Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cel mai bun dulap de baie suspendat

Cel mai bun dulap de baie suspendat pentru baia dumneavoastră trebuie să aibă un design plăcut și rezistență ridicată la umiditate.

Cel mai bun dulap de baie suspendat 2023

Un dulap de baie suspendat este o piesă de mobilier ce poate fi folosită în orice baie indiferent de dimensiunile acesteia, ba mai mult în băile mici pot contribui la a economisi spațiu. Însă pe piață sunt extrem de multe modele și de multe ori alegerea unui model poate fi foarte dificilă.

Pentru a vă ajuta să faceți o achiziție bună am pregătit acest articol în care oferim un top cu 5 modele de dulapuri de baie foarte bune. Pe lângă acestea după ce 5 recomandări veți găsi și un ghid de cumpărături care conține sfaturi pentru a face o achiziție bună.

Avantajele oferite de un dulap de baie suspendat

  • Ocupă puțin spațiu – aceste tipuri de dulapuri sunt cele mai economice din punct de vedere al spațiului ocupat în baie. Dacă aveți o baie mică un dulap de baie suspendat este cea mai bună alegere.
  • Sunt practice – aceste dulapuri sunt foarte practice deoarece în multe cazuri vin și cu rafturi exterioare care pot fi folosite sau vin însoțite de o oglindă ceea ce vă poate scuti de o cheltuială suplimentară.
  • Oferă spațiu decent de depozitare – în ciuda faptului că ocupă puțin spațiu aceste modele oferă chiar destul de mult spațiu de depozitare.

Top 5 cele mai bune dulapuri de baie suspendate

1. Dulap de baie înalt suspendat Ideal Standard Tempo

Dulap de baie înalt suspendat Ideal Standard Tempo

Dacă ceea căutați este un dulap înalt, dar îngust care nu ocupă mult spațiu în baie acesta ar putea fi cea mai bună alegere.

Dulapul Ideal Standard Tempo este o soluție compactă care se integrează bine în orice baie dar în special în cele moderne. Acesta are un aspect minimalist și margini rotunjite, ceea ce înseamnă că e fără colțuri ceea ce oferă un plus de siguranță.

Acesta are o înălțime de 150 de centimetri și lățime de 30 de centimetri ceea ce înseamnă ca e suficient pentru o baie cu o familie de 4-5 membri. Este realizat din PAL și are culoarea alb lucios. În opinia noastră acest model este cel mai bun dulap de baie suspendat care e înalt.

2. Dulap baie suspendat Badenmob

Dulap baie suspendat Badenmob

Cras aliquet, dui quis lobortis dictum, justo nisl interdum diam, eget euismod arcu risus et tellus. Quisque interdum malesuada augue, at tristique odio scelerisque sed.

Dulapul de baie Badenmob este o alegere excepțională datorită faptului că poate fi montat oriunde în baie datorită faptului că este un model suspendat. Poate fi montat deasupra chiuvetei, deasupra căzii din baie deasupra mașinii de spălat rufe, lângă cabina de duș, etc.

Este un dulap de baie suspendat construit dintre combinația PAL și MDF, iar această combinație îi oferă o durabilitate ridicată în timp. Acest model are o înălțime de 45 de centimetri, lungime de 60 de centimetri și o lățime de 26,6 centimetri, iar noi considerăm acest model cel mai bun dulap de baie suspendat cu 2 uși.

3. Dulap baie suspendat cu 1 ușă Aruba

Dulap baie suspendat cu 1 ușă Aruba

O alegere perfectă pentru cei care vor un dulap de baie suspendat mic cu un design plăcut.

Dulapul de baie Aruba se remarcă prin designul modern și minimalist pe care îl are. Acesta are o rezistență ridicată la umezeală alături de finisaje fine într-o combinație foarte echilibrate de nuanțe și stiluri compatibile cu multiple tipuri de băi.

Acesta are o înălțime de 75 de centimetri, o lățime de 35 de centimetri și o adâncime de 21,5 centimetri. Dulapul de baie este realizat din PAL și MDF iar ușa este dotată cu sistem soft closing. În opina noastră acest model este cel mai bun dulap de baie suspendat cu o ușă.

4. Dulap de baie suspendat cu oglindă și rafturi Homcom

Dulap de baie suspendat cu oglindă și rafturi Homcom

Acesta este o soluție ideală pentru cei care caută un dulap de baie multifuncțional care să ocupe cât mai puțin spațiu.

Dulapul Homcom este un model forte practic și compact și vă ajută să economisiți spațiu în baie deoarece este dotat cu rafturi exterioare care cop fi folosite. Oglinda de baie este un plus care vă poate scutii de o achiziției suplimentară fiind o oglindă foarte practică.

Este realizat din MDF și are rezistență ridicată la umiditate și are o înălțime de 63 de centimetri, lățime de 66 de centimetri și adâncime de 17 centimetri. În opinia noastră datorită funcționalităților pe care le oferă dar și a prețului mic considerăm ace model cel mai bun dulap de baie suspendat cu oglindă.

5. Dulap baie suspendat Mdf vopsit lucios

Dulap baie suspendat Mdf vopsit lucios

Dacă ceea ce căutați este un model simplu și foarte practic acest dulap este probabil alegerea ideală pentru dumneavoastră.

Acest produs este unul fantastic deoarece se poate integra orice tip de baie de cele simple la cele elegante. Această piesă este fabricată în România și este realizat 100% din MDF. Este un model cu 2 uși care este foarte încăpător și poate depozita o mulțime de obiecte necesare în baie.

Acesta are 70 de centimetri înălțime, 70 de centimetri lățime și 23 de centimetri adâncime deci este o piesă de mobilier ideală în băile medi sau mari. Din punctul nostru de vedere acest dulap este unul dintre cele mai bune dulapuri de baie suspendate ce pot fi cumpărate online.

Cum alegi un dulap de baie suspendat – ghid de cumpărături

Dimensiune

Primul pas spre alegerea celui mai bun dulap de baie suspendat este definirea dimensiunii ideale pentru această piesă de mobilier. Dacă aveți o baie de dimensiuni mic atunci optarea pentru un dulap de baie suspendat a fost cea mai bună alegere pe care ați făcut-o.

Viitorul dulap de baie suspendat trebuie să vă permită să vă mișcați liber prin baie, să nu blocheze ușa băii dar să ofere și suficient spațiu de depozitare. Recomandarea noastră este ca înainte de a cumpăra este să măsurați cu exactitate spațiul disponibil pentru această piesă de mobilier.

După ce măsurați ar trebui să fie foarte ușor să alegeți cel mai bun dulap de baie suspendat deoarece odată ce aveți dimensiunile corecte viitoarea piesă nu are cum să vă încurce în baie. Așadar cumpărați doar în baza acestor măsurători!

Materiale

Materiale care sunt folosite la construcția acestor dulapuri sunt cele care dictează durabilitatea lor. Dacă dulapul pe care îl cumpărați conține și elemente metalice este recomandat să verificați dacă metalul respectiv are rezistență la rugină.

Majoritatea acestor piese de mobilier sunt realizate din lemn în proporție de 80-90% deoarece acesta este un material mai ușor și permite acestor dulapuri să stea suspendate fără probleme. Recomandarea noastră este ca înainte de a cumpăra să verificați dacă lemnul din care este construit este rezistent la apă sau dacă are vreun tratament care să ofere rezistență la apă.

Compartimentarea

Compartimentarea alături de spațiul de depozitare este un alt aspect foarte important deoarece acesta va dicta dacă obiectele dumneavoastră din baie pot fi băgate în viitorul dulap din baia dumneavoastră. Un dulap care nu oferă capacitatea de a ține lucrurile dumneavoastră din baie mai mult vă va încurca decât să vă ajute.

Așadar noi vă recomandăm să verificați ce lucruri aveți nevoie să depozitați în acest dulap pentru a ști dacă vă oferă suficient spațiu de depozitare. Dacă sunteți o familie numeroasă s-ar pute să aveți nevoie de un dulap suspendat mai mare decât credeți după ce veți verifica numărul lucrurilor pe care trebuie să le depozitați în el.

Care e cel mai bun dulap de baie suspendat – concluzie

Noi sperăm că acest articol v-a fost de ajutor și că v-a ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru dumneavoastră. Dacă v-a plăcut articolul și aveți un prieten care vrea să facă o astfel de achiziție îi puteți trimite acest articol pentru a-l ajuta să facă o achiziție corectă.

Întrebări frecvente

Pot pune un dulap din lemn în baie?

Da, bineînțeles că puteți pune un astfel de dulap. Cele mai utilizate materiale pentru a construi dulapurile de baie sunt, placajele, MDF și lemnul masiv. Dulapurile din lemn masiv, cum ar fi lemnul de stejar sau de arțar, rezistă bine într-un climat de baie, în special atunci când sunt etanșate și vopsite corespunzător.

Ce lemn este bun pentru dulapurile de baie?

Lemnul de pic, stejarul și lemnul de cireș sunt cele mai folosite și cele mai bune lemne pentru dulapurile de baie. Dar poate fi folosit aproape orice tip de lemn pentru cel mai bun dulap de baie suspendat atâta timp cât este prelucrat și finisat corespunzător.

Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online bune. Ajutorul meu și a echipei Gotof.ro constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt cele mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.

Artiole: 127