Pentru dormitor, Tablouri pictate manual

Tablouri pictate pentru dormitor – lucrate manual pentru tine

tablouri pictate pentru dormitor

Îți decorezi dormitorul? Vrei ceva frumos lucrat manual și de calitate? Te afli în locul potrivit aici vei găsi tablouri pictate pentru dormitor. Nimic nu poate decora un dormitor mai bine decât tablourile pictate, nici perdelele nici covoarele pentru dormitor.

Amenajarea dormitorului este foarte importantă doar prin crearea mediului potrivit poți obține un somn odihnitor. Dacă dormitorul nu este făcut să fie primitor nu vei putea dormi liniștit nici dacă ai cea mai buna saltea sau cea mai buna perna.

Așadar hai să te ajut prin a-ți prezenta cele mai frumoase tablouri pictate pentru dormitor. Doar prin alegerea celor mai bune variante poți avea dormitorul mult visat.

Tablouri pictate pentru dormitor din cuțit – efect 3D

Tehnica picturii din cuțit este una dintre cele mai îndrăgite tehnici de pictura modernă. Rezultatul acestei tehnici impresionează prin structurile în relief care apar pe pânza. Acest stil de pictură este ideal în casele mai moderne. Ai un dormitor modern, alege din modele de mai jos de tablouri pictate pentru dormitor.

La plimbare pe inserat – Tabloul pictat manual, gigant 120 x 60 cm

La plimbare pe inserat - Tabloul pictat manual, gigant 120 x 60 cm

Tabloul este pictat manual din cuțit de către Covaci L. și este perfect pentru a fi folosit atât în dormitor cât și în living-ul casei.

În dormitor dacă ai un perete mai mare gol atunci este o alegere bună, deși acest tabloul în dormitor se așează cel mai bine deasupra patului.

Pentru realizarea picturii s-au folosit doar uleiuri de calitate înaltă alături de cel mai bn tip de pânză și împreuna cu măestria pictorului.

Primavara in casa ta – Tablou pictat manual 100 x 60 cm

tablouri pictate pentru dormitor

Tabloul este pictat manual în ulei pe pânza din cuțit având relief care oferă priveliște 3D. Indiferent unde alegeți se îl puneți în casă el va oferii un plus deși cel mai bun loc ar fi în dormitor deasupra patului.

Tabloul este semnat de către Mircea Iordache, pictor ce de-a lungul vieți a avut și are multe picturi vândute prin țară fiind apreciat de către clienți.

Tabloul vine întins pe un șasiu rezistent și construit foarte bine alături de o agățătoare și este gata pentru a fi pus pe perete.

Palatul dogilor – Tabloul pictat manual 90 x 60 centimetri

Tablouri pictate pentru dormitor din cutit

O pictură ce va da o notă de rafinament dormitorului tău astfel fiind unul foarte elegant și în care te vei simți bine, până acesta e scopul dormitorului.

Tabloul este semnat de către Ana și odată cu livrarea lui va fi bine ambalat și după livrare va fi gata pentru a fi pus pe perete.

Alegerea ideală pentru cei care iubesc peisajele în stil venețian dar care vor și o pictură modernă în dormitorul lui astfel devenind o oază de liniște.

Tablouri pictate pentru dormitor cu pensulație clasică

Acest tip de pictură este probabil cea mai veche și cea mai cunoscută la nivel de planetă. Aceste picturi impresionează de obicei doar dacă pictorul știe ceea ce face. Dacă pictorul e foarte bun ies niște picturi pe care nu ai cum să nu le apreciezi.

Parfum de sărbatoare – Tablou pictat pentru dormitor 100 x 60 centimetri

Cele mai frumoase tablouri pictate pentru dormitor - parfum de sarbatoare

Un tablou superb ce este pictat cu foarte mare atenție de către pictorul Constantin Feraru. Tabloul poate fi pus atât în dormitor cât și în living.

Camera în care va fi pus tabloul va înflorii la propriu și va primi o nota ridicată de eleganță. Tabloul este pictat în ulei pe pânză din bumbac de cea mai înaltă calitate.

Tabloul vine întins pe șasiu și nu este necesară montarea ramei, vine cu o agățătoare și este gata de pus pe perete, în timpul transportului va fi împachetat riguros.

Calamitate – Tablou pictat manual în ulei pe pânză 100 x 60 centimetri

Calamitate - Tablou pictat manual în ulei pe pânză 100 x 60 centimetri

Un peisaj superb pictat de către Constantin Feraru cu dimensiune ideală pentru a fi așezat în dormitor deasupra patului.

Se potrivește de minune în dormitoare deschise la culoare ce mai au contururi de culoare închisă. Este un tablou pictat pe pânză din bumbac cu uleiuri de cea mai înaltă calitate.

Este alegerea potrivită pentru cei care vor ceva calitate ridicată cu un peisaj superb.

Aranjament cu floarea soarelui- pictură înrămată pentru dormitor 55 x 45 centimetri

Aranjament cu floarea soarelui- pictură înrămată pentru dormitor 55 x 45 centimetri

Un tablou ceva mai mic dar care își poate găsi locul în dormitor fie lângă un spațiu gol lângă un dulap, o nișă sau deasupra unei noptiere.

Este pictat 100% manual cu uleiuri de calitate pe pânză de bumbac, pânza de bumbac fiind cea mai calitativă pânză ce este folosită în pictură.

Tabloul vine gata înrămat ca în poză, cu o agățătoare și foarte bine ambalat pentru a nu se deteriora în urma transportului.

Tablouri pictate pentru dormitor – picturi abstracte

Deși la noi tablouri abstracte îți găsesc greu locul în casă ( în topul preferințelor fiind cele de mai sus cu peisaje sau flori) am decis să prezint și câteva picturi abstracte. Acest tip de pictură în general se folosește în living dar există câteva modele ce pot fi folosite cu brio și în dormitor.

Explozie de culoare – Tablou pictat pentru dormitor dimensiunea 90 x 60 de centimetri

Explozie de culoare - Tablou pictat pentru dormitor dimensiunea 90 x 60 de centimetri

Acest tabloul este capabil să ofere un plus mare dormitoarelor simple care necesită o pată de culoare. Va anima perfect fiind perfect deasupra patului.

Poate fi folosit și pentru a decora living-ul sau chiar biroul. Acest tablou are o exprimare puternică datorită culorilor vii pe care le are.

Călătorie prin spațiu – Tablou pictat pentru dormitor cu dimensiunea 90 x 60 de centimetri

Călătorie spațială - Tablou pictat pentru dormitor cu dimensiunea 90 x 60 de centimetri

O pictură abstractă perfectă pentru casele sau apartamentele moderne mai exact pentru dormitoarele moderne. Acest tablou este perfect pentru cei care vor să mai anime dormitorul într-un mod modern.

Tabloul este pictat manual pe pânză cu ulei calitativ cu pensulație și urme în relief lăsate de către cuțit. Pânza este întinsă pe șasiu din lemn de brad uscat cu pene pentru tensionare din stejar.

Sper că ți-au plăcut modele expuse de mine în articol și că ai găsit minim n tablou care să se potrivească în dormitorul tău.