Despre noi

Gotof.ro a fost creat din dorința de a scrie, de a putea ajuta oamenii și în același timp brandurile din mediul online. Cu acest proiect am încercat și încercăm în continuare să facem recenzii la magazine și produse premium. Astfel susținem magazinele care au produse calitative și îi ajutăm pe cititorii articolelor noastre să facă achiziții în baza analizelor noastre stricte.

Astfel am putut să combină utilul cu plăcutul în cel mai bun mod posibil. Munca noastră este răsplătită prin comisioane care sunt oferite uneori de către magazinele online în baza cumpărăturilor pe care le fac cei care accesează magazinul brandului prin linkurile de pe site-ul nostru.

Dacă vă întrebați cum ne puteți ajuta atunci trebuie să știți că o puteți face prin realizarea cumpărăturilor online prin intermediul link-urilor de pe site. Prin acest fapt dumneavoastră cumpărați cel mai bun produs în baza unor recenzii și analize făcute de noi, iar suntem răsplătiți de brand astfel putem continua să ne dezvoltăm și să adăugăm produse noi.

Avantajul oferit de noi pe site este faptul că pe lângă recenziile produselor avem și un ghid de cumpărături în fiecare articol în care promovăm produse. Astfel noi vă prezentăm și cele mai importante criterii și cum să puteți face dumneavoastră cea mai bună alegere.

Recenziile produselor în general conțin: specificații tehnice despre produs, metode de îngrijire și avantaje și dezavantaje ale acestuia (dacă există).

Recompensarea prin comisioane nu influențează sub nici o formă metodele de testare și recomandare a produselor de pe site-ul nostru. Rămânem imparțiali încercând să punem tot timpul cititorii pe primul loc.

Citiți mai multe despre publicitatea de pe site aici. Dacă aveți un produs care credeți că e foarte bun și puteți dovedii acest lucru sau dacă ca cititor vă putem ajuta cu detalii despre un anumit produs contactați-ne prin intermediul email-ului contact@gotof.ro.