Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cele mai frumoase noptiere albe pentru dormitor

Cele mai frumoase noptiere albe pentru dormitor trebuie să ofere un plus din punct de vedere estetic și un plus din punct de vedere practic.

Cea mai bună noptieră albă pentru dormitor

Cumpărăturile în ziua de azi devin tot mai dificile deoarece pe piață există o mulțime de magazine online iar când vorbim de produse de tipul noptierelor albe este și mai greu deoarece pe lângă faptul că există multe magazine există și extrem de multe modele.

Aici intervine site-ul gotof.ro și articolul acesta scris de mine unde prezint un top 5 cele mai frumoase noptiere albe ce pot fi cumpărate și câteva sfaturi de achiziție mai în josul articolului. Produsele prezentate aici sunt comercializate de magazine de încredere și topul este realizat în baza tendințelor de design a dormitoarelor.

Top 5 cele mai frumoase modele de noptiere albe pentru dormitor

1. Set 2 noptiere albe pentru dormitor 123360

Set 2 noptiere albe pentru dormitor 123360

Din punctul meu de vedere acest set de noptiere albe are cel mai bun raport preț-calitate.

Setul cu 2 noptiere albe pentru dormitor 123360 sunt o alegere foarte bună deoarece după cum se vede în poză are în partea superioară un sertar iar în partea inferioară un spațiu deschis unde puteți pune diverse obiecte.

Mânerele care au culoarea neagră oferă un contrast foarte plăcut și completează noptierele într-un mod foarte plăcut ochiului. Din punctul meu de vedere analizând raportul preț-calitate acest set de noptiere merită primul loc din top cele mai frumoase noptiere albe.

2. Set 2 noptiere albe cu sertare VidaXL

Set 2 noptiere albe cu sertare VidaXL

Acesta este un set de noptiere albe cu un design mai modern care se pot integra foarte ușor în majoritatea dormitoarelor.

Set cu 2 noptiere albe cu sertare VidaXL este realizat din placaj de calitate și fiecare piesă are 2 sertare cu glisare lină. Sertarele sunt extrem de încăpătoare fiind un spațiu bun pentru depozitarea cărților, revistelor, a telecomenzii de la TV, etc.

Aceasta noptieră albă este extrem de rezistentă și foarte ușor de îngrijit, tot ce trebuie să faceți este să o ștergeți cu o cârpă umedă. Aceasta set de noptiere albe are un preț mai mare față de modelul menționat anterior însă merită să fie cumpărate.

3. Set 2 noptiere albe Songmics RDN012

Set 2 noptiere albe Songmics

Acesta este un set de noptiere albe din MDF și cu picioare din lemn masiv.

Setul cu noptiere albe Songmics sunt o alegere bună pentru finisajul și designul pe care îl au. Blatul larg, dar și cele 2 sertare oferă mai mult ca suficient spațiu pentru a vă depozita toate lucrurile de care aveți nevoie pe lângă pat.

Ceea ce le oferă un plus de eleganță sunt mânerele din cristal translucid fiind foarte plăcute ochiului și completând foarte bine designul acestor piese de mobilier. Acest set este mai scump decât cele 2 menționate mai sus însă merită să fie cumpărat dacă rezonați cu el

4. Noptieră albă Olinda

Noptieră albă Olinda din stejar artisan

Această noptieră este o alegere bună pentru persoanele cu un buget consistent care vor o noptieră de calitate premium.

Noptiera albă Olinda este o alegere excepțională pentru persoanele care au buget ceva mai mare deoarece o singură piesă costă peste 565 de lei. Aceasta are 2 sertare foarte încăpătoare și o structură extrem de rezistentă.

Întreținerea acestei noptiere se realizează foarte ușor fiind suficientă ștergerea acesteia doar cu o cârpă umedă. Din punctul meu de vedere aceasta poate fi o soluție bună pentru dumneavoastră dacă dispuneți de buget și dacă aveți un dormitor modern.

5. Set noptiere albe 242547

Set noptiere albe 242547

Încheiem topul cu un set de noptiere albe cu un design plăcut și foarte practice.

Acest set de noptiere seamănă foarte mult cu prima mențiune din top deoarece au un sertar și un spațiu deschis destinat depozitării diverselor obiecte. Sertarul poate fi folosit cu succes pentru depozitarea și organizarea obiectelor de dimensiuni mai mic.

În schimb spațiul deschis este destinat pentru depozitarea obiectelor mai mari de care aveți nevoie lângă pat. Noptierele sunt realizate din PAL și MDF și din punctul meu de vedere merită să fie cumpărate.

Cum să alegi cea mai bună noptieră albă – ghid de cumpărături

Dimensiunea

Dimensiunea este un factor destul de important căruia oamenii nu-i dau prea multă importanță. Sfatul meu este ca înainte de a începe să căutați o noptieră albă bună să măsurați spațiu destinat noilor noptiere.

Verificați suprafața maximă pe care o poate acoperii și verificați care este înălțimea optimă pe care ar trebui să o aibă setul de noptiere. Dacă veți face acest lucru veți elimina riscul ca să alegeți greșit deoarece veți ști exact ce dimensiuni să alegeți.

Material construcție

Materialele din care sunt realizate noptiere pe care le cumpărați sunt un alt factor foarte important. Acest aspect va influența durabilitatea pe care o vor avea în timp. Când vorbim de materiale majoritatea modelelor de pe piață sunt realizate din MDF și PAL.

MDF-ul este un material mai rezistent fiind folosit și pentru piesele de mobilier destinate băilor datorită rezistenței ridicate la umiditate. PAL-ul este o soluție mult mai ieftină, dar care nu are o rezistență la fel de mare ca MDF-ul. Sfatul meu este să vă orientați către piese realizate din MDF.

Preț

Prețul pe care îl veți plăti este un alt factor destul de important. Deși ne place să spunem constant că banii nu sunt importanți când vine vorba de cumpărături ar trebui să fim atenți la suma cheltuită. Pentru a cumpăra un set de noptiere albe bune va fi necesar să scoateți din buzunar minim 250-300 de lei.

Care e cea mai frumoasă noptieră? -concluzie

În încheierea articolului sper că aceste rânduri scrise v-au ajutat să faceți cea mai bună achiziție pentru dumneavoastră. Voi evita să zic care este modelul meu preferat deoarece când vine vorba de noptiere sau piese de mobilier de foarte multe ori vorba de gusturi, iar gusturile nu se discută.

5 din 5 (3 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online bune. Ajutorul meu și a echipei Gotof.ro constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt cele mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.

Artiole: 134