Publicitatea de pe site

Pe Gotof.ro ne propunem să fim cât mai transparenți cu putință în ceea ce privește procesele noastre de selecție a produselor pe care le recomandăm. Pentru a întreține site-ul și a continua să producem un conținut precis și informativ, menținem parteneriate de afiliere cu majoritatea companiilor din industria produselor pentru casă și grădină, precum și cu portaluri de comerț electronic mai mari, precum Profitshare și 2performant.

Dorim să precizăm foarte clar cititorilor noștri că recomandările noastre se bazează doar pe cercetarea noastră informată și pe colectarea informaților despre produse din mediul online. Partenerii nu pot plăti pentru o plasare preferențială sau pentru o recenzie a unui produs. Și în acest spirit de transparență, dorim să facem următoarele dezvăluiri despre relațiile noastre și acordurile de comision:

  • Gotof.ro are relații cu companii care oferă produse pentru casă și grădină. Acestea includ acorduri de taxe de afiliere, care ne ajută să generăm comisioane prin intermediul link-urilor de produse.
  • Gotof.ro participă la Programele de afiliere din țară. Ca parte a acestor programe, primim un comision de la platforma de afiliere ori de câte ori unul dintre cititorii noștri face o achiziție după ce vizitează un link de afiliere de pe site-ul nostru.
  • Dacă unul dintre cititorii noștri face click pe un link de pe site-ul nostru și cumpără un produs de la unul dintre partenerii noștri, atunci primim un comision. Cu toate acestea, dacă acel cititor alege să returneze produsul, atunci comisionul va fi anulat. Nu avem niciun stimulent pentru a promova produse inferioare pe baza solicitărilor companiilor afiliate actuale sau viitoare – de fapt, suntem descurajați să facem acest lucru.
  • Nu am primit și nici nu vom primi vreodată vreo plată financiară de la companii în schimbul prezentării produselor lor în recenzii, clasamente sau ghiduri.

Împreună cu informațiile de mai sus, am luat măsuri suplimentare pentru a ne asigura că procesul nostru editorial nu este afectat de parteneriatele noastre, inclusiv următoarele:

  • Procesul nostru de revizuire include un amestec de teste practice, opinii ale experților și cercetări extinse, iar experții, recenzorii și redactorii noștri nu sunt niciodată informați despre specificul companiilor cu care facem afaceri.
  • Experții, recenzorii și redactorii noștri nu comunică niciodată direct cu niciuna dintre companiile cu care facem afaceri, în afara cercetării specificațiilor produselor și a politicilor companiei (retururi, garanții etc.), care se realizează doar prin intermediul canalelor de asistență pentru clienți și nu afectează niciuna dintre recomandările noastre.

Pentru orice nelămurire sau orice ajutor putem oferi putem fi contactați prin intermediul formularului de contact.