Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cele mai frumoase tablouri pictate manual de vânzare

Cele mai frumoase tablouri pictate manual sunt cele care sunt capabile să vă personalizeze căminul în așa fel încât acesta să fie mai primitor.

Tablouri pictate manual de vânzare 2024

Dacă simțiți că a venit momentul să vă decorați casa înseamnă că vă aflați în locul potrivit. De ce spun asta? Ei bine tablourile pictate manual sunt cea mai bună modalitate prin care să vă decorați casa deoarece acestea au în componență doar materiale calitative.

În acest articol prezentăm doar tablouri ce sunt pictate manual în întregime. Înainte de a le expune în acest articol produsele au fost verificate cu cea mai mare atenție pentru a fi siguri că cititorii noștri primesc informațiile într-un mod corect.

Tablouri pictate manual din cuțit – efect 3D

Tehnica picturii din cuțit este una din cele mai apreciate tehnici deoarece oferă un rafinament aparte tablourilor, iar tablourile la rândul lor oferă un efect special încăperilor unde sunt expuse. Rezultatul acestei tehnici impresionează prin structurile în relief care apar pe pânză la finalizarea tabloului.

Aceste tipuri de tablouri se potrivesc în casele ce tind spre un aspect modern și care doresc să scoată modernismul în evidență. Pentru casele mai tradiționale sunt ideale picturile clasice din pensulație care sunt prezentate câteva rânduri mai jos.

Aceste tipuri de tablouri pot fi folosite cu brio în orice cameră a unei case sau a unui apartament. Dacă vă plac tablourile moderne aceste modele de mai jos probabil sunt ideale pentru dumneavoastră. Alegeți cu cea mai mare încredere, toate sunt lucrate 100% manual.

Pentru a vizualiza prețul tablourilor, dar și pentru a vedea mai multe poze apăsați butonul de sub imagine.

Tablou pictat manual – În armonie, stilizat

Tablou pictat manual - In armonie, stilizat

100 cm lungime x 60 cm lățime

Tablou pictat manual- Împreună pe aleea…

Pictura dormitor, living - Impreuna pe aleea vietii

120cm lungime x 70 cm înălțime

Tabloul pictat manual – O seara relaxantă

Tabloul pictat manual - O seara relaxantă

150 cm lungime x 100 cm înălțime

Tablouri pictate manual cu pensulație clasică

Pictura clasică din pensulație este probabil cel mai vechi tip de pictură și cel mai cunoscut mod de a picta din lume. Acest tip de pictură impresionează de obicei prin capacitățile pictorilor de a reproduce peisaje, oameni sau orice alte lucruri cu ajutorul pensulei.

Un pictor cunoscut de la noi din țară care era un maestru în acest stil de pictură este Nicolae Grigorescu care a impresionat țara cu picturile lui. Mai jos veți găsi câteva reproduceri sau picturi asemănătoare cu ale lui pictate de către un pictor contemporan numi Constantin Feraru.

Tablou pictat manual – Peisaj feeric de iarna

Tablou pictat manual de vânzare cu peisaj de iarnă

100 cm lungime x 60 cm înălțime

Tablou pictat manual – Priveliște către sat

Tablou pictat manual - Priveliște către sat

70 cm lungime x 50 cm înălțime

Tablou pictat manual – Pe meleaguri mioritice

Tablou gigant pictat manual cu peisaj rural

150 cm lungime x 100 cm înălțime

Tablouri abstracte pictate manual

Acestea sunt un tip de tablouri care la noi din păcate nu sunt foarte căutate. Aceste tipuri de tablouri sunt foarte expresive, dar în același timp în unele momente sunt foarte greu de înțeles. Arunca-ți o privire pe modele de mai jos, s-ar putea să vă placă acest tip de tablouri mai mult decât vă așteptați.

Tablou abstract pictat manual – Infinity

Tablou abstract pictat manual - Infinity

100 cm lungime x 60 cm înălțime

Tablou abstract pictat Reflexii astrale

Tablou abstract pictat Reflexii astrale

90 cm lungime x 60 cm înălțime

Tablou abstract pictat- Călătorie prin spațiu

Tablou abstract dormitor

90 cm lungime x 60 cm înălțime

Cum alegi un tablou pictat manual – ghid de cumpărături

Alegerea unui tablou pictat manual într-un mod corect poate părea dificilă și e pe bună dreptate, nu toate persoanele sunt designeri de interior. Partea bună e că pentru a cumpăra tablouri pictate manual pentru casa dumneavoastră nici nu trebuie să fiți designer.

Dacă veți ține cont de următoarele criterii înainte de a alege probabil vă va fi foarte ușor să faceți alegerile corecte.

Dimensiunea

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți când alegeți să cumpărați un tablou este să vă hotărâți asupra dimensiunii acestuia. Peretele e complet gol sau este un spațiu mai îngrămădit?

Dacă peretele e complet gol un tablou mare este alegerea potrivită. Deși nu va acoperii peretele complet va atrage privirile asupra lui, iar ochii oamenilor nu vor mai observa golul.

Dacă este un spațiu mic ei bine aici trebuie să vă adaptați și să alegeți un tablou care să încadreze în acel spațiu. Pe lângă faptul că trebuie să se încadreze ar fi ideal să rămână și spațiu în jurul lui.

Atenție!

Nu încercați să puneți un tablou mic pe un perete complet gol deoarece acesta nu va face decât să scoată în evidență faptul că peretele necesită mai multe decorațiuni. Dacă nu sunteți adeptul tablourilor mari puteți încerca să puneți mai multe tablouri mici, dar în niciun caz doar unul.

Cu ramă sau fără?

Acest aspect ține de tematica camerei sau a casei și bineînțeles și de gusturile cumpărătorului. Ideal ar fi să vă hotărâți înainte de achiziție.

Dar dacă nu sunteți sigur dacă vreți cu ramă sau fără puteți să cumpărați tabloul fără ramă să-l puneți pe pe perete așa și să vedeți dacă necesită sau nu ramă. Dacă necesită ramă puteți merge la un magazin specializat și să înrămați tabloul.

Tipul de tablou

Un alt aspect foarte important este și tipul tabloului. Puteți alege tablouri din cuțit, abstracte, pictate manual din pensulație, clasice, etc. Acest lucru se decide în funcție de designul casei. Dacă nu aveți experiență sau nu știți cum să alegeți puteți consultați un designer de interior.

Tematica tabloului

Prin tematică mă refer la subiectul tabloului. Vreți ca acesta să fie floral? Vreți să fie un peisaj din natură sau o vază cu flori? Vreți să fie pictură clasică sau din cuțit? Deci înainte de a cumpăra decideți-vă asupra acestui lucru. Dacă nu faceți acest lucru vă va fi greu să alegeți un tablou pictat manual pentru că nu veți știi ce vreți.

Care e cel mai frumos tablou pictat manual? – concluzie

Pe finalul articolului sperăm că acesta articol v-a fost de ajutor și că ați putut face alegerea corectă pentru dumneavoastră. Dacă modelele prezentate de noi nu vă sunt pe plac puteți vizita site-ul artnova.ro pentru multe alte modele.

5 din 5 (5 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro. Responsabilitățile mele sunt analiza produselor recomandate pentru a le găsi pe cele mai bune și redactarea conținutului. Deoarece în anii anteriori am trecut printr-o mutare în propria casă, am fost nevoit să caut multe produse, cum ar fi electrocasnicele și mobilierul.

Acest proces mi-a permis să-mi dezvolt abilități pentru analiza corespunzătoare a produselor, în special a celor pentru casă și grădină. În plus, activez în domeniul marketingului din 2020, iar acest lucru contribuie enorm la abilitățile mele de analiză a produselor și de redactare a conținutului.

Artiole: 131