Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Saltele Black Friday 2024 – Reduceri și Oferte

Căutați să vă cumpărați o saltea nouă? Ei bine atunci vă aflați în locul potrivit pentru că aici prezentăm cele mai avantajoase oferte și reduceri saltele de Black Friday.

Black Friday este cel mai mare eveniment online unde puteți găsi reduceri și să economisiți în timp ce cheltuiți. Pe lângă saltele puteți descoperii reduceri la canapele sau promoții la mobilă.

Listă magazine cu saltele Black Friday

În piața din România există probabil foarte multe magazine ce vând în mediul online saltele. Însă sunt puține magazine ce au saltele de calitate, astfel am pregătit o listă cu magazinele ce comercializează cele mai bune saltele din România.

Black Friday saltele ortopedice

Dacă suferiți de dureri de spate trebuie să știți că ca cea mai bună variantă de saltea pe care puteți dormi este o saltea ortopedică. Mai jos am pregătit câteva modele de saltele ortopedice care au reduceri de Black Friday și care în timp vă vor scăpa de durerile de spate.

Saltea ortopedică Hybrid cu ioni de argint - 160 x 200 cm

Saltea ortopedică Hybrid cu ioni de argint – 160 x 200 cm

Saltea de Ortopedică Reversibilă din Bio Bambus Medical Strong

Saltea de Ortopedică Reversibilă din Bio Bambus Medical Strong

Saltea de pat Super Ortopedica Aloe Vera

Saltea de pat Super Ortopedica Aloe Vera cu două fețe

Black friday saltele din latex

Saltele cu latex sunt o soluție mai scumpă, dar care oferă senzații plăcute în timpul nopții. Pe scurt saltele din latex pot fi din latex natural sau din latex artificial. Dacă vreți să faceți o achiziție utilă atunci alegeți o saltea din latex natural. Deși acestea sunt ceva mai scumpe profitați de reduceri și cumpărați saltele din latex de Black Friday la reducere.

Saltea Latex Natura - realizată din latex natural

Saltea Latex Natura – realizată din latex natural

Saltea American Dream Latex - 34 de centimetri grosime

Saltea American Dream Latex – 34 centimetri

Saltea de pat Ortopedica cu Latex Natural

Saltea de pat Ortopedica cu Latex Natural

Balcak friday saltele cu arcuri

Saltele cu arcuri sunt o soluție excepțională pentru persoanele care vor produse care au un raport preț-calitate foarte bun. Acestea oferă o susținere corespunzătoare pentru spate și în momentul de față există multe astfel de saltele la reducere.

Black Friday saltele Somproduct

Cei de la Somproduct se află topul celor mai căutate branduri când vine vorba de lucruri care completează dormitorul, cum ar fi saltele și pernele. Am pregătit mai jos câteva saltele ce merită achiziționate de Black Friday.

Saltea Cadar cu 20 cm spuma HR + Graphite Memory + Husa Protectie

Saltea Cadar cu 20 cm spuma HR + Graphite Memory + Husa Protectie

Saltea ortopedica cu arcuri Hypnose cu grosime de 20 centimetri

Saltea ortopedica cu arcuri Hypnose cu grosime de 20 centimetri

Saltea Super Ortopedica Hard Pocket cu arcuri individuale

Saltea Super Ortopedica Hard Pocket cu arcuri individuale

Cum să alegi o saltea bună de Black Friday

Alegerea unei saltele bune de Black Friday necesită câteva pregătiri, iar căutarea ar trebui să înceapă din timp. Pentru a beneficia de reduceri la maxim și pentru a vă ajuta să economisiți în timp ce cheltuiți am pregătit un ghid cu câteva sfaturi pentru cumpărături reușite de Black Friday.

Tipul saltelei

Înainte de a începe căutările unei saltele bune este nevoie să vă gândiți ce tip de saltea vreți. În caz de nu știați vă spunem noi că există mai multe tipuri de saltele. Acestea sunt:

Deci pentru a vă bucura de adevăratele reduceri și pentru a avea achiziții reușite de Black Friday este nevoie să știți din timp ce tip de saltea vreți. Astfel nu veți mai pierde timp prețios în timpul campaniei de reduceri cu luarea acestei decizii.

Dimensiunea saltelei

Verificați ce dimensiuni aveți nevoie în caz că cumpărați saltele pentru mai multe paturi. Nu comandați după ochi deoarece riscați ca salteaua să fie prea mică sau prea mare pentru patul dumneavoastră.

Începe căutările din timp

Pentru ca dumneavoastră să beneficiați de reduceri reale este nevoie să începeți căutările cu minim 2-3 săptămâni înainte să fie la saltele Black Friday. Astfel puteți pune ochii pe modelul sau modele pe care le doriți și puteți urmării ce reduceri au acestea cu exactitate de Black Friday.

Buget

Stabiliți un buget clar pe care vreți să-l cheltuiți pe o saltea sau pe saltele de Black Friday. Dacă nu stabiliți un buget vă puteți pierde foarte ușor în eforia cumpărăturilor și cheltuiți mai mult decât vă permiteți.

Noi credem că nu vreți asta deci stabiliți un buget și țineți-vă foarte tare de el și veți beneficiați în mod corect de campaniile de reduceri din Vinerea Neagră.

0 din 5 (0 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online bune. Ajutorul meu și a echipei Gotof.ro constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt cele mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.

Artiole: 134