Ghiozdan de școală băieți anatomic Ducați Motorbike KA

ghiozdane de scoala baieti
DETALII
Ghiozdan anatomic-Ducați Motorbike KA. Ghiozdan anatomic și ergonomic pentru școală. Ghiozdanul are 2 compartimente mari cu fermoare și 1 buzunar frontal încăpător. Partea de la bază este prevăzută cu 4 piciorușe din cauciuc iar partea din spate este raforsata cu cadru din aluminiu ușor.  Mecanismul este ascuns sub o hușa cu fermoar, astfel încât să nu incomodeze folosirea ghiozdanului la întreagă capacitate.
– Tot acest mecanism, împreună cu spatele gros, cu sistem de aerisire și bretelele groase, ajustabile, conferă rucsacului formă anatomica și ajută la purtarea corectă a acestuia astfel încât să nu deformeze spatele copilului.
– Rucsacul are mâner textil raforsat cu plastic flexibil astfel încât să fie ușor și comod de purta în mână. Pe lateral și la spate este prevăzut cu benzi reflectorizante la lumina pentru că purtătorul să poată fi observat ușor noaptea. Dimensiuni: înălțime 40 cm, lățime 30 cm, adâncime 13 cm.
– Greutate rucsac: 900 gr;
– încărcare maximă admisă: 5 kg.
– Material: 100% poliester; nu conține azotați; nu conține alte substanțe toxice. Instrucțiuni de întreținere:
– Se curată de praf cu o cârpă curată și uscată.
– Se curată de murdărie cu o cârpă curată umezită în soluție de apa cu detergent 1-2%.
– Nu se spăla în mașină de spălat, nu se călca, nu se curată cu abur, nu se curată chimic sau cu solvenți organici.( Nichiduta)

Îți mai recomandăm

Comments are closed.