Aparate frigorifice

Cel mai bun frigider no frost

cel mai bun frigider no frost

Cel mai bun frigider no frost trebuie să vă asigure răcirea și congelarea alimentelor fără să se mai apară depuneri de gheață în interior.

Cel mai bun frigider no frost

Este bine cunoscut că frigiderul este unul dintre electrocasnicele indispensabile dintr-o gospodărie. Un spațiu unde vă stocați o cantitate cât mai mare de alimente ar trebuie să fie vital. Avantajul este că în zilele noastre tehnologia este foarte avansată și acum frigiderele se găsesc sub multe forme, cum ar fi: cu no frost, frigider side by side, clasice, etc. În esență ai vorbim despre frigidere no frost, practic acestea oferă avantajul faptului că nu mai creează depuneri de gheață pe alimente și pereții interiori. Acesta este un sistem de răcire ce răcește prin recircularea aerului și eliminarea vaporilor de apă.

Avantaje oferite de frigiderele no frost

Tehnologia no frost este capabilă să ofere o mulțime de avantaje care vă poate ajuta să vă îmbunătăți stilul de viață. Printre aceste avantaje se numără:

  • Economisiți timp – deoarece procesul de dezghețare nu mai este necesar înseamnă că veți avea mai mult timp liber.
  • Consum de energie redus – în absența gheții performanțele frigiderului sunt mai ridicate cu un consum de resurse mai scăzut.
  • Produsele din congelator nu se mai lipesc între ele – pentru că gheața nu-și mai face apariția procesul de lipire dintre alimente nu mai există.

Top 5 cele mai bune frigidere no frost

Pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă am pregătit noi pentru dumneavoastră un top cu cele mai bune modele de pe piață. Astfel veți economisii timp și veți avea și certitudinea că ați ales un produs foarte bun.

top cele mai bune frigidere no frost

1. Frigider no frost Samsung RT38K5530S9/EO

Frigider no frost Samsung

Acest frigider no frost este dotat cu sistemul Twin Cooling Plus care contribuie la menținerea alimentelor proaspete mai mult timp. Acest sistem răcește compartimentele într-un mod separat pentru împiedica pătrunderea mirosurilor diverselor alimente din frigider. Funcția Power Cool răcește într-un mod rapid alimentele și băuturile din frigider, iar funcția Power Freeze este ideală pentru o congelare rapidă a alimentelor. Acesta este considerat de către noi cel mai bun frigider no frost și îl considerăm alegerea optimă pentru orice persoană.

2. Frigider no frost cu două uși Beko RDNE505E30DZMN

Frigider no frost cu două uși Beko

Un frigider foarte complet de la Beko ce vine cu o mulțime de funcții printre care și EverFresh+. Această funcție este una foarte utilă pentru cei care au un stil de viață sănătos deoarece păstrează fructele în compartimentul special proaspete de 3 ori mai mult decât un frigider normal. Frigiderul este dotat și cu funcția NeoFrost Dual Cooling care este combinația dintre Active Dual Cooling si No Frost. Acesta asigură cele mai bune condiții de conservare și previne amestecarea mirosurilor. Pe lângă cele menționate frigiderul are și: Vacation Mode, Display touch control, Slim tank water dispenser Cooling Fan, etc. Acesta este un frigider foarte bun care merită atenția dumneavoastră.

3. Frigider no frost cu 2 uși Samsung RT50K6335SL

Frigider no frost cu 2 uși Samsung

Un al frigider de la Samsung ce are tehnologia Twin Cooling Plus care asigură o prospețime ridicată a alimentelor din interior. Acesta pe lângă toate funcțiile are și un consum de energie foarte scăzut. Acest lucru e datorat compresorului Digital Inverter care modulează puterea în funcție de necesități. Este un model foarte spațios care acoperă o mulțime de necesități și așteptări ale oamenilor dar care în același timp are și un minus și anume prețul cam mare.

4. Combină frigorifică no frost Arctic

Combină frigorifică no frost Arctic

Un frigider care oferă optimizări din punct de vedere al consumului energetic cât și al spațiului ocupat în bucătărie. Acesta este un model semi-incorporabil care are condensatorul integrat în pereții laterali. Tehnologia Air Flow Dual Tech menține alimentele proaspete pentru o durată de timp mult mai mare față de frigiderele clasice. Frigiderul beneficiază de un sistem de avertizare sonor pentru situațiile în care ușa nu este închisă corect sau este deschisă de mai mult de un minut. Acest sistem previne creșterea temperaturii din interiorul frigiderul și menține consumul de electricitate scăzut.

5. Combină frigorifică Samsung no frost RB31FDRNDSA

Combină frigorifică Samsung no frost

Un frigider de la Samsung foarte încăpător construit într-un mod inteligent. O funcție care ne-a atras foarte mult atenția la acest model a fost raftul cu glisare ușoară pentru a putea ajunge cu ușurință în toate colțurile și locurile din frigider. Frigiderul este dotat cu dozator de apă și suport special pentru băuturi. Pentru a lumina interiorul acesta are un LED amplasat în partea superioară. Acest LED este mult mai eficient atât din punct de vedere energetic cât și că luminează mult mai puternic. În opinia noastră acesta este unul dintre cele mai bune frigidere no frost ce pot fi cumpărate.

Cum alegi cel mai bun frigider no frost

Dacă vă aflați în această parte a articolului probabil că nu știți ce model să alegeți. În următoarele rânduri vă vom spune care sunt criteriile pe care să le urmăriți când alegeți un frigider nou.

cum alegi cel mai bun frigider no frost

Capacitatea de stocare

Acest criteriu trebuie adaptat în funcție de nevoile dumneavoastră deoarece nu are rost să cumpărați un model cu o capacitate mare și aceasta să nu fie plin. Pentru un cuplu fără copii un model de 200-250 litri ar trebuie să fie mai mult decât suficient. Pentru o familie compusă din 2 adulți și 2 copii un model cu o capacitate de 300 de litri ar trebui să fie alegerea optimă. Mai exact pentru cea din urmă situație recomandăm modelele de frigidere side by side.

Autonomie de funcționare

Acest aspect face referire la timpul în care un congelator menține temperatura scăzută în cazul unei pene de curent. Această informație va fi găsită în manualul de utilizare al frigiderului și trebuie să știți că acesta diferă de la model la model. Unele mențin temperatura scăzută timp de câteva ore pe când altele până la 3 zile. Un alt lucru pe care trebuie să-l aveți în vedere este faptul că nu e bine să deschideți frigiderul în timpul penei de curent deoarece puteți accelera decongelarea acestuia.

Opțiuni

Pentru a vă putea bucura de frigider la capacitate maximă și pentru fi sigur că aveți cel mai bun frigider no frost este necesar ca acesta să dețină câteva funcții. În rândurile următoare vom prezenta principalele funcții pe care trebuie să le aibă un frigider bun.

  • Super freeze – aceasta este o funcție care mai este numită și supercongelare. Această funcție vă va ajuta să răciți într-un mod rapid o cantitate mare de alimente. Această funcție este utilă în zilele de cumpărături când introduceți o cantitate mai mare de alimente în congelator.
  • Super cool – acesta este o funcție care va răci alimentele sau întreg compartimentul destinat frigiderului timp de 6 – 12 ore. Acesta doar răcește spre deosebire de super freeze care îngheață. Este o funcție care vă va ajuta să reîmprospătați aperitivele sau să răciți băuturile ca vinul pentru o cină reușită.
  • Termostat – această nu are voie să lipsească. Poate fi găsit sub 2 forme și anume: termostat mecanic și termostat digital.
  • Alarmă pentru ușă deschisă – aceasta este o funcția care va emite un semnal sonor în momentul în care ușa frigiderului nu este închisă corect sau este deschisă de prea mult timp.

Dimensiune

Dimensiunea frigiderului este un aspect pe care trebuie să-l luați în calcul. Măsurați spațiul pe care îl aveți disponibil și în baza lui alegeți modelul ideal pentru dumneavoastră. Astfel veți evita posibilele greșeli ale dimensiunilor și nu va trebui să îl returnați.

Concluzie

Sperăm că în urma acestui articol ați înțeles cât de utilă este tehnologia No Frost și care sunt avantajele oferite de aceasta. În opinia noastră cel mai bun frigider no frost este Frigiderul no frost Samsung RT38K5530S9/EO. Nouă ni sa părut că este un model foarte complet și care un raport preț – calitate foarte bun.

author-avatar

Despre Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online. Ajutorul meu și echipei Gotof constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.