Decorațiuni

Cele mai frumoase tablouri pictate manual în întregime

tablouri pictate manual

Cele mai frumoase tablouri pictate manual sunt cele care sunt capabile să ofere viață casei prin expunerea lor prin casă.

Dacă simți că a venit momentul ca să-ți decorezi casa te afli în locul potrivit pentru că aici vei găsi cea mai bună modalitate de decor și anume tablourile. Amenajarea casei este foarte importantă, aceasta trebuie să exprime bucurie și să fie un mediu mereu primitor. Așadar hai să vedeți recomandările noastre în materie de tablouri pictate manual.

Tablouri pictate manual din cuțit – efect 3D

Tehnica picturii din cuțit este una din cea mai apreciată tehnici deoarece oferă un rafinament aparte tablourilor și încăperilor unde sunt expuse. Rezultatul acestei tehnici impresionează prin structurile în relief care apar pe pânză la finalizarea tabloului. Aceste tipuri de tablouri se potrivesc în casele ce tind spre un aspect modern și care doresc să scoată modernismul în evidență. Pentru casele mai tradiționale sunt ideale picturile clasice din pensulație care sunt prezentate câteva rânduri mai jos.

Aceste tipuri de tablouri pot fi folosite cu brio în orice cameră a unei case sau apartament. Dacă îți plac tablourile moderne aceste modele de mai jos sunt pentru tine. Alege cu cea mai mare încredere, toate sunt lucrate 100% manual.

Tablou pictat manual din cuțit – Vis împlinit 

tablou pictat manual din cutit pentru dormitor - vis împlinit

100 cm lungime x 60 cm lățime

Tablou pictat manual din cuțit – Primăvara în casa ta

tablou pictat pentru dormitor și living - primavara în casa ta

100 cm lungime x 60 cm înălțime

Tabloul pictat manual din cuțit – Palatul Dogilor

tablou pictat manual - palatul dogilor

90 cm lungime x 60 cm înălțime

Tablouri pictate manual cu pensulație clasică

Acest tip de pictură este probabil cel mai vechi tip de pictură și cel mai cunoscut mod de a picta din lume. Acest tip de pictură impresionează de obicei prin capacitățile pictorilor de a reproduce peisaje, oameni sau orice alte lucruri cu ajutorul pensulei.

Un pictor cunoscut de la noi care era un maestru în acest stil de pictură este Nicolae Grigorescu care a impresionat țara cu picturile lui. Mai jos veți găsi câteva reproduceri sau picturi asemănătoare cu ale lui.

Tablou pictat manual – Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai

Tablou pictat manual pentru living sau dormitor

100 cm lungime x 60 cm înălțime

Tablou pictat manual – Plaiuri mioritice

Tablou cu plaiuri mioritice

100 cm lungime x 60 cm înălțime

Tablou pictat manual – La pescuit noaptea

Pictură la pescuit noaptea

100 cm lungime x 60 cm înălțime

Tablouri abstracte pictate manual

Acestea sunt un tip de tablouri care la noi nu sunt foarte căutate din păcate. Aceste tipuri de tablouri sunt foarte expresive dar în același timp în unele momente sunt foarte greu de înțeles. Arunca-ți o privire pe modele de mai jos, s-ar putea să vă placă acest tip de tablouri mai mult decât vă așteptați.

Tablou abstract pictat manual – No Name

Tablou abstract pictat manual în ulei pe pânză

90 cm lungime x 60 cm înălțime

Tablou abstract pictat manual – Improvizație

tablou pictat manual abstract

90 cm lungime x 60 cm înălțime

Tablou abstract pictat manual – Călătorie prin spațiu

Tablou abstract dormitor

90 cm lungime x 60 cm înălțime

Cum alegi un tablou pictat manual – ghid de cumpărături

Dimensiunea

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți când alegeți să cumpărați un tablou este să vă hotărâți asupra dimensiunii acestuia. Peretele e complet gol sau este un spațiu mai îngrămădit?

Dacă peretele e complet gol un tablou mare este alegerea potrivită. Deși nu va acoperii peretele complet va atrage privirile asupra lui iar ochii oamenilor nu vor mai observa golul.

Dacă este un spațiu mic ei bine aici trebuie să adaptați și să alegeți un tablou care să încadreze în acel spațiu. Pe lângă faptul că trebuie să se încadreze ar fi ideal să rămână și un spațiu în jurul lui.

Atenție!

Nu încercați să puneți un tablou mic pe un perete complet gol deoarece acesta nu va face decât să scoată în evidență faptul că peretele necesită mai multe decorațiuni. Dacă nu sunteți adeptul tablourilor mari puteți încerca să puneți mai multe tablouri mici dar în niciun caz doar unul.

Cu ramă sau fără?

Acest aspect ține de tematica camerei sau a casei și bineînțeles și de gusturile cumpărătorului. Ideal ar fi să vă hotărâți înainte de achiziție. Dar dacă nu sunteți sigur dacă vreți cu ramă sau fără puteți să cumpărați tabloul fără ramă să-l puneți pe pe perete așa și să vedeți dacă necesită sau nu ramă. Dacă necesită ramă puteți merge la un magazin specializat și să înrămați tabloul.

Tipul de tablou

Un alt aspect foarte important este și tipul tabloului. Puteți alege tablouri, abstracte, pictate manual din pensulație, clasice, etc. Acest lucru se decide în funcție de designul casei. Dacă nu aveți experiență sau nu știți cu să alegeți puteți consulta un designer de interior.

Tematica tabloului

Tematica tabloului este un alt aspect important deoarece există o varietate mare și s-ar putea să nu știi ce să cauți. Prin tematică mă refer la tipul de peisaj sau mai exact ce vreți să conțină acel tabloul, ce vreți să exprime.

author-avatar

Despre Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online. Ajutorul meu și echipei Gotof constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.