Black Friday

Saltele Black Friday

Saltele Black Friday

Cauți să îți cumperi o saltea nouă? Te afli în locul potrivit pentru că ai prezentăm cele mai avantajoase saltele Black Friday cu oferte reale. Black Friday este cel mai mare eveniment online unde puteți găsi reduceri și să economisiți în timp ce cheltuiți. Pe lângă saltele puteți descoperii reduceri la canapele sau promoții la mobilă.

Listă magazine cu saltele Black Friday

În piața din România există probabil foarte multe magazine ce vând în mediul online saltele. Însă sunt puține magazine ce au saltele de calitate, astfel am pregăti o listă cu magazinele ce comercializează cele mai bune saltele din România.

Black Friday saltele Dormeo

Cei de la Dormeo se află topul celor mai căutate branduri când vine vorba de lucruri care completează dormitorul, cum ar fi saltele și pernele. Am pregătit mai jos câteva saltele de la ai mai jos ce merită achiziționate de Black Friday.

Saltea Royal - 20 de centimetri grosime și fermitate ajustabilă

Saltea Royal – 20 de centimetri grosime și fermitate ajustabilă

Saltea Fresh Prima II -18 centimetri grosime și fermitate medie

Saltea Fresh Prima II -18 centimetri grosime și fermitate medie

Saltea Air+ Comfort cu 27 cm grosime și fermitate medie

Saltea Air+ Comfort cu 27 cm grosime și fermitate medie

Black Friday saltele ortopedice

Dacă suferiți de dureri de spate trebuie să știți că ca cea mai bună variantă de saltea pe care puteți dormi este o saltea ortopedică. Mai jos am pregătit câteva modele saltele ortopedice care au reduceri de Black Friday și care în timp vă vor scăpa de durerile de spate.

Saltea ortopedică cu ioni de argint - 160 x 200 cm

Saltea ortopedică cu ioni de argint – 160 x 200 cm

Saltea de pat Ortopedică Reversibilă din Bio Bambus Medical

Saltea de pat Ortopedică Reversibilă din Bio Bambus Medical

Saltea de pat Super Ortopedica Aloe Vera

Saltea de pat Super Ortopedica Aloe Vera

Cum să alegi o saltea bună de Black Friday

Alegerea unei saltele bune de Black Friday necesită câteva pregătiri iar căutarea ar trebui să înceapă din timp. Pentru a beneficia de reduceri la maxim și pentru a vă ajuta să economisiți în timp ce cheltuiți am pregătit un ghid cu câteva sfaturi pentru cumpărături reușite de Black Friday.

Tipul saltelei

Înainte de a începe căutările unei saltele bune este nevoie să vă gândiți ce tip de saltea vreți. În caz de nu știați vă spunem noi că există mai multe tipuri de saltele. Acestea sunt:

Deci pentru a vă bucura de adevăratele reduceri și pentru a avea achziții reușite de Black Friday este nevoie să știți din timp ce tip de saltea vreți. Astfel nu veți mai pierde timp prețios în timp campaniei de reduceri cu luarea acestei decizii.

Dimensiunea saltelei

Verificați ce dimensiune aveți sau ce dimensiuni aveți nevoie în caz că cumpărați saltele pentru mai multe paturi. Nu comandați după ochi deoarece riscați ca salteaua să fie prea mică sau prea mare pentru patul dumneavoastră.

Începe căutările din timp

Pentru ca dumneavoastră să beneficiați de reduceri reale este nevoie să începeți căutările cu 2-3 săptămâni înainte să fie la saltele Black Friday. Astfel puteți pune ochii pe modelul sau modele pe care le doriți și puteți urmării ce reduceri au acestea cu exactitate de Black Friday.

Buget

Stabiliți un buget clar pe care vreți să-l cheltuiți pe o saltea sau pe saltele de Black Friday. Dacă nu stabiliți n buget vă vă puteți pierde foarte ușor în eforia cumpărăturilor și cheltuiți mai mult decât vă permiteți. Noi credem că nu vreți asta deci stabiliți un buget și țineți-vă foarte tare de el și veți beneficiați în mod corect de campaniile de reduceri din Vinerea Neagră.

author-avatar

Despre Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online. Ajutorul meu și echipei Gotof constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.