Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cel mai bun robot de bucătărie pentru frământat aluat

Cel mai bun robot de bucătărie pentru frământat aluat

Roboții de bucătărie au devenit un dispozitiv extrem de popular în rândul persoanelor iubitoare de gastronomie. Acestea sunt capabile să vă ajute să câștigați o mulțime de timp și energie proprie deoarece nu mai trebuie să depuneți la fel de mult efort.

Dacă ceea ce căutați este un robot de bucătărie cu care puteți frământa aluat pentru a face pâine acasă sau orice alt preparat atunci vă aflați în locul potrivit. În acest articol veți găsi o secțiune cu top cei mai bun roboți de bucătărie pentru frământat aluat și o secțiune ce conține un ghid de cumpărături.

Top 5 cei mai bun roboți de bucătărie pentru frământat aluat

1. Robot de bucătărie pentru frământat aluat EASY COOK Teesa

Robot de bucatarie EASY COOK Teesa

Dacă vă doriți un robot de bucătărie care amestecă aluatul și funcționează într-un mod profesional puteți opta pentru Easy Cook Teesa

Acest model de la Teesa este unul dotat cu un motor puternic de 1400 de Watti și este capabil să ofere rezultate excepționale. Acesta este capabil să amestece aluatul pentru pâine sau orice aluat folosit la diverse prăjituri.

Vine la pachet cu un vas din oțel inoxidabil încăpător și foarte rezistent. Acest vas este bun pentru a folosi minim 2 kilograme de făină, iar cele 3 accesorii cu care vine au rolul de a bate, a frământa și mixa.

Motorul puternic cu care este dotat are 6 viteze care pot fi folosite să faceți cozonac sau o cremă densă, fără prea mult efort. Pe lângă cele specificate acesta mai vine cu o mulțime de plusuri care pe noi ne fac să credem că acesta este cel mai bun robot de bucătărie pentru frământat aluat.

2. Robot de bucătărie cu frământare Bosch MUM58720

Robot de bucătărie cu frământare Bosch MUM58720

Dacă vă doriți un robot de bucătărie pentru frământat aluat eficient atunci acest model este ideal pentru dumneavoastră.

Acest model comparativ cu modelul de mai sus vine cu un motor mai mic, mai exact de 1000 de Watti. Însă chiar și cu acest model veți putea amesteca și face cel mai bun aluat chiar și în cantități mari. Însă ceea ce face acest dispozitiv unul de excepție este mixarea planetară 3D.

Acesta este dotat cu un angrenaj unic care îi permite efectuarea de mișcări puternice 3D. Acest lucru duce la o mixare corespunzătoare a tuturor alimentelor. Acest model este și el echipat cu bol mare din oțel inoxidabil care vă va permite să faceți până la 1,9 kg de aluat.

Față de modelul anterior acesta este capabil pe lângă frământare aluatului să felieze, răzuiască, mărunțească și vine și cu blender inclus. Acesta față de modelul de mai sus este un robot e bucătărie multifuncțional însă are și un preț care e puțin mai mare.

3. Robot de bucătărie pentru frământat aluat Tefal Masterchef Grande

Robot de bucătărie pentru frământat aluat Tefal Masterchef Grande

Aceasta este un robot de bucătărie cu frământare destinat persoanele care vor un dispozitiv profesional.

Acesta este un dispozitiv ce are un motor la fel de puternic ca primul din top, adică de 1500 de Watti fiind capabil să ofere rezultate profesionale. Este dotat cu un bol din oțel inoxidabil care vă va permite să faceți până la 2,2 kg de aluat de pâine, 10 porții de aluat de pizza sau 2,7 kg de amestec pentru tort.

Acesta oferă mișcare planetară dublă de mixare ceea ce înseamnă capul robotului și instrumentul de patiserie se rotesc în direcții diferite. Această caracteristică fiind principalul factor în rezultatele profesionale de amestecare oferite de acest dispozitiv.

Setul de patiserie este realizat din 3 accesorii, acestea fiind: cârlig de frământat pentru aluaturi grele, paletă și tel. Acesta este o alegere excepțională însă dacă căutați un robot de bucătărie doar pentru frământat acesta nu este cea mai bună alegere deoarece fiind o soluție profesională este cam scump.

4. Robot de bucătărie cu frământare TEFAL MasterChef Essential

Robot de bucătărie cu frământare TEFAL MasterChef Essential

Dacă ceea ce căutați este un robot de bucătărie pentru frământat aluat ieftin atunci acest model probabil este perfect pentru dumneavoastră.

Acest model este unul dotat cu un motor ce are o putere de doar 800 Watti fiind ideal pentru persoanele care nu au de gând să-l folosească des. Este o soluție excepțională pentru persoanele care vor un robot de bucătărie care frământă și mixează ingrediente.

Acesta este dotat cu un bol din inox ce are o capacitate de 4,8 litri, fiind perfect pentru o familie cu 4-5 membri. Mișcarea planetară a accesoriilor de amestecare oferă o acoperire completă a bolului pentru a asigura rezultate omogene de fiecare dată.

Acesta este dotat cu 6 trepte de viteză plus funcția Pulse care vă poate oferii cel mai bun control și precizie maximă. Deși nu este tocmai cel mai bun robot de bucătărie pentru frământat aluat acesta oferă un raport preț-calitate foarte bun și merită să fie cumpărat ca o soluție de buget.

5. Robot de bucătărie pentru frământat aluat Heinner HPM-1000WH

Robot de bucătărie pentru frământat aluat Heinner

Dacă vă doriți un astfel de dispozitiv cu un raport preț-calitate bun atunci acest model este probabil cea mai bună alegere pentru dumneavoastră.

Acest model este o altă soluție de buget, dar care vine cu un motor ceva mai puternic, mai exact acesta are un motor cu o putere de 1000 Watti. Bolul cu care vine echipat acest dispozitiv este oțel inoxidabil și are o capacitate de 5,5 litri.

Acesta are 10 trepte de viteză plus funcția Pulse care oferă per total un nivel de control și precizie mai ridicat decât modelul de mai sus. Acesta are și o stabilitate extrem de mare deoarece este dotat cu piciorușe antialunecare.

Ceea ce face din acest model unul foarte bun este că vine accesorii care îl pot transforma în cea mai bună mașină de tocat carne electrică sau într-un blender bun. Per total avantajele oferite, dar și prețul bun fac din acest model unul demn de top 5 cei mai buni roboți de bucătărie cu frământare.

Cum să alegi cel mai bun robot de bucătărie pentru frământat aluatul

Capacitate

Majoritatea roboților de bucătărie pentru frământat aluat pot amesteca între 7 și 14 căni de ingrediente uscate. Pentru componentele lichide, acestea au frecvent o capacitate mai mică.

Dacă doriți să gătiți pentru o familie numeroasă, un robot de bucătărie cu o capacitate de 11 până la 14 căni este ideal. Dacă familia dumneavoastră este formată din doar 3-4 persoane o capacitate de 7 căni ar trebui să fie suficientă.

Viteza

Majoritatea roboților de bucătărie pentru frământat aluat sunt concepuți pentru sarcini comparabile. Ca urmare, din punctul de vedere ar trebui să îl alegeți pe cel cu cea mai mare viteză.

Atunci când achiziționați acest aparat, tot ce vă doriți este ca acesta să îndeplinească sarcinile în cel mai scurt timp posibil. Drept urmare, un robot de bucătărie pentru frământat aluat bun este unul care oferă atât comoditate, cât și rezultate excelente.

Siguranță

Dacă sunteți în căutarea unui astfel de dispozitiv cu caracteristici de siguranță deosebite, atunci căutați un robot de bucătărie cu un bol care să fie bine fixat la bază cum este modelul celor de la Delimano.

Cu toate acestea, s-ar putea să nu poată fi spălat în mașina de spălat vase și să nu fie detașabil. În plus, capacele ar trebui să se fixeze cu ușurință pe bol. Robotul de bucătărie nu va funcționa decât dacă toate componentele sunt bine închise cu un sistem de închidere cu brevet.

Lama de amestecat aluat

Desigur, una dintre cele mai importante piese ale unui robot de bucătărie este lama. Asigurați-vă că modelul pe care l-ați ales are o lamă care va funcționa pentru nevoile pe care le aveți dumneavoastră. Calitatea lamei poate varia de la o marcă la alta și în funcție de tipul de aluat pe care îl face.

Zgomot

Dacă gătiți de mai multe ori pe zi, ar trebui să stați departe de modelele care fac mult zgomot. Însă partea cu nivelul de zgomot este subiectivă deoarece un model care pentru o persoană este zgomotos pentru altă persoană poate fi un nivel ok de zgomot.

Garanția

Când vine vorba de garanții, este o idee bună să înțelegeți specificul politicii producătorului și este important să verificați pe pagina produsului acest aspect. Modelele de top vin în general cu o garanție mai lungă. În plus, cu cât perioada de garanție este mai lungă, cu atât în general calitatea produsului este mai mare.

Care e cel mai bun robot de bucătărie pentru frământat aluat? -concluzie

Pe final sperăm că acest articol v-a fost de ajutor și ați putut să descoperiți în el toate informațiile de care aveați nevoie. În ultimul dar cel mai important rând sperăm că acest articol v-a ajutat să alegeți cel mai bun robot de bucătărie pentru frământat aluat.

5 din 5 (1 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro. Responsabilitățile mele sunt analiza produselor recomandate pentru a le găsi pe cele mai bune și redactarea conținutului. Deoarece în anii anteriori am trecut printr-o mutare în propria casă, am fost nevoit să caut multe produse, cum ar fi electrocasnicele și mobilierul.

Acest proces mi-a permis să-mi dezvolt abilități pentru analiza corespunzătoare a produselor, în special a celor pentru casă și grădină. În plus, activez în domeniul marketingului din 2020, iar acest lucru contribuie enorm la abilitățile mele de analiză a produselor și de redactare a conținutului.

Artiole: 130