Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Recenzie oală sub presiune Cosori Pressure Cooker

Bănuiesc că în momentul de față ești în căutarea unei oale sub presiune și acum analizezi Cosori Pressure Cooker. Ca să nu te plictisesc îți voi spune din start că aceasta este o oală care din punctul meu de vedere merită fiecare leu.

Eu personal am mai multe produse de la Cosori și nici măcar una din ele nu m-a dezamăgit. Printre produsele pe care le am se numără friteuză cu aer cald Cosori Dual Basket și un slow cooker-ul Cosori.

De ce am ales Cosori Pressure Cooker

Pe piață există extrem de multe modele, dar pe mine personal m-a atras această oală pentru că îmi doream un produs care să funcționeze în mod independent de o sursă de căldură față de modele clasice care au nevoie de o sură de căldură externă.

Din utilizările până în acest moment aceasta și-a făcut foarte bine treaba și ceea ce bănuiam înainte de a o cumpăra s-a adeverit și anume că aceasta este o piesă esențială pentru o bucătărie modernă. Spun asta pentru că reduce foarte mult timpul de preparare al multor alimente și astfel poți obține preparate delicioase mult mai repede.

Recenzie oală sub presiune Cosori Pressure Cooker

Principalele avantaje oferite de oală sub presiune Cosori Pressure Cooker

  • Ușor de utilizat – deși după achiziție acesta va fi un produs nou pentru tine vei realiza cât de ușor este de folosit. Acest lucru este datorat comenzilor intuitive folosite pe panoul de comandă al dispozitivului.
  • Ușor de curățat – oala interioară este realizată din aluminiu care este acoperită cu un strat de ceramică. Acest strat previne lipirea alimentelor și face ca oala să fie extrem de ușor de curățat.
  • Economie de timp – cum preparatele tale vor fi gata mult mai repede asta înseamnă că vei avea mai mult timp liber pe care îl poți folosi pentru familie sau alte activități.

Principalele caracteristici

  • Folosire sigură – în componenta unei oale sub presiune sistemul de siguranță este foarte important, deoarece in oala se cumulează foarte multă presiune. Cosori Pressure Cooker este dotat cu un capac care are 2 niveluri de siguranță.
  • Monitorizarea stadiului în care se află preparatul -procesul de gătire este ușor de urmărit datorită bandei de progres din partea superioară a panoului de control.
  • Nu conține substanțe nocive – oala interioară antiaderentă este acoperită cu strat de ceramică ceea ce înseamnă că nu conține substanțe nocive.
  • Programe presetate – acesta vine cu 14 programe presetate care te vor ajuta să gătești multiple rețete pentru tine și familia ta.

Accesorii

  • Cana gradată – te ajută să măsori cantitatea de orez sau alte alimente pe care vrei să le prepari;
  • Paleta pentru orez – te ajută să amesteci orezul sau chiar și alte preparate;
  • Polinic – te ajută să scoți alimentele lichide din oală;

Merită să cumperi Cosori Pressure Cooker? -concluzie

Pe final de articol nu pot decât să-ți spun că această oala este probabil una dintre cele mai bune pe care le poți cumpăra, fiind un produs foarte complet. Este ideal atât pentru familii, cât și pentru cupluri sau persoane singure.

0 din 5 (0 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro. Responsabilitățile mele sunt analiza produselor recomandate pentru a le găsi pe cele mai bune și redactarea conținutului. Deoarece în anii anteriori am trecut printr-o mutare în propria casă, am fost nevoit să caut multe produse, cum ar fi electrocasnicele și mobilierul.

Acest proces mi-a permis să-mi dezvolt abilități pentru analiza corespunzătoare a produselor, în special a celor pentru casă și grădină. În plus, activez în domeniul marketingului din 2020, iar acest lucru contribuie enorm la abilitățile mele de analiză a produselor și de redactare a conținutului.

Artiole: 130