Textile pentru dormitor

Cea mai bună lenjerie de pat

Cea mai bună lenjerie de pat din bumbac

Dacă ai nevoie de o lenjerie de pat aici e locul potrivit unde o poți găsii deoarece nu vei găsii doar o lenjerie de pat, ci chiar cea mai bună lenjerie de pat.

Probabil îți dorești un somn odihnitor pe timpul nopții, iar pentru a avea parte de asta pe lângă alte lucruri ai nevoie și de o lenjerie de pat care să influențeze pozitiv acest lucru.

Top 3 cele mai bune lenjerii de pat 2021

Set complet de lenjerie de pat Ethnic I

Cea mai bună lenjerie de pat Dormeo

Lenjerie pentru 2 persoane Somnart XXL

Cea mai bună lenjerie de pat din bumbac

Set complet de lenjerie de pat King Visages

Ca mai bună lenjerie de pat King Visages

De ce ai nevoie de cea mai bună lenjerie de pat?

Cum spuneam și mai sus pentru a avea parte de un somn odihnitor ai nevoie de o lenjerie de pat bună deoarece aceasta contribuie la procesul care conduce către un somn de vis.

Pentru ca somnul plăcut să nu rămână doar un vis trebuie să alegi o lenjerie care e confecționată din materiale naturale și calitative.

Există foarte multe materiale pe piață printre care se numără și materialele sintetice care nu fac decât să creeze disconfort pe timpul nopții.

În topul cu cele mai bune lenjerii de pat noi am evitat să prezentăm lenjerii de pat din materiale sintetice și am ales să promovăm doar materiale calitative, adică compuse din materiale naturale.

Recomandări cele mai bune lenjerii de pat

Recomandările noastre sunt actualizate periodic așadar când ceva nu va mai fi de actualitate va dispărea de aici. Vă recomandăm să reveniți aici pentru a citi recenziile noastre ori de câte ori trebuie să cumperi o lenjerie nouă.

1. Set lenjerie de pat Ethnic I

Cea mai bună lenjerie de pat Dormeo

Cea mai bună lenjerie de pat Dormeo
 • 100% din bumbac natural;
 • Material hipoalergenic;
 • Disponibil pe mai multe dimensiuni;

Această set de lenjerie de pat care este dintr-un material natural 100% și care este foarte plăcut la atingere te va ajuta să ai parte de un somn odihnitor.

Este perfect în dormitoarele de culoare deschisă și ajută la obținerea unui design modern care va fi de invidiat. Este complet lavabil în mașina de spălat și îți va păstra aspectul fresh după fiecare spălare pe care o faci.

Setul cuprinde pilotă pernă sau perne în funcție de dimensiunea aleasă dar și o cuvertură care se va asorta foarte bine și va completa oaza ta de liniște.

2. Lenjerie pentru 2 persoane Somnart XXL

Cea mai bună lenjerie de pat din bumbac

Cea mai bună lenjerie de pat din bumbac
 • Compoziție material 100% bumbac;
 • Densitate 140 g/m2;
 • Rezistenta extraordinara în timp la spălări repetate;
 • Culorile își păstrează intensitatea după spălare;

Set de lenjerie pentru 2 persoane care se va păstra pentru un timp îndelungat. Când spun că se va păstra mă refer la faptul că va rămâne la fel de viu colorată cât și forma va rămâne la fel și după spălări repetate.

Se integrează de minune în în dormitoarele cu aspect modern datorită culorilor și aspectului modern pe care îl are. Bumbacul e foarte plăcut la atingere și va păstra pe timpul nopții pilea uscată.

Conferă o senzație de prospețime și te va ajuta să ai parte de un somn odihnitor în fiecare noapte. Setul cuprinde 4 piese, mai exact: Un cearșaf pentru salteaua ta, un cearșaf pentru pilota cu care te învelești și 2 fete de perne.

3. Set lenjerie de pat King Visages

Ca mai bună lenjerie de pat King Visages

Ca mai bună lenjerie de pat King Visages
 • Din bumbac 100%;
 • Densitatea materialului: 95 gsm
 • greutate 1,8 kg;

Set de lenjerie complet pentru patul tău. Este perfect pentru dormitoarele cu aspect modern influențând într-un mod cât se poate de bine designul dormitorului.

Setul este cuprins dintr-un cearșaf pentru pilotă și 2 fețe de pernă astfel fiind un set complet pentru dormitorul și patul tău.

Este confecționat din 100% bumbac astfel vei avea parte cu ajutorul acestui set de lenjerii de un somn odihnitor fără neplăceri.

4. Black Diamond Bedding Set Premium

Cea mai bună lenjerie de pat din satin

Cea mai bună lenjerie de pat din satin
 • Țesătură fină din satin;
 • 100% bumbac;
 • Aspect premium de 5 stele;
 • Perfect pentru un dormitor modern abstract;

Un set de lenjerie de pat ce oferă o calitate premium și un design ultra modern, elegant în stil abstract transformând dormitorul tău într-o oază de liniște.

Este confecționată 100% din bumbac dintr-o țesătură de satin de înaltă calitate și plăcută la atingere ce îți va asigura calea către nopți pline de odihnă.

5. Lenjerie pentru 2 persoane Somnart

Cea mai bună lenjerie de pat cu densitate mare

Cea mai bună lenjerie de pat cu densitate mare
 • Compoziție material 100% bumbac;
 • Densitate 140 g/m2;
 • Rezistenta extraordinara în timp la spălări repetate;
 • Culorile își păstrează intensitatea după spălare;

Set complet de lenjerie de pat pentru 2 persoane. Este confecționată 100% din bumbac are culori și forme pe ea viu colorate.

Este lavabilă la 40° C și se poate spăla în mașina de spălat. Își va păstra forma și culorile chiar și după spălări multe și repetate.

Setul cuprinde 2 fețe de pernă, un cearșaf pentru salte și un cearșaf pentru pilotă, practic este un set complet pentru dormitorul tău.

Ghid pentru a alege cea mai bună lenjerie de pat în 2021

Care este cel mai bun material pentru lenjerii de pat?

Cea mai bună alegere în materie de material pentru lenjeriile de pat este să alegi un material natural cum ar fi bumbacul sau mătasea. Materialele create chimic au tendința de a crea disconfort pe timpul nopții pe când cele din materiale naturale vor facilita somnul odihnitor.

Alege dimensiunea corectă

În momentul în care cumperi o lenjerie ai grijă să ai dimensiunile corecte păstrând chiar o mică marjă de eroare de 2-3 cm, minim. Astfel prin acest lucru te vei asigura că nu vei avea neplăceri ulterioare. Ia în calcul că pot exista și mici contracții după spălare.

Ai grijă la politica de retur

Deși chiar dacă ai ales materiale calitative în momentul achiziție unei lenjerii de pat se poate întâmpla să nu te simți comod pe ea. Verifică politica de retur a magazinelor pentru a știi care este perioada în care poți returna și din ce motive este permisă returnarea.

Alege culori care să se integreze în design-ul dormitorului

Pentru a avea un dormitor care să aibă un design de invidiat e important ca și lenjeria să se integreze în aspectul acestuia. Alege culori care să vină în completarea acestuia și care să contribuie la imaginea dormitorului la care visezi.

Set complet sau piese individuale?

Niciuna dintre variante nu este greșită! Avantajele unui set complet este posibilitatea de achiziție la un preț mai bun față de cumpărarea acestora separat.

Un alt plus pe care îl oferă achiziția unui set complet este că acestea sunt deja asortate și câștigi timp prin acest lucru. Când spun că câștigi timp mă refer că nu mai pierzi timpul să cauți piese care să se potrivească.

Îngrijirea adecvată este foarte importantă

Chiar dacă nu are legătura cu ghidul de cumpărături pentru cele mai bune lenjerii de pat cred că e important pentru tine să știi și cum să îngrijești lenjeria de pat.

Ei bine, indiferent de ce fel de lenjerie de pat ai alege, este important să-l tratezi bine, astfel încât să reziste mult timp. Folosirea balsamurilor ar putea să atace țesăturile și va pune un strat de substanțe chimice care vă vor face straturile mai moi, dar de fapt acest lucru deteriorează țesătura. 

Spălarea lenjeriei de pat în apă fierbinte și uscarea excesivă a acestora la căldură ridicată face ca firele să se rupă mai repede. Dacă vrei să prelungești durata de viață a cearșafurilor folosește întotdeauna apă călduță și nu le usca la forțat la temperaturi ridicate.

Urmărește sfaturile prezente pe eticele seturilor și urmează indicațiile de acolo pentru spălare. Astfel te vei bucura mult mai multe de acel set de lenjerie.

4 din cele mai populare materiale folosite pentru cele mai bune lenjerii de pat

1. Bumbacul

Bumbacul este cel mai utilizat material pentru lenjeria de pat. Este ușor, respirabil și ușor de curățat. Dar bumbacul convențional nu este o alegere sănătoasă pentru cearșafurile de pat, deoarece este încărcat cu substanțe chimice nocive utilizate în momentul recoltării culturii de bumbac. 

Dacă alegi bumbacul, asigurate că alegeți bumbacul organic care e ecologic, hipoalergenic și aerisit. Aceste țesut rămâne răcoros în lunile de vară și devine mai moale în timp.

2. Bumbacul egiptean

Dacă îți dorești o senzație de lux fără a compromite moliciunea bumbacului atunci trebuie să alegi așternuturi din bumbac egiptean. 

Fabricată din planta Gossypium Barbedense , această țesătură are fibre foarte lungi, lucioase și puternice, care o fac mai moale și mai fină în comparație cu alte țesături. 

Oamenii care doresc cearșafuri super-moi și au buget mai mare, ar trebui să ia în considerare țesătura din bumbac egiptean.

3. Mătasea

Mătasea este o țesătură moale, respirabilă, hipoalergenică și confortabilă perfectă pentru lenjerii de pat. Adaugă strălucire și netezime patului tău și oferă o senzație de lux aranjamentului de așternut. 

Este mai ușor și mai durabil decât bumbacul, dar este și mai scump și necesită o întreținere ridicată. Atunci când alegeți mătasea, asigurați-vă că îl alegeți pe cel cu momme mai mare. (o unitate utilizată pentru a măsura calitatea mătăsii unde se ia în considerare greutatea mătasei utilizate). 

Un număr mai mare înseamnă că țesătura este mai durabilă, țesătura este mai luxoasă și este potrivită pentru utilizări îndelungate.

4. Inul

Lenjeria din în este rece și foarte plăcută, făcându-te să te simțiți confortabil în nopțile fierbinți de vară. Această țesătură respirabilă este excelentă pentru a îndepărta umezeala de corp și oferă o durabilitate excelentă. 

Fabricată din fibre vegetale de în, această țesătură arată mai bine după fiecare spălare și poate rezista zeci de ani când este îngrijită corespunzător.

author-avatar

Despre Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online. Ajutorul meu și echipei Gotof constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.