Gotof.ro este susținut de cititorii săi! Când cumpărați prin linkurile de pe site este posibil să primim un comision. Citiți mai multe despre noi.

Cel mai bun robot de bucătărie 2024

Cel mai bun robot de bucătărie vă poate să preparați rețetele preferate într-un timp mult mai scurt cu mult mai puțin efort depus de dumneavoastră.

Cel mai bun robot de bucătărie 2024

Dacă sunteți o persoană pasionată de gastronomie mai mult ca sigur sunt momente în care anumite activități din bucătărie vă copleșesc. Gătitul ar trebui să fie o activitate privită ca un hobby și trebuie practicat în așa fel încât să fie capabil să relaxeze mintea.

Pentru a evita situațiile în care activitățile din bucătărie vă obosesc aveți nevoie de cel mai bun robot de bucătărie 2024. Acest dispozitiv va face ca gătitul să devină un hobby relaxant. Vă întrebați ce face un robot de bucătărie?

Ei bine acesta este un dispozitiv care vă poate ajuta prin tocarea și mărunțirea alimentelor. Vreți să faceți o pâine acasă? Ei bine acest dispozitiv vă poate ajuta prin frământarea aluatului. Vreți să face smoothie-uri sau cocktail-uri acasă? Ei bine blenderul care face parte din setul care alcătuiește robotul de bucătărie vă poate ajuta.

Cel mai bun robot de bucătărie pe care să-l cumperi

Avantajele oferite de cel mai bun robot de bucătărie

După cum ați văzut mai sus roboții de bucătărie pot face o mulțime de lucruri în bucătărie datorită funcțiilor pe care le au. Haideți să vă arătăm și care sunt principalele avantaje pe care vi le oferă un robot de bucătărie.

 • Preparatele sunt gata mai repede -având un dispozitiv ca robotul de bucătărie care toacă, mărunțește, amestecă, etc. timpul petrecut pentru prepararea rețetelor va scădea mult.
 • Mai puțin efort depus, mai puțină energie consumată – având un robot de bucătărie care vă toacă alimentele sau amestecă aluatul nu vă veți mai consuma o cantitate mare din energia proprie. Astfel făcând economie de energie veți putea petrece mai mult timp cu familia.
 • Nu veți mai mânca carne tocată care nu știți ce conține – bănuiesc că de multe ori vi sa întâmplat să vi se pară ceva ciudat la carnea tocată cumpărată. Poate vi sa întâmplat să vă întrebați dacă sigur e tipul de carne pe care l-ați comandat. Ei bine având un robot de bucătărie acasă veți scăpa de aceste probleme deoarece veți putea să tocați carnea acasă în câteva minute și să faceți burgeri de casă la grill, piftele delicioase, etc.

Top 5 cei mai buni roboți de bucătărie 2024

Alegerea unui robot de bucătărie care să fie bun pentru toată lumea este foarte dificil și probabil imposibil. De acea am ales cei mai bun roboți de bucătărie de pe piață și i-am pus aici ca recomandări, și am creat cel mai bun top roboți de bucătărie 2024.

1. Robot de bucătărie Tefal Masterchef Grande QB813D38

Robot de bucătărie Tefal Masterchef Grande QB813D38

Acesta este o alegere excepțională pentru cei care își doresc un robot de bucătărie profesional.

Avantaje

 • 6 accesorii foarte ușor de folosit;
 • Construit într-un mod foarte solid;
 • Blenderul este dintr-o sticlă calitativă;

Dezavantaje

 • Butoanele și capacele sunt din plastic;

Robotul de bucătărie Tefal Masterchef Grande QB813D38 este un robot de bucătărie profesional care poate ajuta toate persoanele pasionate de gastronomie să ducă gătitul la rang de artă. Acesta este un model profesional dotat cu un motor puternic de 1500 de Watti și un bol din inox cu o capacitate de 6,7 litri.

Acest bol vă va permite să gătiți până la 2,5 kg de amestec de tort și 2,2 kg de aluat de pâine într-o singură tură. Bolul are un finisaj premium și se poate dovedi foarte rezistent în timp. Acest robot de bucătărie bun are în compoziție un blender cu o capacitate de 1,4 litri care este ideal pentru a prepara smoothie-uri sau pentru a sparge gheața.

Procesorul de alimente al acestui robot este cel care face din acest model unul dintre cei mai bun roboți de bucătărie deoarece are 3 discuri din inox pentru feliere. Astfel felierea se poate realiza subțire sau grosieră, exact după placul dumneavoastră.

Singurul minus depistat de noi la acest model este că în ciuda faptului că acest model are o carcasă extrem de dură și rezistentă producătorii au ales să-i pună butoane și capace din plastic. Însă din punctul nostru de vedere acesta este un minus ce poate fi trecut cu vederea și noi îl considerăm pe acesta cel mai bun robot de bucătărie multifuncțional.

2. Robot de bucătărie EASY COOK Teesa

Robot de bucătărie EASY COOK Teesa

Robotul de bucătărie Easy Cook Teesa este alegerea ideală pentru persoanele care vor un raport preț-calitate foarte bun.

Avantaje

 • Preț bun de achiziție;
 • Motor puternic și silențios;
 • Realizat din materiale de calitate;

Dezavantaje

 • Blenderul nu este inclus;

Robotul de bucătărie EASY COOK Teesa este o alegere excepțională dacă vă doriți un robot cu un motor puternic și fiabil în timp. Motorul acestuia are o putere de 1400 de Watti și poate executa orice sarcină atribuită acestuia fără probleme.

Acesta vine cu un bol din oțel inoxidabil cu o capacitate de 5,5 litri care este dotat și cu protecție anti-stropire. Capacitatea bolului de 5,5 litri îl face să fie un model perfect pentru o familie compusă din 2 adulți și 2-3 copii.

Acesta vine la pachet alături de 3 accesorii care sunt foarte ușor de montat, aceste accesorii sunt: cârlig pentru aluat, bătător și tel. Deși acest robot de bucătărie este unul de dimensiuni reduse merită să facă parte din top cei mai buni roboți de bucătărie deoarece acesta are toate funcțiile mixerelor profesionale și 6 trepte de viteză plus funcția impuls.

Ca și minus acesta trebuie să știți că are lipsă blenderul și v-a fi nevoie să-l comandați separat. Noi suntem de părere că acest model este cea mai bună alegere de la Easy Cook Teesa și vi-l recomandăm deoarece în el veți găsi cel mai bun robot de bucătărie din punct de vedere al raportului preț-calitate.

3. Robot de bucătărie Bosch MUM58364

Robot de bucătărie Bosch MUM58364

Acesta este un robot de bucătărie care nu ocupă mult spațiu și care este foarte ușor de folosit.

Avantaje

 • Număr mare de accesorii incluse;
 • Este un model foarte compact;
 • Frământă foarte bine și nu se încălzește;

Dezavantaje

 • Cablul nu este retractabil;

Robotul de bucătărie Bosch MUM58364 este un robot de bucătărie profesional care ar putea fi o alegere excepțională pentru persoanele care au nevoie de ajutor în bucătărie. Are o putere de 1000 de W, iar cu 3D PlanetaryMixing veți obține o amestecare rapidă și corespunzătoare a tuturor alimentelor inclusiv a aluatului pentru pâine, pizza, etc.

Acest model este echipat cu 7 trepte de viteză și oferă control electronic al puterii. Ce înseamnă asta? Ei bine acest lucru înseamnă că acest robot este capabil să ofere viteză constantă pe toată perioada utilizării fără variații de viteză ceea ce îl face unul dintre cei mai buni roboți de bucătărie.

Acesta este dotat cu 9 accesorii în pachet printre care se află și un storcător de fructe și partea bună este faptul că dacă mai doriți alte accesorii pe lângă cele oferite acestea se pot găsi foarte ușor în comerț. Acesta este foarte ușor de depozitat și foarte ușor de curățat datorită suprafețelor plane și accesoriilor ce pot fi curățate în mașina de spălat vase.

Singurul minus depistat la acest model este unul nesemnificativ din punctul nostru de vedere și anume că acesta nu are cablul de alimentare retractabil. Acest model la fel ca primul prezentat are un preț care nu este de neglijat însă dacă vă doriți un model profesional, atunci îl veți cumpăra pe acesta.

Dacă vă doriți să cumpărați robot de bucătărie profesional și vreți să vedeți care sunt recomandările noastre citiți articolul în care vorbim despre cel mai bun robot de bucătărie profesional.

4. Robot de bucătărie Concept RM7000

Robot de bucătărie Concept RM7000

Dacă căutați un robot de bucătărie care frământă aluatul foarte bine acest model este cea mai bună alegere.

Avantaje

 • Masiv și stabil;
 • Bogat în accesorii;
 • Frământă, toacă și amestecă;

Dezavantaje

 • Este un pic cam zgomotos în timpul frământatului;

Robotul de bucătărie Concept RM7000 este un dispozitiv care va deveni un ajutor multifuncțional de care nu vă veți mai lipsi niciodată. Acesta este capabil să vă ajute la prepararea aluatului, a cremelor, a frișcăi și a spumei din albușuri de ou.

Acest model este dotat cu un motor puternic de 1200 de Watti și are 5 trepte de viteză plus funcția Pulse care vă va oferi viteză maximă imediată. Acest robot de bucătărie include și un mixer cu un recipient ce are o capacitate de 1,5 litri în care puteți să amestecați diferite ingrediente.

Ceea ce îl face să fie în top cei mai bun roboți de bucătărie este răzătoare cu care este echipată și mașina de tocat carne carne electrică. Răzătoare vă va ajuta să răzuiți fin sau grosier, iar mașina de tocat carne vă va ușura munca în mărunțirea cărnii pentru burgeri sau chiftele.

Despre acest model trebuie să știți că are și un minus și anume că este posibil să fie cam zgomotos în timpul frământării aluatului. În ciuda acestui fapt din punctul nostru de vedere acest model este cea mai bună alegere pentru frământat aluat ce poate fi cumpărat.

Dacă vă doriți să cumpărați robot de bucătărie cu frământarea și vreți să vedeți care sunt recomandările noastre citiți articolul în care vorbim despre cel mai bun robot de bucătărie pentru frământat aluat.

5. Robot de bucătărie Kenwood Chef KVC 3110S

Robot de bucătărie Kenwood Chef KVC 3110S

Cu acest robot de bucătărie va deveni o plăcere să vă petreceți timpul în bucătărie gătind.

Avantaeje

 • Accesorii de calitate;
 • Design modern;
 • Putere mare de amestecare;

Dezavantaje

 • Nu este bun pentru familiile mai mari de 5 membri (2 adulți și 3 copii);

Robotul de bucătărie Kenwood Chef KVC 3110S este o alegere excepțională în bucătăria oricărui iubitor de gastronomie. Este dotat cu un motor puternic de 1000 W care oferă control electronic ce asigură o precizie ridicată în timpul folosirii.

Acesta este dotat cu trepte de viteze variabile care pot fi modificate în timpul folosiri fără ca funcționarea acestuia să se întrerupă. Este dotat cu vas din oțel inoxidabil de 4,6 litri care este mai mult ca suficient pentru o familie compusă din 2 adulți și 2-3 copii lucru care îl face unul din cei mai buni roboți de bucătărie.

Acesta vine cu 3 accesorii de patiserie printre care se numără: un tel, un cârlig ideal pentru frământarea aluatului și accesoriul K care mărunțește biscuiții, migdalele sau untul pentru blaturi. Acesta mai vine însoțit de un blender de 1,5 litri și un capac de plastic anti-stropire, iar componentele acestuia pot fi curățate în mașina de spălat vase.

Singurul minus pe care l-am depistat este faptul că din punct de vedere al capacităților acesta este compatibil doar cu familiile de maxim 5 membrii. Totuși noi recomandăm acest model ca fiind cea mai bună alegere de la Kenwood Chef.

Cum să alegi cel mai bun robot de bucătărie – ghid de cumpărături

Cum să alegi cel mai bun robot de bucătărie

Alegerea robotului de bucătărie bun poate fi foarte dificilă datorită varietății și multiplelor modele de pe piață. Dacă nu știți ce să căutați la un robot de bucătărie, nu știți ce să alegeți. Am pregătit acest ghid în care discutăm despre principalele criterii la care să fiți atenți când cumpărați un robot de bucătărie.

Putere și viteze

Puterea și vitezele robotului de bucătărie sunt un factor extrem de important și trebuie luate în considerare înainte de a face achiziția. Pentru ca dispozitivul pe care îl cumpărați să fie un robot de bucătărie bun vă recomandăm să urmăriți să aibă un motor cu o putere de minim 1000 Watti.

Cu cât robotul de bucătărie ales este mai puternic cu atât va fi posibil ca acesta să facă sarcinile din bucătărie într-un mod corect și mai rapid. După cum vedeți și noi în top 5 cei mai buni roboți de bucătărie am prezentat modele cu motoare ce au putere cuprinsă între 1000 și 1500 Watti tocmai din acest motiv.

În același timp trebuie să țineți cont și de faptul că, cu cât robotul are un motor mai puternic cu atât crește și consumul de curent electric. Pe lângă putere vă sfătuim să vă uitați și la treptele de viteză. deoarece un dispozitiv cu viteze reglabile este mult mai eficient în amestecare, tocare sau frământare.

Capacitatea

Dacă aveți o familie numeroasă de peste 5 membrii pentru care gătiți frecvent atunci veți avea nevoie de un robot de bucătărie cu un bol ce are o capacitate mai mare de 5 litri. Având capacitatea mai ridicată veți avea posibilitatea să gătiți cu ajutorul robotului toată mâncarea dintre-un foc.

Dacă sunteți o familie cu număr mic de membri sau locuiți doar cu partenerul de viață atunci un robot de bucătărie cu un bol cu o capacitate mică de 3 litri va fi mai mult ca suficient.

Cumpărarea unui model cu o capacitate prea mare nu va face decât să ocupe prea mult spațiu. Cel mai bun robot de bucătărie pentru dumneavoastră este cel care are capacitatea optimă raportată la numărul de persoane.

Funcții

Există un oarecare trend în care oamenii caută ca produsele lor să aibă cât mai multe funcții și roboții de bucătărie nu fac excepție. Este adevărat unele modele pot avea doar câteva funcții pe când sunt modele performante care au până la 30 de funcții.

Întrebarea este: veți folosii toate acele funcții? Aveți nevoie de ele? Sunt puține cazuri în care oamenii au nevoie de toate funcțiile, iar sfatul nostru este să analizați dacă chiar aveți nevoie de acele funcții. Așadar cel mai bun robot de bucătărie este cel care are funcțiile care vă ajută cu adevărat în bucătărie.

Accesoriile

Pe lângă putere, viteză, capacitate și funcții trebuie să luați în considerare și accesoriile incluse înainte de a face alegerea unui robot de bucătărie. Un robot de bucătărie all-in-one este o mașină multifuncțională care ar trebui să aibă la dispoziție câteva instrumente suplimentare pentru ca acesta să funcționeze corect.

Unii roboți, de exemplu vin cu un coș de abur, alții cu un mixer, blender, cuțit, pensulă sau carte de rețete. Există chiar și unele care vin cu o cutie de depozitare pentru accesorii, astfel încât să fie mereu la îndemână.

Zgomotul

Aparatura zgomotoasă este foarte deranjantă și gospodinele care petrec mult timp în bucătărie știu asta. Astfel aveți nevoie de un robot de bucătărie bun care este silențios, altfel riscați să ieșiți obosită din bucătărie din cauza sunetului deranjant.

Orientați-vă către modele ce au zgomotul produs de până în 80 dB, ceea ce depășește acest prag este de evitat. Aceste modele cu timpul se vor dovedii o investiție dăunătoare pentru sănătatea și urechile dumneavoastră.

Prețul

Acesta poate varia în funcție de caracteristicile robotului, de la materialele din care e realizat până la funcțiile acestuia. În general deși există excepții trebuie să știți că prețul este influențat de calitatea produsului, cel puțin așa este în majoritatea cazurilor.

Așadar cel mai bun robot de bucătărie nu va fi ieftin și va necesar să aveți un buget de minim de 500 de lei pentru un robot de bucătărie bun, iar pentru un robot de bucătărie profesional va fi nevoie de la 2000 de lei în sus. Dar eu zic că nu e o problemă acum știți pentru ce plăți și care sunt avantajele unui robot de bucătărie așadar cumpărați unul online.

Care este cel mai bun robot de bucătărie? -concluzie

Acum în încheiere sperăm că ați înțeles utilitatea acestor roboți de bucătărie în gospodăria dumneavoastră. Și dacă vreți știți atunci preferatul nostru și cel pe care îl considerăm cel mai bun model este Tefal Masterchef Grande.

În același timp suntem conștienți că modelul ales de noi nu poate fi ce mai bună variantă pentru toată lumea. Așadar noi sperăm că ați ales un robot de bucătărie bun pentru nevoile și așteptările dumneavoastră.

Întrebări frecvente

Ce poate face un robot de bucătărie?

Un robot de bucătărie se poate ocupa de cele mai grele sarcini când aveți de gătit diferite preparate. Sarcinile de care se pot ocupa majoritatea roboților de bucătărie pe piață sunt: frământarea aluatului pentru pâine sau pentru diferite preparate, tocatul și mărunțitul diferitelor alimente, stors fructe, feliere, etc.

Ce putere trebuie să aibă un robot de bucătărie?

Puterea roboților de pe piață poate diferii însă majoritatea modelelor se învârt în jurul puterii de 1000 de W. Această putere este suficientă de mare pentru a suporta utilizare constantă zilnică pentru prepararea mâncării pentru o familie compusă din 2 adulți și 2-3 copii. Dacă ceea ce căutați este o putere mai mare veți găsi în topul nostru Robotul Pro care e cel mai bun robot de bucătărie Delimano.

4.7 din 5 (3 voturi)
Vicentiu
Vicentiu

Sunt fondatorul site-ului Gotof.ro care a fost creat din pasiunea mea pentru scris și dorința de a ajuta oamenii să facă cumpărături online bune. Ajutorul meu și a echipei Gotof.ro constă în analiza produselor și selecționarea celor care sunt cele mai bune, scrierea de recenzii complete despre acestea alături de ghiduri de cumpărături online.

Artiole: 134