Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Magazin online perdele și draperii ieftine sub 100 de lei

Căutați un magazin online de perdele și draperii ieftine? Ei bine pentru a vă ajuta am pregătit în acest articol detalii despre 5 astfel de magazine.

Cel mai bun magazin online perdele și draperii

Alegerea unei perdele și a unei draperii este un lucru care trebuie făcut cu foarte mare atenție. Dacă bugetul dumneavoastră este unul redus atunci vă aflați în locul potrivit deoarece aici am pregăti 5 magazine pe care le recomandăm pentru faptul că vând perdele și draperii ieftine.

Printre aceste magazine se numără perdele-online.ro care este un magazin specializat în comercializarea acestor produse și pe care noi îl recomandăm că fiind cel mai bun. Dacă nu vă surâde ideea să cumpărați de pe acest site derulați mai jos și descoperiți alte recomandări.

Top 5 cele mai bun magazine de perdele și draperii

1. Perdele-online.ro

Perdele-online.ro

Perdele-online.ro este un magazin care comercializează perdele și draperii ieftine dar și mai scumpe, astfel pot mulțumi mai multe categorii de oameni, acesta fiind și scopul lor.

2. Chilipirul-zilei.ro

perdele și draperii ieftine chilipirul-zilei.ro

Chilipirul-zilei.ro este un magazin ce comercializează produse produse pentru casă la prețuri excepționale. Printre aceste produse se află și perdele și draperiile, deci nu aveam cum să nu-i menționăm în acest top cu magazine online.

3. Somproduct.ro

perdele și draperii ieftine somproduct

Somproduct.ro este un magazin foarte cunoscut care în ultimii ani a căpătat foarte multă popularitate în rândul magazinelor care comercializează produse pentru casă. Aceștia pun preț pe calitatea produselor pentru a se asigura că clienții lor sunt mulțumiți.

4. Vivre.ro

perdele si draperii vivre

Vivre.ro este un magazin foarte cunoscut care comercializă o gama largă de produse pentru casă printre care se află și perdelele și draperiile de cea mai înaltă calitate.

5. Bonami.ro

perdele si draperii bonami

Bonami.ro este un magazin ce comercializează doar produse de casă calitative. Între produsele lor veți găsi produse mai ieftine, dar și mai scumpe.

Cum să alegi cele mai bune perdele și draperii – ghid de cumpărături

Materialul

Materialul joacă un rol vital în aspectul draperiilor și al camerei. De la dantelă transparentă la bumbac ușor, brocart de greutate medie până la catifea grea, opțiunile sunt abundente. Cei doi factori pe care ar trebui să îi luați în considerare atunci când vă alegeți materialul sunt:

  • Cantitatea de lumină solară în care doriți să o aveți în cameră;
  • Starea de spirit și decorul camerei. De exemplu, țesăturile mai dese se potrivesc camerelor mai tradiționale, în timp ce țesăturile transparente funcționează cel mai bine în camere mai minimaliste;

Culoare

Culoarea perdelelor în mod ideal ar trebui să fie sincronizată cu restul mobilierului. Puteți alege fie draperii care se armonizează cu decorul, fie contrastează cu acesta. Pentru un aspect plăcut, alegeți draperii într-o culoare care să completeze nuanța pereților. Alternativ, dacă doriți ca culorile perdelei să fie în centrul atenției, alegeți o nuanță care să contrasteze cu mobilierul și pereții.

Înălțime

Perdelele care cad exact la nivelul podelei sunt la modă. Pentru un aspect mai dramatic, puteți opta pentru o dimensiune a perdelei care să fie mai lungă cu câțiva centimetri, astfel încât draperiile să se băltuiască pe podea. Pe de altă parte, dacă aveți copii, este mai bine cu perdele la câțiva centimetri deasupra podelei. Încheierea lor la pervaz pentru ferestre mai mici este încă o altă opțiune clasică, dar draperiile pe lungime ar putea funcționa la fel de bine.

Lățime

Lățimea ideală a perdelelor depinde de lățimea mulajului ferestrei sau a ușii. O modalitate de a ajunge la lățimea ideală este să măsurați rama și să o înmulțițiți cu un factor de 2/2,5. Țesătura suplimentară ajută la realizarea aspectului încrețit pe părțile laterale atunci când perdelele sunt trase înapoi.

Imprimeuri sau culoare solidă?

Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie să ne uităm la restul decorului. În cazul în care toate celelalte obiecte de mobilier din cameră sunt de o culoare solidă, alegerea perdelelor imprimate poate fi o alegere populară, însă și varianta opusă este la fel de valabilă. Un lucru de reținut este că imprimeurile adaugă greutate vizuală oricărui element.

Prin urmare, o modalitate de a lucra cu perdelele imprimate este de a le asocia cu mobilier de culoare solidă care e accesorizată cu perne decorative imprimate, covoare, etc. Ați putea folosi imprimeuri excentrice și modele geometrice cu un spațiu în stil contemporan, în timp ce floralele s-ar potrivi cu un decor modern clasic și tradițional.

Întreținerea țesăturilor

Țesătura și materialul unei perdele determină modul în care aceasta trebuie curățată și cât de des trebuie să o curățați. În timp ce toate perdelele și draperiile trebuie spălate la fiecare 3-6 luni, există unele țesături care necesită mai multă îngrijire și altele care pot fi spălate la mașină.

  • Țesături cu întreținere redusă: Dacă sunteți în căutarea unor perdele care trebuie spălate de două ori pe an, optați pentru țesături din bumbac sau sintetice. Acestea pot fi spălate la mașină dacă nu sunt căptușite sau, în caz contrar, va trebui ca perdelele dumneavoastră căptușite să fie spălate rapid de mână. Este o opțiune excelentă pentru cei care au alergii la praf sau au copii și animale de companie acasă
  • Țesături cu întreținere ridicată: Orice draperie care are pliuri sau falduri trebuie să fie curățată fără apă, indiferent de țesătură. Cu toate acestea, perdelele din lână, mătase și voalate trebuie să fie curățate uscat sau spălate manual în apă rece pentru a-și păstra culorile și forma

De asemenea, puteți alege să aspirați draperiile și perdelele săptămânal dacă sunteți predispus la alergii la praf. Este întotdeauna cel mai bine să luați în considerare perdelele în timp ce decideți restul decorului camerei. În consecință, decorul va fi mai coordonat și mai armonios.

Întrebări frecvente

Care este diferența dintre perdele și draperii?

La fel ca perdelele, draperiile sunt panouri din țesătură și sunt vândute de obicei în perechi. Totuși, diferența dintre perdele și draperii este că draperiile sunt căptușite, uneori cu țesătură suficient de opacă pentru a bloca toată lumina exterioară, făcându-le perfecte pentru utilizarea în dormitor.

Perdele sau draperiile trebuie să atingă podeaua?

Da, perdelele ar trebui să fie suficient de lungi pentru a atinge podeaua. Cu câteva excepții, cu cât draperiile sunt mai lungi, cu atât vor arăta mai elegant și mai elegant. Acesta este motivul pentru care majoritatea draperiilor standard gata făcute sunt lungi. Dar realitatea este că diferite stiluri de decorare folosesc lungimi diferite de perdele.

Poți avea două perdele de culori diferite în aceeași cameră?

Cei mai mulți oameni aleg un singur stil de draperii și perdele pentru o întreagă cameră, dar folosirea unor palete de culori diferite în întreaga cameră este o modalitate excelentă de a adăuga interes vizual. Asigurați-vă că culorile se completează între ele și că materialul este același pentru fiecare panou.

Perdelele și draperiile sunt demodate?

Tipurile moderne de tratamente pentru ferestre au devenit din ce în ce mai populare de-a lungul anilor. Dar, chiar dacă perdelele sunt din trecut, ele nu se vor demoda niciodată. Ele sunt acoperitoare de ferestre clasice care se pot adapta la designul și stilul modern. … Acest lucru ne va permite să continuăm să folosim perdelele pentru generațiile viitoare.

Ce culoare ar trebui să fie perdelele mele?

Pentru un aspect plăcut, alegeți draperii de o culoare care să se potrivească cu cea a pereților. Alternativ, dacă doriți ca culorile perdelelor să fie în centrul atenției, alegeți o nuanță care să contrasteze cu mobilierul și pereții.

0 din 5 (0 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online bune. Ajutorul meu și a echipei Gotof.ro constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt cele mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.

Artiole: 134