Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cele mai bune lustre pentru living

Cele mai bune lustre pentru living sunt cele care pot lumina încăperea corespunzător și să ofere un plus de stil livingului.

Cea mai bună lustră pentru living [y]

Lustrele sunt unul dintre cele mai strălucitoare elemente pe care cineva le poate avea în casă. Aceste elemente trebuie alese cu grijă deoarece sunt cele care captează privirile musafirilor în momentul în care vor intra în living.

Partea bună este că vă aflați în locul potrivit pentru a alege una dintre cele mai bune lustre pentru living pentru că am pregăti un top 10 cu cele mai frumoase lustre pentru living și un ghid de cumpărături în care vă oferim câteva sfaturi pentru a alege lustra ideală pentru livingul dumneavoastră.

Avantajele oferite de o lustră pentru living

  • Îmbunătățirea designului livingului – dacă lustra este aleasă în mod corespunzător va oferi un plus look-ului pe care îl are livingul.
  • Luminarea corespunzătoarea a livingului – o lustră aleasă în mod corect pentru living va lumina într-un mod corespunzător camera.

Top 5 cele mai bune lustre pentru living [y]

Pentru că design-urile interioare diferă de la casă la casă și gusturile oamenilor sunt diferite am ales recomandăm 10 lustre care se pot integra în diferite tipuri de livinguri. Acestea au fost alese într-un mod în care să ofere un raport preț-calitate care să avantajeze viitorii cumpărători.

1. Lustră pentru living tip pendul Klem

Lustră pentru living tip pendul Klem

Această lustră impresionează prin designul modern și materiale de calitate folosite la construirea ei.

Lustra pentru living tip pendul Klem este un model ce are o greutate totală de 2,4 kg, iar înălțimea totală suspendată este de 60 de centimetrii. Direcția luminii emanate de această lustră pentru living este spre tavan și creează o umbră de culoare alb-gri.

Din punctul nostru de vedere aceasta este o lustră perfectă pentru livingurile moderne ce au o schemă de culori deschise. Noi am rămas foarte impresionați de acest model și era aproape imposibil să nu o punem în top lustre living [y]. Din punctul nostru de vedere aceasta merită atenția dumneavoastră deoarece este una dintre cele mai frumoase lustre pentru living.

2. Lustră LED Circle Design 4+2 SLC Selino Concept

Lustră Retro II

Aceasta este o lustră modernă ce va capta privirile musafirilor care vor intra în living.

Lustră LED Circle Design 4+2 SLC Selino Concept este o lustră modernă cu becuri LED cea are un design elegant și minimalist fiind o sursă de lumină puternică cu intensitate ridicată. Partea bună la această lustră este că vine cu o telecomandă cu ajutorul căreia veți putea să reglați intensitatea luminii.

Când vine vorba de consumul de energie electrică trebuie să știți că aceasta consumă mai puțină electricitate decât corpurile de iluminat convenționale datorită becurilor LED. Din punctul nostru de vedere acest model este una dintre cele mai frumoase lustre pentru living și probabil este cea mai bună lustră LED pentru living.

3. Lustră LED pentru living L8836/5A

Lustră pentru living Neil

Aceasta este o lustră LED ce vine cu un raport preț-calitate foarte bun.

Lustra LED pentru living L8836/5A este un model ce este capabil să se integreze foarte ușor în living-urile moderne. Aceasta vine cu telecomandă care v-a permite să reglați nivelul de intensitate a lumini însă ceea ce face din acest model unul demn de top cele mai bune lustre pentru living este faptul nivelul intensității luminii poate fi reglat de pe telefon.

Culoarea luminii este alb natural fiind rezultatul combinației dintre lumina rece și lumina caldă. Becurile au durată de funcționare medie de 25.000 de ore, iar ce mai trebuie să știți că această lustră pentru living are un diametru de 65 de centimetri. Din punctul nostru de vedere acest model este una dintre cele mai bune lustre moderne pentru living.

4. Lustră pentru living Sinir ASI 6 brațe 6xE14-40W

Lustră pentru living Sinir

Aceasta este o lustră ce are un aspect elegant dar care folosește becuri LED.

Lustră pentru living Sinir ASI 6 brațe 6xE14-40W este un model ce are un design clasic care folosește becurile LED ca sursă de iluminare. Acest model are 6 brațe fiecare având câte un bec care va consuma puțin curent electric.

Forma, dar și combinația de culori pe care o are îi asigură un design unic și captivant ce se poate integra și completa multe sufragerii din lume. Această lustră este o alegre bună pentru persoanele care caută lustră care să îmbine clasicul cu modernul.

5. Lustră living LED pătrata 4+1

Lustră living LED pătrata 4+1

Aceasta este o lustră pentru living modernă ieftină fiind perfectă pentru persoanele cu un buget redus.

Această lustră pentru living este o soluție de buget dar care are un design foarte plăcut. Aceasta are lumină de 3 culori, aceasta fiind: alb natural, alb rece și alb cald. Acest model are o construcție rezistentă fiind realizată din metal și acril.

Aceasta se livrează cu o telecomandă care vă va permite să setați tipul și intensitatea luminii dorite. Din păcate garanția oferită la acest model este de numai un an însă având în vedere că prețul este sub 200 de lei este într-o oarecare măsură un aspect normal.

Cum să alegi cea mai bună lustră pentru living – ghid de cumpărături

Alegerea unei lustre pentru pentru living necesită o atenție sporită mai ales dacă vreți ca aceasta să se integreze bine în livingul dumneavoastră. Pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă am pregătit un ghid de cumpărături care să vă ajute în această privință.

Dimensiunea

Primul și cel mai important criteriu este dimensiunea lustrei pe care o veți pune în living. Degeaba veți avea cea mai bună și cea mai frumoasă lustră dacă aceasta nu are dimensiunea corectă. Înainte de a determina dimensiunea corectă trebuie să vă întrebați dacă vreți ca lustra să iasă în evidență și să fure ochii tuturor sau vreți doar să umpleți un spațiu. Vreți să se integreze în living sau să iasă în evidență?

Pentru o cameră care are 350 cm lungime x 300 cm lățime o lustră cu diametrul de 60 de centimetri va fi perfectă. Iar dacă camera dumneavoastră are o înălțime între 200 și 250 cm înălțime o lustră cu înălțimea de de 50 de centimetri este ideală. Având exemplele acestea puteți adapta foarte ușor și pentru livingul dumneavoastră.

Culoare

Pentru a face o alegere optimă în ceea ce privește culorile va fi necesar să vă îndreptați cât mai mult spre nuanțele prezente în ambient pentru a face ca așezarea lui să fie cât mai în armonie cu ambientul. Observați și ce culoare au piesele de mobilier din living, parchetul, pereții, etc.

În cazul în care dificultatea constă tocmai în alegerea culorii este posibil, alternativ să vă concentrați asupra nuanțelor neutre, cum ar fi albul, sau asupra sticlei și cristalului ca și componente primare ale lustrei.

De fapt, în acest fel, combinația cromatică va influența semnificativ și iluminarea, făcând-o mai vie și mai vibrantă, fără a provoca însă o luminozitate excesivă.

Design și stil

Un aspect foarte interesant în momentul căutării unei lustre pentru casa dumneavoastră este descoperirea unui stil care să se potrivească în casa dumneavoastră. Cele mai întâlnite stiluri în livingurile de la noi din țară sunt stilul modern și stilul clasic. Noi vă recomandăm să alegeți o lustră pentru living care se îmbină stilul pe care îl aveți în casă.

Care este cea mai bună lustră pentru living? – Concluzie

În încheierea articolului am vrea să spunem că sperăm că acest articol v-a fost de ajutor și că ați descoperit informații relevante pentru dumneavoastră. Ne dorim ca în urma ghidului de cumpărături să știm că ați găsit modelul ideal pentru dumneavoastră în topul cu cele mai bune lustre pentru living.

4 din 5 (4 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online bune. Ajutorul meu și a echipei Gotof.ro constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt cele mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.

Artiole: 135