Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cel mai bun fotoliu cu masaj

Cel mai bun fotoliu cu masaj este acela care vă promite relaxare și confort ridicat în fiecare zi în timp ce are un preț de achiziție bun.

Cel mai bun fotoliu cu masaj

Un fotoliu cu masaj se poate dovedi foarte util în orice casă deoarece este capabil să vă relaxeze mușchii după o zi plină de activități. Fiind disponibile foarte multe modele pe piață alegea unui astfel de fotoliu se poate dovedii foarte grea, deoarece de cele mai multe ori necesită cheltuirea unui buget care nu e de neglijat.

Partea bună este că dumneavoastră vă aflați în locul potrivit deoarece în acest articol am pregătit un top cu cele mai bune modele și un ghid de cumpărături care conține sfaturi pentru ca dumneavoastră să faceți cea mai bună achiziție.

Avantajele oferite de cel mai bun fotoliu cu masaj

  • Relaxează mușchii– aceste piese de mobilier prin masajul oferit vă relaxează și detensionează mușchii eliminând tot stresul acumulat într-o zi.
  • Vă poate scăpa de durerile articulare– masajul regulat aplicat asupra corpului previne apariția durerilor de spate și articulare, deci fotoliile de acest gen vă pot ajuta să combateți apariția acestor dureri.
  • Contribuie la un somn mai bun– având corpul și mușchii relaxați noapte veți putea să dormiți mai bine având un somn odihnitor noapte de noapte.

Top 5 cele mai bune fotolii cu masaj

1. Fotoliu rabatabil cu masaj vidaXL

Fotoliu rabatabil cu masaj vidaXL

Dacă ceea ce căutați este un fotoliu rabatabil cu masaj acesta este probabil cea mai bună alegere.

Fotoliul cu masaj VidaXL este un model tapițat cu material textil și căptușit cu spumă pentru a oferii cel mai înalt confort. Are un cadru stabil și rezistent realizat din lemn și oțel pentru a avea parte de durabilitate în timp.

Datorită spătarului și a suportului pentru picioare reglabil acesta vă asigură că puteți găsi o poziție confortabilă ori de câte ori aveți nevoie. Acesta oferă masaj în 6 puncte diferite și puteți regla intensitatea masajului după nevoile dumneavoastră.

Spunem deoarece are 3 niveluri de intensitate diferite și 5 moduri diferite plus încălzire în zona taliei. Acesta se livrează dezasamblat, dar e foarte ușor de montat. Din punctul nostru de vedere acest model este cel mai bun fotoliu cu masaj când vorbim de raportul preț-calitate.

2. Fotoliu extensibil cu masaj din piele artificială

Fotoliu extensibil cu masaj din piele artificială

Dacă căutați un fotoliu cu masaj ce are un aspect modern acesta este probabil cea mai bună alegere.

Acest fotoliu cu masaj electric este un model foarte ergonomic tapițat cu piele artificială care a fost proiectat să vă relaxeze corpul după o zi obositoare. Acesta are un cadru realizat din lemn plus fier ceea ce îi oferă o stabilitate ridicată și rezistență mare în timp.

Are 6 puncte de masaj pentru umeri, spate, fese si gambe și este dotat și cu funcția de încălzire. Acesta este un model pe care îl puteți regla în unghiul dorit, în unghiul în care vă simțiți cel mai confortabil. Din punctul nostru de vedere acest model este cel mai bun fotoliu cu masaj ce are tapițerie din piele artificială.

3. Fotoliu cu masaj rabatabil și suport pentru picioare Homcom

Fotoliu cu masaj rabatabil și suport pentru picioare Homcom

Dacă căutați un fotoliu cu masaj cu un aspect plăcut și la un preț decent acesta ar putea fi o soluție bună pentru dumneavoastră.

Fotoliul cu masaj Homcom este o soluție de buget pentru cei care își doresc un astfel de fotoliu deoarece are un preț aproximativ de 1000 de lei (preț valabil la data postării). Are 2 puncte de vibrați și 8 moduri de masaj cu 5 niveluri diferite de intensitate.

Acesta poate susține până la 120 de kilograme și are o pernă pentru șezut foarte groasă de 27,5 centimetri ceea ce vă va asigura un confort sporit. Dispune de înclinare până la 150° și are un suport pentru picioare.

Acesta vine demontat dar montajul se realizează foarte ușor. Astfel din punctul nostru de vedere acesta este cel mai bun fotoliu cu masaj ieftin ce poate fi cumpărat de cineva.

4. Fotoliu cu masaj acoperit cu material textil

Fotoliu cu masaj acoperit cu material textil

Dacă căutați un fotoliu cu spătar reglabil și suport pentru picioare verificați acest model.

Acesta este un fotoliu cu masaj proiectat cu o atenție sporită. Are funcție de înclinare și funcția de încălzire care vă va oferii un plus de confort. Acesta are tapițerie din material textil și este umplut cu spumă din bumbac. Are placaj și cadru din fier pentru a vă oferii o stabilitate și o rezistență în timp ridicată.

Spătarul și suportul de picioare pot fi reglate foarte ușor cu ajutorul telecomenzii. Acesta vă va oferii masaj în 6 puncte pentru a vă detensiona tot corpul. Este o alegere excepțională pentru cei care își doresc un fotoliu cu masaj de calitate la un preț mediu.

5. Fotoliu cu masaj Beurer MC5000

Fotoliu cu masaj Beurer MC5000

Dacă căutați un fotoliu de masaj cu multiple funcții de relaxare acesta este cea mai bună alegere.

Fotoliul cu masaj Beurer este un model care face parte din gama de lux și cei care și-l doresc vor fi nevoiți să plătească un preț destul de mare. Acesta este dotat cu funcție de scanare automată a corpului oferind și o funcție de masaj cu aer comprimat activabil separat pentru diferite zone.

Spătarul și suportul pentru picioare au reglaj automat și este dotat cu multiple moduri de masaj care pot lucra la diferite intensități. Acesta este un model pentru pretențioși și este probabil cel mai bun fotoliu cu masaj din gama de lux ce poate fi cumpărat online.

Cum să alegi cel mai bun fotoliu cu masaj

Reglaje

Pentru a face o achiziție corespunzătoare în ceea ce privește acest tip de produse este necesar ca aceasta să aibă toate reglajele de care aveți nevoie. Doar în acest mod veți avea parte de tot confortul necesar în timpul unui masaj oferit de aceste produse.

În același timp vă spunem că e puțin probabil să aveți nevoie de absolut toate reglajele care sunt disponibile pe fotoliile cu masaj. Înainte de a cumpăra verificați ce reglaje oferă fotoliul și cumpărați-l pe acela care oferă doar reglajele de care aveți nevoie pentru a nu cheltui bani în plus pe ceva ce nu veți folosi.

Tipuri de masaj

Înainte de a achiziționa un fotoliu cu funcția de masaj acordați atenție și tipurilor de masaj pe care le oferă. Există un număr mai mare de tipuri de masaje ce pot fi făcute de aceste piese de mobilier deci cumpărați un model care face masajul după gusturile dumneavoastră.

Construcție

Construcția pe care o are fotoliul cu masaj este foarte important, dar mai importante sunt materialele folosite la construcție. De ce spunem asta? Ei bine dacă fotoliul beneficiază de o construcție slabă din punct de vedere al calității acesta nu va rezista prea mult în timp.

Dimensiuni

Dimensiunile pe care le are fotoliul sunt importante deoarece este nevoie ca acesta să se încadreze în livingul dumneavoastră și să nu blocheze spațiu important. Înainte de a cumpăra cel mai bun fotoliu cu masaj verificați ca spațiul disponibil pe care îl aveți pentru această piesă de mobilier și cumpărați doar în baza acelor măsurători.

Preț

Prețul nu este un factor de selecție, dar este un factor important pentru buzunarul dumneavoastră. Dacă aruncăm o privire peste produsele prezente în piață veți putea găsi modele la peste 10.000 de lei acestea fiind modele pe care foarte puțini oameni și le permit.

Noi în top am pregătit 4 modele din gama medie pentru a oferii posibilitatea de a cumpăra și oamenilor de rând. Așadar pentru un model decent va trebui să plătiți un preț de aproximativ 1000-1500 de lei.

Care e cel mai bun fotoliu cu masaj? – concluzie

Sperăm că v-au plăcut recomandările prezentate de noi și că articolul, dar și ghidul de cumpărături v-au fost de ajutor în a face o alegere bună pentru dumneavoastră. În ceea ce privește părerea noastră este faptul că fotoliul cu masaj vidaXL este o alegere excepțională din toate punctele de vedere fiind modelul care ne-a plăcut cel mai mult.

Întrebări frecvente

Fotoliile cu masaj sunt bune pentru sănătate?

Scaunele de masaj pot oferi multe beneficii asupra sănătății dumneavoastră, inclusiv reducerea stresului și gestionarea zilnică a durerii.

Fotoliile cu masaj sunt recomandate de doctor?

Mulți oameni cred că fotoliile cu masaj sunt piese de mobilier de lux, dar ele merg dincolo de asta și oferă mai mult decât relaxare musculară ocazională. … Înainte de a utiliza cel mai bun fotoliu cu masaj, vă recomandăm cu căldură să obțineți aprobarea medicului dumneavoastră dacă aveți orice afecțiuni medicale preexistente.

5 din 5 (2 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online bune. Ajutorul meu și a echipei Gotof.ro constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt cele mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.

Artiole: 135