Jucărie Păpușa Maia dansează

Informații produs Jucărie pentru fetițe: Păpusa Maia dansează:
Împărtășește cu Maia pasiunea pentru muzică și dans! Ea cântă și dansează! Vorbește cu tine!
Cu Maia vorbim, cântăm și dansăm împreună!
Maia este prietenă pe care și-o doresc toate fetițele! Adoră să cânte și să danseze împreună cu tine. Înțelege 10 fraze diferite și îți răspunde când le rostești.
Cea mai bună prietenă a fetiței tale a învățat niște mișcări de dans spectaculoase, pe care vrea să le împărtășească cu tine! Dansați și cântați împreună și veți deveni vedete! Interacționează cu Maia! Ea înțelege ce îi spui și îți răspunde: te salută, chicotește și, dacă ai grijă de ea și îi oferi afecțiune, îți da chiar și un pupic! Iată ce poți să îi spui:
Hai să râdem!
Hai să batem din palme!
Salut!
Hai să facem mișcare!
Bună!
Vrei să dansăm?
Hai să dansăm!
Hai să țopăim!
Cântă o melodie!
Dă-mi un pupic!
Că să o testezi pe Maia în modul Try-Me, apasă pe inimioara de pe bluzița ei și spune-i “Hai să râdem! Bună! Da-mi un pupic!”.
Produsul funcționează cu 3 baterii tip AA de 1,5V. Bateriile incluse sunt destinate exclusiv demonstrației în magazin. Vă recomandăm să le înlocuiți cu baterii alcaline noi curând după achiziționarea produsului.
Mod de folosire:
Porniți păpușa mutând butonul de pornire / oprire în poziția ON. Puneți păpușa în picioare pe o suprafața dură, apăsați butonul de pe pieptul ei și rostiți una dintre cele 10 fraze menționate pe ambalaj. Păpușa va răspunde, va cântă sau va dansa. Nu uitați să opriți păpușa dacă nu este folosită, mutând butonul de pornire / oprire în poziția OFF, pentru a evita descărcarea bateriilor.
Cod: Noriel/NOR9204_001

Îți mai recomandăm

Comments are closed.