Jucărie pentru copii trenuleț cu lumini


Detalii produs Trenuleț cu lumini, sunete și aburi INT2118

Sincronizare perfectă între lumini, aburi și sunete, pentru o experiență deplină!
Următoarea oprire: aventură! Lasă-te purtat într-o aventură fără sfârșit! Creează o cale ferată, pornește locomotivă și invită-ți prietenii să fie pasageri în călătoria distracției.
Asamblați calea ferată unind segmentele de șină și așezați-o pe o suprafața dură și uniformă, departe de obiectele fragile. Asigurați-va că vagonul în care se află compartimentul pentru baterii este oprit și instalați bateriile. Conectați locomotivă la vagonul cu baterii, introducând cablul de alimentare în mufă specială. Cuplați vagoanele și puneți trenul pe șine, asigurându-va că toate rotițele de la bază vagoanelor se îmbină perfect cu șinele. Turnați câteva picături de ulei în țeava de evacuare a locomotive, porniți locomotivă și începeți călătoria!
Setul include o sticluța cu ulei ecologic pentru aburi.
Dimensiuni: 191 cm (lungime) și 78 cm (lățime).
Șină poate fi asamblată în mai multe configurații. Pentru că trenulețul să scoată aburi, opriți-l, așteptați 2 minute și apoi turnați câteva picături de ulei din sticluța inclusă. Nu uitați să închideți sticluța cu ulei!
Funcții: conectare, cuplaj, alimentare, buton de pornire / oprire.
Produsul funcționează cu 4 baterii tip AA de 1,5V, care nu sunt incluse în set. Culorile și detaliile de design pot varia.
Jucăria nu este recomandată copiilor cu vârstă sub 3 ani. Conține obiecte mici care pot fi înghițite. A se folosi numai sub supravegherea unui adult!

Cod: Bestkids

Îți mai recomandăm

Comments are closed.