Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cele mai frumoase cuverturi de pat

Cele mai frumoase cuverturi de pat sunt o soluție foarte bună și îngrijită de a vă face ca patul să arate ordonat în timpul zilei.

Cea mai bună cuvertură de pat

Cuverturile de pat sunt o modalitate elegantă, dar funcțională de a îmbunătăți aspectul unui dormitor, ținându-vă în același timp de cald și oferindu-vă confort pe tot parcursul anului atunci când veți sta sau dormi pe pat.

Cele mai frumoase cuverturi de pat pot fi o completare ideală a unui set de așternuturi pentru a crea o temă pentru un dormitor la modă care să se potrivească atât stilului personal, cât și bugetului dumneavoastră.

Dacă sunteți în căutarea unei cuverturi de pat înseamnă că vă aflați în locul potrivit deoarece în acest articol am pregătit un top 7 cuverturi de pat. Pe lângă acest top am mai pregătit și un ghid de cumpărături care vă oferă sfaturi practice pe a face cea mai bună achiziție.

Avantajele oferite de cea mai bună cuvertură de pat

  • Îmbunătățește aspectul dormitorului -o cuvertura de pat poate oferii o îmbunătățire a aspectului pe care îl are dormitorul făcându-l mult mai atrăgător.
  • Protejează lenjeria – cuvertura de pat pe lângă rolul de decora patul mai are și rolul de a proteja lenjeria de pe pat în special pe timp de zi.

Top 7 cele mai frumoase cuverturi de pat

1. Cuvertură pat Double Face Alcam 210 x 220 cm

Cuvertură pat Double Face Alcam 210 x 220 cm

Dacă căutați o cuvertură de pat cu un raport preț-calitate excelent aceasta este o alegere bună pentru dumneavoastră.

Această cuvertură este o cuvertură de pat matlasată ce are 2 fețe și este capabilă să completeze în mod corect designului aproape oricărui dormitor. Această cuvertură este căptușita cu un strat delicat de fibra siliconica pentru un plus de căldură si confort.

Este lavabilă ceea ce înseamnă o puteți spăla ori de câte ori veți avea nevoie, în plus aceasta se usucă foarte repede. Mai trebuie să știți că aceasta este disponibilă în mai multe culori. Astfel din punctul nostru de vedere aceasta își merită locul în top cele mai frumoase cuverturi de pat.

2. Cuvertură pat matlasata 2 fețe Alcam

Cuvertură pat matlasata 2 fețe Alcam

Aceasta este o alegere excepțională pentru cei care vor o cuvertură de pat care să iasă în evidență.

Cuvertura de pat matlasata 2 fețe Alcam poate fi un accesoriu care va devenii de nelipsit de pe patul din dormitorul dumneavoastră. Dimensiunile acesteia sunt: 220 de centimetrii lungime x 210 de centimetrii lățime.

Este confecționată din microfibră, iar umplutura este din fibră siliconică. Are un design foarte plăcut și se poate integra probabil cum multă ușurință și în dormitorul dumneavoastră, iar noi considerăm că este una dintre cele mai frumoase cuverturi de pat.

3. Set cuvertură pat și 2 fețe de pernă Triunghi Albastru

Set cuvertură pat și 2 fețe de pernă Triunghi Albastru

Acesta este una dintre cele mai frumoase modele de cuverturi de pat și sigur vă va captiva cu finețea sa.

Această cuvertură de pat împreună cu cele 2 fețe de pernă este un accesoriu care vă va cucerii prin designul pe care îl are și prin prisma faptului că are 2 fețe. Aceasta are o lungime de 220 de centimetrii și o lățime de 200 de centimetrii și este realizată 100% din poliester.

Umplutura acesteia este din microfibră, iar legat de îngrijire trebuie să știți că poate fi băgată în mașina de spălat rufe și să fie spălată la 30 de grade Celsius. Noi considerăm că achiziția acestui model ar fi una înțeleaptă fiind confecționată la cele mai înalte standarde.

4. Set cuvertură de pat și 2 fețe de pernă Eponj Home

Set cuvertură de pat și 2 fețe de pernă Eponj Home

Dacă ceea ce căutați este o cuvertură care vine la pachet cu fețele de pernă acesta este probabil cea mai bună soluție.

Cuvertura de pat Eponj Home este alegerea ideală pentru adepții seturilor complete deoarece vine la pachet cu fețe de pernă, astfel veți avea un pat cu un design care se află într-o armonie completă. Cuvertura de pat are 220 de centimetri x 200 centimetrii, iar fețele de pernă au 70 de centimetri x 50 de centimetri.

Aceasta este o cuvertură matlasată care este foarte plăcută la atingere fiind 70% bumbac și 30% poliester, iar umplutura este din fibră. Din punctul nostru de vedere acest model este una dintre cele mai frumoase cuverturi de pat.

5. Cuvertură de pat matlasata cu 2 fețe Alcam

Cuvertură de pat matlasata cu 2 fețe Alcam

Dacă căutați o cuvertură de pat ieftină aceasta este o alegere bună pentru dumneavoastră deoarece are un preț sub 100 de lei.

Cuvertura de pat matlasata cu 2 fețe Alcam este o alegere bună pentru cei care caută un model de cuvertură de pat care să nu aibă un preț prea mare. Aceasta este compatibilă și cu canapeaua sau colțarul din sufragerie fiind un accesoriu multifuncțional.

Are o lungime de 240 de centimetrii și o lățime de 220 de centimetri, materialul exterior este din poliester, iar umplutura este din fibre siliconice. Suntem de părere că designul, dar și prețul mic fac din acesta una dintre cele mai bune alegeri pentru dumneavoastră.

6. Cuvertură de pat Pure Verde

Cuvertură de pat Pure Verde

Dacă căutați un set complet compus din cearșaf, fețe de pernă și cuvertură de pat aceasta este probabil alegerea ideală pentru dumneavoastră.

Cuvertura de pat Pure Verde este realizată 100% din bumbac oferind o senzație foarte plăcută la atingere. Datorită imprimeului floral, dar și al culorilor pe care le are permite o integrare în estetica oricărui dormitor completând designul patului.

Are 235 de centimetri lungime și 200 de centimetri lățime fiind bună pentru un pat matrimonial în timp ce are o greutate de doar 2,1 kilograme. Privind designul simplu ne-a răpit privirile într-un mod foarte ușor și nu am avut cum să nu o introducem în topul cu cele mai frumoase cuverturi de pat.

7. Cuvertură de pat Decor Camila

Cuvertură de pat Decor Camila

Dacă vă doriți să vă cumpărați o cuvertură de pat care se află în gama premium aceasta este o alegere excepțională.

Cuvertură de pat Decor Camila este realizată din amestec de bumbac și acril compoziția fiind 50-50. Aceasta poate fi accesoriul perfect pentru patul din dormitorul dumneavoastră sau chiar pentru canapeaua sau fotoliul pe care îl aveți în sufragerie.

Are o lungime de 240 de centimetri și o lățime de 220 de centimetri ceea ce o face capabilă să acopere chiar și cele mai mari paturi. Aceasta poate fi spălată în mașina de spălat rufe, dar nu este indicat să o băgați în uscătorul de rufe. Privind această cuvertură nu am avut cum să nu o băgăm în topul celor mai frumoase cuverturi de pat.

Cum să alegi cea mai frumoasă cuvertură de pat -ghid de cumpărături

Există mulți factori de care trebuie să țineți cont când alegeți să cumpărați una dintre cele mai frumoase cuverturi de pat. Aceasta trebuie să se potrivească stilului pe care îl aveți în dormitor, dar să se încadreze și în bugetul dumneavoastră.

Pe scurt trebuie să vă gândiți la tipul și dimensiunea cuverturii de pat pe care o preferați, la materialul folosit pentru a realiza cuvertura, la culoare sau model și dacă este inclusă orice altă piesă de lenjerie de pat suplimentară în pachet.

Tipul cuverturii

Scopul principal al unei cuverturi de pat este de a acoperii patul atunci când nimeni nu îl folosește. Cuverturile de pat acoperă întreaga suprafață superioară a patului, precum și cea mai mare parte a laturilor și a capetelor, ajungând adesea până la podea. Cuverturile de pat tradiționale pot fi folosite și ca un strat moderat de izolație în timpul somnului, dar sunt mai subțiri decât o plapumă.

Alte tipuri de lenjerie de pat pot îndeplini aceeași funcție principală a unei cuverturi de pat, dar cu diferențe distincte. Plăpumile sunt cele mai apropiate rude ale cuverturilor de pat, dar sunt, în general, ușor mai izolate, ceea ce le face mai bune pentru căldură în timpul somnului. Sunt confortabilele și nu vor acoperi o suprafață la fel de mare ca o cuvertură de pat, dar sunt mult mai izolatoare, motiv pentru care, de obicei, nu sunt recomandate pentru vremea caldă.

Dimensiune

Pe piața din România cele mai frumoase cuverturi de pat pot fi găsite într-o mulțime de dimensiuni. Într-adevăr există câteva standard, dar ele spre deosebire de pilote pot fi găsite în chiar foarte multe dimensiuni. Pentru a alege o cuvertură de pat bună pentru dumneavoastră din punct de vedere al dimensiunilor este nevoie să știți dimensiunea patului.

Vă recomandăm ca înainte de a cumpăra să măsurați lățimea și lungimea patului. După ce ați măsurat puteți căuta și alege modelul de cuvertură dorit important e să fie puțin mai mare ca patul pentru ca acesta să poată acoperii și laturile patului.

Material

Materialul folosit pentru a crea o cuvertură de pat va avea mult de a face cu factorul său de izolare, cu capacitatea sa de a fi curățată și cu cât de bine se potrivește cu estetica decorului existent. Materialul cu care este umplută cuvertura de pat va afecta, de asemenea, în mod substanțial izolarea sa.

Bumbacul este cel mai comun material pentru cuverturile de pat datorită ușurinței de îngrijire și a texturii moi. Poliesterul este, de asemenea, un material comun din mai multe motive. În primul rând, calitățile sale de îngrijire îl fac foarte ușor de spălat și tinde să reziste mai bine la riduri decât alte materiale.

De asemenea, este mai durabil și poate fi o achiziție cu o durată mai mare de viață. Poliesterul este, de asemenea, un material folosit frecvent pentru a umple cele mai frumoase cuverturi de pat. O cuvertură de pat subțire din bumbac sau poliester poate oferii efectul estetic dorit și poate fi un strat mai potrivit pentru sezoanele mai calde.

Design

Principalul obiect al oricărui dormitor este aproape întotdeauna patul. Este posibil să doriți să selectați o cuvertură de pat care fie să completeze, fie să contrasteze cu mobilierul existent în dormitor, culoarea pereților sau culoarea covorului. Din fericire, există o mare varietate de stiluri de cuverturi de pat din care puteți alege.

Cuverturile de pat cu ciucure oferă farmecul vintage. Modelele tribale și de fermă sunt adesea foarte populare în casele rurale. Locuitorii din mediul urban pot alege modele geometrice fanteziste sau stiluri scandinave eurocentrice primitoare. Sufletul artistic sau eclectic poate selecta o vibrație boemă cu modele multicolore vibrante.

Imprimeurile florale sunt întotdeauna în vogă pentru aproape orice decor, cu multiple variante de design disponibile pe piață. Oricare ar fi tema estetică, o culoare sau un model de cuvertură de pat ar trebui să existe pentru fiecare persoană.

Prețul

Prețul cuverturilor de pat variază de la model la model, iar acesta este un lucru bun. De ce spunem că este un lucru bun? Ei bine acest lucru înseamnă că pe piață există cuverturi de pat frumoase ieftine, dar și cuverturi de pat frumoase scumpe care pot fi mai calitative față de cele ieftine.

Noi suntem de părere că pentru a cumpăra una dintre cele mai frumoase cuverturi de pat care e și calitativă este nevoie de un buget de aproximativ 200 de lei. În opinia noastră această sumă nu este una mare sau de speriat.

Care e cea mai bună cuvertură de pat? – concluzie

În încheiere sperăm că v-a plăcut topul realizat de noi și că ghidul de cumpărături v-a ajutat să faceți o achiziție cu adevărat bună și utilă în dormitorul dumneavoastră. Vă invităm să aruncați o privire și peste cele mai frecvente întrebări și răspunsurile nostru.

Întrebări frecvente

Care e cel mai bun material pentru cuvertura de pat?

Există o mulțime de materiale din care producătorii realizează cuverturi de pat, este cam greu să numim un material ca fiind cel mai bun. Părerea noastră este că cele mai calitative materiale sunt: bumbacul, catifeaua si mătasea.

La câte grade se spală cuvertura de pat?

Aceste cuverturi sunt realizate în mare parte din microfibre, iar acestea pot fi spălate la temperaturi cuprinse între + 30°C și + 60°C. Însă pentru mai multă siguranță dacă aveți una dintre cele mai frumoase cuverturi de pat vă recomandăm să verificați eticheta produsului.

5 din 5 (4 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro. Responsabilitățile mele sunt analiza produselor recomandate pentru a le găsi pe cele mai bune și redactarea conținutului. Deoarece în anii anteriori am trecut printr-o mutare în propria casă, am fost nevoit să caut multe produse, cum ar fi electrocasnicele și mobilierul.

Acest proces mi-a permis să-mi dezvolt abilități pentru analiza corespunzătoare a produselor, în special a celor pentru casă și grădină. În plus, activez în domeniul marketingului din 2020, iar acest lucru contribuie enorm la abilitățile mele de analiză a produselor și de redactare a conținutului.

Artiole: 130