Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cele mai bune covoare pentru dormitor

Cele mai frumoase covoare pentru dormitor sunt modele care completează designului dormitorului și care sunt realizate în mod profesionist.

Cel mai bun covor pentru dormitor

Alegerea unui covor pentru dormitor este aproape la fel de importantă ca alegerea unei saltele ortopedice sau a unei perne bune. Bineînțeles asta dacă vreți ca dormitorul să aibă un design profesional și foarte plăcut ochiului.

Însă cumpărarea unui covor sau a mai multor covoare pentru dormitor poate fi grea deoarece pe piață sunt extrem de multe modele. Ei bine în astfel de situații intervenim noi deoarece în acest articol am pregătit top cele mai bune covoare pentru dormitor și un ghid de cum paturi cu sfaturi de achiziție.

Top 7 cele mai frumoase covoare pentru dormitor

1. Covor dormitor cu animal print Velours 160 x 120 cm

Covor dormitor cu animal print Velours 160 x 120 cm

Un covor de formă dreptunghiulară realizat din Polipropilena perfect pentru dormitoarele moderne.

Covorul pentru dormitor cu animal print Velours 160 x 120 cm este o alegere excepțională pentru dormitoarele moderne având rol practic dar și estetic. Acesta poate fi folosit atât în dormitor cât și în living.

Este un model rezistent la căldura în pardoseală și are formă dreptunghiulară. Acesta poate fi aspirat foarte ușor și când vine vorba de spălare poate fi spălat cu șampon pentru covoare și/sau spumă. Din punctul nostru de vedere acesta este unul dintre cele mai bune covoare pentru dormitor ce pot fi cumpărate.

2. Covor pentru dormitor Bonami Selection Serena 80 x 150 cm

Covor pentru dormitor Bonami Selection Serena 80 x 150 cm

Acest covor este o alegere excepțională datorită finisajului special „eat-set frisé”.

Covorul pentru dormitor Bonami Selection Serena 80 x 150 cm este confecționat din fibre de polipropilenă având rezistență și o densitate mai mare a fibrelor dar și o moliciune inconfundabilă pentru picioare.

Ceea ce face din acest covor pentru dormitor o alegere bună este faptul că este compatibil și cu încălzirea în pardoseală. Dacă doriți să-i oferiți o îngrijire adecvată atunci va trebui să-l aspirați frecvent și ocazional să-l ștergeți cu o cârpă umedă.

3. Covor dormitor Jane culoarea lila 90 x 150 cm

Covor Jane culoarea lila - 90x150 cm

Acesta este un covor realizat din bumbac fiind perfect pentru persoanele care vor un produs din materiale organice.

Covorul pentru dormitor Jane culoarea lila 90 x 150 cm este un model plin de eleganță capabil să ofere un plus mare dormitorului din punct de vedere estetic, dar și practic. Un avantaj al acestui covor este faptul că poate fi folosit și în alte încăperi.

Acesta este confecționat din viscoză și din bumbac. Dacă privim la designul plăcut pe care îl are dar și la prețul bun oferit de cei de la chilipirul-zilei.ro vom vedea că acest covor este unul dintre cele mai bune covoare pentru dormitor ce pot fi cumpărate.

4. Covor pentru dormitor Shaggy Antioch 60×110

Covor Shaggy Antioch 60x110

O alegere excepțională pentru cei care caută un covor ieftin pentru dormitor.

Covorul pentru dormitor Shaggy Antioch 60×110 este un model de covor fabricat mecanic ce este foarte rezistent la murdărie și la căldura în pardoseală. Acesta este confecționat din polipropilenă și are fir lung.

Un alt lucru pe care trebuie să-l știți despre acest model este că este disponibil și pe alte color față de cel prezentat în poză. Forma dreptunghiulară, dar și prețul mic pe care îl are (sub 100 de lei) ne-au făcut să introducem acest model în top covoare pentru dormitor.

5. Covor dormitor Polipropilena Patchwork C-020130

Covor dormitor Polipropilena Patchwork C-020130

O alegere excepțională pentru persoanele care vor un covor multicolor.

Acesta este un alt covor bun ce poate fi folosit în multiple încăperi și este disponibil pe mai multe dimensiuni. Astfel dacă vreți să asortați livingul, dormitorul și holul puteți să comandați acest covor în diferite dimensiuni.

Este un model cu fir scurt fiind foarte ușor de îngrijit și este compatibil cu încălzirea în pardoseală. Dacă vă doriți un covor pentru dormitor cu un raport preț-calitate foarte bun atunci acest model este perfect pentru dumneavoastră.

6. Covor pufos pentru dormitor Viva

Covor pufos pentru dormitor

Dacă ceea ce vă doriți este un covor pufos cu un design simplu atunci acest covor este pentru dumneavoastră.

Covorul pufos Viva dreptunghiular de culoare gri poate deveni una dintre principalele obiecte din decorul dormitorului dumneavoastră. Acesta are dimensiunea 70×140 centimetri și are fire de 45 milimetri lungime.

Acesta este confecționat din material sintetic heat-set de o calitate superioara, fiind potrivit pentru încălzirea prin pardoseala. Este disponibil pe încă 3 culori pe lângă cel prezentat în acest articol de către noi.

7. Covor pufos dreptunghiular Dazzle 110 x 60 cm

Covor pufos dreptunghiular Dazzle 110 x 60 cm

Un covor pufos de dimensiuni mai reduse perfect pentru dormitoarele mici.

Covorul pufos dreptunghiular Dazzle 110 x 60 cm este o alegere bună pentru persoanele care au dormitoarele mici și vor un covor pufos. Acesta are materialul din spate 85% bumbac și 15% poliester fiind țesut la mașină.

Densitatea covorului este una mare fiind de 2300, are formă dreptunghiulară iar dimensiunile lui sunt 110 cm lungime și 60 cm lățime. Deși este ultimul din topul nostru acesta este considerat de noi unul din cele mai bune covoare pentru dormitor.

Cum să alegi cel mai bun covor pentru dormitor – ghid de cumpărături

Dimensiunea covorului

Dimensiunea covorului deși nu pare este un factor foarte important în procesul de cumpărarea a unui covor pentru dormitor. De-a lungul timpului am întâlnit multe cazuri între cunoscuți sau în mediul online în care oamenii au cumpărat cu covor ce are dimensiunea greșită.

Cu ce vă poate ajuta un covor frumos dacă este prea mare sau prea mic pentru dormitorul dumneavoastră? Exact, cu nimic. Așadar înainte de a începe să căutați un covor pentru dormitor măsurați și căutați în baza acelor măsurători.

Design-ul dormitorului

Dacă dormitorul dumneavoastră e amenajat după un anumit stil și are o anumită cromatică a culorilor atunci și covorul trebuie ales în așa fel încât să se integreze în acel design. Dacă nu veți ține cont de acest lucru atunci veți observa cum covorul va urâții dormitorul în loc să-l îl facă mai plăcut ochiului.

Materialul din care e confecționat

Această alegere e în funcție de gusturi și bugetul pe care îl aveți pentru achiziționarea unui covor. Printre cele mai populare materiale se numără:

  • Lâna;
  • Polipropilena;
  • Viscoza;
  • Bumbac;
  • Sisal;

Care e cel mai bun covor pentru dormitor ? -concluzie

În încheierea articolului noi cei de la echipa gotof.ro sperăm că acest articol v-a fost de ajutor și că va ajutat să faceți achiziția corectă. Este greu să spunem ca doar un covor este cel mai frumos sau cel mai bun așa că aici nu vom da un verdict, deoarece aici e vorba de gusturi și cromatica de culori prezentă în dormitoare.

5 din 5 (3 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online bune. Ajutorul meu și a echipei Gotof.ro constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt cele mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.

Artiole: 134