Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Recenzie slow cooker Cosori

Slow cooker-ul Cosori este o alegere bună pentru persoanele care doresc să achiziționeze un slow cooker complet cu multiple moduri de gătire.

Recenzie slow cooker Cosori

Zilele trecute am intrat în posesia unui slow coker Cosori și deoarece am rămas plăcut surprins de acest dispozitiv consider că ar fi păcat să nu-mi spun părerea despre el pe acest blog. Astfel cine știe poate mai inspir și alte persoane să facă o astfel de achiziție, deoarece merită.

De ce am ales slow cooker-ul Cosori?

Deși acest produs este lansat de curând de cei de la Cosori pe piața românească am hotărât să îl cumpăr, deoarece am și o friteuză cu aer cald de la ei de un an și sunt foarte mulțumit de ea.

Aceștia sunt specializați pe crearea dispozitivelor pentru gătit astfel tehnologia și calitatea acestor produse este foarte ridicată comparativ cu a brandurilor care creează mai multe tipuri de produse.

Ce se poate găti într-un slow cooker Cosori?

Partea bună la folosirea unui slow cooker Cosori este că nu trebuie să stați lângă dispozitiv în timp ce se prepară alimentele la fel cum faceți atunci când gătiți pe aragaz. Iar per total despre mâncarea gătită la slow cooker nu putem vorbi decât de bine deoarece gătirea lentă păstrează toți nutriții pe care îi au alimentele.

Iar la slow cooker-ul Cosori puteți găti aproape orice alimente sau rețete, de la supe la orez. Un lucru foarte fain când comandați acest slow cooker este faptul că primiți și o carte de rețete din care vă puteți inspira, dar trebuie să știți că această carte este disponibilă în format digital.

Accesorii

Accesoriile cu care vine acest dispozitiv sunt: un coș interior, un coș pentru aburi, o cana gradată și o paletă pentru orez. Aceste accesorii sunt suficiente pentru a face o mulțime de rețete gustoase dar care sunt și mai sănătoase.

Curățare și întreținere

Până acum am apucat să-l utilizez doar de câteva ori însă am reusșit să dau seama că acesta se curăță destul de ușor și nu dă deloc bătăi de cap pe această parte. Toate accesoriile din interiorul slow cooker-ului sunt fabricate din inox și au strat antiaderent care nu permite lipirea alimentelor. Acesta este și motivul pentru care se curăță ușor.

Funcționalități și comenzi

Acesta vine cu 18 programe diferite presetate printre care se află și funcția de păstrare la cald. Aceasta din punctul meu de vedere este o funcție extrem de utilă deoarece puteți păstra preparatul cald până la ora mesei sau până se strânge toată familia.

Merită cumpărat sau nu slow cooker-ul Cosori? – concluzie

Per total eu cred că acest dispozitiv merită cumpărat deoarece mă ajută să câștig mult timp și cum am o rutină destul de aglomerată acesta mă ajută să am mai mult timp liber. Așadar din punctul meu de vedere acesta este cel mai bun slow cooker ce poate fi cumpărat de către cineva.

4.8 din 5 (4 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro. Responsabilitățile mele sunt analiza produselor recomandate pentru a le găsi pe cele mai bune și redactarea conținutului. Deoarece în anii anteriori am trecut printr-o mutare în propria casă, am fost nevoit să caut multe produse, cum ar fi electrocasnicele și mobilierul.

Acest proces mi-a permis să-mi dezvolt abilități pentru analiza corespunzătoare a produselor, în special a celor pentru casă și grădină. În plus, activez în domeniul marketingului din 2020, iar acest lucru contribuie enorm la abilitățile mele de analiză a produselor și de redactare a conținutului.

Artiole: 130