Recomandări Home deco & Garden » Cele mai bune saltele ortopedice din care poti alege cea mai buna saltea pentru tine

Cele mai bune saltele ortopedice din care poti alege cea mai buna saltea pentru tine

Este foarte dificil să alegi un produs când necesită o sumă mare fie că vorbim doar de o perdea fie ca vorbim de faza când alegi cea mai buna saltea ortopedica. Află din acest articol carea sunt cele mai bune saltele ortopedice și cum sa o alegi pe cea potrivită ție.

Somnul în general e foarte prețios și important pentru corpul uman, iar lipsa somnului odihnitor îți poate crea probleme de sănătate pe viitor. Pentru a obține un somn odihnitor ai nevoie de o saltea buna și o perna foarte buna.

Saltea de Pat Ortopedica din Spuma cu Memorie

cele mai bune saltele ortopedice

Saltea ortopedica Dormeo Aloe Vera V2 16

cea mai buna Saltea ortopedica Aloe Vera V2 16 cm fermitate ridicata

Saltea ortopedica cu 7 zone de confort

Saltea ortopedica cu 7 zone confort - 180x200x18cm

De ce o saltea ortopedica este alegerea potrivita?

O saltea ortopedică este capabilă să-ți ofere o poziție corectă în timpul somnului astfel te va ajuta să scapi de durerile de spate și articulare de care suferi.

Dacă nu suferi de dureri articulare sau de spate acest tip de saltea te va ajuta să previi apariția acestor dureri îngrozitoare.

Saltele sunt construite să elimine punctele de greutate prin faptul că dispersează greutatea celor care dorm pe ea pe toată suprafața saltelei.

Dacă suferi de probleme cu coloana trebuie neapărat să-ți îndrepți atenția către aceste saltele deoarece sunt sigurele tipuri de saltele care îți pot oferii un somn odihnitor.

avantajele saltelei ortopedice

Top 5 cele mai bune saltele ortopedice

Urmând pașii prezenți în ghidul de cumpărături de mai jos am selecționat 5 modele de saltele. Între aceste modele sper ca și tu să găsești cea mai buna saltea ortopedica pentru tine.

Saltea de Pat Ortopedica din Spuma cu Memorie 160 x 200

cele mai bune saltele ortopedice
 • Spuma cu memorie 5 centimetri;
 • Înălțime totală de 21 centimetri;
 • Fermitate peste medie – 4 din 5;
 • Garanție 7 ani;
 • Greutate suportata 120 kg de persoană;
 • Husă antistatică din bumbac:

Dacă ai dureri de spate cu această saltea vei dormi ca un prunc. Practic în fiecare dimineață te vei simții odihnit și plin de energie. iar pe timpul nopții vei avea senzația că dormi pe un nor.

Este pe de parte cea mai buna saltea ortopedică pe care o poți cumpăra și la care sigur te vei oprii și vei fi de acord cu sugestia noastră, asta odată ce o vei încerca.

Este capabilă să ofere un somn odihnitor indiferent de vârsta, sexul sau așteptările pe care o are persoana care doarme pe ea.

Suma cu memorie de 5 centimetri este de calitate și densitate ridicată. Nu permite transferul de mișcare către partener astfel nu vei avea parte de perturbații în timpul somnului.

Este pe departe cea mai buna saltea ortopedica pe care o poți cumpăra și noi o consideră cea mai bună alegere care poate fi făcută.

Saltea ortopedica Dormeo Aloe Vera V2 16

cea mai buna Saltea ortopedica Aloe Vera V2 16 cm fermitate ridicata
 • Grosime de 16 centimetri;
 • Garanție 10 ani;
 • Tratament cu Aloe vera;
 • Tratată antibacterian;
 • Husa saltelei este realizată din fibră sintetică anti-alergenică;

Cea mai buna saltea Dormeo care poate fi folosită cu brio în dormitorul tău sau a copilului pentru a avea parte de un somn odihnitor.

Salteaua are un nucleu ferm o grosime de 16 centimetri din spumă Ecocell® care asigură o poziție corectă în timpul somnului.

Spuma Ecocell® contribuie la eliminarea umidității pe timpul nopții astfel salteaua va rămâne uscată și plăcută la atingere.

Această saltea este perfectă și pentru persoanele care suferă de astm nu doar pentru cele cu dureri de spate. Datorită tratamentului antibacterian persoanele care suferă de alergi sau astm pot avea un somn odihnitor lipsit de probleme.

Proprietățile Aloe vera care se regăsesc în această saltea contribuie la îmbunătățirea imunității și relaxează corpul pe toată durata nopții.

Fermitatea saltelei are proprietăți ortopedice și anatomice benefice corpului uman. Salteaua beneficiază de o bună ventilare și circulație a aerului ea fiind tot timpul fresh.

Această saltea este printre cele mai bune saltele ortopedice ce pot fi găsite la noi în țară și nu numai și este vândută pe site-ul celor de la Dormeo.

Saltea ortopedica cu 7 zone de confort

Saltea ortopedica cu 7 zone confort - 180x200x18cm
 • Nucleu ortopedic cu 7 zone de confort;
 • Tratament cu lavanda pentru un efect calmant;
 • Grosime de 18 centimetri;
 • Husă detașabilă;
 • Garanție 7 ani;
 • Fermitate medie;

O saltea ce a fost în jurul nevoilor pe care le au oamenii pentru a se putea bucura de un somn odihnitor. Aceasta are un nucleu cu 7 zone de confort, acestea oferă confort sporit și ortopedic pentru: pentru cap, umeri, spate, bazin, coapse, genunchi și glezne.

Salteaua reduce punctele de presiune ale corpului și oferă relaxare pe timpul somnului, acesta și fiind unu din cele mai mari plusuri a acestei saltele.

Cele 7 zone de confort oferă o poziție corectă pentru corp și se adaptează foarte ușor la mișcările corpului din timpul nopții.

Husa este detașabilă și lavabilă, astfel tu o vei putea curăța ori de câte ori simți nevoia sau e necesar să faci acest lucru.

Pe deasupra această husă este tratată cu lavanda, plantă care este cunoscută pentru proprietățile sale calmante. Aceste proprietăți sunt cele care te vor ajuta să călătorești în lumea viselor.

Saltea ortopedica Cool- 150 x 200 cm

Saltea ortopedica Cool, 150 x 200 cm
 • Dimensiunea saltelei este 200 x 150 centimetri;
 • Grosime de 22 de centimetri;
 • Fermitate medie;

Dacă suferi de dureri de spate sau articulare și vrei ca noaptea să te simți ca și cum dormi pe un norișor pufos atunci această saltea este alegerea perfectă.

Are o grosime de 22 de centimetri în care se află și stratul de confort. Stratul de confort este compus din spumă de memorie.

Are multiple proprietăți pentru corpul uman dar cea mai importantă fiind cele ortopedice. Cu ajutorul acestei saltele poți scăpa de durerile de spate care te chinuie pe timpul nopții.

Salteaua este hipoalergenică deci poate fi folosită și de persoanele care au probleme cu respirația cum ar fi astmul sau diverse alergii.

Saltea ortopedica MENTOR Biotech Med PLUS- 160X200X25

Saltea ortopedica MENTOR Biotech Med PLUS- 160X200X25
 • Conținut pachet: o saltea și două perne;
 • Strat cu spumă cu memorie;
 • Grosime de 25 de centimetri;
 • 3 straturi;
 • Garanție 10 ani;

O saltea groasă dar care beneficiază și de o fermitate care te va ajuta să ai parte de un somn odihnito și revigorant, cum ar trebui să fie.

Salteaua are 7 zone de confort și un strat de 5 centimetri cu spumă de memorie. Lucru care te va ajuta să dormi ca un bebeluș.

Husa este detașabilă și poate fi spălată ori de câte ori este nevoie. Husa este din Tesatura Silver Safe, tratata cu ioni de argint fiind foarte plăcută la atingere.

Husa îți va oferi o senzație de uscat și se va adapta foarte ușor după temperatura corpului, astfel te vei simții în largul tău.

Este cea mai bună saltea care poate fi cumpărată, chiar dacă este ceva mai scumpă ea va merita toți banii pe deplin, garantez asta.

Cum aleg cea mai buna saltea ortopedica? – Ghid complet

Cum spuneam și mai sus alegerea este dificilă mai ales când vorbim de a cumpăra cea mai buna saltea ortopedică, așadar află ce ai nevoie pentru a putea să faci alegerea corectă.

Acest lucru face ca alegerea saltelei să fi un lucru care trebuie făcut bine și cu mare atenție, iar eu sper că prin acest articol te voi ajuta.

Dimensiunea saltelei

Dimensiunea este un lucru foarte important deoarece tu știi exact de ceea ce ai nevoie și este necesar să se potrivească cu atul tău.

O grosime medie pentru cea mai bună saltea ar fi de minim 15 centimetri grosime pentru a avea parte de un somn odihnitor.

Lungimea ei ar trebuie să fie cu minim 20 de centimetri mai mare decât înălțimea ta iar lățimea de minim 70 de centimetri, asta pentru saltele de o persoană.

Pentru paturile duble dimensiunea ideală ar fi de 200×169 de centimetri astfel vei avea spațiul minim necesar.

Fermitatea saltelei

Ceea ce face ca saltelele ortopedice să fie foarte bune este că ele au fermitate medie spre mare lucru care asigură o poziție bună în timpul somnului.

Astfel având o poziție bună nu vei avea parte de dureri de spate acesta fiind și cel mai mare plus pe care îl oferă această saltea.

Materialele din care sunt construite cele mai bune saltele ortopedice

Acest tip de saltele beneficiază de cele mai bune tehnologii când vorbim de construcția lor trebuie să fi atent la materiale.

Materialele naturale precum bumbacul, fibra de cocos etc. pot oferii o mai bună ventilație a saltelei având o mai bună circulație a aerului.

Sfatul nostru este ca în momentul în care cumperi o saltea să cauți doar materiale premium și sa nu faci economie pe partea asta. Ține cont că e sănătatea ta în joc deoarece petreci câte 10-12 ore pe pat.

Tratament anti-alergic pentru cea mai buna saltea ortopedica

Majoritatea producătorilor aplică un tratament chimic care menține salteaua fără bacterii și care nu afectează oamenii.

În general acest lucru specificat în specificațiile produsului. Sfatul nostru este să urmărești o astfel de saltea deoarece vei dormi într-un mediu mai curat și lipsit de bacterii.

avantajele pentru cea mai buna saltea ortopedica

Întrebări frecvente despre cea mai buna saltea ortopedica

Dea lungul timpului am văzut extrem de multe întrebări legate de acest subiect așa că am zis să le expun aici pentru a vă oferii mai multe clarificări.

Ce este o saltea ortopedică?

O saltea ortopedică este o saltea cu o fermitate mai ridicată fașă de saltele clasice și care oferă o poziție corectă a coloanei în timpul somnului.

În același timp aceste saltele păstrează poziția corpului cât mai naturală în timpul somnului, astfel tu vei dormi bine.

cum aleg cea mai buna saltea ortopedica

Dacă am dureri articulare sau spate o saltea ortopedică mă va ajuta?

Prin modelul de construcție saltele ortopedice au fost create tocmai pentru persoanele cu dureri de spate. Prin fermitatea lor ele sunt capabile să ofere o poziție corectă în timpul somnului.

Dar aceste saltele nu sunt recomandate doar pentru persoanele cu dureri de spate. Aceste saltele te pot ajuta să previi apariția durerilor articulare și de spate.

Treaba e simplă ,ai dureri de spate? Atunci folosești o saltea ortopedică pentru a te ajuta să scapi de ele. Nu ai dureri de spate? Atunci vei folosi o saltea ortopedică pentru a preveni apariția acestora.

Contează prețul saltelei?

În cele mai multe cazuri produsele calitative sunt ceva mai scumpe, nu mereu dar în proporții de 90%. Sfatul meu este că în momentul în care cumperi o saltea în casă să încerci să nu te zgârcești deoarece acolo petreci mult timp.

În medie prtreci zilnic 10 ore pe zi pe pat deci produsele din care e construită salteaua trebuie să fie calitative și antibacteriene. Deci încearcă să alegi calitatea și nu vei avea probleme cu sănătatea.