Păpușa Elsa cântăreața-Disney Frozen

Eden Yuen
DETALII
Apăsând cu entuziasm butonul în formă de fulg aflat pe pieptul păpușii, Elsă cântă melodia atât de îndrăgită de către noi toți „Let it go”-iar fețele sunt încurajate să cânte și să danseze alături.

în timp ce melodia este redata, noi putem să retrăim momentul atât de special al filmului în care Elsă fuge din regatul sau în căutarea unui loc în care să nu mai fie nevoită să își ascundă puterile speciale. De îndată ce descoperă Munții din Nord, Elsă își construiește propriul castel, propria rochie și propriul prieten-pe simpaticul Olaf!

Fețele își pot imagina acum că și ele și-au găsit propria fortăreața în care pot fi sincere și libere-exact că Elsă!

în filmul atât de îndrăgit Disney Frozen, Elsă crește învățând să își ascundă puterile magice de toată lumea, inclusiv față de soră să, Anna. însă în ziua atât de importantă a încoronării, Elsă își pierde controlul dezvăluindu-și puterile în față întregului regat!

în timpul fugii de la castel, Elsă își dorește doar să găsească un loc în care să nu mai fie nevoită să își ascundă adevărată personalitate. Acest moment emoționant este marcat de către cântecul ei „Let it go”, în care își folosește puterile pentru construcția propriului castel realizat din zăpada și gheață.

Prin apăsarea butonului în formă de fulg de nea aflat pe pieptul păpușii, Elsă ne va încânta cu redarea cântecului din film, încurajându-le astfel pe fețe să cânte și ele.

Cod: Elefant

Comments are closed.