Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Recenzie friteuză cu aer cald Cosori Dual Basket

După o experiență plăcută cu air fryerul Cosori Premium (Albastru) CP158-AF-RXL pe care l-am folosit timp de un an jumate (și care încă funcționează impecabil) a venit timpul să trec la o variantă mai mare și anume Cosori Dual Basket.

De ce am ales Cosori Dual Basket

Eu personal am ales acest produs pentru simplu fapt că oferă 2 coșuri de gătit separate și pentru că per total oferă posibilitatea gătirii unei cantități mari de alimente datorită capacității de 8,5 litri. Acest lucru îl face ideal pentru familiile numeroase, dar în același timp este bun și pentru cupluri sau persoanele singure deoarece permite gătirea a 2 preparate în mod simultan.

Din primele folosiri am observat că deși este un produs mai mare acesta ar părea cu 10-20% mai silențios decât modelul anterior folosit de mine. Mâncarea iese foarte bine chiar și fără a adăuga ulei și aici vorbesc de preparate ca și cartofii pai, fripturi sau chiar și pește.

Recenzie friteuză cu aer cald Cosori Dual Basket

Principalele avantaje oferite de friteuza cu aer cald Cosori Dual Basket

  • Ușor de curățat – Cosori Dual Basket este extrem de ușor de curățat deoarece coșurile interioare au un strat antiaderent care nu permite ca alimentele să se lipească. Coșul poate fi spălat și în mașina de spălat vase.
  • Ușor de folosit – veți observa încă de la prima pornire a dispozitivului că acest produs este extrem de intuitiv când vine vorba de folosirea acestuia.
  • Capacitate mare – un mare plus al acestuia este faptul că are o capacitate mare, lucru extrem de util pentru familiile numeroase.

Principalele caracteristici

  • Geam transparent și lumină interioară -geamul transparent și lumina interioară care poate fi aprinsă și stinsă ori de câte ori aveți nevoie permit verificarea preparatelor fără a mai scoate coșul.
  • Gătire simultană -puteți utiliza același setări pentru ambele coșuri astfel puteți face cantități mai mari din același preparat. În același timp puteți sincroniza ca preparatele din ambele coșuri să termine programul de gătire simultan, chiar dacă sunt preparate ce au timpi și temperaturi de gătire diferite.
  • Oprirea sunetului -acest air fryer de la Cosori este dotat cu un semnal sonor care anunță când coșul s-a încălzit sau când timpul setat pentru prepararea alimentelor s-a terminat. Acest sunet poate fi dezactivat extrem de ușor lucru util când nu vreți să se producă zgomot în căminul dumneavoastră.
  • Oprire automată și protecție contra supra încălzirii -oprirea automată și protecția contra supra încălzirii sunt funcții extrem de utile. Protecția contra supra încălzirii previne posibilele accidente care se pot termina tragic, iar oprirea automată vă ia o grija de pe cap, doar puneți alimentele în coș setați timpul de gătire și puteți uita de preparate deoarece friteuza se va opri automat.
Funcții friteuză cu aer cald Cosori Dual Basket

Accesorii

La comandarea acestui produs veți primi două accesorii, acestea sunt:

  • Suport cu 5 țepușe pentru fitgărui – acest set vă va permite să obțineți rapid și ușor frigărui delicioase chiar acasă la dumneavoastră.
  • Suport pentru felii de pâine – acesta vă va permite să prăjiți pâinea în friteuză și obțineți pâine crocantă și gustoasă într-un timp scurt fără efort.

Merită să cumperi Cosori Dual Basket? -concluzie

În încheiere dacă încă vă întrebați dacă merită să cumpărați o astfel de friteuză vă spun cu toată sinceritatea că acest air fryer este unul dintre cele mai complete friteuze ce pot fi găsite la noi în țară, fiind ideal atât pentru familiile numeroase cât și pentru cupluri sau persoanele singure.

5 din 5 (1 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro. Responsabilitățile mele sunt analiza produselor recomandate pentru a le găsi pe cele mai bune și redactarea conținutului. Deoarece în anii anteriori am trecut printr-o mutare în propria casă, am fost nevoit să caut multe produse, cum ar fi electrocasnicele și mobilierul.

Acest proces mi-a permis să-mi dezvolt abilități pentru analiza corespunzătoare a produselor, în special a celor pentru casă și grădină. În plus, activez în domeniul marketingului din 2020, iar acest lucru contribuie enorm la abilitățile mele de analiză a produselor și de redactare a conținutului.

Artiole: 130