezavantaje

 • Nu e construit pentru mâncăruri cu greutate mare;

Avantajul acestui cuptor este faptul că el poate găti o cantitate destul de mare de mâncare, dar va ocupa foarte puțin spațiu în bucătărie. Gătirea preparatelor din acest cuptor se realizează prin convecție de aer ceea ce înseamnă că datorită aerului cald care circulă în interiorul cuptorului alimentele vor fi preparate uniform.

Un alt lucru de lăudat este faptul că pe partea superioară are o plită electrică mică cu 2 spații de gătit ceea ce face din ele un mic aragaz electric. Panoul de comandă este unul mecanic și indică faptul că în interiorul cuptorului electric puteți seta o temperatură de până la 230 de grade Celsius.

Are o greutate de aproximativ 13 kg, o înălțime de 62 cm, o lățimea de 43 cm și adâncimea de 40 cm, deci nu va ocupa mult spațiu. În ciuda faptului că acesta are dimensiuni destul de reduse trebuie să știți că are o capacitate de 63 de litri.

Ca și minus ceea ce am dedus noi este faptul că nu e construit pentru gătirea alimentelor cu greutate ridicată deoarece riscați ca acest fel să se deterioreze. Datorită multiplelor funcții, dar și a raportului preț-calitate foarte bun pe care îl are noi considerăm că acest model este cel mai bun cuptor electric neîncorporabil.

Prezentare video

3. Cuptor electric pentru pizza G3Ferrari Delizia

Cuptor electric pentru pizza G3Ferrari Delizia

Dacă vă doriți să coaceți acasă pizza ca la restaurant acest model este cea mai bună alegere.

Avantaje

 • Ocupă puțin spațiu;
 • Ușor de curățat;
 • Foarte practic;

Dezavantaje

 • Trebuie să aveți grijă să nu se scurgă nimic pe piatră;

Acest cuptor electric este un cuptor electric de făcut pizza profesional și ar trebui să fie un dispozitiv care nu are voie să lipsească din nici o bucătărie, mai ales din bucătăriile familiilor care iubesc acest tip de preparat. Este un model foarte ușor de utilizat care nu va ocupa mult spațiu în bucătăria dumneavoastră.

Sunt câteva aspecte de care trebuie să țineți cont când folosiți acest cuptor și anume: Blatul pizzei trebuie să aibă aceiași grosime pe toată suprafața pentru ca aceasta să aibă parte de o coacere uniformă.

Acest model vine cu un termostat reglabil până la 400 de grade Celsius, cronometru de 5 minute cu semnal acustic, placă refractară din piatră și face pizza cu diametrul de 31 cm, etc. Toate aceste funcții fac din acest model unul demn de top cele mai bune cuptoare electrice.

Un alt lucru de care trebuie să țineți cont este că trebuie să preveniți să nu se scurgă nimic din compoziție în partea de jos a cuptorului. Pe lângă cele menționate cuptorul mai vine cu câteva beneficii, iar aceste lucru în opinia noastră îl face cel mai bun cuptor electric pentru pizza.

4. Cuptor incorporabil AEG BCE455350M

Cuptor electric incorporabil AEG BCE455350M

Un cuptor electric care vă va oferii cele mai delicioase preparate gătite cu aburi.

Avantaje

 • Gătire cu aburi;
 • Silențios;
 • Spațios;
 • Coace pe 3 nivele;

Dezavantaje

 • Este scump;

Acest model este o alegere excepțională pentru familiile numeroase. Spunem acest lucru deoarece se pot găti simultan până la 3 tăvi cu mâncare având cele mai bune rezultate și preparatele fiind coapte uniform. Acest model este dotat cu un sistem de convecție numit HotAir care asigură circulația uniformă a aerului cald în cuptor.

Acest lucru contribuie și la scăderea consumului de energie al cuptorului electric cu până la 20%. Displayul cu afișaj electronic vă permite setarea unei alarme, veți putea să verificați timpul rămas și permite ajustarea cronometrului cu cea mai înaltă precizie pentru a putea obține cele mai bune rezultate.

Ceea ce face ca acest model să fie un model demn de top cuptoare electrice este funcția de auto-curățare catalitică care va preveni acumularea de murdărie și grăsime în cuptor. Aceasta se activează automat când temperatura din interiorul cuptorului atinge 250 de grade Celsius pentru a înlătura resturile de mâncare.

În opinia noastră acest cuptor electric are doar un singur minus și anume prețul care este cam mare, acesta fiind peste 2000 de lei. Însă dacă ne uităm puțin și la beneficiile și funcțiile oferite putem să-l considerăm cel mai bun cuptor electric incorporabil AEG.

Prezentare video

5. Cuptor electric incorporabil Electrolux EOD3H50TX

Cuptor electric încorporabil Electrolux EOD3H50TX

Acest model este alegerea ideală pentru persoanele care vor un cuptor electric ușor de instalat și ușor de folosit.

Avantaje

 • Montare ușoară;
 • Silențios;
 • Se încălzește foarte repede;
 • Coacerea mâncărurilor durează mai puțin;
 • Design plăcut;
 • Preț foarte bun;

Dezavantaje

 • Aerul rece care răcește cuptorul pe exterior ar putea fi deranjant uneori;

Cuptorul electric incorporabil Electrolux EOD3H50TX este o alegere bună deoarece oferă un raport preț-calitate excepțional. Funcția SteamBake vă ajuta să obțineți rezultate de brutărie chiar acasă la dumneavoastră. Umiditatea va crea un interior delicios și pufos în timp ce căldura uscată la exterior va crea cruste crocante preparatelor dumneavoastră.

Even Cooking este un sistem de gătire dezvoltat de către cei de la Electrolux, aceasta funcție va distribui căldura în tot cuptorul și va asigura coacerea uniformă a alimentelor fără a mai necesar să le întoarceți. Această tehnologie asigură și încălzirea mai rapidă a cuptorului lucru care vă va ajuta să economisiți energie electrică și să câștigați timp.

Cuptorul este dotat cu un timer care oferă un afișaj LED care va indica timpul rămas. Acest model se află la un preț optim și poate fi o alegere bună pentru persoanele care nu vor să fie dezamăgite de achiziție.

Ca și minus trebuie să știți că în anumite situații aerul rece care circulă în exteriorul cuptorului s-ar putea să vă deranjeze. Însă în opinia noastră acest model își merită locul din plin în acest top și noi îl considerăm cel mai bun cuptor electric incorporabil Electrolux.

6. Cuptor electric mic Star-Light CEA-4520CRBL

Cuptor electric mic Star-Light CEA-4520CRBL

Dacă ceea ce vă doriți este un cuptor electric care să ocupe puțin spațiu atunci acest model este soluția optimă pentru dumneavoastră.

Avantaje

 • Are pereții mai groși decât alte cuptoare din aceiași categorie;
 • Este încăpător;
 • Confecționat din materiale calitative;

Dezavantaje

 • Ventilatorul de la convecție face un pic de zgomot neuniform;

Cuptorul electric mic Star-Light CEA-4520CRBL este o soluție optimă pentru o familie cu 4 membrii și cu o bucătărie medie sau mică deoarece nu ocupă mult spațiu. Ceea ce îl face să fie durabil în timp este faptul că este realizat doar din materiale calitative.

Pereții laterali sunt groși și foarte bine izolați termic lucru care va împiedica ca aceste laturi să se încingă și să ducă la diverse accidente în bucătărie. Are un panou de comandă unde se pot face diferite setări sau activa diverse funcții, funcții care sunt foarte intuitive și ușor de folosit și de setat.

Funcția grill mai mult ca sigur va fi foarte folositoare și cu ajutorul rotisorului care este foarte bine poziționat veți face cea mai gustoasă și fragedă carne. Acest model din top cele mai bune cuptoarele electrice vine cu 6 programe de gătire presetate și are o capacitate bună de 45 de litri.

Ca și minus trebuie să știți că ventilatorul care se ocupă de convecție s-ar putea să facă uneori zgomot neuniform. Însă având un preț bun și diverse funcționalități foarte utile noi îl considerăm cel mai bun cuptor electric mic Star-Light ce poate fi cumpărat online.

7. Cuptor electric mic ZILAN ZLN-3130

cuptor electric ieftin și bun

Acest produs este o alegere ideală pentru cei care vor un cuptor electric mic și ieftin.

Avantaje

 • Temperatura poate fi setată până la 300 de grade Celsius;
 • Spațios;
 • Coace foarte bine;
 • Multiple moduri de gătire;

Dezavantaje

 • Ar putea să fie folosite materiale mai calitative la construcție;

Căutați un cuptor electric mic ieftin și bun? Dacă da atunci cuptorul electric mic ZILAN ZLN-3130 este cea mai bună alegere pe care o puteți face. Acesta este un model foarte spațios și care poate crea o temperatură de coacere maximă de 300 de grade Celsius.

După cum spuneam acest model este spațios, dar trebuie să știți că ocupă puțin spațiu fiind perfect pentru o familie cu 2 adulți și 2 copii. În interiorul acestuia se pot gătii o mulțime de tipuri de preparate și vine și cu diverse accesorii cum ar fi: grilă grătar, tavă pentru coacere și tavă pentru pizza.

Panoul de comandă este unul mecanic și este dotat cu un termostat care la expirarea timpului va emite un semnal acustic pentru ca dumneavoastră să obțineți cele mai bune rezultate. Acesta are o capacitate de 45 de litri ceea ce îl face să fie unul dintre cele mai bune cuptoare electrice.

Ca și minus trebuie să știți că producătorii acestui model nu au folosit tocmai cele mai calitative materiale la construcția sa. Însă având în vedere prețul mic pe care îl are acest cuptor alături de raportul preț-calitate foarte bun noi considerăm acest model cel mai bun cuptor electric mic ieftin.

8. Cuptor electric incorporabil Zanussi ZOCEC2X2

Cuptor electric incorporabil Zanussi ZOCEC2X2

Alegerea ideală pentru cei care vor un cuptor electric incorporabil cu un raport preț-calitate excelent.

Avantaje

 • Multe funcții;
 • Coace uniform;
 • Raport preț-calitate bun;
 • Materiale de calitate;

Dezavantaje

 • Cablul de alimentare este cam scurt;

Cuptorul electric incorporabil Zanussi ZOCEC2X2 este un model care probabil vă poate asigura cel mai bun raport preț-calitate de pe piață. Este realizat din inox și deși inoxul este cunoscut pentru faptul că este pretențios când vine vorba de curățare și întreținere la acest cuptor electric nu este cazul deoarece are un strat antiamprente.

Are o ușă care permite demontarea panourilor din sticlă într-un mod foarte ușor și care va permite o curățare mai eficientă și mult mai ușoară. Acesta vine cu o selecție de funcții care sunt foarte utile și printre care se numără: încălzirea sus si jos, grill si ventilație.

Acesta are un design clasic, iar interiorul cuptorului este email. Panoul de comandă pe care îl are acest model este unul mecanic, iar capacitatea cuptorului de 65 de litri este una care poate acoperii nevoile unei familii cu 4-5 membri.

Singurul minus pe care l-am sesizat la acest model este faptul că cablul de alimentare cu electricitate este cam scurt și acest lucru poate fi un inconvenient doar în situația în care nu ați pus o priză în apropiere. Per total noi considerăm acest model cel mai bun cuptor electric incorporabil din punct de vedere al raportului preț-calitate.

Prezentare video

9. Cuptor electric incorporabil Arctic AROIM25603X

Cuptor electric încorporabil Arctic AROIM25603X

Este o alegere excepțională pentru cei care doresc un cuptor electric cu multe funcții și care să fie ușor de folosit.

Avantaje

 • Coace foarte bine;
 • Atinge temperatura dorită foarte rapid;
 • Silențios;

Dezavantaje

 • Trebuie șters des pe interior și exterior;

Cuptorul electric incorporabil Arctic AROIM25603X este un model care face parte din clasa energetică A. Acest lucru înseamnă poate fi folosit la putere maximă fără să vă gândiți că vă va crește factura la electricitate într-un mod semnificativ, iar performanța nu este sacrificată sub nici o formă.

Vine echipat cu 12 funcții de gătire diferite pentru toate rețetele pe care vreți să le faceți. În interiorul cuptorului puteți face preparate la rotisor, preparate de tip grill și puteți și decongela diferite alimente. Funcția de gătire 3D va asigura prepararea uniformă a alimentelor.

Această funcție pornește simultan cele 3 elemente de încălzire, superior, inferior si spate, pornind în același timp și ventilatorul. Acest model are un interior cu un volum mare, capacitatea acestuia fiind de 71 de litri.

Singurul minus depistat de noi a fost faptul că este foarte pretențios și trebuie șters frecvent. În ciuda acestui minus când ne-am uitat la preț și la caracteristici am văzut cel mai bun cuptor electric incorporabil Arctic.

Prezentare video

10. Cuptor electric incorporabil rustic Beko RBIM19200CD

Cuptor electric incorporabil rustic Beko RBIM19200CD

Ideal pentru cei care își doresc un cuptor electric cu un design plăcut și care funcționează foarte bine.

Avantaje

 • Ușor de folosit și de curățat;
 • Spațios;
 • Șine telescopice;

Dezavantaje

 • Vine fără ștecher;

Dacă aveți o bucătărie decorată în stil rustic cuptorul electric incorporabil rustic Beko RBIM19200CD este o alegere perfectă care se va integra de minune. Funcția de gătire 3D este un alt motiv pentru a alege acest cuptor deoarece vă va oferii cele mai bune rezultate.

Acesta se încadrează la clasa energetică A ceea ce înseamnă că vă va ajuta să economisiți în timp ce gătiți. Cu ajutorul acestui cuptor puteți obține preparate de tip grill foarte apropiate la gust cu preparatele făcute la un grătar autentic.

Acest model este dotat cu încălzire din partea inferioară, dar care oferă un randament fantastic.. Această funcție alături de iluminarea interioară și capacitatea sa de 71 de litri fac din acest model unul demn de top cele mai bune cuptoare electrice incorporabile.

Singurul minus pe care l-am depistat la acest model a fost faptul că acesta se livrează fără ștecher. În concluzie va trebui să montați dumneavoastră unul sau să apelați un specialist. Datorită multiplelor funcții, dar și al designului noi considerăm acest model cel mai cuptor electric incorporabil Beko.

Cum să alegi cel mai bun cuptor electric – ghid de cumpărături

Pentru a vă ajuta să alegeți cât mai informat am ales să venim în ajutorul dumneavoastră cu un ghid de cumpărături care vă oferă câteva sfaturi de achiziție și vă prezintă criteriile de bază care necesită atenție înainte de a cumpăra cel mai bun cuptor electric.

Cum alegi cel mai bun cuptor electric

Dimensiunea cuptorului electric

Dimensiunea deși nu pare este probabil cel mai important aspect, vă întrebați de ce spunem asta? Ei bine vă vom răspunde tot cu o întrebare, vă ajută la ceva să aveți cel mai cuptor electric dacă acest nu se încadrează în spațiul disponibil pe care îl aveți? Acest lucru se aplică în special la cuptoarele incorporabile.

Înainte de a cumpăra măsurați cu atenție locul unde îl veți pune și abia după începeți să căutați un model bun pentru dumneavoastră. Astfel căutarea o veți putea face în baza măsurătorilor și modelul pe care îl veți alege îl veți putea păstra deoarece va încăpea în spațiul destinat lui.

Tipuri de cuptoare electrice

Dacă ați parcurs topul de mai sus atunci probabil ați observat că există 2 tipuri de cuptoare electrice și anume: cuptoare incorporabile și cuptoare neincorporabile (cuptoare electrice de blat).

 • Cuptoarele electrice incorporabile – teoretic aceste modele au un design mai discret și modern ceea ce le face foarte ușor de integrat în designul casei. Acestea sunt ceva mai pretențioase când vine vorba de montarea lor având nevoie de un cadru creat special. În completare pentru a obține cel mai bun aragaz veți putea alege și o plită cu arzătoarea pe gaz sau cu arzătoare electrice.
 • Cuptoarele electrice neincorporabile – cu acesta e ceva mai simplu deoarece doar trebuie cumpărat modelul ales și așezat pe blat. Avantajul acestor tipuri de cuptoare electrice este că îi poate fi schimbat locul cu ușurință, acesta fiind și motivul pentru care sunt așa practice.

Tipul de încălzire

Tehnologia avansează zilnic și continuă să apară lucruri și funcții noi, iar acest lucru este valabil și în cazul cuptoarelor electrice. Când veți alege cel mai cuptor electric veți vedea că există două tipuri de încălzire, acestea fiind: clasică și încălzire cu halogen.

 • Încălzirea cu halogen – acesta este un sistem mai nou pe piață și poate intra cu ușurință în categoria aparatelor cooker, deoarece sunt mici și cu o structură ușor diferită. Acest sistem de încălzire gătește mai repede mâncarea. Deși poate consuma mai mult curent electric în timp în timp vă va aduce un plus.
 • Încălzirea clasicăModele clasice, cu rezistență sunt disponibile în mult mai multe dimensiuni și multe versiuni față de cele pe halogen. În majoritatea cazurile acestea sunt cele mai bune cuptoare electrice când vine vorba și de preț.

Funcții de gătire

La majoritatea modelelor veți găsi în general minim 4 programe de gătire. Aceste programe sau funcții de gătire sunt în general rezultatul dintre antrenarea rezistențelor poziționate în partea de sus și de jos, folosirea ventilație precum și folosirea funcțiilor grill și rotisor.

Majoritatea oamenilor care au achiziționat deja un cuptor electric, a experților din domeniu dar și echipa noastră consideră că cel mai bun cuptor electric trebuie să aibă în dotare funcția de gătire 3D. Aceasta funcție se bazează pe 3 surse de căldură simultan plus ventilație și permite gătirea a 3 tipuri de mâncare diferite fără să amestece mirosurile.

Părerea noastră este că înainte de a cumpăra cel mai bun cuptor electric trebuie să vă gândiți bine cum îl veți folosii, cât de des îl veți folosii și ce funcții v-ar face viața mai ușoară în bucătărie. Dacă nu veți face acest lucru după achiziție vă veți da seama că poate ați cumpărat un cuptor electric cu funcții pe care nu le folosiți sau că anumite funcții care v-ar fi ajutat lipsesc.

Funcții suplimentare

Aceste funcții sunt cele care vă pot face viața din bucătărie mult mai ușoară. Probabil cea mai uzuală funcție suplimentară este timer-ul care vă ajută să preveniți arderea mâncării prin setarea ca cuptorul să se oprească la un anumit timp. O altă funcție des întâlnită la cuptoarele electrice este auto-curățarea, care vă face să uitați de zilele când trebuia să petreceți ore întregi pentru a curăța cuptorul.

Reglajul temperaturii este o altă funcție foarte importantă, această funcție este ceea ce face ca cuptoarele electrice să fie așa apreciate. Cum spuneam și pe la începutul articolului cuptoarele electrice pot fi mai precise în reglarea temperaturii față de cuptoarele pe gaz. Dacă aveți copii mici funcțiile care blochează ca copii să umble la setări sau la ușa cuptorului sunt foarte importante.

Prețul

Pe piață fiind extrem de multe modele prețul acestor electrocasnice poate varia mult. Noi considerăm că pentru a cumpăra un cuptor electric neincorporabil bun este necesara un buget de minim 400 de lei. La un cuptor electric incorporabil credem că este necesar un buget de minim 1000 de lei pentru a cumpăra un produs bun.

Care este cel mai bun cuptor electric? – concluzie

În încheiere nu putem spera decât că ghidul de cumpărături v-a fost de ajutor și că în topul prezentat de noi ați găsit cel mai bun cuptor electric indiferent că ceea ce ați căutat era un model neincorporabil sau incorporabil. Mai jos am pregătit o secțiune cu cele mai frecvente întrebări pe care le-am văzut în mediul online despre cuptoarele electrice.

Întrebări frecvente

Care este cel mai cuptor electric în funcție de consumul de electricitate?

Aceasta este o întrebare bună și este oarecum normal să vă gândiți la consum când vreți să cumpărați un cuptor electric. Dacă ceea ce vă doriți este un cuptor electric cu un consum mic vă recomandăm să alegeți un cuptor electric cu clasa energetică minimă A+ și care se îndreaptă către A++.

Ce detergent folosesc în cuptor la la funcția de auto-curățare?

În cuptoarele electrice care au funcția de auto-curățare nu se folosește detergent. Acesta poate deteriora straturile speciale de pe pereții interiori ai cuptorului. Pentru a vă bucura cât mai mult de cuptorul electric urmați cu exactitate specificațiile din manualul produsului.

Cum folosesc funcția de preparare cu aburi?

Funcția de preparare cu aburi este o funcție care vă va ajuta să obțineți pâine moale în interior și cu crustă crocantă sau carne suculentă. Pentru a vă folosii de această funcție este suficient să puneți un vas cu apă în partea de jos a cuptorului electric. Aceasta este o funcție care este prezentă pe cel mai bun cuptor electric incorporabil și suntem siguri că veți bucura de ea.

5 din 5 (2 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online bune. Ajutorul meu și a echipei Gotof.ro constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt cele mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.

Artiole: 135