Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cel mai bun slow cooker 2023

Cel mai bun slow cooker este responsabil să vă ajute să gătiți în mod lent mâncăruri delicioase fără prea multe bătăi de cap.

Cel mai bun slow cooker 2023

Dispozitivele de tipul slow cooker au devenit tot mai populare în ultimii ani fiind o soluție bună pentru a prepara alimentele într-un mod sănătos fără a petrece mult timp în bucătărie. Acestea sunt extrem de ușor de utilizat și sunt compuse doar din câteva componente.

Dacă ceea ce vă doriți este să cumpărați cel mai bun slow cooker atunci vă aflați în locul potrivit, deoarece în acest articol veți găsi un top cu cele mai bune slow cookere și un ghid de cumpărături care conține sfaturi de achiziție.

Avantaje oferite de cel mai bun slow cooker

 • Alimente gătite în mod sănătos – aceste dispozitive prepară alimentele cu un conținut scăzut de grăsimi prin fierbere, astfel rețetele preparate cu un slow cooker sunt sănătoase.
 • Ușor de curățat – curățarea unui slow cooker se realizează extrem de ușor ceea ce înseamnă că nu vă va lua mult timp.
 • Prețuri bune de achiziție – slow cokerele se găsesc la prețuri destul de mici deci nu este nevoie de un efort financiar din partea cumpărătorilor.

Top 5 cele mai bune slow cookere 2023

1. Slow cooker Cosori multifuncțional

Slow cooker Cosori multifuncțional

Dacă vă doriți să cumpărați un slow cooker de calitate la un preț foarte bun atunci acesta este cea mai bună alegere pentru dumneavoastră.

Avantaje

 • 18 programe presetate;
 • Fiabilitate;
 • Ușor de folosit;

Dezavantaje

 • Nu este ieftin;

Slow cooker-ul Cosori este un dispozitiv ce are o capacitate de 5 litri fiind ideal pentru o familie ce au până la 5 membrii. Acesta vine cu 18 programe presetate ceea ce înseamnă că oferă o varietate destul de mare de preparate.

Funcția de start întârziat și funcția de păstrare a preparatelor calde sunt 2 funcții care vă vor ușura viața în bucătărie. Acesta vine cu un panou cu afișaj LED ceea ce îl face extrem de ușor de utilizat chiar și pentru persoanele mai puțin tehnice.

Toate accesoriile acestuia sunt fabricate din oțel inoxidabil și au un strat aderent care nu va permite lipirea alimentelor de acesta. Astfel acesta se curăță extrem de ușor. Per total noi suntem de părere că acesta este cea mai bună alegere pentru persoanele care își doresc cel mai bun slow cooker.

2. Slow cooker Crock-Pot SCCPRC507B-050

Slow cooker Crock-Pot SCCPRC507B-050

O alegere excepțională pentru persoanele care vor un produs realizat de brandul Crock-Pot.

Avantaje

 • Raport preț-calitate foarte bun;
 • Foarte practic;
 • Vă ajută să faceți rețete sănătoase;

Dezavantaje

 • Capacul nu este etanș;

Slow cooker-ul Crock-Pot SCCPRC507B-050 este o soluție mai ieftină decât modelul de mai sus dar pe care o considerăm și mai inferioară. Acesta față de modelul celor de Cosori vine cu o capacitate de 4,7 litri și cu doar 2 programe de gătire.

Un lucru interesant la acest model este faptul că atunci când programul de gătire se încheie acesta activează automat funcția de păstrare a preparatelor la cald în mod automat. Astfel acesta va menține preparatele timp de 6 ore la temperatura ideală de servire.

Acesta are un vas de ceramică termorezistent care va asigura o distribuire a temperaturii egale în toată oala. Această oală poate fi spălată și în mașină de spălat vase. Deși cum spuneam la început că acesta are și minusuri noi îl considerăm cel mai bun slow cooker Crock Pot.

3. Slow cooker Star-Light SCB-418BL

Slow cooker Star-Light SCB-418BL

O alegere bună pentru cei care vor un slow cooker cu o capacitate mai mică decât cele de mai sus.

Avantaje

 • Preț mic;
 • Se curăță ușor;
 • Ușor de folosit;

Dezavantaje

 • Oala nu este prea rezistentă;

Slow cooker-ul Star-Light SCB-418BL este un dispozitiv mai mic decât cele de mai sus având o capacitate de 3,5 litri. Acesta vine cu un capac transparent care va permite observarea preparatelor în timp ce se gătesc.

Acesta la fel ca și de mai sus vine cu 2 programe de gătire și cu o oală termorezistentă din ceramică. Această oală este detașabilă și poate fi folosită și în mod separat de exemplu într-un cuptor electric încorporabil.

Însă trebuie să aveți în vedere că oala nu poate fi folosită pe aragaz, plită electrică sau grătar. Per total dacă privim în ansamblu noi suntem de părere că acesta este cel mai bun slow cooker Star Light.

4. Slow cooker Heinner HSCK-T6IX

Slow Cooker Heinner HSCK-T6IX

O alegere excepțională pentru persoanele care caută cel mai mare slow cooker.

Avantaje

 • Raport preț-calitate bun;
 • Vas încăpător;
 • Control electronic;

Dezavantaje

 • În anumite situații prepararea anumitor rețete poate dura mai mult decât la alte dispozitive asemănătoare;

Slow cooker-ul Heinner HSCK-T6IX este un dispozitiv cu o capacitate de 6 litri fiind ideal pentru familiile numeroase. Acesta vine cu 3 trepte de gătire care sunt low, medium și hight și afișează stadiul de gătire a al preparatului și timpul rămas până la gătire.

Vasul este din aluminiu și este acoperit cu un strat de teflon care este detașabil și foarte ușor de curățat fiind compatibil și cu mașina de spălat vase. Acesta vine cu un display LED cu timer care vă permite să setați timpii de gătire.

Funcția de păstrare la cald și capacul din sticlă securizată completează foarte bine acest slow cooker. Astfel din punctul nostru de vedere acesta este cel mai bun slow cooker Heinner ce poate fi cumpărat online.

5. Slow cooker Russell Hobbs MaxiCook 22750-56

Slow cooker Russell Hobbs MaxiCook 22750-56

Acesta este un alt slow cooker mare ideal pentru familiile numeroase.

Avantaje

 • Nu prinde și nu arde alimentele;
 • Se curăță ușor;
 • Ușor de manevrat;

Dezavantaje

 • Doar 3 setări de temperatură;

Slow cooker-ul Russell Hobbs MaxiCook 22750-56 este o altă alegere bună pentru persoanele care vor un astfel de dispozitiv cu capacitate mare. Acesta vine cu 3 setări de temperatură care sunt: scăzută, înaltă și funcție de menținere la cald.

Oala este din aluminiu și este detașabilă, iar partea interesantă este că aceasta poate fi folosită și pe aragazul pe gaz sau electric. Oala are un înveliș care nu permite lipirea alimentelor și astfel asigură o curățare ușoară a acesteia.

Controlul digital cu oră ajustabil completează dispozitivul și astfel acesta este foarte ușor de folosit. Părerea noastră este că acesta este probabil cel mai bun slow cooker Russell Hobbs ce poate fi cumpărat.

Cum să alegi cel mai bun slow cooker- ghid de cumpărături

Capacitate

Este important să alegeți un slow cooker cu o capacitate optimă pentru nevoile dumneavoastră. Acesta vin în general cu capacități cuprinse între 1,5 și 8 litri cele mai populare fiind cele cu capacitatea cuprinsă între 4 și 6 litri.

Dacă în general trebuie să gătiți mâncare pentru 2 persoane atunci puteți merge cu încredere pe o variantă cu o capacitate cuprinsă între 2 și 3 litri. Dacă familia este alcătuită din 4 membrii atunci vă recomandăm variantă de 4-5 litri, iar pentru familiile mai mari puteți adopta modele cu capacitate de peste 6 litri.

Setări de temperatură

Noi vă recomandăm să verificați dacă dispozitivul pe care urmează să-l cumpărați deține multiple setări de temperatură, indicat ar fi sa aibă minim 2 trepte. Acest lucru vă va permite să gătiți diverse tipuri de mâncare exact după nevoile dumneavoastră.

Timer programabil

Un timer programabil este util pentru a seta cât timp doriți să se gătească mâncarea și pentru a preveni supra-gătirea. Unele slow cookere au opțiuni de oprire automată sau menținere la cald după terminarea timpului de gătire.

Forma și materialul vasului interior

Slow cookerele vin cu vase interioare din ceramică sau metal. Vasele din ceramică păstrează mai bine căldura și sunt mai ușor de curățat, dar pot fi fragile. Vasele din metal sunt mai rezistente, dar pot transfera căldura mai puțin uniform.

Care e cel mai bun slow cooker ?- concluzie

În final, alegerea unui slow cooker depinde de preferințele personale și de tipurile de mâncare pe care doriți să le gătiți. Cu toate acestea, luând în considerare criteriile prezentate mai sus, puteți face o alegere informată și să găsiți cel mai bun slow cooker pentru dumneavoastră.

Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online bune. Ajutorul meu și a echipei Gotof.ro constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt cele mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.

Artiole: 127