Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Recenzie Delimano Air Fryer Pro

4.7 din 5 (3 voturi)

În urma achiziției pe care am făcut-o zilele trecute am zis că e o oportunitate foarte bune să fac o recenzie la Delimano Air Fryer Pro (friteuză cu aer cald).

Recenzie Delimano Air Fryer Pro

În urma acestei achiziții pot spune că am un regret mare și anume că nu am cumpărat-o mai repede. Când vorbim de friteuzele cu aer cald dacă ne uităm în mediul online vom găsi foarte multe păreri despre ele. Unii cumpărători sunt mulțumiți de ele, iar alții nu. Adevărul e că mâncarea trebuie preparată diferit dar asta nu înseamnă că nu poate fi delicioasă, ba din contra unele mâncăruri mi s-au părut mult mai gustoase. Mai jos veți găsi câteva avantaje și dezavantaje pe care le-am descoperit de când am cumpărat această friteuză.

Avantaje

  • Se curăță foarte ușor;
  • Preparate sut gata foarte repede;
  • Prepară alimentele într-un mod gustos și delicios;

Dezavantaje

  • Capacitatea ar putea fi un pic prea mică pentru familiile ce depășesc 3-4 membri;

Acest model nu mai face parte din oferta celor de la Delimano. Citiți articolul în care vorbim despre cea mai bună friteuză cu aer cald pentru a descoperi cel mai bun model pe care să-l cumpărați.


Accesorii

După cum ați văzut mai sus există varianta de a cumpăra friteuza cu aer cald de la Delimano cu accesorii sau fără. Dacă optați pentru achiziția modelului fără accesorii puteți comanda accesoriile ulterior de aici. Există 3 accesorii și acestea sunt: Tavă pentru copt, grătar pentru griil și grătar pentru frigărui.

Eu cu prietena mea (în special ea) am fost foarte încântați de aceste accesorii deoarece frigăruile ies delicioase iar carnea pe grătarul de grill este perfectă. Acest lucru n-a scutit de o achiziție viitoare deoarece aveam în plan să cumpărăm un grătar electric fără fum pentru bucătărie dar având această friteuză cu aer cald nu mai este necesar.

Curățare și întreținere

Un lucru foarte surprinzător este că curățarea după folosire se face foarte ușor, chiar incredibil de ușor. Recipientul interior este detașabil iar în chiuvetă sub un jet de apă se trece odată cu buretele de spălat vase se clătește și e ca nouă. La curățare și întreținere contribuie și stratul antiaderent pe care îl are deoarece nu permite ca alimentele să se lipească.

Eficiență energetică

Din punct de vedere al consumului de electricitate această friteuză cu aer cald consumă mai puțin decât un cuptor electric, dar nu trebuie să uităm că și cantitățile care pot fi gătite în Ayr fryer Pro sunt mai mici. Acest lucru o face să fie o soluție economică pentru familiile mici unde nu trebuie preparate cantități mari de alimente.

Funcționalități și comenzi

Din punct de vedere al funcționalităților și al comenzilor trebuie să știți că comenzile sunt foarte intuitive și ușor de folosit. Este dotat cu un timer ce poate fi setat până la 60 de minute. La expirarea timpului setat emite un semnal sonor și friteuza se oprește din funcționare, astfel nu vor exista accidente în care mâncarea se poate arde.

Pe lângă acel timer un alt lucru pe care îl veți găsi pe panoul de comandă este posibilitatea de a regla temperatura între 80 și 200 de grade Celsius. Pentru că cei de la Delimano pun accent pe experiențele cumpărătorilor acestea au pus pe partea superioară niște recomandări pentru setarea temperaturilor astfel încât să obțineți cele mai bune preparate.

Concluzie – este sau nu bună friteuza cu aer cald Delimano?

În încheiere sper că în acest articol va fost de ajutor și aș vrea țineți cont că aceasta este părerea mea și e posibil ca în situația dumneavoastră să nu fie la fel, dar merită să încercați. Dacă nu sunteți mulțumiți de gustul mâncării puteți returna friteuza dacă vă aflați în termenul de posibilitate a returului. După ce am scris această recenzie pentru friteuza de la Delimano Air Fryer Pro am decis să revin în viitorul apropiat cu articol în care să vă ofer cele mai gustoase rețete ce pot fi făcute în această friteuză cu aer cald.

4.7 din 5 (3 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online bune. Ajutorul meu și a echipei Gotof.ro constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt cele mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.

Artiole: 129