Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cele mai bune mărci de frigidere

0 din 5 (0 voturi)

Alegerea unui frigider bun este un proces care constă în mai mulți pași dacă sunteți în faza în care căutați cele mai bune mărci de frigidere înseamnă vă aflați în locul potrivit.

Industria frigiderelor s-a dezvoltat extrem de mult în ultimii ani și pe piață sunt disponibile o gamă largă de frigidere și o mulțime de mărci, unele mai cunoscute și altele mai puțin cunoscute. Pentru a vă ajuta să descoperiți care sunt cele mai populare branduri am pregătit un articol unde vă prezentăm 5 cele mai bune mărci de frigidere.

5 cele mai bune mărci de frigidere

1. Samsung

Samsung este un brand bine cunoscut nu doar îl lumea electrocasnicelor ci și pe mai multe segmente de produs. Acesta este un brand sud-corean având peste 80 de ani de când funcționează fiind fondat în 1938.

Ceea ce apreciază oamenii la frigiderele create de către cel de la Samsung este că acestea funcționează bine și sunt foarte ușor de folosit. Aceștia oferă în majoritatea cazurilor o granițe foarte bună, iar produsele lor se bucură în general de o fiabilitate ridicată.

2. Beko

Beko este un brand ce îți are originea în Turcia fiind înființată în anul 1954 însă aceștia inițial au fost vânzători de becuri electrice. Abia începând cu anul 1983 Beko a început să activeze în sectorul electrocasnicelor după care în 1990 a căpătat calitate de brand de export in cadrul Koç Group.

Beko a intrat în portofoliul celor de la Arctic în 2003 care era liderul pieței românești de electrocasnice la acea vreme. Brandul s-a lansat pe piața din România cu o gamă largă de produse ce se diferențiază prin tehnologiile moderne deținute de aceștia. În prezent aceștia continuă să creeze și să inoveze creând produse care să acopere nevoile oamenilor.

3. Arctic

Arctic este un brand 100% românesc având o experiență mai mare de 50 de ani fiind înființată în 1968. Această companie a fost marcă reprezentativă pentru români chiar și după privatizare din 1997 când marca a fost listată la Bursa de Valori București.

2002 a fost un an remarcabil pentru brand deoarece au devenit parte a grupului Arcelik și al treilea distribuitor european de electronice și electrocasnice. Dea lungul timpului brandul Arctic și-a consolidat poziția continuând să fie parte din viețile și casele românilor.

4. Electrolux

Electrolux este un brand fondat în Suedia în anul 1919 ce comercializează diverse electrocasnice și aparaturi de uz casnic. Aceștia s-au bazat și se bazează în continuare pe inovarea produselor și pe crearea de noi dispozitive ce pot ușura viața oamenilor.

Ce mai trebuie să știți despre acest brand este că este al doilea cel mai mare producător de electrocasnice. Aceștia sunt pe piața din România din anul 1995 făcând viața românilor mai ușoară și mai simplă prin dispozitivele comercializate.

5. LG

Lg este o companie înființată în anul 1958 și de atunci până în prezente a continuat să evolueze în producerea electrocasnicelor dar și a electronicelor care să facă viața oamenilor mai ușoară și mai plăcută.

Deși nu este în primele 3 companii din lume când vorbim de electrocasnice acești au pe piață câteva modele remarcabile. Acesta este și motivul datorită căruia uneori alegem să introducem produse de brandul lor în topurile noastre deoarece câteva dintre ele sunt foarte reușite.

Concluzie

Dacă ați citit acest articol și vreți să grăbiți puți procesul de cumpărare pentru a ajunge la o achiziție bună vă invităm să citiți articolul în care vorbim despre cel mai bun frigider. În acest articol veți găsi un top cu cele mai bune modele de pe piață dar și un ghid cumpărături care conține sfaturi pentru o achiziție informată.

0 din 5 (0 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online bune. Ajutorul meu și a echipei Gotof.ro constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt cele mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.

Artiole: 129